Νέα

Πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εχουμε σπερματαποθηκη αναμεσα μας και εγω που ειμαι και ψαχνω εδω και μηνες να αποθηκευσω μερικα λιτρα παρακαλω η εν λογο κυρια να μου στειλει αμεσσα το τηλ της καθως και την διευθηνση της αποθηκης της για εναποθεση του προιοντος!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ευελιξία λέγεται.
ρυθμίζεις το επίπεδο ανάλογα με το συνομιλητή.

Πωπωπωωπωπω βρε παιδάκι μου. Και τί ετοιμολογία...

Attackadora ολκής! Έχω μείνει κατάπληκτος μιλάμε! Μα πού την είχατε κρυμμένη τόσον καιρό;

Τελειώσατε δεσποινίς, ή έχει και outtro η παράσταση;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εχουμε σπερματαποθηκη αναμεσα μας και εγω που ειμαι και ψαχνω εδω και μηνες να αποθηκευσω μερικα λιτρα παρακαλω η εν λογο κυρια να μου στειλει αμεσσα το τηλ της καθως και την διευθηνση της αποθηκης της για εναποθεση του προιοντος!!!

δεν θα σας το προτεινα. πισω απο εξυπνακιστηκες ''γυναικειες'' εμφανισεις σε φορουμ σαν και αυτο, κριβονται θλιβερα κήτη, πολικες αρκτοι (κατα ΠΥΡΑΥΛΟΝ) τερατομοφρες φιγουρες, εντονα διαταραγμενες προσωπικοτητες και μια μποχα απο τις καταθεσεις σπερματος αλλων.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν θα σας το προτεινα. πισω απο εξυπνακιστηκες ''γυναικειες'' εμφανισεις σε φορουμ σαν και αυτο, κριβονται θλιβερα κήτη, πολικες αρκτοι (κατα ΠΥΡΑΥΛΟΝ) τερατομοφρες φιγουρες, εντονα διαταραγμενες προσωπικοτητες και μια μποχα απο τις καταθεσεις σπερματος αλλων.

μπα.....η τελευταία φράση δεν συμβιβάζεται με την υπόλοιπη περιγραφή,με την οποία συμφωνώ απόλυτα

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
96
στα αρχιδια μας! :rockon: :rockon: :rockon:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ας κριθει εκει που πηγαινει .....

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η ειλικρινης απάντησή της στην ερωτηση ''αν εχει φτασει ποτε της σε οργασμο ?'' θα αρκουσε για να καταλαβεις φιλε.
βεβαια δεν θα την εδινε ποτε (την ειλικρινη, οχι την απαντηση), οπότε ας επιστρεψει (η ισικλώρα) στα αντικαταθλιπτικα που γνωριζει καλα.
ή μαλλον, ας τα κοψει για λιγο, διοτι τωρα βλεπουμε το αποτελεσμα της χρησης τους.  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η ειλικρινης απάντησή της στην ερωτηση ''αν εχει φτασει ποτε της σε οργασμο ?'' θα αρκουσε για να καταλαβεις φιλε.
βεβαια δεν θα την εδινε ποτε (την ειλικρινη, οχι την απαντηση), οπότε ας επιστρεψει (η ισικλώρα) στα αντικαταθλιπτικα που γνωριζει καλα.
ή μαλλον, ας τα κοψει για λιγο, διοτι τωρα βλεπουμε το αποτελεσμα της χρησης τους.  :)

είπε ο kiriaklosssss :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
ή μαλλον, ας τα κοψει για λιγο, διοτι τωρα βλεπουμε το αποτελεσμα της χρησης τους.  :)
claply7.gif

Αύριο πάλι, γιατί σε βλέπω, κουράστηκες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν κατάλαβα; >:(

Σε αυτόν χαμογελάκια κι εγώ όταν λέω καμμιά φορά τίποτε αρχίζεις τα "ΨΟΦΑ" και έτσι;

Τροποποίηση: Και μου αρνήθηκες και το κατοστάρικο...

οχου το μωρεεεε :cheesy: :cheesy:
:2funny:

εν τω μεταξυ 5 σειρες απο μαλακιες αντι να πουν το συνηθες εισαι αγαμητη/μπαζο/ανοργασμικια κτλ
αθανατο μπου :rockon:

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
εμένα ο Εβερτ συμπαθείς μου ήταν, και τον θεωρώ και τίμιο, καλός άνθρωπος καλοφαγάς με χιούμορ, δεν είχε δώσει δικαιώματα

Ολα αυτά πού αναφέρεις δεν είναι ικανά για να γίνει κάποιος ηγέτης κόμματος.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
        :) :) :)    Μέτριος πολιτικός. ΄Εχασε το ... χρίσμα από τους Αμερικάνους όταν αποκάλεσε στην Βουλή ΠΡΟΔΟΤΕΣ  για τα ΄Ιμια τον Πάγκαλο (= Αρχικοπρίτη και να πάρει ο αέρας τη σημαία  :headbang: :headbang: :headbang: κλπ κλπ) και τον Σημίτη (=Ευχαριστώ τους Αμερικανούς  :headbang: :headbang: :headbang:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom