ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Ιακωβε αργεις χαρακτηριστικα :S :S :SΈνα βράδυ μετά από ξεφάντωμα γαμησα την πρώτη μου ξαδέρφη.24 χρονών με σωματακι μουρλια
Ιακωβε αργεις χαρακτηριστικα :S :S :SΈνα βράδυ μετά από ξεφάντωμα γαμησα την πρώτη μου ξαδέρφη.24 χρονών με σωματακι μουρλια
όχι φίλε δεν από πιο πάνω είμαι από Μακεδονίαεμεις στον Πυργο τηρουμε τις οικογενειακες παραδοσεις!!!!
όχι από δεν είμαι από εκείΤύπε απο Πύργο Ηλείας είσαι???
εγω ειχα χαμουρευτεί με συνομιλικη ξαδελφη στα 12 αν θυμαμαι καλα
και γενικα θα μπορουσα να σκοραρω και αργοτερα αλλα κολωσα λογω της κενωνιας....
Εγω ρε μάγκες είχα μια θεία αλλο πράγμα !! Καθόταν απέναντι μου με ανοιχτά τα πόδια , στη θάλασσα οτανα άλλαζε δεν φορούσε σουτιέν . Κοιμόταν σπιτι μας ,ποσές φορές την πήρα μάτι. Μάλιστα μια φορα με πήρε πρέφα και μου λέει επτά κανεις εκει? Μιλάμε λεω παει ήρθε το τελος μου θα το στην μάνα μου και θα γινει της τρελής. Αλλα η πουτανα δεν είπε τιποτα. Το πιο θεϊκό ειναι οτι έμενε μόνη και ερχόταν ο γαμιας και την πηδούσε. Έτσι λοιπόν μια μερα που ήμουν σπιτι της μαζί με την μανα μου 14 χρόνων πρέπει να ήμουν, πήγα στην τουαλέτα της και άρχισα να ψαχουλεύω και ρε μάγκες βρήκα πορνοπεριοδικα. Μιλάμε ειχε γινει η απόλυτη φαντασίωση!!! Να μην σας το πολυλογο χτυπάει τη πόρτα της τουαλέτας και μου λέξει ολα καλα εκει μεσα λεω ναι ναι!! Μπορώ λέει να μπω μεσα για ένα λεπτό..λεω ναι μισό... Εμένα η πούτσα ειχε γινει κάγκελο και φορούσα και φόρμα. Και όταν μπαίνει με βλέπει οτι ήμουν Φούλ καβλωμενος και τι μου λέει η πουτανα!! Έχω κατι περιοδικά στο,καλάθι ... Παιξτον και μετά βγες έξω μην σε δει έτσι η μανα σου...!! Τρελάθηκα !! Τι έγινε ποτέ δεν της την έπεσα !! Απλα μου χάρισε απίστευτες πόζες όποτε ερχόταν στο σπιτι μας με τον γκόμενο της και μετά αντρα της με ανοιχτά πόδια.. Είχα δει σχεδόν όλο τα βρακιά της! Τι να πω... Ορισμένες φορές νομίζω οτι,πιτσιρικάς ήμουν πολυ φλωρος!!!!
την ξαδερφη μου
Μια παρομοια κατασταση με μια τριτη μου ξαδερφη ειχα και γω πριν καμια δεκαρια χρονια....Περιτο να πω πως μια βδομαδα που εμειναν στο σπιτι μου γαμιομασταν σαν τα κουνελια μολις πεφτανε ολοι για υπνο....
Tι στον πούτσο είναι η αιμοχιψία;;Δεν μπορω να φανταστω πως μπόρεσες να το κανεις αυτο η αιμοχιψια εξαλου δεν μπόρεσα ποτε να την φανταστω .
Τα χι ψι χρωμοσώματα στο αίμαTι στον πούτσο είναι η αιμοχιψία;;
μεχρι που ειπε την μαγικη φραση βαλτον στον κωλο μου τον θελω εκει οποτε και γω ουτε λιπαντικα ουτε μαλακιες μονο με τα υγρα της που ειχε πανω ο πουτσος μου της τον καρφωσα και γαμιοταν σαν τρελη η γαμιολα.Οταν με ηρθε να χυσω με αρχισε στην πιπα και δεν αφησε σταγονα.
μολις πεφτανε ολοι για υπνο.