Λες αυτά να εννοεί ο ποιητής;Γιατί λίγο μαλάκας μου φάνηκε!!Τα χι ψι χρωμοσώματα στο αίμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήδηξα την ξαδέρφη μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 81003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 408
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Αυτο με τη μερεντα τυπε δεν ειναι απολυτο εχω πηδηξει γκομενες απο κωλο χωρις προετοιμασια χωρις να εχουμε μερεντε στην εξαγωγηΣε λλλέω φιλλλαράκι,
καρφώθηκες από μόνος σου...
Ιστορία χωρίς μερεντούλα, με μηδέν προετοιμασία; Και το πήρε στο στόμα μετά τον κώλο;
Τί σου προσφέρει η παπαριά που σκαρφίστηκες;
Να σου γνωρίσω τον δοπαμίνα στην υπογραφή μου, αν θέλεις να σου ρωτήσει κάτι φιλλλαράκο...
Πέσε για ύπνο, αφού όμως φας την μπουγάτσα με κιμά.
δεν μας ειπες ρε φιλε, η ξαδερφη σου ηταν τελικα πρωτη ή δευτερη?
γιατι εγω τωρα λιγουρευουμαι μια δευτερη ξαδερφουλα που ειναι και κευρανος, αλλα δεν ξερω πως να την πω οτι θελω να την γαμησω απλα....
οχι σχεση, ενα μαμησι μονο!!!
ζηταω πολλα?
γιατι εγω τωρα λιγουρευουμαι μια δευτερη ξαδερφουλα που ειναι και κευρανος, αλλα δεν ξερω πως να την πω οτι θελω να την γαμησω απλα....
οχι σχεση, ενα μαμησι μονο!!!
ζηταω πολλα?
Todd Lanuzzi
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Εγω γαμάω ξαδερφες άλλων μονο.
hyena
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Το καλοκαίρι του 2011 μου έκανε πίπα ακάποτη μια ξαδέρφη (τουλάχιστον 3-4ου βαθμού, οπότε παπάρια ξαδέρφη) και μου τα κατάπιε και τις 5 φορές που με πίπωσε. Είχε περίοδο τότε και έπαιζε μόνο πίπα. Τέλη του ίδιου καλοκαιριού την γάμησα 3 φορές. Μετά χαθήκαμε λόγω σπουδών και βρήκε σταθερή σχέση.
Τώρα ξανάρθε στην πόλη μας επειδή παντρεύεται ο αδερφός της. Την είδα πριν 2-3 μέρες με ένα κολλητό δερμάτινο παντελόνι-κολάν. Έχει γίνει φιγουρίνι. Με ξάναψε πολύ το σκυλοπούτανο. Απ' όσο άκουσα δεν τα 'χει με κανέναν και ελπίζω κοντά στην ημερομηνία του γάμου να μπορέσω να την γαμήσω.
Τώρα ξανάρθε στην πόλη μας επειδή παντρεύεται ο αδερφός της. Την είδα πριν 2-3 μέρες με ένα κολλητό δερμάτινο παντελόνι-κολάν. Έχει γίνει φιγουρίνι. Με ξάναψε πολύ το σκυλοπούτανο. Απ' όσο άκουσα δεν τα 'χει με κανέναν και ελπίζω κοντά στην ημερομηνία του γάμου να μπορέσω να την γαμήσω.
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Kαι 1η ξαδερφη να ειναι σκεψου να εχεις να τη δεις καμια 10ρια χρονια και να ειναι μουναρα και τα λεμε μετα με τους ψευτουπουριτανους
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Τελικά υπάρχει κανείς που δεν γάμησε ξαδέρφη.
εγω φιλε δεν εχω γαμισει καμια ξαδερφη μου
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
---------Τελικά υπάρχει κανείς που δεν γάμησε ξαδέρφη.
εγω μονο μια παρολιγο...
δεν θα μουν ουτε 12
απλο τριψιμο..και χωρις σκοπο για π@@@τσα..
στα 12 χωρις τσοντα κτλ...τοτε αρχιδια ηξερες...
εμαθα μετα απο 2/μιση χρονια επι πληρωμη...
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Μακάρι να σου κάτσει η φάση αλλά έχουν περάσει χρόνια και εγώ είχα προσπαθήσει κάποτε μετά από χρόνια να αναβιώσω μια παλιά ιστορία με μια ξαδελφούλα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και έκανα πίσω.Το καλοκαίρι του 2011 μου έκανε πίπα ακάποτη μια ξαδέρφη (τουλάχιστον 3-4ου βαθμού, οπότε παπάρια ξαδέρφη) και μου τα κατάπιε και τις 5 φορές που με πίπωσε. Είχε περίοδο τότε και έπαιζε μόνο πίπα. Τέλη του ίδιου καλοκαιριού την γάμησα 3 φορές. Μετά χαθήκαμε λόγω σπουδών και βρήκε σταθερή σχέση.
επρεπε τυπεΕμενα που με γαμησε ενας ξάδελφος μετραει?
Psychologos2408
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 208
- Πόντοι
- 280
Εγώ πάντως παιδιά έχω μια ξαδέρφη εδώ στη Σουηδία που πολύ ευχάριστα της έριχνα πούτσο, και μικρότερος που ήμουν τον είχα παίξει σκεφτόμενος τις ποδάρες τις, αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει φάση. Τώρα αυτή είναι 23 και έχει γίνει ακόμα πιο πύρ(κ)αυλος. Άλλο πράγμα
ναι,βγάλε τώρα και τα οικογενειακά σου στη φόρα..μας έχεις κάνει ρεζίλι μωρή βρωμιάρα.ποιός σοβαρός άνθρωπος θα βρεθεί για να σε πάρει?
cuckold_cleaner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Τελικά υπάρχει κανείς που δεν γάμησε ξαδέρφη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις