Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν βρεθείτε μόνοι σπίτι οι τρείς, στείλε τη γυναίκα σου μαζί με το παιδί για ψώνια. Θα σου κάνει η ξαδέρφη μία πίπα αξέχαστη. Θα τα πιεί για να μην λερώσετε. Μόνο μην την πνίξεις και τα φτύσει. Εξιτάρονται οι γυναίκες με τέτοιες φάσεις. Κι όταν με το καλό παντρευτεί, θα πηδιέστε ασύστολα χωρίς τύψεις, μέχρι να σας πάρουνε πρέφα.

Να γινουν και κουμπαροι !!!  :grin: :grin: :grin:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Τι βαθμό ξαδέρφη μάστορα? Με πρώτη συγχωρείται, με δεύτερη επιβάλλεται, με τρίτη αν δεν είσαι  :cum: :cum:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πάντως ρε μάγκες αυτα τα ξαδερφια μου , μου φέρνουν τύχη .. Περισυ είχαν ανεβεί τρεις Αθήνα κ τους εβγΑλα πήδηξα κι αυτούς σε ένα στριπτιζαδικο ... Εκει γνώρισα μια ρουμανα, αλλάξαμε τηλ /νο κ την πήδηξα κι αυτήν 2-3 φορές .. Μετα έκοψα λάσπη κ άλλαξα κ νούμερο στο 2ο κινητο μου..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αυτά ως ενημέρωσιν & συμμόρφωσιν. Γαμηθείτε, ξεσκιστείτε με όποια γουστάρετε, μακρυά από σόγια είναι η γνώμη μου. Πλέον η κοινωνία είναι τόσο μπουρδέλο που μπορείς να ξεχαρμανιάζεις με όποια άλλη θες και να είσαι άνετος.
Σωστοτατος! Οταν τα οφελη απο μια τετοια πραξη ειναι πολυ λιγοτερα απο τις ζημιες που ενδεχομενως να εχεις, καθως και οι ενοχες που θα σε ακολουθουν για μια ζωη, (μην το μαθει το σοι, τι θα πει ο κοσμος κτλ) επιβαλλουν να σταθεις μακρια και να απολαυσεις αλλες γυναικες που δεν θα σου δημιουργησουν προβληματα και το γαμησι μαζι τους θα το απολαυσεις χωρις παρατραγουδα. :thumbsup:

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ φίλε, διότι μπήκες στο νόημα.
Καλά εδώ στο κωλοχώρι, άστο έχει γίνει (να έγραψα κι άλλη ιστορία στην 4η σελίδα) της κακομοίρας....
Μέχρι και πεθερός έχει γκαστρώσει νύφη του!
Μιλάμε για εποχές πριν το 1940 βεβαίως - βεβαίως.....
Σίγουρα θα έχουν γίνει και σε άλλα χωριά ανάλογες φάσεις - αφασίας, αλλά οφείλουμε να αλλάξουμε μυαλά οι νεώτεροι, προσαρμόζοντας τα βίτσια μας στην εξελισσόμενη κοινωνία.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αυτα γινοντουσαν παλια γιατι οι ανθρωποι ηταν στερημενοι και πηδιοντουσαν μεταξυ τους στα χωρια.
Τωρα με τετοια πληθωρα (αλλοδαπων κ.α.) μουνιων δεν υπαρχει λογος να εκτιθεται καποιος. :zfuck: :fuck1: ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μέχρι και πεθερός έχει γκαστρώσει νύφη του!
αυτη που μενει απεναντι απο μενα εχει 5 παιδια...καθε παιδι με διαφορετικο πατερα,εκτος απο ενα που ειναι με τον νομιμο συζηγο...ο νομιμος συζηγος εχει καποιο προβλημα νοητικης στερησης.

Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Στην ξαδέρφη και στην θεία η πούτσα πάει ευθεία... :pipa1:
Στην ξαδέρφη και στην θειά η πούτσα πάει πιο βαθειά... :fuck2:[/size]

Επισκέπτης
αυτη που μενει απεναντι απο μενα εχει 5 παιδια...καθε παιδι με διαφορετικο πατερα,εκτος απο ενα που ειναι με τον νομιμο συζηγο...ο νομιμος συζηγος εχει καποιο προβλημα νοητικης στερησης.
Εντάξει αυτή είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση που έχει και κάποια ελαφρυντικά, χωρίς να θέλω να τη δικαιολογήσω απόλυτα. Στην τελική θα μπορούσε να χωρίσει τον τύπο και να μπλέξει με άλλον. Βέβαια μπορεί να παίζουν κι άλλα μέσα στο κόλπο (π.χ. οικονομικά ή δεν ξέρω τι) αλλά δε θα γίνω @@ρας να ρωτάω περισσότερα προσωπικά.

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Εγό πριν αρκετά χρόνια, 16 χρονώνε τότε, έκανα παρέες με μιαν ξαδέρφι μου πρότη.

Στα 35 αφτί, baby-face, μπαμπάτσικια, με μεγάλα βιζιά, παντρεμένη με ένα κοριτσάκι. Και να σου αγκαλίτσες και τσιμπιματάκια κάθε φορά που πίγενα σπίτι της (έτσι για καφέ και κουβέντα, ίτανε ο άντρας τις σε αντιπροσοπία αφτοκινήτον και έλιπε σιχνά πικνά Γερμανίες κε βαριόντανε). Και πολλές φορές πίγαινε ι κουβέντα στο σέξ, εγό έκανα και τον έμπιρο τρομάρα μου, ενό ίχα ρέψει στο τάκα-τάκα για πάρτη της.  :rolleyes:

Μάλλον έκανε λιγάκι κέφι κι αφτή, πιστέβο τόρα άμα έκανα κίνιση τότε το λιγότερο μια πίπα την ίχα χαλαρά. Αλλα ένεκα ότι ίμουν κότα και δεν ίπα τίποτα, ένεκα ότι κι αφτή μάλλον καταλάβενε ότι με τα σόγια δεν έχει ιστορίες και δεν έγινε τίποτα τελικά.

Από τι μία λέω τι μαλάκας ίμουν, από τιν άλλι λεω άσε καλύτερα να έχω το κεφάλι μου (το πάνο τουλάχιστο) ίσιχο. Εσίς τι λέτε;

Επισκέπτης
Συναγωνιστή η ορθογραφία σου μας τύφλωσε!
Τέσπα πάμε παρακάτω.....
Τώρα σαν 16χρονο πιτσιρίκι (όπως κι εγώ once upon a time in Kalamata) λογικό ήταν να ψαρώσεις. Αν ήταν στα ίδια περίπου χρόνια η ξαδέλφη σου χμ θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Εδώ όμως μιλάμε ότι σου ρίχνει 19 χρόνια. Με άλλα λόγια ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει κάποια περιστατικά από την ερωτική ζωή της (αυτή ξέρει).
Πιστεύω ότι δε θα ήθελε να σε ερεθίσει περισσότερο γιατί ήσουν πιτσιρίκος τότε. Μπορεί να το ένοιωσε σα "βιασμό" ένεκα της διαφοράς ηλικίας. Νομίζω ότι αν κι εσύ αντιδρούσες θετικά στις προκλήσεις της, θα είχε πέσει το φακ...

Από τι μία λέω τι μαλάκας ίμουν, από τιν άλλι λεω άσε καλύτερα να έχω το κεφάλι μου (το πάνο τουλάχιστο) ίσιχο. Εσίς τι λέτε;
Δεν κρίνω για να μην κριθώ. Και στην τελική ποιος είμαι εγώ ή ο καθένας εδώ μέσα ώστε να σε κρίνουμε?
Άσχετα αν στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν τύποι που διακατέχονται από το σύνδρομο της Σοφίας.
Δικαίωμά σου είναι να ζήσεις τη ζωή όπως εσύ γουστάρεις, αρκεί να μην ενοχλείς είτε να ασκείς βία στους υπόλοιπους.

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Δε θεωρό ότι με προκαλούσε, χύμα τουλάχιστο. Υπήρχε μια πολύ καλί χιμεία πάντος.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Καταρχήν αυτά τα περί τερατογεννήσεων δεν υφίστανται. Απλά ορισμένες φορές σε κάποιες οικογένειες υπάρχουν κληρονομικές ασθένειες σε λανθάνουσα μορφή (ασθενές γονίδιο), οι οποίες όμως μπορούν να εμφανιστούν αν κάνουν παιδιά μεταξύ τους συγγενείς και συνδυαστούν δύο ασθενή γονίδια στο παιδί. Οπότε απλά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τέτοιου είδους ασθένειες. Ο δικηγόρος μου παντρεύτηκε την πρώτη του ξαδέρφη και έκανε υγιέστατα παιδιά. Είχε βέβαια κι αυτός πολλά θέματα με την οικογένεια, γιατί φανταστείτε ότι δύο αδέρφια έγιναν ξαφνικά συμπέθεροι, όπως και θέματα να εξηγήσει στα παιδιά του αργότερα τι στον πούτσο γινόταν με τις συγγένειες στο σόι του. Αλλά όπως και να έχει το θέμα τα παιδιά ήταν υγιέστατα.

Πάντως οι περισσότεροι που θέλουν να γαμήσουν τις ξαδέρφες τους προφανώς το κάνουν για ξεκάβλωμα και όχι γιατί θέλουν να τις παντρευτούν ή να τις γκαστρώσουν. Ακόμα στο χωριό μου πάντως που είναι απομακρυσμένο και έχουν μείνει λίγοι νέοι, πέφτουν γαμήσια ανάμεσα σε ξαδέρφια άνετα. Οι περιορισμοί επί του θέματος (γαμησιού όχι αναπαραγωγής) είναι μόνο κοινωνικοί (δηλαδή φτιαχτοί). Κατά τα άλλα στο ζωικό βασίλειο, που από εκεί προερχόμαστε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, γίνεται της πουτάνας σε αυτό το θέμα

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχήν αυτά τα περί τερατογεννήσεων δεν υφίστανται. Απλά ορισμένες φορές σε κάποιες οικογένειες υπάρχουν κληρονομικές ασθένειες σε λανθάνουσα μορφή (ασθενές γονίδιο), οι οποίες όμως μπορούν να εμφανιστούν αν κάνουν παιδιά μεταξύ τους συγγενείς και συνδυαστούν δύο ασθενή γονίδια στο παιδί. Οπότε απλά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τέτοιου είδους ασθένειες. Ο δικηγόρος μου παντρεύτηκε την πρώτη του ξαδέρφη και έκανε υγιέστατα παιδιά. Είχε βέβαια κι αυτός πολλά θέματα με την οικογένεια, γιατί φανταστείτε ότι δύο αδέρφια έγιναν ξαφνικά συμπέθεροι, όπως και θέματα να εξηγήσει στα παιδιά του αργότερα τι στον πούτσο γινόταν με τις συγγένειες στο σόι του. Αλλά όπως και να έχει το θέμα τα παιδιά ήταν υγιέστατα.

Πάντως οι περισσότεροι που θέλουν να γαμήσουν τις ξαδέρφες τους προφανώς το κάνουν για ξεκάβλωμα και όχι γιατί θέλουν να τις παντρευτούν ή να τις γκαστρώσουν. Ακόμα στο χωριό μου πάντως που είναι απομακρυσμένο και έχουν μείνει λίγοι νέοι, πέφτουν γαμήσια ανάμεσα σε ξαδέρφια άνετα. Οι περιορισμοί επί του θέματος (γαμησιού όχι αναπαραγωγής) είναι μόνο κοινωνικοί (δηλαδή φτιαχτοί). Κατά τα άλλα στο ζωικό βασίλειο, που από εκεί προερχόμαστε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, γίνεται της πουτάνας σε αυτό το θέμα
γαμα και κανα παππου αν ειναι

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγό πριν αρκετά χρόνια, 16 χρονώνε τότε, έκανα παρέες με μιαν ξαδέρφι μου πρότη.

Στα 35 αφτί, baby-face, μπαμπάτσικια, με μεγάλα βιζιά, παντρεμένη με ένα κοριτσάκι. Και να σου αγκαλίτσες και τσιμπιματάκια κάθε φορά που πίγενα σπίτι της (έτσι για καφέ και κουβέντα, ίτανε ο άντρας τις σε αντιπροσοπία αφτοκινήτον και έλιπε σιχνά πικνά Γερμανίες κε βαριόντανε). Και πολλές φορές πίγαινε ι κουβέντα στο σέξ, εγό έκανα και τον έμπιρο τρομάρα μου, ενό ίχα ρέψει στο τάκα-τάκα για πάρτη της.  :rolleyes:

Μάλλον έκανε λιγάκι κέφι κι αφτή, πιστέβο τόρα άμα έκανα κίνιση τότε το λιγότερο μια πίπα την ίχα χαλαρά. Αλλα ένεκα ότι ίμουν κότα και δεν ίπα τίποτα, ένεκα ότι κι αφτή μάλλον καταλάβενε ότι με τα σόγια δεν έχει ιστορίες και δεν έγινε τίποτα τελικά.

Σε τιμώρησε τύπε. Να μην την γαμήσεις μέχρι να μάθεις ορθογραφία.

:grin:

Επισκέπτης
ss21 αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που μαρκαλιωνται τα ξαδελφια μεταξυ τους, λογω καυλας γινονται ολα.
Το κατω κεφαλι τρωει το επανω.
Στα περι ιατρικης, δεν εχω γνωσεις να απαντησω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
όταν σου κάνουν τέτοια αστειάκια όμως θίγεσαι βρωμόπουστα :jerking: :uglystupid:

Μωρή λουκρητία ξεσκισμένη αδερφάρα, διάβασε καλά τι έχω γράψει. Δεν τον έχω θίξει τον συναγωνιστή.

Αν έχει θιγεί ο ίδιος με αυτό που άλλαξα ας το πει και το σβήνω αμέσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom