Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ενταξει εχω κερασει και εγω μαλακια για παρτυ της :cum:(πρωτη ξαδερφη) αλλα για γαμησι...ξεκινανε μπλεξιματα πιστευω

Αν τύχει και τη γαμήσεις να φροντίζεις να χύνεις πάντα μέσα .

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Με τις ξαδέρφες έτσι πρέπει . Νόμος .

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
συγγενικο μουνι παντοτεινο γαμησι ελεγε ενας παλιος....

κατι θα ηξερε...δεν πρωτοτυπησες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
οταν την ειχα παρει ματι που εκανε ντουζ,τρεξανε επι τοπου βλενες απο την πουτσοσχισμη μου απο την καυλα :cum:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
οταν την ειχα παρει ματι που εκανε ντουζ,τρεξανε επι τοπου βλενες απο την πουτσοσχισμη μου απο την καυλα :cum:

η επιστημονική ονομασία της πάθησης είναι "ξεροχύνω"  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκανε κι αλλεs φορεs ντουζ    η  μονο εκεινη την πετυχεs??

Επισκέπτης
Πριν δυο ημέρες ηρθε η ξαδερφη μου στο νησι που παραθεριζω κάθε καλοκαίρι . Πήγα κ την πήρα το βράδυ απο το λιμάνι στις 2πμ . Επειδή γενικά δε βγαίνω στο νησι , κ σαπιζω στις παραλίες είχα όρεξη για ποτό ... Δέχθηκε , ψιλομεθυσαμε κ γαμηθηκαμε πριν την πάω σπίτι της μέσα στο αυτοκίνητο μου... Την άλλη ημέρα κάναμε σαν να μην εγινε τπτ ... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;;; Πως να το χειριστώ;

:jerking: :jerking: :jerking:

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!

Αν ειναι καλο μουνι αστο φιλε μην μπλεξεις γιατι ειστε ξαδερφια. Αν ειναι μπαζο αλλα σαρεσει κανε οτι θελεις μαζι της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom