Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Λοιπόν μου έχουν τύχει περιστατικά με πρώτες ξαδέρφες και έχω την υποψία ότι αυτά τα περιστατικά με έχουν γκαντεμιάσει και δεν μπορώ να βρω γκομενάκι με τίποτα όσο και να προσπαθώ. Ακόμα και σε πνευματικό πήγα να εξομολογηθώ αλλά τζίφος. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μπουρδελιάρης για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε και λέμε...Όταν ήμουν μικρός επειδή οι δικοί μου πήγαιναν εξωτερικό για δουλειά, με άφηναν ανά διαστήματα σε συγγενείς. Στην ηλικία περίπου των 5 ετών θυμάμαι ότι με βάλανε να κοιμηθώ με δύο πρώτες ξαδέρφες που ήταν Αδερφές μεταξύ τους. Η μία με πέρναγε 2 χρόνια και η άλλη 1. Εκεί που κοιμόμασταν εγώ στην μέση και δίπλα μου οι 2 ξαδέρφες. Ξαφνικά νιώθω το χέρι της μεγαλύτερης να παίζει με το πούτσο μου και μετά ξεκινάει να μου παίζει το πούτσο και η άλλη. Δεν τράβαγαν μαλακία, απλά το περιεργάζονταν. Εγώ με την σειρά μου είχα βάλει το χέρι μου στο μουνάκι της μίας και μετά στης άλλης. Πρώτο περιστατικό ήταν αυτό. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν 7 χρονών περίπου και με την πρώτη ξαδέρφη την 1 χρόνο μεγαλύτερη μου φιλιόμασταν και τριβόμασταν όπου βρίσκαμε ευκαιρία και πολλές φορές κινδυνέψαμε να μας κάνουν τσακωτούς. Αυτή η ξαδέρφη μου στην δεύτερη περίπτωση από ότι έμαθα την είχε πέσει και σε έναν άλλον πρώτο μας ξάδερφο. Τώρα έχουν παντρευτεί και οι δυο αλλά η ξαδέρφη της δεύτερης περίπτωσης είναι ακόμα πολύ ψυχρή απέναντι μου και υποψιάζομαι ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα αυτό που κάναμε, που στην ουσία είμασταν πολύ μικροί και δεν ξέραμε τι μας γίνεται. Το τρίτο περιστατικό συνέβη στα 13 μου με μία πρώτη ξαδέρφη μου που ήταν τότε 16. Αυτή είχε έρθει καλοκαίρι για διακοπές σε εμάς και μια μέρα που ξάπλωσε στον καναπέ με φώναξε να ξαπλώσω μαζί της. Εγώ ξάπλωσα δίπλα της και αυτή επίτηδες μάλλον μου είχε γυρίσει πλάτη. Εγώ τότε άδραξα την ευκαιρία και κόλλησα τον καυλωμενο πουτσο μου στην κολάρα της χωρίς να βγάλουμε ρούχα και της τον έτριβα στο μαύρο κολάν που φορούσε. Κατάλαβα ότι είχε νιώσει τον πούτσο μου αλλά δεν αντιδρούσε. Ώσπου χτύπησε το κουδούνι και πήγα στο μπάνιο να την παίζω. Τώρα θα μου πείτε πως τα θυμάσαι ρε μαλάκα? Ένα θα σας πω μπορεί να έχω γαμήσι χιλιάδες πουτάνες και να μην θυμάμαι καμία αλλά αυτά δεν τα ξεχνάω γιατί είναι ένοχα μυστικά.
Και μένα Έτσι πρωτοξεκινησε η φάση στο Λύκειο . Η ξαδερφη περιεργαζονταν τον πουτσό μου , μέχρι που αυτός εκπυρσοκροτησε