You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσα Σκαραμαγκά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Safe(2)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
personaltrainernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω τι εννοείς όταν λές πιάτσα Σκαραμαγκά; Που ακριβώς δηλαδή;
Johnnakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Προφανώς λέει την πιάτσα απέναντι από το γωνιακό βενζινάδικο που είναι κάτω από τα ξενοδοχεία στο σχιστό Σκαραμαγκά. Όπως έρχεσαι από Ασπρόπυργο κ μπαίνεις στο σχιστό, στο φανάρι αν κάνεις δεξιά και πάλι δεξιά κάνουν πιάτσα 4-7 μαυρουλες.
SirGreebas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
αντε του χρονου παλι
greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Μάγκες πήγαινα στο Αργώ και μου την πέφτει μια μαυρουλα χοντρούλα με περούκα εκεί στα φανάρια που είναι το crystal τις είπα όχι και άρχισε και με έβριζε τι φάση
greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Όχι φίλε μου απλά ήταν νευριασμένη είδη και το μόνο που τις είπα ήταν δεν ενδιαφέρομαιΜήπως της μίλησες περίεργα ; Τις έβλεπα κάθε μέρα όλες γιατί εμένα εκεί δίπλα και περνούσαν κάθε μέρα από το σπίτι μου για να πιάσουν δουλειά. Ποτέ με καμία δεν ειχα θέμα και είναι ευγενέστατες .
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 3.057
Μεγάλη Μαλακια που ξέσπασε πάνω σου τότε.Όχι φίλε μου απλά ήταν νευριασμένη είδη και το μόνο που τις είπα ήταν δεν ενδιαφέρομαι
Πατησιων κ Αλεξάνδρας στο στενό από κάτω μάλλον, είναι σαν πεζόδρομος.Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω τι εννοείς όταν λές πιάτσα Σκαραμαγκά; Που ακριβώς δηλαδή;
Διαγραμμένο μέλος 163277
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε τι παιζει αυτη τη περιοδο; Ειχα περασει αυτες τις ημερες και ειχα πετυχει μια μαυρουλα στη Παλασκα, οπως τελειωνει η λεωφορος Σχιστου αλλα ημουν για δουλεια και δεν μπορουσα να...ασχοληθω. Απογευματακι ηταν κιολας. Περασα χθες μετα απο εξοδο απο εκει κατα τις 02:00 αλλα τιποτα. Εκανα και μια γυρα τα στενα εκει περα που ειναι και τα ξενοδοχεια και το μονο ιχνος ζωης ηταν κατι σκυλια.
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Από όταν νυχτώνει μέχρι 12-12:30 παίζουν κανα δυο ΜαυρακιαΞερουμε τι παιζει αυτη τη περιοδο; Ειχα περασει αυτες τις ημερες και ειχα πετυχει μια μαυρουλα στη Παλασκα, οπως τελειωνει η λεωφορος Σχιστου αλλα ημουν για δουλεια και δεν μπορουσα να...ασχοληθω. Απογευματακι ηταν κιολας. Περασα χθες μετα απο εξοδο απο εκει κατα τις 02:00 αλλα τιποτα. Εκανα και μια γυρα τα στενα εκει περα που ειναι και τα ξενοδοχεια και το μονο ιχνος ζωης ηταν κατι σκυλια.
checkmastetr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Σήμερα τ απογευμα χαπινες με βυζάρες και στα στενά πίσω απτο γλάρο δυο μη βλεπισιμες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε το καλοκαιρι το έχουμε αναγκη ένα υπαίθριο γαμησι με μαύρη.Σήμερα τ απογευμα χαπινες με βυζάρες και στα στενά πίσω απτο γλάρο δυο μη βλεπισιμες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Ξημερώματα Σαββάτου κατά τις 03:00 απόλυτη ερημιά
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Κι απόψε είναι ερημικά. Αλλά έχει τύχει να με περνούν μάτι την ώρα που τον παίζω μες στο αμάξι . Καύλα,
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Κι απόψε είναι ησυχα. Αλλά ειναι καλή φάση για τάγμα στο αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω στο παρκάκι μπροστά από τη θάλασσα να τραβας μαλακία. Προχθές το βράδυ με πήρε μάτι ένας τύπος που κατέβηκε να κατουρησει. Καύλα!
greekm7530
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 415
- Πόντοι
- 20
Στο Σκαραμαγκά όσες φορές έχω περάσει δεν έχω βρει τίποτα πριν 2 χρόνια είχα πετύχει μόνο απέναντι από το βενζινάδικο στο φανάρι δύο να κάνουν πιάτσα υπάρχουν και αλλού εκεί πέρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις