Νέα

Πιάτσα στην Αλεξανδρούπολη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζατε για την καινουργια πιατσα στην αλεξανδρουπολη?? εχει λιγο καιρο που καθιερωθηκε πισω απο το λιμανι κοντα στο εκκλησακι. ολοι ειναι μεσα σε αμαξια(για το ξεκαρφωμα) και διαλεγεις και παιρνεις (ειτε αντρες ειτε γυναικες).σε μας ηρθε ενας τυπος και μας ρωτησε τι θελουμε να παρουμε!?! τυχαια το ανακαλυψα μετα απο βολτα στα μερη εκεινα. παντως απο οτι ειδα εχει κινηση η δουλεια...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και τι ζητάς στα μέρη αυτά εσύ παιδί μου?

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν παρκαρεις στο λιμανι μετα μια βολτα απο εκει ειναι must! δε συμφωνεις??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για δωσε και αλλες πληροφοριες!
(μην γραφεις κεφαλαια,απαγορευεται)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εμενα κατι μου λεει οτι ειναι μουφα η ολη δουλεια...........!

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω περισσότερα τυχαία το ανακάλυψα. Πάντως έπαιζαν 2 αμάξια φορτωμένα με γυνάικες και στο 1 ήταν και άντρας μέσα...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ πηγαίνω συχνά Αλεξανδρούπολη γιατί έχω συγγενείς, οπότε θα το δοκιμάσω...
Εσύ πότε θα είσαι εκεί pantremeni και με τί παρέα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το ξαναλεω οτι μου ακουγεται μουφα η ολη δουλεια!
αν μια στο εκατομυριο ισχυει θα την πατησει πολυς κοσμος!
1ον εκει που μας περιγραφεις ειναι χωρος του λιμανιου δηλ το λιμενικο εχει αυτοκινητο επι 24ωρου βασεως!
2ον ο χωρος που μας περιγραφεις ειναι παρκινγκ ελεγχομενο!!
3ον ειναι κεντρο
4ον η μπατσια ειναι στα 150 μετρα παραπανω
5ον εκει γινεται το παζαρι
6ον αν σε πιασουν εκει εισαι σε 'αδιεξοδο'! γιατι? στα αριστερα εχει τειχος ευθεια και δεξια θαλασσα και ειναι περιφραγμενο!
ααα και 7ον εκει ειναι το λουνα παρκ! ειδεικα καλοκαιρι που ο κοσμος περπαταει και ο δρομος ειναι κλειστος μεχρι τις 2 αποκλειεται να χει πιατσα εκει!
η Αλεξ/πολη ειναι τοσο μικρη που με το παραμικρο θα ακουστει!
θες και αλλα??????

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγώ δεν πηγαίνω εκεί καλό μου..όπως είπα και πριν τυχαία το ανακαλυψα μετα απο βόλτα στο λιμάνι. Αν ερθεις βορεια τσεκαρε το.την κυριακη το ειδα...

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
thanoss συμφωνω μαζι σου. αυτο που ειδα εγω ειναι πισω απο το παρκιγκ στα δεξια πριν το εκκλησακι. δεν ξερω τιποτα περισσοτερο και αν δε μας ρωτουσε ο τυπος τι θελουμε ουτε καν θα πηγαινε το μυαλο μας σε κατι τετοιο...απο κει και περα το τι γινεται και αν γινεται θα δειξει με τον καιρο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενταξει καλη μου!!
την αποψη μου ειπα! δεν την επεβαλα σε κανεναν!!
αν ειχες ισως παραπανω στοιχεια και ενδειξεις θα μας βοηθουσες περισσοτερο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι αλλα πες μας ακριβως τι σας ειπε ο τυπος! σας ειπε για γυναικες-ανδρες και τιμες????

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κατεβηκε ο αντρας μου να παει για  :piss: και τον πλησιασε ενας τυπος και τον ρωτησε τι θελει, αν θελει αντρα η γυναικα για σημερα.ηταν εντελως στο ξεκουδουνο. απλα ειπε οτι δεν ενδιαφερεται και ουτε ρωτησε τιμες ουτε τιποτα. δεν ξερω αν ηταν μεμονωμενο περιστατικο η οχι, θα φανει με τον καιρο. παντως ειναι στα δεκσια απο το εκκλησακι και τα αμαξια ηταν το ενα μακρια απο το αλλο και ειχαν καποιες κοπελες μεσα...δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες φιλε μου. λυπαμαι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν πειραζει! οπως λες και συ θα δειξει με τον καιρο!!
παντως νεα μοδα ειναι να κυκλοφορουν ασφαλιτες με οτι να ναι αμαξια και με ωραια μουνακια και το λεω αυτο γιατι τα ξερω απο παλιους συμαθητες!
μην ξεχναμε οτι εκτος απο τους στανταρ που ξερουμε (ασφαλιτες) υπαρχουνε και αυτοι που δεν τους ξερει κανενας!
επισης μην ξεχναμε οτι πανω ειναι τα συνορα! παιζουν λαθραια,γυναικες,ναρκωτικα κλπ κλπ! δεν νομιζω για αυτο το λεω!
αν ειχε πουτανες πιστευω θα κανανε δουλεια απο τους φανταρους! αλλα και αυτους τους κυνηγανε παρα πολυ! παιζει στρατονομια (χαμος) τζιπακια-μηχανες και bmw πολιτικη με στρατονομους μεσα (κατι σαν ασφαλιτες δηλ) για να μην γινονται αντιληπτοι απο μακρια!!!
πεφτει πολυ κυνηγι!

OP
OP
P

pantremeni35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε νομιζω να ηταν ασφαλιτες. αλλοδαποι φαινοταν απο τις φατσες τους και τα ελληνικα σπαστα...οπως λες κ εσυ με τον καιρο θα δειξει...

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι την ιστορία για το λιμάνι μας την έχω ακούσει και εγώ στις αρχές του χειμώνα αλλά δεν το επιβεβαίωσα...Βέβαια ακούγονται τελευταία διάφορες φήμες για κάποιους που εκμεταλλεύονται τα ανοιχτά βόρεια σύνορα μας!
Αν όντως ισχύει η ιστορία με το λιμάνι σε λίγο καιρό ούτε να παρκάρουμε δεν θα βρίσκουμε :headbang:
Πάντως και εσύ pantremeni35 σε παραδοσιακά ύποπτα μέρη...κυκλοφορείς!!!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω παιδες, οσες φορες πηγα παντος εκει δεν βρικα τιποτα.

ioannis226

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
Όσοι ενδιαφέρεστε για Αλεξανδρουπολη έχω να πω τα εξής (προσωπικες εμπειριες και σιγουρες πληροφορίες)

1) το μόνο σιγουρο για πήδημα επί τοπου είναι το Girls απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό. Όλες πηδιουνται επί τόπου. ΠΡΟΣΟΧΗ: το πήδημα είναι στα προχειρα και το ποτο για όσους δε θελουν να πηδηξουν ακριβο. Εγω πήδηξα μια Μολδαβη ονοματι Μονικα (ή κάτι τέτοιο) με καλά προσοντα και καλη θέληση. Μετά από σκεψη έκανε ακάποτο πεοθηλασμό. Για το τουρκάκι που λετε κάποιοι, προφανως εννοείται τη Σεμίνα (ή μηπως Σεμίραμις) που είναι αρκετα καλό πρωην μουσουλμάνα από την Κομοτηνη. Φυσικά περιφέρονται κι αλλες ενω τελευταία ειδα και μια μαυρη. Οι δύο παραπάνω που περιεγραψα, έχουν δικό τους χωρο για ντουετο και ζητανε από 150-200 (όπου σε πιασουν)

2) τα πρωην Παπαγαλος και νυν Καραμελα έχει μονο dance χωρίς γαμησι επι τοπου. Υπάρχουν πληροφοριες ότι τα κοριτσια κανουν βιζιτες σε ξενοδοχεια (για οποιον θελήσει)

3) το Σοδομα επίσης στη σειρα μετα το Παπαγαλος και το Girls, προσφερει masturbation χωρις πήδημα επί τόπου. Πληροφορίες λένε ότι τα κορίτσια πανε βιζιτες σε ξενοδοχεία αν προκύψει ...μουστερης

4) τα υπόλοιπα κωλομπαρα με αρχηγό το θρυλικο Καπετανιο, προσφερουν μόνο χουφτώματα. ΣΕ ΟΛΑ και το εννοώ ΣΕ ΟΛΑ, αρκετές από τις κοπέλες είναι διατεθειμένες να γαμηθούν σε ξενοδοχείο και μάλιστα σχετικά γρήγορα: το πολύ στη δευτερη - τρίτη επίσκεψη. Πολύ ευκολα μαθαινει κανεις ποιες απο αυτες που δουλεύουν στο μπαρ κανουν βιζιτες. Συνηθως οι περισσοτερες από αυτες αν οχι ολες.

Για αυτό φιλοι μην ανυσηχείτε ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!

Aris_31

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Παιφιά νέκρα απο πιάτσες την όργωσα όλη την πόλη

Stories

Νέο!

Stories