Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εγω ειχα χαμουρευτεί με συνομιλικη ξαδελφη στα 12 αν θυμαμαι καλα
και γενικα θα μπορουσα να σκοραρω και αργοτερα αλλα κολωσα λογω της κενωνιας....

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
εγω ειχα χαμουρευτεί με συνομιλικη ξαδελφη στα 12 αν θυμαμαι καλα
και γενικα θα μπορουσα να σκοραρω και αργοτερα αλλα κολωσα λογω της κενωνιας....

Ειδες τύπε η πουτάνα η κενωνία.... ξενέρωμα να μην σε αφήνει να γαμάς ελεύθερα την ξαδέλφη σου....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Εγω ρε μάγκες είχα μια θεία αλλο πράγμα !! Καθόταν απέναντι μου με ανοιχτά τα πόδια , στη θάλασσα οτανα άλλαζε δεν φορούσε σουτιέν . Κοιμόταν σπιτι μας ,ποσές φορές την πήρα μάτι. Μάλιστα μια φορα με πήρε πρέφα και μου λέει επτά κανεις εκει? Μιλάμε λεω παει ήρθε το τελος μου θα το στην μάνα μου και θα γινει της τρελής. Αλλα η πουτανα δεν είπε τιποτα. Το πιο θεϊκό ειναι οτι έμενε μόνη και ερχόταν ο γαμιας και την πηδούσε. Έτσι λοιπόν μια μερα που ήμουν σπιτι της μαζί με την μανα μου 14 χρόνων πρέπει να ήμουν, πήγα στην τουαλέτα της και άρχισα να ψαχουλεύω και ρε μάγκες βρήκα πορνοπεριοδικα. Μιλάμε ειχε γινει η απόλυτη φαντασίωση!!! Να μην σας το πολυλογο χτυπάει τη πόρτα της τουαλέτας και μου λέξει ολα καλα εκει μεσα λεω ναι ναι!! Μπορώ λέει να μπω μεσα για ένα λεπτό..λεω ναι μισό... Εμένα η πούτσα ειχε γινει κάγκελο και φορούσα και φόρμα. Και όταν μπαίνει με βλέπει οτι ήμουν Φούλ καβλωμενος και τι μου λέει η πουτανα!! Έχω κατι περιοδικά στο,καλάθι ... Παιξτον και μετά βγες έξω μην σε δει έτσι η μανα σου...!! Τρελάθηκα !! Τι έγινε ποτέ δεν της την έπεσα !! Απλα μου χάρισε απίστευτες πόζες όποτε ερχόταν στο σπιτι μας με τον γκόμενο της και μετά αντρα της με ανοιχτά πόδια.. Είχα δει σχεδόν όλο τα βρακιά της! Τι να πω... Ορισμένες φορές νομίζω οτι,πιτσιρικάς ήμουν πολυ φλωρος!!!!

Apro___

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορω να φανταστω πως μπόρεσες να το κανεις αυτο η αιμοχιψια εξαλου δεν μπόρεσα ποτε να την φανταστω .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εγω ρε μάγκες είχα μια θεία αλλο πράγμα !! Καθόταν απέναντι μου με ανοιχτά τα πόδια , στη θάλασσα οτανα άλλαζε δεν φορούσε σουτιέν . Κοιμόταν σπιτι μας ,ποσές φορές την πήρα μάτι. Μάλιστα μια φορα με πήρε πρέφα και μου λέει επτά κανεις εκει? Μιλάμε λεω παει ήρθε το τελος μου θα το στην μάνα μου και θα γινει της τρελής. Αλλα η πουτανα δεν είπε τιποτα. Το πιο θεϊκό ειναι οτι έμενε μόνη και ερχόταν ο γαμιας και την πηδούσε. Έτσι λοιπόν μια μερα που ήμουν σπιτι της μαζί με την μανα μου 14 χρόνων πρέπει να ήμουν, πήγα στην τουαλέτα της και άρχισα να ψαχουλεύω και ρε μάγκες βρήκα πορνοπεριοδικα. Μιλάμε ειχε γινει η απόλυτη φαντασίωση!!! Να μην σας το πολυλογο χτυπάει τη πόρτα της τουαλέτας και μου λέξει ολα καλα εκει μεσα λεω ναι ναι!! Μπορώ λέει να μπω μεσα για ένα λεπτό..λεω ναι μισό... Εμένα η πούτσα ειχε γινει κάγκελο και φορούσα και φόρμα. Και όταν μπαίνει με βλέπει οτι ήμουν Φούλ καβλωμενος και τι μου λέει η πουτανα!! Έχω κατι περιοδικά στο,καλάθι ... Παιξτον και μετά βγες έξω μην σε δει έτσι η μανα σου...!! Τρελάθηκα !! Τι έγινε ποτέ δεν της την έπεσα !! Απλα μου χάρισε απίστευτες πόζες όποτε ερχόταν στο σπιτι μας με τον γκόμενο της και μετά αντρα της με ανοιχτά πόδια.. Είχα δει σχεδόν όλο τα βρακιά της! Τι να πω... Ορισμένες φορές νομίζω οτι,πιτσιρικάς ήμουν πολυ φλωρος!!!!

URL]]

GapeManiac

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μια παρομοια κατασταση με μια τριτη μου ξαδερφη ειχα και γω πριν καμια δεκαρια χρονια.Αυτη με την οικογενεια της εμεναν μονιμα στη γερμανια ουτε ηξερα πως υπηρχε και αυτη και η οικογενεια της μεχρι που η μανα μου με ειχε πει πως ειναι συγγενοις ειχαν παει θεασσαλονικη οταν ακομα αγενητη ηταν αυτη και μετα πηγαν γερμανια και τελικα επεστρεψαν μονιμα ελλαδα στο σπιτι τους στη θεσσαλονικη και θα ερχοταν στο χωριο για το πασχα και θα εμεναν στο σπιτι μας θα τους φιλοξενουσαμε.Τελικα ηρθαν και η ξαδερφη ηταν σχετικα κοντο πιπινακι με μικρα βυζακια αλλα ενα πεταχτο κωλαρακι που φαινοταν ολα τα λεφτα μεσα απο τα στενα κολαν που φορουσε.Κοιμοταν στο δωματιο διπλα απο το δεικο μου στον πανω οροφο του σπιτιου και ολοι οι αλλοι γονεις κλπ κοιμοταν στον κατω οροφο.Το πουτανακι λοιπον αυτο κοιμοταν με το στριγκακι και ενα κοντο μπλουζακι και επειδη εγω κοιμομουνα αργα παντα την επερνα ματι οταν σηκωνοταν να πιει νερο να παει τουαλετα κλπ.Μεταλας εγω ενα βραδυ καθομουν και χτυπιομουν με μια playlist γαμησε τα και επινα μπυρες και την βλεπω με το στρινγκακι και το κοντο μπλουζακι μπροστα στην πορτα μου και με βγηκε η μπυρα απο την μυτη.Αυτη γελασε και με λεει μπορω να κατσω να ακουσω και γω τα κομματια πολλα απο αυτα τα ακουγα και γω γερμανια και τα ακουω ακομα.Της εδωσα μια μπυρα και της ειπα να αραξει οπου γουσταρει και ηρθε και εκατσε διπλα μου.

Μιλαμε ο πουτσος μου θα πεταγοταν εξω απο το σορτσακι που φορουσα εκεινο το βραδυ απο την γκαβλα ετσι οπως στεκοταν διπλα μου και με κοιταζε και μιλουσε ενω το στριγκακι ειχε μπει μεσα στα μουνοχειλα της.Εκει λοπιπον που ημασταν και ακουγαμε τραγουδια με ρωταει στο ξεκαρφωτο αμα μου αρεσει αμα την γουσταρω και της λεω και γω για να βγω απο την δυσκολη θεση ξαδερφια ημαστε πως γινετε να σε γουσταρω και με απανταει αλλο δειχνει το φουσκωμα στο σορτσακι σου και στην τελικη δεν ημαστε και πρωτα ξαδερφια και ερχεται πιο κοντα μου και αρχιζει να με χαιδευει τον πουσο πανω απο το σορτσακι.Ξαδερφια και μαλακιες λεω και γω απο μεσα μου οποτε και πεταω τον πουτσο εξω και το πουτανακι με αρχιζει στης πιπες λες και δεν θα ξαναβλεπε πουτσα στην ζωη της.Μετα απο λιγο με λεει προφυλακτικα εχεις μια σακουλα της λεω και ανοιγω ενα ντουλακι που ειχα οντως μια σακουλα που με τα προμηθευε ενας κολητος που ειχαν μινι μαρκετ και μου λεει φερτο και της το δεινω.Βγαζει την καποτα την βαζει στο στομα και την περναει στον πουτσο μου με το στομα της και με σπρωχνει το στηθος και μου λεει ξαπλωσε και ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να ανεβοκατεβαινει τοσο δυνατα που θα εσπαζε το κρεβατι ωσπου μετα απο λιγο την σηκωνω την βαζω στα τεσσερα και της εκανα το μουνι γαρυφαλο μεχρι που ειπε την μαγικη φραση βαλτον στον κωλο μου τον θελω εκει οποτε και γω ουτε λιπαντικα ουτε μαλακιες μονο με τα υγρα της που ειχε πανω ο πουτσος μου της τον καρφωσα και γαμιοταν σαν τρελη η γαμιολα.Οταν με ηρθε να χυσω με αρχισε στην πιπα και δεν αφησε σταγονα.Περιτο να πω πως μια βδομαδα που εμειναν στο σπιτι μου γαμιομασταν σαν τα κουνελια μολις πεφτανε ολοι για υπνο.

Αυτο συνεχιστηκε και την επομενη χρονια που ηρθαν παλι πασχα και μετα χαθηκαμε βρηκε εναν αραβωνιαστηκε και μετα απο κανα χρονο παντρευτηκε.Περυσι ηρθαν παλι μετα απο τοσα χρονια για πασχα και με τον αντρα της αυτη την φορα οταν μειναμε μονοι μας θυμηθηκαμε τα παλια και ειδα πως επαιζε παλι το ματι της αλλα δυστηχως δεν μπορεσαμε να μεινουμε μονοι.Μιλαμε ομως στο τηλεφωνο μεχρι και σημερα και με μηνυματα οποτε καποια στιγμη θα κανω παλι ακροβατικα με την ξαδερφη μου  :knockinb:  :zfuck:

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
δεν κρατιεσαι μεχρι την Κυριακη βρε μπαγασακο...

Επισκέπτης
Μια παρομοια κατασταση με μια τριτη μου ξαδερφη ειχα και γω πριν καμια δεκαρια χρονια....Περιτο να πω πως μια βδομαδα που εμειναν στο σπιτι μου γαμιομασταν σαν τα κουνελια μολις πεφτανε ολοι για υπνο....

Πού 'σαι φιλαράκι, να σκεπάζεσαι τα βράδια, μπορεί να κρυώσεις!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
8 στους 10 στην εφηβεία θα έχουμε πηδήξει κάποια ξαδέρφη το θέμα είναι αν συνεχίζετε και σε μεγαλύτερες ηλικίες τότε είναι αρρωστημένο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μεχρι που ειπε την μαγικη φραση βαλτον στον κωλο μου τον θελω εκει οποτε και γω ουτε λιπαντικα ουτε μαλακιες μονο με τα υγρα της που ειχε πανω ο πουτσος μου της τον καρφωσα και γαμιοταν σαν τρελη η γαμιολα.Οταν με ηρθε να χυσω με αρχισε στην πιπα και δεν αφησε σταγονα.

μολις πεφτανε ολοι για υπνο.

Σε λλλέω φιλλλαράκι,

καρφώθηκες από μόνος σου...

Ιστορία χωρίς μερεντούλα, με μηδέν προετοιμασία; Και το πήρε στο στόμα μετά τον κώλο;

Τί σου προσφέρει η παπαριά που σκαρφίστηκες;

Να σου γνωρίσω τον δοπαμίνα στην υπογραφή μου, αν θέλεις να σου ρωτήσει κάτι φιλλλαράκο...

Πέσε για ύπνο, αφού όμως φας την μπουγάτσα με κιμά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom