Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Λοιπόν μου έχουν τύχει περιστατικά με πρώτες ξαδέρφες και έχω την υποψία ότι αυτά τα περιστατικά με έχουν γκαντεμιάσει και δεν μπορώ να βρω γκομενάκι με τίποτα όσο και να προσπαθώ. Ακόμα και σε πνευματικό πήγα να εξομολογηθώ αλλά τζίφος. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μπουρδελιάρης για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε και λέμε...Όταν ήμουν μικρός επειδή οι δικοί μου πήγαιναν εξωτερικό για δουλειά, με άφηναν ανά διαστήματα σε συγγενείς. Στην ηλικία περίπου των 5 ετών θυμάμαι ότι με βάλανε να κοιμηθώ με δύο πρώτες ξαδέρφες που ήταν Αδερφές μεταξύ τους. Η μία με πέρναγε 2 χρόνια και η άλλη 1. Εκεί που κοιμόμασταν εγώ στην μέση και δίπλα μου οι 2 ξαδέρφες. Ξαφνικά νιώθω το χέρι της μεγαλύτερης να παίζει με το πούτσο μου και μετά ξεκινάει να μου παίζει το πούτσο και η άλλη. Δεν τράβαγαν μαλακία, απλά το περιεργάζονταν. Εγώ με την σειρά μου είχα βάλει το χέρι μου στο μουνάκι της μίας και μετά στης άλλης. Πρώτο περιστατικό ήταν αυτό. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν 7 χρονών περίπου και με την πρώτη ξαδέρφη την 1 χρόνο μεγαλύτερη μου φιλιόμασταν και τριβόμασταν όπου βρίσκαμε ευκαιρία και πολλές φορές κινδυνέψαμε να μας κάνουν τσακωτούς. Αυτή η ξαδέρφη μου στην δεύτερη περίπτωση από ότι έμαθα την είχε πέσει και σε έναν άλλον πρώτο μας ξάδερφο. Τώρα έχουν παντρευτεί και οι δυο αλλά η ξαδέρφη της δεύτερης περίπτωσης είναι ακόμα πολύ ψυχρή απέναντι μου και υποψιάζομαι ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα αυτό που κάναμε, που στην ουσία είμασταν πολύ μικροί και δεν ξέραμε τι μας γίνεται. Το τρίτο περιστατικό συνέβη στα 13 μου με μία πρώτη ξαδέρφη μου που ήταν τότε 16. Αυτή είχε έρθει καλοκαίρι για διακοπές σε εμάς και μια μέρα που ξάπλωσε στον καναπέ με φώναξε να ξαπλώσω μαζί της. Εγώ ξάπλωσα δίπλα της και αυτή επίτηδες μάλλον μου είχε γυρίσει πλάτη. Εγώ τότε άδραξα την ευκαιρία και κόλλησα τον καυλωμενο πουτσο μου στην κολάρα της χωρίς να βγάλουμε ρούχα και της τον έτριβα στο μαύρο κολάν που φορούσε. Κατάλαβα ότι είχε νιώσει τον πούτσο μου αλλά δεν αντιδρούσε. Ώσπου χτύπησε το κουδούνι και πήγα στο μπάνιο να την παίζω. Τώρα θα μου πείτε πως τα θυμάσαι ρε μαλάκα? Ένα θα σας πω μπορεί να έχω γαμήσι χιλιάδες πουτάνες και να μην θυμάμαι καμία αλλά αυτά δεν τα ξεχνάω γιατί είναι ένοχα μυστικά.
:s&m_2:

Και μένα Έτσι πρωτοξεκινησε η φάση στο Λύκειο . Η ξαδερφη περιεργαζονταν τον πουτσό μου , μέχρι που αυτός εκπυρσοκροτησε

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.303
Πόντοι
1.936
62 μελη και 92 επισκεπτες καβλωσανε μονο με τον τιτλο του τυπου  :uglystupid: :idiot: :headbang: :jerking: :think: :rockon: :2funny:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τα παιδιά του φόρουμ ψοφάμε για Κοσταλέξη και ανώμαλία!!!!!
Με τέτοια ωραία θέματα γίνετε τζερτζελές!!!
Ποιός θυμάται τον άλλο που ήθελε να γαμήσει την κουμπάρα του?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:s&m_2:

Και μένα Έτσι πρωτοξεκινησε η φάση στο Λύκειο . Η ξαδερφη περιεργαζονταν τον πουτσό μου , μέχρι που αυτός εκπυρσοκροτησε

Τα οπλα πρεπει να τα φυλατε σε μεροs σκιερο , μακρυα απο τα παιδια

Επισκέπτης
εγω ειχα μια ξαδερφη που ειχε φαγωθει να την μαθω να κανει καλες πιπες, καθε μερα για κανα μηνα μου ελεγε πως δεν μπορω να την αφισω ετσι και με τα πολλα την εκανα πασα στον κολλητο μου για εντατικα :pipa2:
Απ οτι μου ειπε την εκανε αστερι και αυτη με την σειρα της μετα απο κανα χρονο για να με ξεπληρωσει με γνωρησε σε μια παρτολα φιλη της και για μια εβδομαδα δεν τολμουσα να κουνηθω απο το κρεβατι

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα ένας από τους γιους μιας πρώτης μου ξαδέρφης με ταράζει στα χουφτώματα όποτε με βλέπει. Του τα ανταποδίδω και εγώ καμιά φορά.
Για κάνα δυο πρώτους ξαδέρφους έχω σκεφτεί "Κρίμα που έχουμε τόσο κοντινή συγγένεια.", αλλά ως εκεί.
Και ένας πολύ παλιός μου πρώην γούσταρε τρελά μια πρώτη του ξαδέρφη. Δεν ξέρω αν έχει καταφέρει να την πηδήξει, αν δεν, θα του έχει μείνει μεγάλο απωθημένο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εμένα ένας από τους γιους μιας πρώτης μου ξαδέρφης με ταράζει στα χουφτώματα όποτε με βλέπει. Του τα ανταποδίδω και εγώ καμιά φορά.
Για κάνα δυο πρώτους ξαδέρφους έχω σκεφτεί "Κρίμα που έχουμε τόσο κοντινή συγγένεια.", αλλά ως εκεί.
Και ένας πολύ παλιός μου πρώην γούσταρε τρελά μια πρώτη του ξαδέρφη. Δεν ξέρω αν έχει καταφέρει να την πηδήξει, αν δεν, θα του έχει μείνει μεγάλο απωθημένο.
κοίτα άμα βλέπεσαι, παίζουμε τον ξάδερφο και την ξαδέρφη (πως λέμε κουμπάρος και κουμπάρα) και σε φυστικώνω εγώ. Να σου φύγει το απωθημένο.

Επισκέπτης
εγω ειχα μια ξαδερφη που ειχε φαγωθει να την μαθω να κανει καλες πιπες, καθε μερα για κανα μηνα μου ελεγε πως δεν μπορω να την αφισω ετσι και με τα πολλα την εκανα πασα στον κολλητο μου για εντατικα :pipa2:
Απ οτι μου ειπε την εκανε αστερι και αυτη με την σειρα της μετα απο κανα χρονο για να με ξεπληρωσει με γνωρησε σε μια παρτολα φιλη της και για μια εβδομαδα δεν τολμουσα να κουνηθω απο το κρεβατι

Γιατί βρε συναγωνιστή δεν της έκανες μάθημα εσύ?

Θα σε τάραζε στο στοματικό μέχρι να μάθει.

Επισκέπτης
   Γιατί βρε συναγωνιστή δεν της έκανες μάθημα εσύ?

Θα σε τάραζε στο στοματικό μέχρι να μάθει.
δεν καυλωνω ρε τυπε με συγγενεις και γκομενες φιλων...
τι διαολο τοσες γυναικες υπαρχουν γιατι καποιος να θελει αυτα τα 5-10 ατομα που δεν πρεπει;;;

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
τι διαολο τοσες γυναικες υπαρχουν γιατι καποιος να θελει αυτα τα 5-10 ατομα που δεν πρεπει;;;
λένε ότι το κλεψίμιο κρέας έχει νοστιμάδα. :grin:

Επισκέπτης

Σωστός. Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι... Έλεγα όμως μήπως η ξαδέρφη ήτο μουνάρα, οπότε τα υπόλοιπα παραμερίζονται.

Καλή θέληση να υπάρχει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
   Ε όσο και άτσαλη να ναι, δεν θα του τον έκοβε κιόλας.
μια χηρα παντως καποτε του τον ειχε παρει ασχημα ενος παιδιου ....στα επειγοντα ετρεχε για ραψιμο ο τυπος.....στα τρικαλα ολως τυχαιως και αυτο :2funny: :2funny: :2funny:  σαν το διπλα θρεντ.....

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια χηρα παντως καποτε του τον ειχε παρει ασχημα ενος παιδιου ....στα επειγοντα ετρεχε για ραψιμο ο τυπος.....στα τρικαλα ολως τυχαιως και αυτο :2funny: :2funny: :2funny:  σαν το διπλα θρεντ.....

πορνορεπορτερ κανονικος...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
εισαι ενας απο εμας.

ανηκεις στην φυλη μας.

you'll never walk alone!
Kane ξερό καμακι στις παραλίες .οι Ελληνίδες το καλοκαίρι διψανε για σπέρμα. Tip: Να την πεφτεις σε μικρότερα μουνακια, 5εωσ10 χρόνια μικρότερα απο εσένα . Οι συνομιλίκες σου ,Θέλουν σχεδόν πάντα μεγαλύτερους γκομενους ..
Τα ροδελα είναι για να πας καμία μπουρδελοτσαρκα κ να γαμησεις 1-2φορες τον χρόνο εκτός αν θες να είσαι σπόνσορας σε μπουρδελα κ οι τσατσαδες να τυπωσουν Τ-shirts με το ονομασου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom