You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 442
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τόσα χρόνια αποθηκευμένα τα έχεις και να τ'αποτελέσματα.εχουμε σπερματαποθηκη αναμεσα μας και εγω που ειμαι και ψαχνω εδω και μηνες να αποθηκευσω μερικα λιτρα παρακαλω η εν λογο κυρια να μου στειλει αμεσσα το τηλ της καθως και την διευθηνση της αποθηκης της για εναποθεση του προιοντος!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τελικα σ αυτο το κομμα ιδιο βιογραφικο πρεπει να χουν ολοι οι ηγετες......
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ας κριθει εκει που πηγαινει .....
Ιδια σκουληκια εχει για ολους μην τρελαινεσαι.
sir george
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα σκουληκια με τον εβερτ θα κανουν παρτι..Ιδια σκουληκια εχει για ολους μην τρελαινεσαι.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όσοι βρίζετε νεκρούς είστε άξιοι της μοίρας σας.Και γω είναι κάμποσοι που δεν τους χωνεύω και ειδικά Σημίτη,Λαλιώτη,Τσουκάτο και Γιαννάκου,Παπακώστα,Βαρβιτσιώτη και κάτι άλλους της ΝΔ..
Αλλά όταν πεθάνει κάποιος δε βρίζεις!!!
Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελειώσατε δεσποινίς
σύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
σύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
Αμα καθεσαι σε ενα site για πουτανες και ασχολεισαι με συζητησεις για την πολιτικη, τοτε εχεις προβλημα.
Αγαπητο 'υπαρκτο' ον (ως βουρλο μην φανταστεις τιποτα περισσοτερο) λεω πως εισαι τραγικος γιατι αν ειχες μια σταλα λογικη και επερνε εστω και λιγες στροφες το αυνανοφαγωμενο μυαλουδακι σου, θα προτιμουσες μια σταλα αληθεια απο εναν τονο ψεματαΚάνε πάραπέρα ρε ανύπαρκτε...
Δεν ειναι τοσο κακο αν καναμε λαθη οσο το να εθελοτυφλουμε προκειμενου να τα κρυψουμε. Αν καναμε εδω ειμαστε και προσπαθουμε να βελτιωθουμε, δεν ειναι κακο ενα εθνος να μαθαινει.
Το παραληρημα σου εδειξε πως γενικοτερα εισαι ανθρωπακι που προτιμα να κρυβεται πισω απο ψεματα, παρα να αναλαμβανει αντρικια την ευθυνη που του αναλογει σε ζητηματα που πιθανον να πηγαν στραβα. καταλαβες υπαρκτε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ισιδωρα ακα αντιπετρουλασύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
τι φοβασαι μην το μαθει?Όσοι βρίζετε νεκρούς είστε άξιοι της μοίρας σας.Και γω είναι κάμποσοι που δεν τους χωνεύω και ειδικά Σημίτη,Λαλιώτη,Τσουκάτο και Γιαννάκου,Παπακώστα,Βαρβιτσιώτη και κάτι άλλους της ΝΔ..
Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αμα καθεσαι σε ενα site για πουτανες και ασχολεισαι με συζητησεις για την πολιτικη, τοτε εχεις προβλημα.
δεν ξέρω από πουτάνες.
δεν έχω τα προσόντα
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
δεν ξέρω από πουτάνες.
δεν έχω τα προσόντα
Κατσε γαμησου μπας και αποκτησεις τοτε. Κανεναν δεν εβλαψε λιγο γαμησι
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Και με τι ν' ασχοληθεί ρε Anal; Με την κύρια θεματολογία;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οσο και να την γαμησουνΚατσε γαμησου μπας και αποκτησεις τοτε. Κανεναν δεν εβλαψε λιγο γαμησι
δεν θα φυτρωσει τιποτα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Και με τι ν' ασχοληθεί ρε Anal; Με την κύρια θεματολογία;
θα μπορούσε να μας αναφέρει τις υπηρεσίες που προσφέρει και την τιμή... επίσης incall/outcall κλπ κλπ κλπ...
Σκεφτεστε τον ΠορνοΠαπικο ,την Ισιδωρα και τον Υπερποντικα να ζουσαν στην Αρχαια Σπαρτη ?
Σκεφτεστε επισης τους ιδιους ,ΠιΠουλη, Ισιδωραρα και Σουπερμικυμαους στην Ρωσια επι Σταλιν ? Θα εκαναν διακοπες σε ενα ...δροσερο μερος ...σε γκουλαγκ ,και θα εργαζοντουσαν προκειμενου να "αναμορφωθουν"...Η εργασια τους δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει ..."εθελοντικη"....
Αααααααααααααααααααχαχαχα !
Ενω σημερα ,μη θεωρεις απιθανο να δεις τον Πιπουλη Βουλευτινα του Συριζα !
Που να κανει δηλωσεις για πεθαμενους ,εκλιποντες πολιτικους !
Παντως ο μακαριτης ,αν μπορουσε να αναστηθει ,θα γιαουρτωνε τον ΠΠ με ευχαριστηση !
Σκεφτεστε επισης τους ιδιους ,ΠιΠουλη, Ισιδωραρα και Σουπερμικυμαους στην Ρωσια επι Σταλιν ? Θα εκαναν διακοπες σε ενα ...δροσερο μερος ...σε γκουλαγκ ,και θα εργαζοντουσαν προκειμενου να "αναμορφωθουν"...Η εργασια τους δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει ..."εθελοντικη"....
Αααααααααααααααααααχαχαχα !
Ενω σημερα ,μη θεωρεις απιθανο να δεις τον Πιπουλη Βουλευτινα του Συριζα !
Που να κανει δηλωσεις για πεθαμενους ,εκλιποντες πολιτικους !
Παντως ο μακαριτης ,αν μπορουσε να αναστηθει ,θα γιαουρτωνε τον ΠΠ με ευχαριστηση !
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όσοι βρίζετε νεκρούς είστε άξιοι της μοίρας σας.Και γω είναι κάμποσοι που δεν τους χωνεύω και ειδικά Σημίτη,Λαλιώτη,Τσουκάτο και Γιαννάκου,Παπακώστα,Βαρβιτσιώτη και κάτι άλλους της ΝΔ..
γιατι?
γιατι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 56K
- Απαντήσεις
- 33