Νέα

Γιατί παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης ρε μάγκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
και στης Τζεφ την ποδιά σφάζονται παλικάρια....

Δεν κρίνω τους ανθρώπους από το πως αντιλαμβάνονται τον ερωτισμό, αλλά γιατί να εμπιστευτώ ένα άνθρωπο που δε μπορεί να ελέγξει τα πάθη του;

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Για να ειμαστε ειλικρινεις τύπε, αν εισαι λιγο πανω απο 50 και εχεις ενα σωρο λεφτα, το πιο ανοητο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να συνεχισεις να δουλευεις. Καθεσαι πανω στα φραγκα, περνας ωραια, δεν βλεπω πού ειναι το προβλημα. Μονο σταυρολεξα μπορει να λυνει καποιος αν δεν δουλευει? Δωσε μου τα λεφτα του Βαρβιτσιωτη (την ηλικια του την εχω) και μια χαρα θα περναω χωρις να δουλευω. Παιδιά δεν εχει, περσι παντρευτηκε (ανοητως κατα τη γνωμη μου), ένα σκύλο εχει η γυναικα του, ολα καλα. Αν παρει και ενα διαζυγιο ολα τέλεια.
Υπάρχει και η αντίθετη άποψη τυπε η ηθικό προτεσταντική που λέει πως ακόμα και να χεις τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύεις πρέπει να δουλεύεις γιατί μόνον έτσι νοηματοδοτεις την ύπαρξη σου ....οπαδοί αυτής της άποψης μάλιστα είναι και πολλοί billionaires οι οποίοι αφηνουν καταπίστευμα στα παιδιά τους που τους εξασφαλίζει διατροφή/ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση αλλά όχι απεριόριστα χρήματα για σπατάλη ....εγώ πάντως άμα είχα λύσει το βιοποριστικό θα μουν σε κάποιο νησί και θα ψάρευα ολημερίς ξύνοντας παπαρι

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Υπάρχει και η αντίθετη άποψη τυπε η ηθικό προτεσταντική που λέει πως ακόμα και να χεις τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύεις πρέπει να δουλεύεις γιατί μόνον έτσι νοηματοδοτεις την ύπαρξη σου ....οπαδοί αυτής της άποψης μάλιστα είναι και πολλοί billionaires οι οποίοι αφηνουν καταπίστευμα στα παιδιά τους που τους εξασφαλίζει διατροφή/ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση αλλά όχι απεριόριστα χρήματα για σπατάλη ....εγώ πάντως άμα είχα λύσει το βιοποριστικό θα μουν σε κάποιο νησί και θα ψάρευα ολημερίς ξύνοντας παπαρι
Η προτεσταντικη ηθική ειναι μια απεραντη υποκρισια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν κρίνω τους ανθρώπους από το πως αντιλαμβάνονται τον ερωτισμό, αλλά γιατί να εμπιστευτώ ένα άνθρωπο που δε μπορεί να ελέγξει τα πάθη του;
Να φοβασαι τον ανθρωπο που δεν εχει πάθη.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81

Ελα μωρε με το πατσαβουρι, ουτε καν τραβελος δεν ειναι. Ενα αβυζο cd ειναι που ψοφαει για δημοσιοτητα. Απο μενα οχι, υπαρχουνα καλυτερες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Η προτεσταντικη ηθική ειναι μια απεραντη υποκρισια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να φοβασαι τον ανθρωπο που δεν εχει πάθη.
Δε νομίζω. Δηλαδή αν η Τζεφ του έλεγε θέλω να διορίσεις αυτούς, θέλω να χτίσουν αυθαίρετοι οι άλλοι, θέλω να μου κανονίσεις αυτές τις προμήθειες τι θα έλεγες;

Δε με νοιάζει αν γουστάρεις τη Μοντάνα, τη Σουζάνα ή το Νώντα. Δικαίωμα του καθένα να κάνει αυτό που θέλει στο σπίτι του. Στη δουλειά σου όμως και ειδικά αν αυτή τη δουλειά την πήρες επειδή σε ψήφισαν, εκεί θα σε κρίνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε νομίζω. Δηλαδή αν η Τζεφ του έλεγε θέλω να διορίσεις αυτούς, θέλω να χτίσουν αυθαίρετοι οι άλλοι, θέλω να μου κανονίσεις αυτές τις προμήθειες τι θα έλεγες;

Δε με νοιάζει αν γουστάρεις τη Μοντάνα, τη Σουζάνα ή το Νώντα. Δικαίωμα του καθένα να κάνει αυτό που θέλει στο σπίτι του. Στη δουλειά σου όμως και ειδικά αν αυτή τη δουλειά την πήρες επειδή σε ψήφισαν, εκεί θα σε κρίνω.
Eννοεις οτι εισαι ευαλωτος σε εκβιασμούς.
Ενταξει, βεβαια και μια κανονικη σχεση με γυναικα να εχεις, μπορει να σου ζηταει πραγματα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Έχω την εντύπωση ότι θα τον ξαναδούμε στα κοινά....
Μόλις φύγει ο σημερινός πθ.

Ετσι φαινεται. Εκτος εαν εχει καποιο θεμα υγειας οπως ειπε καποιος παραπανω.

Και ο Σπηλιοτοπουλος εφυγε (για αλλους λογους) και η Ντορα καποια εποχη και παρα πολλοι αλλοι και επανηλθαν.

Η ΝΔ για οποιους ειχαν καποια επαφη μαζι τους (ειχα παλαιοτερα επι 2004 μπουλη Καραμανλη)στη κυριολεξια σκοτωνονται και υπαρχουν παλαιες οικογενειες με εσωτερικο ανταγωνισμο.

Στα καλα οπως τωρα η εξουσια και το κοινο οφελος τους ενωνει. Στα κακα σκοτωνονται κανονικα.

Καραμανλικοι επι Σαμαρα/Τσιπρα ηταν πιο κοντα στο Συριζα παρα στον ιδιο το Σαμαρα. Στη κυριολεξια μιλαγαν πιο πολυ με Συριζαιους παρα με Σαμαρικους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Ο ιδ.τομεας δίνει ψίχουλα σε χαμηλές θέσεις αλλά σε υψηλές θέσεις δίνει παντεσπάνι χρυσοστολιστο.
Το πιο σωστό σχόλιο που έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό. Ακριβώς έτσι. Στην Ελλάδα αν πετύχεις σε καλή θέση στον ιδ. τομέα ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, μπορείς να καθαρίζεις πολλά!

Αλήθεια, ξέρουμε σε ποια ναυτιλιακή πήγε;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Τύποι θα απαντήσει κάποιος;;;
Ο Μίλτος ήταν το απόλυτο αρσενικό του μπου.κομ;

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.362
Πόντοι
2.836
Ο απόλυτος είχε και γαμω το χιούμορ. Ήταν τρολ πριν εμφανιστεί η έννοια του τρολ γενικά. Σιγά μην είναι ο απόλυτος αυτός ο ανεγκέφαλος με iq ραδικιού.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595

Κάπου εκεί ψηλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος γελάει με αυτό το σχόλιο.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Ο απόλυτος είχε και γαμω το χιούμορ. Ήταν τρολ πριν εμφανιστεί η έννοια του τρολ γενικά. Σιγά μην είναι ο απόλυτος αυτός ο ανεγκέφαλος με iq ραδικιού.
Τύπε δεν είδες τι λένε παραπάνω;
Ο Μίλτος είναι εξαιρετικά μορφωμένος
Το ανεγκεφαλος κ iq ραδικιού που το συμπερανες; τον ξέρεις προσωπικά;

Η σιγή που επικρατεί στο μήνυμα μου δείχνει ότι ο Μίλτος ήταν ο απόλυτος.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Βρε άνθρωπε μου, αυτό το κάνουν για φορολογικούς λόγους.
Όταν έχεις εκατομμύρια των εκατομμυρίων ώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ εκατομμύρια βαριέσαι να τα τρως μόνος σου.
Μόνο παραπονεμένα δεν είναι τα παραπάνω παιδιά.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
"-Γιε μου πού πας;
-Μανα θα πάω στα καράβια!"

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Μερακλης ο πουστης...:grin:

55892514_n.jpg

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Να πω ρε τυποι οτι την πατησε οπως ο εισαγγελεας με την Τζενη που στα ντουζενια της ητανε ΜΟΥΝΑΡΑ... αλλα οχι ρε συ συναδλφε Μιλτο χιλιοπερπατημενε μπουρδελιαρη να βλεπεις αυτο το σκιαχτρο με το καρε μαλλι και να σου σηκωνεται κιολας.

:confused::confused::confused:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246
ορίστε ο πραγματικός
λόγος

Συνημμένα