εχουμε σπερματαποθηκη αναμεσα μας και εγω που ειμαι και ψαχνω εδω και μηνες να αποθηκευσω μερικα λιτρα παρακαλω η εν λογο κυρια να μου στειλει αμεσσα το τηλ της καθως και την διευθηνση της αποθηκης της για εναποθεση του προιοντος!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 442
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ευελιξία λέγεται.
ρυθμίζεις το επίπεδο ανάλογα με το συνομιλητή.
Πωπωπωωπωπω βρε παιδάκι μου. Και τί ετοιμολογία...
Attackadora ολκής! Έχω μείνει κατάπληκτος μιλάμε! Μα πού την είχατε κρυμμένη τόσον καιρό;
Τελειώσατε δεσποινίς, ή έχει και outtro η παράσταση;
εχουμε σπερματαποθηκη αναμεσα μας και εγω που ειμαι και ψαχνω εδω και μηνες να αποθηκευσω μερικα λιτρα παρακαλω η εν λογο κυρια να μου στειλει αμεσσα το τηλ της καθως και την διευθηνση της αποθηκης της για εναποθεση του προιοντος!!!
δεν θα σας το προτεινα. πισω απο εξυπνακιστηκες ''γυναικειες'' εμφανισεις σε φορουμ σαν και αυτο, κριβονται θλιβερα κήτη, πολικες αρκτοι (κατα ΠΥΡΑΥΛΟΝ) τερατομοφρες φιγουρες, εντονα διαταραγμενες προσωπικοτητες και μια μποχα απο τις καταθεσεις σπερματος αλλων.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αριστερη εισαι?ναι βασικα το ιδιο αναρωτηθηκα κι εγω, ιδιαιτερα οταν πατησε το καπς λοκ
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αριστερη εισαι?
Απολιτίκ θα έλεγα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
Απολιτίκ θα έλεγα...
Εγώ θα 'λεγα απολίτιστη.
δεν θα σας το προτεινα. πισω απο εξυπνακιστηκες ''γυναικειες'' εμφανισεις σε φορουμ σαν και αυτο, κριβονται θλιβερα κήτη, πολικες αρκτοι (κατα ΠΥΡΑΥΛΟΝ) τερατομοφρες φιγουρες, εντονα διαταραγμενες προσωπικοτητες και μια μποχα απο τις καταθεσεις σπερματος αλλων.
μπα.....η τελευταία φράση δεν συμβιβάζεται με την υπόλοιπη περιγραφή,με την οποία συμφωνώ απόλυτα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ θα 'λεγα απολίτιστη.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν κατάλαβα; >
Σε αυτόν χαμογελάκια κι εγώ όταν λέω καμμιά φορά τίποτε αρχίζεις τα "ΨΟΦΑ" και έτσι;
Τροποποίηση: Και μου αρνήθηκες και το κατοστάρικο...
kiriakosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η ειλικρινης απάντησή της στην ερωτηση ''αν εχει φτασει ποτε της σε οργασμο ?'' θα αρκουσε για να καταλαβεις φιλε.δεν θα σας το προτεινα. πισω απο εξυπνακιστηκες ''γυναικειες'' εμφανισεις σε φορουμ σαν και αυτο, κριβονται θλιβερα κήτη, πολικες αρκτοι (κατα ΠΥΡΑΥΛΟΝ) τερατομοφρες φιγουρες, εντονα διαταραγμενες προσωπικοτητες και μια μποχα απο τις καταθεσεις σπερματος αλλων.
βεβαια δεν θα την εδινε ποτε (την ειλικρινη, οχι την απαντηση), οπότε ας επιστρεψει (η ισικλώρα) στα αντικαταθλιπτικα που γνωριζει καλα.
ή μαλλον, ας τα κοψει για λιγο, διοτι τωρα βλεπουμε το αποτελεσμα της χρησης τους.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η ειλικρινης απάντησή της στην ερωτηση ''αν εχει φτασει ποτε της σε οργασμο ?'' θα αρκουσε για να καταλαβεις φιλε.
βεβαια δεν θα την εδινε ποτε (την ειλικρινη, οχι την απαντηση), οπότε ας επιστρεψει (η ισικλώρα) στα αντικαταθλιπτικα που γνωριζει καλα.
ή μαλλον, ας τα κοψει για λιγο, διοτι τωρα βλεπουμε το αποτελεσμα της χρησης τους.
είπε ο kiriaklosssss
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
η ειλικρινης απάντησή της στην ερωτηση ''αν εχει φτασει ποτε της σε οργασμο ?'' θα αρκουσε για να καταλαβεις φιλε.
Αύριο πάλι, γιατί σε βλέπω, κουράστηκες.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν κατάλαβα; >
Σε αυτόν χαμογελάκια κι εγώ όταν λέω καμμιά φορά τίποτε αρχίζεις τα "ΨΟΦΑ" και έτσι;
Τροποποίηση: Και μου αρνήθηκες και το κατοστάρικο...
οχου το μωρεεεε
εν τω μεταξυ 5 σειρες απο μαλακιες αντι να πουν το συνηθες εισαι αγαμητη/μπαζο/ανοργασμικια κτλ
αθανατο μπου
kiriakosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
......και πεταχτηκε σαν καβλι ο kosnik26είπε ο kiriaklosssss
τι να κανω ; δεν ειμαι σκληραγωγημενο αλβανο.Αύριο πάλι, γιατί σε βλέπω, κουράστηκες.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
......και πεταχτηκε σαν καβλι ο kosnik26
έτσι γαμάει ο κόσνικ
Επισκέπτης
εμένα ο Εβερτ συμπαθείς μου ήταν, και τον θεωρώ και τίμιο, καλός άνθρωπος καλοφαγάς με χιούμορ, δεν είχε δώσει δικαιώματα
Ολα αυτά πού αναφέρεις δεν είναι ικανά για να γίνει κάποιος ηγέτης κόμματος.
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Μέτριος πολιτικός. ΄Εχασε το ... χρίσμα από τους Αμερικάνους όταν αποκάλεσε στην Βουλή ΠΡΟΔΟΤΕΣ για τα ΄Ιμια τον Πάγκαλο (= Αρχικοπρίτη και να πάρει ο αέρας τη σημαία κλπ κλπ) και τον Σημίτη (=Ευχαριστώ τους Αμερικανούς )
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οπου εβερτ βαλε και κωστακηςΟλα αυτά πού αναφέρεις δεν είναι ικανά για να γίνει κάποιος ηγέτης κόμματος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 56K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις