Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Σε λλλέω φιλλλαράκι,

καρφώθηκες από μόνος σου...

Ιστορία χωρίς μερεντούλα, με μηδέν προετοιμασία; Και το πήρε στο στόμα μετά τον κώλο;

Τί σου προσφέρει η παπαριά που σκαρφίστηκες;

Να σου γνωρίσω τον δοπαμίνα στην υπογραφή μου, αν θέλεις να σου ρωτήσει κάτι φιλλλαράκο...

Πέσε για ύπνο, αφού όμως φας την μπουγάτσα με κιμά.
Αυτο με τη μερεντα τυπε δεν ειναι απολυτο εχω πηδηξει γκομενες απο κωλο χωρις προετοιμασια χωρις να εχουμε μερεντε στην εξαγωγη

menis_64

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
δεν μας ειπες ρε φιλε, η ξαδερφη σου ηταν τελικα πρωτη ή δευτερη?
γιατι εγω τωρα λιγουρευουμαι  μια δευτερη ξαδερφουλα που ειναι και κευρανος, αλλα δεν ξερω πως να την πω οτι θελω να την γαμησω απλα....
οχι σχεση, ενα μαμησι μονο!!!
ζηταω πολλα?

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τελικά υπάρχει κανείς που δεν γάμησε ξαδέρφη. :think: :think: :think:

Todd Lanuzzi

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Εγω γαμάω ξαδερφες άλλων μονο.

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Στην ξαδέλφη και στη Θεία η ψωλή πάει ευθεία

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Το καλοκαίρι του 2011 μου έκανε πίπα ακάποτη μια ξαδέρφη (τουλάχιστον 3-4ου βαθμού, οπότε παπάρια ξαδέρφη) και μου τα κατάπιε και τις 5 φορές που με πίπωσε. Είχε περίοδο τότε και έπαιζε μόνο πίπα. Τέλη του ίδιου καλοκαιριού την γάμησα 3 φορές. Μετά χαθήκαμε λόγω σπουδών και βρήκε σταθερή σχέση.

Τώρα ξανάρθε στην πόλη μας επειδή παντρεύεται ο αδερφός της. Την είδα πριν 2-3 μέρες με ένα κολλητό δερμάτινο παντελόνι-κολάν. Έχει γίνει φιγουρίνι. Με ξάναψε πολύ το σκυλοπούτανο. Απ' όσο άκουσα δεν τα 'χει με κανέναν και ελπίζω κοντά στην ημερομηνία του γάμου να μπορέσω να την γαμήσω.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Kαι 1η ξαδερφη να ειναι σκεψου να εχεις να τη δεις καμια 10ρια χρονια και να ειναι μουναρα και τα λεμε μετα με τους ψευτουπουριτανους

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τελικά υπάρχει κανείς που δεν γάμησε ξαδέρφη. :think: :think: :think:
---------
εγω μονο μια παρολιγο...
δεν θα μουν ουτε 12
απλο τριψιμο..και χωρις σκοπο για π@@@τσα..
στα 12 χωρις τσοντα κτλ...τοτε αρχιδια ηξερες...
εμαθα μετα απο 2/μιση χρονια επι πληρωμη...

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Το καλοκαίρι του 2011 μου έκανε πίπα ακάποτη μια ξαδέρφη (τουλάχιστον 3-4ου βαθμού, οπότε παπάρια ξαδέρφη) και μου τα κατάπιε και τις 5 φορές που με πίπωσε. Είχε περίοδο τότε και έπαιζε μόνο πίπα. Τέλη του ίδιου καλοκαιριού την γάμησα 3 φορές. Μετά χαθήκαμε λόγω σπουδών και βρήκε σταθερή σχέση.

Τώρα ξανάρθε στην πόλη μας επειδή παντρεύεται ο αδερφός της. Την είδα πριν 2-3 μέρες με ένα κολλητό δερμάτινο παντελόνι-κολάν. Έχει γίνει φιγουρίνι. Με ξάναψε πολύ το σκυλοπούτανο. Απ' όσο άκουσα δεν τα 'χει με κανέναν και ελπίζω κοντά στην ημερομηνία του γάμου να μπορέσω να την γαμήσω.
Μακάρι να σου κάτσει η φάση αλλά έχουν περάσει χρόνια και εγώ είχα προσπαθήσει κάποτε μετά από χρόνια να αναβιώσω μια παλιά ιστορία με μια ξαδελφούλα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και έκανα πίσω.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Εμενα που με γαμησε ενας ξάδελφος μετραει? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :boobies:

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Εγώ πάντως παιδιά έχω μια ξαδέρφη εδώ στη Σουηδία που πολύ ευχάριστα της έριχνα πούτσο, και μικρότερος που ήμουν τον είχα παίξει σκεφτόμενος τις ποδάρες τις, αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει φάση. Τώρα αυτή είναι 23 και έχει γίνει ακόμα πιο πύρ(κ)αυλος. Άλλο πράγμα

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Τελικά τζίφος. Πήγα στον γάμο αλλά δεν γάμησα την ξαδέρφη παρόλο που είναι ελεύθερη.
Δεν βλέπω να γίνεται φάση. Ίσως στο μακρινό μέλλον, δεδομένου ότι θα μένουμε στην ίδια πόλη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.233
Πόντοι
5.506
Που είστε ρε νιαμού;

Stories

Νέο!

Stories