σύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
εχετε δει βιντεο με φαλαινα φυσητηρα ?
καπως ετσι τελειωνει η Ισιδωραρα !
σύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
γιατι ειχε η κιρα ενα αυτι.....γιατι?
γιατι?
θα μπορούσε να μας αναφέρει τις υπηρεσίες που προσφέρει και την τιμή... επίσης incall/outcall κλπ κλπ κλπ...
Εννοείς τα λεφτά που θα δίνει στους γενναίους; Εντάξει, με την κρίση και το χαρμάνιασμα, κάποιος πυροβολημένος θα βρεθεί...
αμα η τιμή είναι ακλή (το μέγιστον 20 εβρά).. θα θυσιαστώ...
μην λες τετοια εχει πεθανειδε ξερω αν γραφτηκε και πιο πανω,αλλα ο εβερτ το 80 δεν ειχε κανει τη διαταξη και με πανωτοκια και κατεστρεψε κοσμο?
Το 1980 με τον Ν. 1083, τον οποίο εισηγήθηκε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Εβερτ και με την υπ' αριθ. 289/1980 απόφαση της Νομισματικής Επιτροπής θεσπίστηκαν για πρώτη φορά τα πανωτόκια:
ο ανατοκισμός του τόκου υπερημερίας σε απεριόριστο χρονικό διάστημα, ανά εξάμηνο, ανά τρίμηνο, ακόμα και ανά μήνα.
το αλλο το φαγε ο σκυλος του αναλαχαχαχαχα μουντζαα
ντροπη.....μην λες τετοια εχει πεθανει
αμα η τιμή είναι ακλή (το μέγιστον 20 εβρά).. θα θυσιαστώ...
το αλλο το φαγε ο σκυλος του αναλ
δε ξερω αν γραφτηκε και πιο πανω,αλλα ο εβερτ το 80 δεν ειχε κανει τη διαταξη και με πανωτοκια και κατεστρεψε κοσμο?
Το 1980 με τον Ν. 1083, τον οποίο εισηγήθηκε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Εβερτ και με την υπ' αριθ. 289/1980 απόφαση της Νομισματικής Επιτροπής θεσπίστηκαν για πρώτη φορά τα πανωτόκια:
ο ανατοκισμός του τόκου υπερημερίας σε απεριόριστο χρονικό διάστημα, ανά εξάμηνο, ανά τρίμηνο, ακόμα και ανά μήνα.
όπως ανέφερα και παραπάνω η διάταξη ανατοκισμού των τόκων ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ στον αστικό κώδικα.. με τον νόμο αυτό η ρύθμιση των θεμάτων αυτών δόθηκε στην Νομισματική Επιτροπή και όχι στα αστικά δικαστήρια που ήταν μέχρι τότε..
μα τώρα πω εγώ σκατά στα μούτρα σου θα θυμώσεις μαλάκα????σκατα στο ταφο του
ρε τυπε τον χρυσοχοιδη να ερχεται σε οργασμο εχεις για αβαταρ;σκατα στο ταφο του
μοιαζουν λιγο......τραμου το μοσχαρι σε ειχε θρεψει και σενα κομματοσκυλο??? gl δν αναγνωρισες τον μεγα τελη σταλονε?? :o
τραμου το μοσχαρι σε ειχε θρεψει και σενα κομματοσκυλο??? gl δν αναγνωρισες τον μεγα τελη σταλονε?? :o