Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Τυπε δεν υπαρχουνε αντρικά ρολογια, υπαρχουνε γυναικεια και unisex.
To ιδιο και στα γυαλια.  :S :S :S

Αυτό δεν το κόβω και τόσο unisex ρε τύπε.
Εγώ δεν το φοράω με τίποτα.

:shit: :shit: :shit:

Συνημμένα

• roloi.jpg
    roloi.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Τύπε με μπερδεύεις ή κάτι πίνεις;
Καταδυτικό ήταν. Αυτά με το χοντρό τζάμι.

Ήταν και σαν αυτές που έβλεπες στο παλιό lizard και μαπλαμουτιάζονταν στις ξύλινες σκάλες αν είχες πάει. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτό.

:bigdick:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.032
Πόντοι
216
Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!

Αυτην την ρωτησες αν θελει να σε ξεπαρθενιασει ? Συνεχισε με την μαλακια τρομπα  :jerking: αυτην ειναι η καλυτερη βοηθεια που μπορεις να παρεις απο εδω  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Αυτην την ρωτησες αν θελει να σε ξεπαρθενιασει ? Συνεχισε με την μαλακια τρομπα  :jerking: αυτην ειναι η καλυτερη βοηθεια που μπορεις να παρεις απο εδω  :grin:

Ασε τον ρε τυπε να την ξεκωλιασει να εχουμε θεμα για την Κυριακη. :S :S :S :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
530
Like
75.460
Πόντοι
41.129
εγω έχω μια ξαδερφη 19 χρονων τρελο μουνι.... το καλοκαρι στην παραλια την
εβαζα στους ωμους μου και τις δαγκωνα τα μπουτια.
ανετα της εριχνα υπνωτικο στο γαλατακι της.. μετα θα ξυπνούσε
με ματωμενη τη ροδελα της.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Και γω εχω πηδηξει την ξαδερφη μου  :grin:

Ρε τι καριολες που ειναι τελικα οι γυναικες  :dancing:

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Δεν είμαστε πρώτα ξαδέρφια αλλά μακρινά τρίτα ή τέταρτα... Πολύ καλό αυτό θα έλεγα...

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Και πολύ όμορφη ψηλή μελαχρινή κουκλαρα φοιτήτρια με ωραίο στυλ ντυσίματος μπότες, υπεροχη μπλούζα τζινακι ή κολαν το σίγουρο είναι ότι τα φοιτητικά χρόνια θα μου μείνουν..Πως να αρχίσω;

Επισκέπτης
Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!
Αδερφέ έχεις μόνο τρείς επιλογές για το μωρό, τις εξής δύο:
Η πιάστο φάτο ή άστο κάτω!!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Κι εγω εχω πηδηξει 3η ξαδερφη μου,στα 17 της, τι μουναρος ηταν...

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Κι εγω εχω πηδηξει 3η ξαδερφη μου,στα 17 της, τι μουναρος ηταν...
Υπόψιν ότι είμαστε ή τρίτα η δεύτερα ξαδέρφια ενα απο τα δυο αν είμαστε δεύτερα όμως και πάλι δεν υπάρχει κολημα!

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Λοιπόν εξακριβώθηκε ακριβώς ο βαθμός συγγένειας μας:δεύτερα ξαδέρφια είμαστε οι παππούδες μας οι συγχωρεμενοι ήταν αδέρφια!Αρα την έχω 2η ξαδέρφη! Θα την πηδηξω ή Τεταρτη μετά τον καφέ και το σινεμά ή Πέμπτη που θα διαβάσουμε μαζί επανάληψη στο σπιτι της για να με βοηθήσει και θα κάνουμε σχέση!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Λοιπόν εξακριβώθηκε ακριβώς ο βαθμός συγγένειας μας:δεύτερα ξαδέρφια είμαστε οι παππούδες μας οι συγχωρεμενοι ήταν αδέρφια!Αρα την έχω 2η ξαδέρφη! Θα την πηδηξω ή Τεταρτη μετά τον καφέ και το σινεμά ή Πέμπτη που θα διαβάσουμε μαζί επανάληψη στο σπιτι της για να με βοηθήσει και θα κάνουμε σχέση!
Ακάποτα πήδηξε την! Μην κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις καπότα, ακόμα και αν επιμένει αυτή! Έχουν αναφερθεί από μεγάλους μύστες οι τεχνικές για ακάποτο κρεμπιέ και με λίγη προσπάθεια θα της ρίξεις ζεστό χύσι στο μουνάκι  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom