Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
γαμα και κανα παππου αν ειναι
Γεννιέσαι και μένεις στο εξωτερικό πολλά χρόνια και γυρνάς μια μέρα στη γενέτειρά σου. Γνωρίζεις μια το βράδυ σε ένα bar η οποία σε καβλώνει απίστευτα. Της πατάς έναν πούτσο και την άλλη μέρα μαθαίνεις ότι είναι ξαδέρφη σου. Είσαι ανώμαλος??? Και γιατί? Επειδή σε κάβλωσε? Αυτή είναι η φύση, έχεις πούτσα έχει μουνί και σε κάβλωσε απλά. Μα θα σου πει ο άλλος "Ναι αλλά είναι ξαδέρφη σου"...Αυτό είναι η κοινωνία.
Δε διαφωνώ με τους κοινωνικούς κανόνες και ούτε έχω όρεξη να πηδήξω καμιά ξαδέρφη μου...απλά πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι είναι απλώς φτιαχτοί κανόνες οι οποίοι υπάρχουν για να λειτουργεί ομαλότερα η κοινωνία μας έτσι όπως τη θέλουμε. Αν ήταν κανόνες της φύσης, δε θα σου σηκωνόταν με την ξαδέρφη

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ήταν πρώτη ή δεύτερη εξάδελφη???

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εγώ γαμώ την ατυχία μου δεν έχω καμία ξαδέρφη που να μου βαρούσε μαλακία ή να μου άρμεγε τα αρχίδια.
Αδικία!
Πάντως δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να γαμίσω ξαδέρφη μου αν ήταν εμφανίσιμη.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ γαμώ την ατυχία μου δεν έχω καμία ξαδέρφη που να μου βαρούσε μαλακία ή να μου άρμεγε τα αρχίδια.
Αδικία!
Πάντως δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να γαμίσω ξαδέρφη μου αν ήταν εμφανίσιμη.
αδίστακτε! :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Αν το γαμησι στην αδελφη απαγορευεται στην ξαδελφη επιβαλλεται.Το καθηκον σου εκανες
Δεν το ξερεις καλα. Αν με τη δευτερη επιτρεπεται με τη πρωτη επιβαλεται.
Μακαρι να μπορουσα να πηδηξω και εγω τη δικια μου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εμένα πάντως δεν με καύλωνε ποτέ καμμία ξαδερφη μου. Μάλλον καμμία τους δεν ήταν τόσο καυλιάρα...  :grin:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
πές μας καμιά λεπτομέρεια από το γαμήσι :zfuck: γούσταρε αυτή;;; τα κατάπιε όλα;;;;;;
Φοράγε μια κοντή φούστα κ της έπιασα και καλα φιλικά το μπουτί , κάνοντας ένα κοπλιμεντο, μου είπε ότι της άρεσε να την πιάνω σε αυτο το σημείο , χαλαρώνει .. Φυσικά πήγα λίγο πιο πάνω κ δεν είδα αντίσταση ......
Πιπα δεν πήρε , δεν κάνει προστυχιες κ επίσης την σεβαστηκα κ  δεν της έβαλα τονπουτσο μου στο στόμα της

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φοράγε μια κοντή φούστα κ της έπιασα και καλα φιλικά το μπουτί , κάνοντας ένα κοπλιμεντο, μου είπε ότι της άρεσε να την πιάνω σε αυτο το σημείο , χαλαρώνει .. Φυσικά πήγα λίγο πιο πάνω κ δεν είδα αντίσταση ......
καλο πουτανακι η ξαδερφη σου τυπε :grin:
με το συμπαθειο κιολας δικε μου :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ψιλομεθυσαμε κ γαμηθηκαμε
1376400704639.gif

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Πιπα δεν πήρε , δεν κάνει προστυχιες κ επίσης την σεβαστηκα κ  δεν της έβαλα τονπουτσο μου στο στόμα της

Ούτε όταν χαλαρώσει κάνει προστυχιές? Και εσύ μεσα στο μεθύσι κατάφερες και την σεβάστηκες τόσο πολύ!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καταρχήν αυτά τα περί τερατογεννήσεων δεν υφίστανται.
Υφίστανται και ιατρικώς τσεκαρισμένα.
Το τι θα βγει ειναι βάσει ποσοστών, δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά από γονεις 1α ξαδέρφια θα έχουν πρόβλημα.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πριν δυο ημέρες ηρθε η ξαδερφη μου στο νησι που παραθεριζω κάθε καλοκαίρι . Πήγα κ την πήρα το βράδυ απο το λιμάνι στις 2πμ . .....Κρήτη εγινε η φάση ......
Σόρρυ αν στο χαλάω αλλά ρε σύντεκνε σε ποιο λιμάνι της Κρήτης πιάνει καράβι στις 2 το πρωί? Απ'οτι ξέρω ούτε Χανιά, ούτε Ηράκλειο έχουν τέτοια ώρα δρομολόγια. Εκτός και εαν ήρθε με private γιώτ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σόρρυ αν στο χαλάω αλλά ρε σύντεκνε σε ποιο λιμάνι της Κρήτης πιάνει καράβι στις 2 το πρωί? Απ'οτι ξέρω ούτε Χανιά, ούτε Ηράκλειο έχουν τέτοια ώρα δρομολόγια. Εκτός και εαν ήρθε με private γιώτ..
http://[URL unfurl="true"]www.barcelonapoint.com/en/blog/files/2012/08/parachute_woman.jpg[/img[/URL]]

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwgxbUPhqLdrjh2BOZaJUst7M25pSFOtoDtfxFe4rlr38PnEY

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ο Πιλάβιος υποτίθεται οτι είναι στη φωτό?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Την σεβάστηκες? Και δεν έβαλες τον πούτσο σου στο στόμα της?

Κι εκείνη δεν κάνει προστυχιές?

Προστυχιά είναι η πίπα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...ακου εκει δεν κανει πιπες !!!!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Όλοι θα την πήδαγαν (τουλάχιστον πίπα).
Αγάμητη ήταν και έκανες ψυχικό θα πας στον παράδεισο.

Επισκέπτης
επρεπε τουλάχιστον απο κώλο να τη πάρεις

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!