Πέρασα πριν λίγες ημέρες απο το συγκεκριμένο κατάστημα μιάς και είναι στην γειτονιά μου.Ζησιμοπούλου και Σκαβάτζου(είσοδος από Σκ.3ος όροφος).Ο χώρος ωραίος,καθαρός και ήσυχος.Στην πόρτα η Όλγα,ευγενική,συνεργάσιμη(αλλά δεν περνάειόπως μου είπε).Τιμές απο 50 έως 80 με τελική τιμή 70 για 45 λεπτά.Παρουσίες 4 και μικρής ηλικίας,αλλά ωραία παιδιά.Μαρίνα απο Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη(έτσι δήλωσε)μελαχροινή,ωραίο κορμί και πρόσωπο,πάρα πολύ ωραία μάτια.Ζωή(ελληνίδα),επίσης πολυ ωραία παρουσία,μελαχροινή,πολύ ωραίο σώμα,όπως και η Χριστίνα(ίδια χαρακτηριστικά).Και οι τρείς αναφερόμενες μεταξυ 19-22 ετών.Τελος και η Βίκυ,αν θυμάμαι καλά το όνομα,όμως δεν συγκράτησα πολλά.Πέρασα με την Μαρίνα,αρκετά καλή προσπάθεια που σίγουρα θα βελτιωθεί αφου αναφέρει ότι δουλεύει μόνο 2 βδομάδες.Ανοικτά 11+ έως 21.00μμ.Αυτή η κριτική σήμερα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 966
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η τιμη αφορα για φουλ προγραμμα?Πέρασα πριν λίγες ημέρες απο το συγκεκριμένο κατάστημα μιάς και είναι στην γειτονιά μου.Ζησιμοπούλου και Σκαβάτζου(είσοδος από Σκ.3ος όροφος).Ο χώρος ωραίος,καθαρός και ήσυχος.Στην πόρτα η Όλγα,ευγενική,συνεργάσιμη(αλλά δεν περνάειόπως μου είπε).Τιμές απο 50 έως 80 με τελική τιμή 70 για 45 λεπτά.Παρουσίες 4 και μικρής ηλικίας,αλλά ωραία παιδιά.Μαρίνα απο Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη(έτσι δήλωσε)μελαχροινή,ωραίο κορμί και πρόσωπο,πάρα πολύ ωραία μάτια.Ζωή(ελληνίδα),επίσης πολυ ωραία παρουσία,μελαχροινή,πολύ ωραίο σώμα,όπως και η Χριστίνα(ίδια χαρακτηριστικά).Και οι τρείς αναφερόμενες μεταξυ 19-22 ετών.Τελος και η Βίκυ,αν θυμάμαι καλά το όνομα,όμως δεν συγκράτησα πολλά.Πέρασα με την Μαρίνα,αρκετά καλή προσπάθεια που σίγουρα θα βελτιωθεί αφου αναφέρει ότι δουλεύει μόνο 2 βδομάδες.Ανοικτά 11+ έως 21.00μμ.Αυτή η κριτική σήμερα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πέρασα πριν λίγες ημέρες απο το συγκεκριμένο κατάστημα μιάς και είναι στην γειτονιά μου.Ζησιμοπούλου και Σκαβάτζου(είσοδος από Σκ.3ος όροφος).Ο χώρος ωραίος,καθαρός και ήσυχος.Στην πόρτα η Όλγα,ευγενική,συνεργάσιμη(αλλά δεν περνάειόπως μου είπε).Τιμές απο 50 έως 80 με τελική τιμή 70 για 45 λεπτά.Παρουσίες 4 και μικρής ηλικίας,αλλά ωραία παιδιά.Μαρίνα απο Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη(έτσι δήλωσε)μελαχροινή,ωραίο κορμί και πρόσωπο,πάρα πολύ ωραία μάτια.Ζωή(ελληνίδα),επίσης πολυ ωραία παρουσία,μελαχροινή,πολύ ωραίο σώμα,όπως και η Χριστίνα(ίδια χαρακτηριστικά).Και οι τρείς αναφερόμενες μεταξυ 19-22 ετών.Τελος και η Βίκυ,αν θυμάμαι καλά το όνομα,όμως δεν συγκράτησα πολλά.Πέρασα με την Μαρίνα,αρκετά καλή προσπάθεια που σίγουρα θα βελτιωθεί αφου αναφέρει ότι δουλεύει μόνο 2 βδομάδες.Ανοικτά 11+ έως 21.00μμ.Αυτή η κριτική σήμερα...
τόσο καλά μωρά?πολύ περίεργο..
τόσο καλά μωρά?πολύ περίεργο..
Kαι εγώ ξαφνιάστηκα και δεν είμαι και πολύ με μικρές ηλικίες.Πριν 3-4 χρόνια είχε 1-2 άνω των 45+.Βεβαια γούστα είναιαυτά..
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Mήπως ξέρεις που εχει πάει η Λίλη;Kαι εγώ ξαφνιάστηκα και δεν είμαι και πολύ με μικρές ηλικίες.Πριν 3-4 χρόνια είχε 1-2 άνω των 45+.Βεβαια γούστα είναιαυτά..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
Mήπως ξέρεις που εχει πάει η Λίλη;
αν λες μια μιλφ Ρωσιδα κοκκινομαλα Λιλη, θα την βρείς 3ης Σεπτ 59 στον 6ο
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αν λες μια μικροκαμωμένη με καλό σωματάκι γυρω στα 35 και με δυάρι βυζάκι, αλλά που ρουφάει σαν Hoover αυτη θα είναι.Ευχαριστώ.αν λες μια μιλφ Ρωσιδα κοκκινομαλα Λιλη, θα την βρείς 3ης Σεπτ 59 στον 6ο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
Αν λες μια μικροκαμωμένη με καλό σωματάκι γυρω στα 35 και με δυάρι βυζάκι, αλλά που ρουφάει σαν Hoover αυτη θα είναι.Ευχαριστώ.
αυτην λέω! μεγάλη καταπιόλα!
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τριβει καλα?Αν λες μια μικροκαμωμένη με καλό σωματάκι γυρω στα 35 και με δυάρι βυζάκι, αλλά που ρουφάει σαν Hoover αυτη θα είναι.Ευχαριστώ.
bitch-hunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Αν άλλαξε γραμμή πλέυσης και άρχισε να ασχολείται με κάτι νεότερο του Gilf, ίσως να αξίζει τον κόπο μια καταδρομική, γιατί απ'όσο θυμάμαι ο χώρος ήταν καλός.
Είναι πάνω από φροντιστήρια βέβαια, και θα βάζει σε πειρασμό τη νεολαία μας, αλλά τελος πάντων !!!
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλο αυτο!!!!Αντε να μπει νεο ελληνικο αιμα βαρεθηκα τα αλλοδαπα!!!!Αν άλλαξε γραμμή πλέυσης και άρχισε να ασχολείται με κάτι νεότερο του Gilf, ίσως να αξίζει τον κόπο μια καταδρομική, γιατί απ'όσο θυμάμαι ο χώρος ήταν καλός.
Είναι πάνω από φροντιστήρια βέβαια, και θα βάζει σε πειρασμό τη νεολαία μας, αλλά τελος πάντων !!!
φραουλιτσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
KALISPERA MORAKIA SIMERA SAS PERIMENYNE TA KALITERA KORITIA INE TO MARINAKI KE TI ZOI KE BIKI KEDZYLIA KE TI XRISTINA POLA FILIA 6970480676 KALI XALAROSI
φραουλιτσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalispera morakia simera sas perimenyne dzoylia marinaki zoi xrestina viki pola filia
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
:-* Καλημερουδια.....ειμαστε στο ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ κ θας περημενουμε για να χαλαροσουμε με πολους τροπους...ΔΑΝΑΙ-BRASIL (για λιγες μερες)..Μαρινα,Τζουλια κ περημενουμε σε λιγο κ μια καινουρια ...ι τημες ειναι 50,60,70...ειμαστε εδω απω 11 το πρωη μεχρι 8 κ 30 το βραδυ...κ σαββατο απω 11 μεχρι 6 το απογευμα...
φιλουθκια απο μενα..... :-* :-* :-* :-*
:-* Καλημερουδια.....ειμαστε στο ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ κ θας περημενουμε για να χαλαροσουμε με πολους τροπους...ΔΑΝΑΙ-BRASIL (για λιγες μερες)..Μαρινα,Τζουλια κ περημενουμε σε λιγο κ μια καινουρια ...ι τημες ειναι 50,60,70...ειμαστε εδω απω 11 το πρωη μεχρι 8 κ 30 το βραδυ...κ σαββατο απω 11 μεχρι 6 το απογευμα...
Για κάνε το πιό συγκεκριμένο αυτό............
Υπάρχει ήδη θρεντ για το μαγαζάκι σας
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867[/url]
ΥΓ: Δε γλιτώνουμε με τίποτα????
Ούτε με ?????
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867[/url]
ΥΓ: Δε γλιτώνουμε με τίποτα????
Ούτε με ?????
Για κάνε το πιό συγκεκριμένο αυτό............
Τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις? ανάλογα με τον τρόπο εκτόνωσης ανεβαίνει και η ταρίφα.....δεν μπορεί η Δανάη να στα γράψει δημόσια.Κρατάμε και κάποιο επίπεδο....
Τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις? ανάλογα με τον τρόπο εκτόνωσης ανεβαίνει και η ταρίφα.....δεν μπορεί η Δανάη να στα γράψει δημόσια.Κρατάμε και κάποιο επίπεδο....
Εννοείς ανάλογα με την απόσταση που θα πεταχτούν μακριά οι χυμοί......?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις