You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης ρε μάγκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχει και η αντίθετη άποψη τυπε η ηθικό προτεσταντική που λέει πως ακόμα και να χεις τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύεις πρέπει να δουλεύεις γιατί μόνον έτσι νοηματοδοτεις την ύπαρξη σου ....οπαδοί αυτής της άποψης μάλιστα είναι και πολλοί billionaires οι οποίοι αφηνουν καταπίστευμα στα παιδιά τους που τους εξασφαλίζει διατροφή/ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση αλλά όχι απεριόριστα χρήματα για σπατάλη ....εγώ πάντως άμα είχα λύσει το βιοποριστικό θα μουν σε κάποιο νησί και θα ψάρευα ολημερίς ξύνοντας παπαριΓια να ειμαστε ειλικρινεις τύπε, αν εισαι λιγο πανω απο 50 και εχεις ενα σωρο λεφτα, το πιο ανοητο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να συνεχισεις να δουλευεις. Καθεσαι πανω στα φραγκα, περνας ωραια, δεν βλεπω πού ειναι το προβλημα. Μονο σταυρολεξα μπορει να λυνει καποιος αν δεν δουλευει? Δωσε μου τα λεφτα του Βαρβιτσιωτη (την ηλικια του την εχω) και μια χαρα θα περναω χωρις να δουλευω. Παιδιά δεν εχει, περσι παντρευτηκε (ανοητως κατα τη γνωμη μου), ένα σκύλο εχει η γυναικα του, ολα καλα. Αν παρει και ενα διαζυγιο ολα τέλεια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Η προτεσταντικη ηθική ειναι μια απεραντη υποκρισιαΥπάρχει και η αντίθετη άποψη τυπε η ηθικό προτεσταντική που λέει πως ακόμα και να χεις τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύεις πρέπει να δουλεύεις γιατί μόνον έτσι νοηματοδοτεις την ύπαρξη σου ....οπαδοί αυτής της άποψης μάλιστα είναι και πολλοί billionaires οι οποίοι αφηνουν καταπίστευμα στα παιδιά τους που τους εξασφαλίζει διατροφή/ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση αλλά όχι απεριόριστα χρήματα για σπατάλη ....εγώ πάντως άμα είχα λύσει το βιοποριστικό θα μουν σε κάποιο νησί και θα ψάρευα ολημερίς ξύνοντας παπαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φοβασαι τον ανθρωπο που δεν εχει πάθη.και στης Τζεφ την ποδιά σφάζονται παλικάρια....
Δεν κρίνω τους ανθρώπους από το πως αντιλαμβάνονται τον ερωτισμό, αλλά γιατί να εμπιστευτώ ένα άνθρωπο που δε μπορεί να ελέγξει τα πάθη του;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
ή είναι πολλά τα λεφτά Αρη...Μισο χρόνο μετά απο εκλογές μόνο για 2 λόγους παραιτείσαι.
Ή έχεις θέμα υγείας ή από κάπου σε κρατάνε και σε εκβιάζουν.
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 920
- Πόντοι
- 81
Ελα μωρε με το πατσαβουρι, ουτε καν τραβελος δεν ειναι. Ενα αβυζο cd ειναι που ψοφαει για δημοσιοτητα. Απο μενα οχι, υπαρχουνα καλυτερες.και στης Τζεφ την ποδιά σφάζονται παλικάρια....
Δεν κρίνω τους ανθρώπους από το πως αντιλαμβάνονται τον ερωτισμό, αλλά γιατί να εμπιστευτώ ένα άνθρωπο που δε μπορεί να ελέγξει τα πάθη του;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.229
- Πόντοι
- 3.846
Δε νομίζω. Δηλαδή αν η Τζεφ του έλεγε θέλω να διορίσεις αυτούς, θέλω να χτίσουν αυθαίρετοι οι άλλοι, θέλω να μου κανονίσεις αυτές τις προμήθειες τι θα έλεγες;Η προτεσταντικη ηθική ειναι μια απεραντη υποκρισια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φοβασαι τον ανθρωπο που δεν εχει πάθη.
Δε με νοιάζει αν γουστάρεις τη Μοντάνα, τη Σουζάνα ή το Νώντα. Δικαίωμα του καθένα να κάνει αυτό που θέλει στο σπίτι του. Στη δουλειά σου όμως και ειδικά αν αυτή τη δουλειά την πήρες επειδή σε ψήφισαν, εκεί θα σε κρίνω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Eννοεις οτι εισαι ευαλωτος σε εκβιασμούς.Δε νομίζω. Δηλαδή αν η Τζεφ του έλεγε θέλω να διορίσεις αυτούς, θέλω να χτίσουν αυθαίρετοι οι άλλοι, θέλω να μου κανονίσεις αυτές τις προμήθειες τι θα έλεγες;
Δε με νοιάζει αν γουστάρεις τη Μοντάνα, τη Σουζάνα ή το Νώντα. Δικαίωμα του καθένα να κάνει αυτό που θέλει στο σπίτι του. Στη δουλειά σου όμως και ειδικά αν αυτή τη δουλειά την πήρες επειδή σε ψήφισαν, εκεί θα σε κρίνω.
Ενταξει, βεβαια και μια κανονικη σχεση με γυναικα να εχεις, μπορει να σου ζηταει πραγματα.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Ο επιχειρηματίας που λές τον ξέρει σίγουρα...
Ποιό μέλος ήταν δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Πριν το 2015.
Ο Μίλτος είναι ο @apolyto arseniko ;;;
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Έχω την εντύπωση ότι θα τον ξαναδούμε στα κοινά....
Μόλις φύγει ο σημερινός πθ.
Ετσι φαινεται. Εκτος εαν εχει καποιο θεμα υγειας οπως ειπε καποιος παραπανω.
Και ο Σπηλιοτοπουλος εφυγε (για αλλους λογους) και η Ντορα καποια εποχη και παρα πολλοι αλλοι και επανηλθαν.
Η ΝΔ για οποιους ειχαν καποια επαφη μαζι τους (ειχα παλαιοτερα επι 2004 μπουλη Καραμανλη)στη κυριολεξια σκοτωνονται και υπαρχουν παλαιες οικογενειες με εσωτερικο ανταγωνισμο.
Στα καλα οπως τωρα η εξουσια και το κοινο οφελος τους ενωνει. Στα κακα σκοτωνονται κανονικα.
Καραμανλικοι επι Σαμαρα/Τσιπρα ηταν πιο κοντα στο Συριζα παρα στον ιδιο το Σαμαρα. Στη κυριολεξια μιλαγαν πιο πολυ με Συριζαιους παρα με Σαμαρικους.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Το πιο σωστό σχόλιο που έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό. Ακριβώς έτσι. Στην Ελλάδα αν πετύχεις σε καλή θέση στον ιδ. τομέα ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, μπορείς να καθαρίζεις πολλά!Ο ιδ.τομεας δίνει ψίχουλα σε χαμηλές θέσεις αλλά σε υψηλές θέσεις δίνει παντεσπάνι χρυσοστολιστο.
Αλήθεια, ξέρουμε σε ποια ναυτιλιακή πήγε;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Τύποι θα απαντήσει κάποιος;;;
Ο Μίλτος ήταν το απόλυτο αρσενικό του μπου.κομ;
Ο Μίλτος ήταν το απόλυτο αρσενικό του μπου.κομ;
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Δε νομίζω. Δηλαδή αν η Τζεφ του έλεγε θέλω να διορίσεις αυτούς, θέλω να χτίσουν αυθαίρετοι οι άλλοι, θέλω να μου κανονίσεις αυτές τις προμήθειες τι θα έλεγες;
Κάπου εκεί ψηλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος γελάει με αυτό το σχόλιο.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε δεν είδες τι λένε παραπάνω;Ο απόλυτος είχε και γαμω το χιούμορ. Ήταν τρολ πριν εμφανιστεί η έννοια του τρολ γενικά. Σιγά μην είναι ο απόλυτος αυτός ο ανεγκέφαλος με iq ραδικιού.
Ο Μίλτος είναι εξαιρετικά μορφωμένος
Το ανεγκεφαλος κ iq ραδικιού που το συμπερανες; τον ξέρεις προσωπικά;
Η σιγή που επικρατεί στο μήνυμα μου δείχνει ότι ο Μίλτος ήταν ο απόλυτος.
Βρε άνθρωπε μου, αυτό το κάνουν για φορολογικούς λόγους.Υπάρχει και η αντίθετη άποψη τυπε η ηθικό προτεσταντική που λέει πως ακόμα και να χεις τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύεις πρέπει να δουλεύεις γιατί μόνον έτσι νοηματοδοτεις την ύπαρξη σου ....οπαδοί αυτής της άποψης μάλιστα είναι και πολλοί billionaires οι οποίοι αφηνουν καταπίστευμα στα παιδιά τους που τους εξασφαλίζει διατροφή/ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση αλλά όχι απεριόριστα χρήματα για σπατάλη ....εγώ πάντως άμα είχα λύσει το βιοποριστικό θα μουν σε κάποιο νησί και θα ψάρευα ολημερίς ξύνοντας παπαρι
Όταν έχεις εκατομμύρια των εκατομμυρίων ώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ εκατομμύρια βαριέσαι να τα τρως μόνος σου.
Μόνο παραπονεμένα δεν είναι τα παραπάνω παιδιά.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.339
- Πόντοι
- 1.056
Μερακλης ο πουστης...
Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Να πω ρε τυποι οτι την πατησε οπως ο εισαγγελεας με την Τζενη που στα ντουζενια της ητανε ΜΟΥΝΑΡΑ... αλλα οχι ρε συ συναδλφε Μιλτο χιλιοπερπατημενε μπουρδελιαρη να βλεπεις αυτο το σκιαχτρο με το καρε μαλλι και να σου σηκωνεται κιολας.
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.579
- Πόντοι
- 3.506
Ο Μίλτος είναι ο @apolyto arseniko ;;;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα