δεν διαφωνω.Μετα την πρωτη κομπλα ο κομοντο μου θα γινοταν πετραΩραίο γκόμενα να είναι και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία....όπως είπε και ένας σε προηγούμενη σελίδα, αν η φύση δεν το ήθελε θα δημιουργούσε έναν μηχανισμό για να μην μας σηκώνεται.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήδηξα την ξαδέρφη μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 81003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 408
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
λιγο φρενο λογω του ηθικου κολληματος
Εχω κι εγω μια ξαδερφη απ το αλλο σοι, αλλα δεν τολμαωΣτην πρωτη νομιζω ειναι πιο σκληρο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
Εχω κι εγω μια ξαδερφη απ το αλλο σοι, αλλα δεν τολμαω
Αμα ειναι απο το αλλο σοι μην μασας
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι μεγαλο το σοι......Θα πρεπει ν αγορασω το μολυβονερο με τον τονοΑμα ειναι απο το αλλο σοι μην μασας
Παντωs αν εξαφανιστω ξαφνικα απ την πιατσα, θα ξερετε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
Ειναι μεγαλο το σοι......Θα πρεπει ν αγορασω το μολυβονερο με τον τονο
Παντωs αν εξαφανιστω ξαφνικα απ την πιατσα, θα ξερετε
Προλαβαινεις να φυγεις με τον Ποδολαγνο ....
Προλαβαινεις να φυγεις με τον Ποδολαγνο ....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θα μαs βρουν αμεσωs......Ερευνεs για κερατωμενεs δεν γινονται, αλλα για το ΣΔΟΕ ειναι ζητημα τιμηsΠρολαβαινεις να φυγεις με τον Ποδολαγνο ....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
Θα μαs βρουν αμεσωs......Ερευνεs για κερατωμενεs δεν γινονται, αλλα για το ΣΔΟΕ ειναι ζητημα τιμηs
Ο Ποδο εχει σχεδια για καθε περιπτωση ...δεν ειναι τυχαιος , το μελεταει το πραγμα ..
Επισκέπτης
Δεν μου πηρε τιποτα, γιατι πολυ απλα δε μου ανηκε. Και στην τελικη το νταραβερι γινοταν Αθηνα, ενω εγω εμενα αλλου.δεν ειναι σαν να σου πηρε ο αδερφος σου το παιχνιδι μεσα απο τα χερια σου και επαιζε μαζι του για δυο χρονια και το χορτασε?
Ασχολιαστο κι εντελως αστοχο με την πραγματικοτητα.S.F.E. έγραψε:Σουμα: 3 αγορια αδερφια και 40 ετων η ηλικια, χωρις τον πατερα, καταγωγη απο καποιο χωριο που εχει ανοικτοχρωμους κατοικους, πιθανον ορεινο -τα φροντιστηρια δεν αφθονουν στα βουνα της Ελλαδος.
Απορριπτεσαι στο μαθημα της Στατιστικης, ραντεβου το Σεπτεμβρη και καλο σου βραδυ!S.F.E. έγραψε:Στατιστικα Θεσσαλια και Στερεα Ελλαδα οι 2 περιφερειες...
Πελοποννησος μαλλον οχι, λογω πιο σκουρων χρωματων.
Υ. Γ. Η πολλαπλη παραθεση ειναι προτιμοτερη ;)
[quote author=Athens13]την σεβαστηκα κ δεν της έβαλα τονπουτσο μου στο στόμα της
[/quote]Παντως μπραβο σου γιατι σεβαστηκες ως ανδρας μια γυναικα. Στην τελικη υπο την επιρρεια του αλκοολ θα μπορουσες να ξεφευγες εντελως.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μωρή λουκρητία ξεσκισμένη αδερφάρα, διάβασε καλά τι έχω γράψει. Δεν τον έχω θίξει τον συναγωνιστή.
Αν έχει θιγεί ο ίδιος με αυτό που άλλαξα ας το πει και το σβήνω αμέσως.
για αδερφή είσαι αρκετά ξηγημένο άτομο πουστολάγνε
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 6
Νομιζω απο 2η ξαδερφη και πανω θα γαμουσα ανετα....
Με 2α νομίζο το επιτρέπει κι ο νόμος. Τόρα 3α και 4α πάρτα και πέτα τα..
Επισκέπτης
...και ποιος πραγματικα σημερα που ολοι χανονται με ολους γνωριζει τα τριτα του ξαδερφια ?....για να μην πω οτι δεν ξερει και ολα τα δευτερα...στο δρομο να βρεθεις και να ριξεις και κανα μπουνιδι πανω σε τρακαρισμα...ουτε που θα ξερεις οτι την τρεσαρες σε μακρινο ξαδερφο σου...ποσο μαλλον να γιομισεις σπερμεν τη μητρα της αγνωστης-x...νομιζω ?Με 2α νομίζο το επιτρέπει κι ο νόμος. Τόρα 3α και 4α πάρτα και πέτα τα..
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν μου πηρε τιποτα, γιατι πολυ απλα δε μου ανηκε. Και στην τελικη το νταραβερι γινοταν Αθηνα, ενω εγω εμενα αλλου.
Ασχολιαστο κι εντελως αστοχο με την πραγματικοτητα.
Απορριπτεσαι στο μαθημα της Στατιστικης, ραντεβου το Σεπτεμβρη και καλο σου βραδυ!
Υ. Γ. Η πολλαπλη παραθεση ειναι προτιμοτερη ;)
μαλιστα, δεκτον.
μετα ειδα το προφιλ για την μερια!
δεν προλαβαινω τον Σεπτεμβριο, γιατι εχω αλλες εκκρεμοτητες πολυ πιο αμεσες...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
...και ποιος πραγματικα σημερα που ολοι χανονται με ολους γνωριζει τα τριτα του ξαδερφια ?....για να μην πω οτι δεν ξερει και ολα τα δευτερα...στο δρομο να βρεθεις και να ριξεις και κανα μπουνιδι πανω σε τρακαρισμα...ουτε που θα ξερεις οτι την τρεσαρες σε μακρινο ξαδερφο σου...ποσο μαλλον να γιομισεις σπερμεν τη μητρα της αγνωστης-x...νομιζω ?
Ποσο δικιο εχεις ...
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Λοιπόν μου έχουν τύχει περιστατικά με πρώτες ξαδέρφες και έχω την υποψία ότι αυτά τα περιστατικά με έχουν γκαντεμιάσει και δεν μπορώ να βρω γκομενάκι με τίποτα όσο και να προσπαθώ. Ακόμα και σε πνευματικό πήγα να εξομολογηθώ αλλά τζίφος. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μπουρδελιάρης για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε και λέμε...Όταν ήμουν μικρός επειδή οι δικοί μου πήγαιναν εξωτερικό για δουλειά, με άφηναν ανά διαστήματα σε συγγενείς. Στην ηλικία περίπου των 5 ετών θυμάμαι ότι με βάλανε να κοιμηθώ με δύο πρώτες ξαδέρφες που ήταν Αδερφές μεταξύ τους. Η μία με πέρναγε 2 χρόνια και η άλλη 1. Εκεί που κοιμόμασταν εγώ στην μέση και δίπλα μου οι 2 ξαδέρφες. Ξαφνικά νιώθω το χέρι της μεγαλύτερης να παίζει με το πούτσο μου και μετά ξεκινάει να μου παίζει το πούτσο και η άλλη. Δεν τράβαγαν μαλακία, απλά το περιεργάζονταν. Εγώ με την σειρά μου είχα βάλει το χέρι μου στο μουνάκι της μίας και μετά στης άλλης. Πρώτο περιστατικό ήταν αυτό. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν 7 χρονών περίπου και με την πρώτη ξαδέρφη την 1 χρόνο μεγαλύτερη μου φιλιόμασταν και τριβόμασταν όπου βρίσκαμε ευκαιρία και πολλές φορές κινδυνέψαμε να μας κάνουν τσακωτούς. Αυτή η ξαδέρφη μου στην δεύτερη περίπτωση από ότι έμαθα την είχε πέσει και σε έναν άλλον πρώτο μας ξάδερφο. Τώρα έχουν παντρευτεί και οι δυο αλλά η ξαδέρφη της δεύτερης περίπτωσης είναι ακόμα πολύ ψυχρή απέναντι μου και υποψιάζομαι ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα αυτό που κάναμε, που στην ουσία είμασταν πολύ μικροί και δεν ξέραμε τι μας γίνεται. Το τρίτο περιστατικό συνέβη στα 13 μου με μία πρώτη ξαδέρφη μου που ήταν τότε 16. Αυτή είχε έρθει καλοκαίρι για διακοπές σε εμάς και μια μέρα που ξάπλωσε στον καναπέ με φώναξε να ξαπλώσω μαζί της. Εγώ ξάπλωσα δίπλα της και αυτή επίτηδες μάλλον μου είχε γυρίσει πλάτη. Εγώ τότε άδραξα την ευκαιρία και κόλλησα τον καυλωμενο πουτσο μου στην κολάρα της χωρίς να βγάλουμε ρούχα και της τον έτριβα στο μαύρο κολάν που φορούσε. Κατάλαβα ότι είχε νιώσει τον πούτσο μου αλλά δεν αντιδρούσε. Ώσπου χτύπησε το κουδούνι και πήγα στο μπάνιο να την παίζω. Τώρα θα μου πείτε πως τα θυμάσαι ρε μαλάκα? Ένα θα σας πω μπορεί να έχω γαμήσι χιλιάδες πουτάνες και να μην θυμάμαι καμία αλλά αυτά δεν τα ξεχνάω γιατί είναι ένοχα μυστικά.
Λοιπόν μου έχουν τύχει περιστατικά με πρώτες ξαδέρφες και έχω την υποψία ότι αυτά τα περιστατικά με έχουν γκαντεμιάσει και δεν μπορώ να βρω γκομενάκι με τίποτα όσο και να προσπαθώ. Ακόμα και σε πνευματικό πήγα να εξομολογηθώ αλλά τζίφος. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μπουρδελιάρης για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε και λέμε...Όταν ήμουν μικρός επειδή οι δικοί μου πήγαιναν εξωτερικό για δουλειά, με άφηναν ανά διαστήματα σε συγγενείς. Στην ηλικία περίπου των 5 ετών θυμάμαι ότι με βάλανε να κοιμηθώ με δύο πρώτες ξαδέρφες που ήταν Αδερφές μεταξύ τους. Η μία με πέρναγε 2 χρόνια και η άλλη 1. Εκεί που κοιμόμασταν εγώ στην μέση και δίπλα μου οι 2 ξαδέρφες. Ξαφνικά νιώθω το χέρι της μεγαλύτερης να παίζει με το πούτσο μου και μετά ξεκινάει να μου παίζει το πούτσο και η άλλη. Δεν τράβαγαν μαλακία, απλά το περιεργάζονταν. Εγώ με την σειρά μου είχα βάλει το χέρι μου στο μουνάκι της μίας και μετά στης άλλης. Πρώτο περιστατικό ήταν αυτό. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν 7 χρονών περίπου και με την πρώτη ξαδέρφη την 1 χρόνο μεγαλύτερη μου φιλιόμασταν και τριβόμασταν όπου βρίσκαμε ευκαιρία και πολλές φορές κινδυνέψαμε να μας κάνουν τσακωτούς. Αυτή η ξαδέρφη μου στην δεύτερη περίπτωση από ότι έμαθα την είχε πέσει και σε έναν άλλον πρώτο μας ξάδερφο. Τώρα έχουν παντρευτεί και οι δυο αλλά η ξαδέρφη της δεύτερης περίπτωσης είναι ακόμα πολύ ψυχρή απέναντι μου και υποψιάζομαι ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα αυτό που κάναμε, που στην ουσία είμασταν πολύ μικροί και δεν ξέραμε τι μας γίνεται. Το τρίτο περιστατικό συνέβη στα 13 μου με μία πρώτη ξαδέρφη μου που ήταν τότε 16. Αυτή είχε έρθει καλοκαίρι για διακοπές σε εμάς και μια μέρα που ξάπλωσε στον καναπέ με φώναξε να ξαπλώσω μαζί της. Εγώ ξάπλωσα δίπλα της και αυτή επίτηδες μάλλον μου είχε γυρίσει πλάτη. Εγώ τότε άδραξα την ευκαιρία και κόλλησα τον καυλωμενο πουτσο μου στην κολάρα της χωρίς να βγάλουμε ρούχα και της τον έτριβα στο μαύρο κολάν που φορούσε. Κατάλαβα ότι είχε νιώσει τον πούτσο μου αλλά δεν αντιδρούσε. Ώσπου χτύπησε το κουδούνι και πήγα στο μπάνιο να την παίζω. Τώρα θα μου πείτε πως τα θυμάσαι ρε μαλάκα? Ένα θα σας πω μπορεί να έχω γαμήσι χιλιάδες πουτάνες και να μην θυμάμαι καμία αλλά αυτά δεν τα ξεχνάω γιατί είναι ένοχα μυστικά.
Εχεις μεγάλο σόι τύπε..
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Ναι το σόι μου μέσα! Μεγάλο αλλά εγώ είμαι σαν ξένος για τους περισσότερους...Εχεις μεγάλο σόι τύπε..
Επισκέπτης
[quote author=Erotiaris]εγώ είμαι σαν ξένος για τους περισσότερους...
[/quote]Παρομοιως, δεν εχω παρτιδες παρα με ελαχιστους και τυπικες. Εχω δημιουργησει δικο μου φιλικο κυκλο κι οποτε οι περιστασεις το επιτρεπουν βρισκομαστε.
Παντως χαλαρωσε κι ασε το παππαδαριο, η τοτε 16χρονη σε προκαλουσε ανοικτα. Ειχε πληρη επιγνωση του τι εκανε. Στην τελικη οι γυναικες ωριμαζουν νωριτερα απο εμας λογω βιολογιας.
Τωρα τα αλλα που εγραφες ηταν παιδικα αθωα χαμουρεμετα.
[/quote]Παρομοιως, δεν εχω παρτιδες παρα με ελαχιστους και τυπικες. Εχω δημιουργησει δικο μου φιλικο κυκλο κι οποτε οι περιστασεις το επιτρεπουν βρισκομαστε.
Παντως χαλαρωσε κι ασε το παππαδαριο, η τοτε 16χρονη σε προκαλουσε ανοικτα. Ειχε πληρη επιγνωση του τι εκανε. Στην τελικη οι γυναικες ωριμαζουν νωριτερα απο εμας λογω βιολογιας.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Ναι συμβαίνει να νιώθεις αλλιώτικος από το συγγενικό περιβάλλον και πολλές φορές να λες " πως έμπλεξα εγώ με αυτούς?". Όλοι πιστεύω θέλουμε να έχουμε καλή επικοινωνία με τους συγγενείς αλλά όταν δεν κολλάει το πράγμα ότι και να κάνεις, αργά ή γρήγορα ξεφτίζει. Το συμπέρασμα μου είναι αν δεν αντέχεις ψυχολογικά περίπλοκες καταστάσεις μείνε μακριά ακόμα και αν το θες. Όντως αυτή η παπαδολαγνία με έκανε να έχω πιο πολλές ενοχές αντί να ξελαφρώσω.Παρομοιως, δεν εχω παρτιδες παρα με ελαχιστους και τυπικες. Εχω δημιουργησει δικο μου φιλικο κυκλο κι οποτε οι περιστασεις το επιτρεπουν βρισκομαστε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις