Νέα

πιατσες με παντρεμενες λογω κρισης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntipap

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
βγηκαν παντρεμενες για πιατσα στην παραλιακη, ξερει κανεις αν παιζει κατι λογω κρισης?

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
βγηκαν παντρεμενες για πιατσα στην παραλιακη, ξερει κανεις αν παιζει κατι λογω κρισης?
φιλε ρωτας ή ενημερωνεις ?
ή ενημερωνεις και ρωτας ?
ή μηπως ενημερωνεσαι ρωτωντας και ενημερωνωντας ?

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
είδα κι εγώ ένα βράδυ από βούλα ως γλυφάδα καμια 6-7 και στο φάληρο μια ξανθια μόνιμη που έχει και παρέα μία μελαχροινή τελευταία, Καλά κορμιά αλλά αν είναι παντρεμένες...πρέπει να δεις σημάδι βέρας...

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ θα βγούν και οι παντρεμένοι σε λίγο οι παντρεμένες δεν έχουν βγεί..? :2funny:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
Εγω εχω δει στην παραλιακη , στην αμφιθεας ,στην καλιροης παρακαλω πολυ μερα μεσσημερι, στην κωνσταντινουπολεως πισω απο το πρακτικερ . αλλα αν ειναι παντρεμενες θα σας γελασω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εδω σκεφτομαστε να βγουμε εμεις οι παντρεμενες δεν θα βγηκαν ; :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εδω σκεφτομαστε να βγουμε εμεις οι παντρεμενες δεν θα βγηκαν ; :2funny: :2funny: :2funny:
Πες το ψέματα!!! Με τον νέο χρόνο μας βλέπω με ψηλοτάκουνι γόβα  :lheel: και το πολύκαρπο από έξω  :cum:.
Δεν έχουμε και :tits2: γμτ  :headbang:!!!
Αλήθεια, εμείς που θα συχνάσζουμε? Που μας έχουν πάρει όλες τις πιάστσες οι γυναίκες?
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πες το ψέματα!!! Με τον νέο χρόνο μας βλέπω με ψηλοτάκουνι γόβα  :lheel: και το πολύκαρπο από έξω  :cum:.
Δεν έχουμε και :tits2: γμτ  :headbang:!!!
Αλήθεια, εμείς που θα συχνάσζουμε? Που μας έχουν πάρει όλες τις πιάστσες οι γυναίκες?
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τυπε εισαι εντελως λαθος !!!!!!!

Εμεις θα φτιαξουμε πιατσα για γυναικες  :rolleyes:
Κοστουματοι με σκαρπινι η αθλητικη περιβολη η καζουαλ .....

Απο μεσα μποξερακι η τιποτα  :rolleyes:

Θα χεστουμε στο ταλαρο σου λεω.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η θα ψοφησουμε στο κρυο :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μεγάλο φετιχ οι παντρεμένες μάγκες :rolleyes: :cum: :cum:.Πόλλες φορές που βγαίνω με φίλους και τις γκόμενές τους,αυθόρμητα με πιάνει μια έντονη διάθεση να τις  :knockinb:  :zfuck:.Δεν ξέρω τον λόγο αλλά πάντα την βρίσκω άσχημα με γκόμενα-γυναίκα φίλου  :rockon:  :rockon: .Λέτε να πετύχω στην παραλιακή καμιά γνωστή :idiot: :think:  :2funny: :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Μεγάλο φετιχ οι παντρεμένες μάγκες :rolleyes: :cum: :cum:.Πόλλες φορές που βγαίνω με φίλους και τις γκόμενές τους,αυθόρμητα με πιάνει μια έντονη διάθεση να τις  :knockinb:  :zfuck:.Δεν ξέρω τον λόγο αλλά πάντα την βρίσκω άσχημα με γκόμενα-γυναίκα φίλου  :rockon:  :rockon: .Λέτε να πετύχω στην παραλιακή καμιά γνωστή :idiot: :think:  :2funny: :2funny:

αν εχεις φιλους βουλγαρορουμανους κτλ τοτε παιζει να βρεις χαχαχα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ο,τι γουσταρεις εσυ παλικαρι μου!
Παντρεμενες λες???? Παντρεμενες ειναι!

Γιατι να σου χαλασουμε χατηρι εξαλλου!  :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και αν στην εχει στημένη ο σύζηγος και σε ξυλοφορτώσει;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Στο Ελληνικο κανουν πιατσα και ζωντοχηρες αν σε ενδιαφερει :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ευτυχως που δεν σε εχω φιλο δικε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom