Νέα

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Το ότι κάποιοι βρίζουν χυδαία κάποιον άνθρωπο που έχει πεθάνει ειλικρινά με αφήνει με απορία …
Τι απορεις δεν εχεις γνωρισει ποτε ζωαδια;Τους νεκρους τους σεβονται ακομα και οι εχθροι απο την αρχαιοτητα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι απορεις δεν εχεις γνωρισει ποτε ζωαδια;Τους νεκρους τους σεβονται ακομα και οι εχθροι απο την αρχαιοτητα!
ναι?
δεν το ειδα αυτο στα πτωματα του κανταφι, του μουσολινι και αυτων εδω των αθωων ελληνων

Συνημμένα

• genoktonia_pontion1.jpg
    genoktonia_pontion1.jpg
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
2Σε ρωτησα γιατι πριν ειπες γγα το Δοξατο,και η γυναικα μου ειναι απο κει,ειχα παει περυσι το Πασχα ,ωραια πολη ειδικα εκει στις πηγες ειναι φανταστικα,οπως και στο σπηλαιο Μααρα!
να προσεχεις τις νυκτεριδες μεσα στην σπηλια, ηταν χιλιαδες οταν ειχα μπει πριν χρονια, και τελευταια οι νυκτεριδες δεν εχουν καλη φημη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
να προσεχεις τις νυκτεριδες μεσα στην σπηλια, ηταν χιλιαδες οταν ειχα μπει πριν χρονια, και τελευταια οι νυκτεριδες δεν εχουν καλη φημη.
το καταλαβα πολυ καλα φετος!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.984
Πόντοι
22.266
Ώπα στο Δοξάτο έγινε κ σφαγή κ χαλβάς από Κύργια για να μη ξεχνιομαστε

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
ναι?
δεν το ειδα αυτο στα πτωματα του κανταφι, του μουσολινι και αυτων εδω των αθωων ελληνων
Σεβασμος σε ολους τους νεκρους,αυτη ειναι η δικη μου θεση,οπως ειπε καποιος αν δεν γουσταρεις καλυτερα να προσπερασεις το νημα παρα να βρισεις!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Στα τσακίδια

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ουστ,οξω πουστη κι ασχημε!!!!

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Η δική μου η θέση είναι ότι σεβόμαστε ανθρώπους (με Α κεφαλαίο) είτε είναι εν ζωή είτε έχουν φύγει. Τους υπάνθρωπους, τους κλέφτες δημοσίου χρήματος, τα λαμόγια που όταν έχουν εξουσία ή επιρροή θα πουν ψέματα και θα τα πάρουν χοντρά για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους (βλ. πολιτικούς και δημοσιογράφους), τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους εμπόρους θανάτου και γενικά τα αποβράσματα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τους σέβεται κάποιος. Είτε εν ζωή είτε μέσα σε έναν τάφο.

Τώρα αν κάποιος έχει κατατάξει τον Γλέζο σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, τότε μάλλον έχει πρόβλημα. Μπορεί να διαφωνεί 100% με τις απόψεις του, αλλά δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω. Τέλος.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Δε ξέρω αν σας είπα, αλλά στα τσακίδια....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.984
Πόντοι
22.266
Είμαι από τους τυχερούς που έχω βρεθεί σε όλες τις παρούσες κομμουνιστικές χώρες όπως Βιετνάμ Κίνα Κούβα  κ Καμπότζη ενώ έχω βρεθεί κ σε χουντικές όπως Βιρμανία
Τη στιγμή που έχουν χούντα ή κομμουνισμό

Μακριά κ από τα δύο τίποτα άλλο δε θα πω
Άλλο να το διαβάζεις κ άλλο να το ζήσεις

Καληνύχτα μας κ να μάθουμε να προστατεύουμε για μια υγιή δημοκρατία

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.690
Πόντοι
2.306
Το ότι κάποιοι βρίζουν χυδαία κάποιον άνθρωπο που έχει πεθάνει ειλικρινά με αφήνει με απορία …

Γιατί απορείς?
Εδώ οι τύποι που καθυβριζονται μεταξύ τους και καθυβρίζουν η αγιοποιούν τον νεκρό, εύκολα θα σφαζόντουσαν μεταξύ τους για το ποιος θα κρατά τη κουτάλα σ’  αυτή τη χώρα....
Τυχαία νομίζεις ότι είμαστε σε αυτό το χαλί?
Δεν κοιτάμε τα στραβά μας που σαν γενιά αφήνουμε στους επόμενους μια χώρα μπουρδελο και σίγουρα φτωχότερη απ’ ότι τη πήραμε, το πρόβλημα μας είναι αν ο Γλέζος ηταν λαμόγιο η ήρωας...
Που στο κάτω κάτω όπως είπε σωστά ο Πουλης αποτελεί καλό παράδειγμα αντίστασης σε κατακτητές, ακόμα και ειναι μύθος το κατέβασμα της ναζιστικης σημαίας....
Σίγα μην ασχολούμαστε με το μέλλον, μπορεί και να γίνει καμμία μαλακια και πάμε τη χώρα μπροστά...
Το παρελθόν βολεύει πολύ καλύτερα. Είναι πεδίο ιδεολογικής αντιπαράθεσης.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Έχω ταξιδέψει σε όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ πολλές φορές και παντού ειδικά την τελευταία δεκαετία εισπράττω το ίδιο κλίμα, νοσταλγία για αποδοχή για την σοσιαλιστική περίοδο σε αυξανόμενο ποσοστό
Τιποτα βαρεμενες μπαμπουσκες μπορει πραγματι να τα λενε ...
στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ομως ο κοσμος ξερναει για τον πρωην υπαρκτο σοσιαλισμο, δεν ξεχνανε ευκολα οτι ηταν η κοινωνια της ανεχειας του φοβου και του χαφιεδισμου.

Είμαι από τους τυχερούς που έχω βρεθεί σε όλες τις παρούσες κομμουνιστικές χώρες όπως Βιετνάμ Κίνα Κούβα  κ Καμπότζη ενώ έχω βρεθεί κ σε χουντικές όπως Βιρμανία
Τη στιγμή που έχουν χούντα ή κομμουνισμό

Μακριά κ από τα δύο τίποτα άλλο δε θα πω
Άλλο να το διαβάζεις κ άλλο να το ζήσεις

Καληνύχτα μας κ να μάθουμε να προστατεύουμε για μια υγιή δημοκρατία
Ακριβως αυτο ,τα ακρα παντα σκατα ειναι ...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ποιές στο λένε; οι πουτάνες; Τράβα λοιπόν και συ στην πρώην σοβιετική Ένωση να δεις εκεί τι θα σου πουν. Μου αρέσει που ενώ δεν έχετε πάει ποτέ στο "παραπέτασμα" όπως σας άρεσε να το λέτε έχετε άποψη για το θέμα. Έχω ταξιδέψει σε όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ πολλές φορές και παντού ειδικά την τελευταία δεκαετία εισπράττω το ίδιο κλίμα, νοσταλγία για αποδοχή για την σοσιαλιστική περίοδο σε αυξανόμενο ποσοστό
Μεγαλυτετη μαλακια δεν εχω ξαν ακουσει. Εχει δικιο ο τασος πιο πανω. Μονο κατι τελειωμενες μπαμπυσκες ειναι ελαφρως θετικες. Μου εχει τυχει σε τραπεζι με αντρογυναικες πρωην ανατολικο μπλοκ να καθομαστε και να τους ρωτησω , τους μεγαλυτερους πως ηταν η ζωη τοτε και να τα παρουν στο κρανιο, μονο που τους το θυμισα, ν αλλαζω ευγεν8κα κουβεντα για να μην χαλασω εντελως την ατμοσφαιρα.
Πως παραπληροφορειτε τον κοσμο ετσι ρε? Θα σας διαβασει καποιος που δεν ξερει και μπορει να σας πιστεψει.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Μεγαλυτετη μαλακια δεν εχω ξαν ακουσει. Εχει δικιο ο τασος πιο πανω. Μονο κατι τελειωμενες μπαμπυσκες ειναι ελαφρως θετικες. Μου εχει τυχει σε τραπεζι με αντρογυναικες πρωην ανατολικο μπλοκ να καθομαστε και να τους ρωτησω , τους μεγαλυτερους πως ηταν η ζωη τοτε και να τα παρουν στο κρανιο, μονο που τους το θυμισα, ν αλλαζω ευγεν8κα κουβεντα για να μην χαλασω εντελως την ατμοσφαιρα.
Πως παραπληροφορειτε τον κοσμο ετσι ρε? Θα σας διαβασει καποιος που δεν ξερει και μπορει να σας πιστεψει.
tο μονο καλο σε εισαγωγικα που χει μεινει σε αυτες της χωρες ειναι οτι αισθανεσαι ασφαλεις... και οτι εδωσαν μια στεγη οι κυβερνησεις στο λαο τους

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Ενταξει, αν εξαιρεσεις τα τελυταια του χρονια..που το εχασε λιγο και αυτος.
Γενικα ηταν ενας απο τους λιγους καλους αριστερους που ειχε αυτη η χωρα.
καλο του ταξιδι!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αφού έχουν εσένα, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συν τους ίδιους τους πολίτες των χωρών αυτών που λένε πόσο χάλια ήταν εγώ θα επηρεάσω την κοινή γνώμη και θα ενσπείρω αμφιβολίες; Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι όλοι έχετε μιλήσει με πρώην ανατολικούς και όλοι σας είπαν τα χειρότερα ενώ σε εμένα το ποσοστό τους ήταν περίπου ίδιο με αυτούς που θέλουν επιστροφή στο παρελθόν. Σταματάω γιατί δεν έχει κανένα νόημα η παρελθοντολογία, ο καθένας έχει την άποψη του και αυτό που έγινε στις συγκεκριμένες χώρες δεν πρόκειται να επαναληφθεί τουλάχιστον στην ίδια μορφή

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Αφού έχουν εσένα, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συν τους ίδιους τους πολίτες των χωρών αυτών που λένε πόσο χάλια ήταν εγώ θα επηρεάσω την κοινή γνώμη και θα ενσπείρω αμφιβολίες; Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι όλοι έχετε μιλήσει με πρώην ανατολικούς και όλοι σας είπαν τα χειρότερα ενώ σε εμένα το ποσοστό τους ήταν περίπου ίδιο με αυτούς που θέλουν επιστροφή στο παρελθόν. Σταματάω γιατί δεν έχει κανένα νόημα η παρελθοντολογία, ο καθένας έχει την άποψη του και αυτό που έγινε στις συγκεκριμένες χώρες δεν πρόκειται να επαναληφθεί τουλάχιστον στην ίδια μορφή
Nαι, σε καταλαβαίνω. Σου φαίνεται παράξενο γιατι εσύ μιλάς κυρίως με κοινόχρηστες, τελειωμένες μπάμπουσκες χαμηλού επιπέδου και σου φαίνεται ότι αυτό πιστεύει και ο καλός πολιτισμένος κόσμος των χωρών του Ανατολικού μπλοκ. Λογικό είναι να μπερδεύεσαι.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Με τον θάνατο του Γλέζου τελειώνει οριστικά το είδος του παλαιού αριστερού.Θα ζητήσω συγγνώμη από κάποιους παλαιούς αριστερούς που ίσως είναι ακόμη στη ζωή και δεν τους ξέρουμε όπως τον Γλέζο. Αυτοί λοιπόν οι παλαιοί αριστεροί όπως ο Γλέζος αγαπούσαν την πατρίδα τους και ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν για αυτή. Αγαπούσαν την Ελλάδα και το έθνος της .Με τα σημερινά κριτήρια της νέας αριστεράς θα χαρακτηριζόταν φασίστας , εθνικιστής , ακροδεξιός ακόμη και χρυσαυγίτης! Φυσικά έκανε το λάθος να συμπλεύσει με την τραβεστί μεταλλαγμένη προδοτική κότα του Μαξίμου αλλά όταν κατάλαβε το λάθος του την έκανε.Άλλωστε είχε την δικαιολογία ότι ήταν πολύ μεγάλος τότε και δεν κατάλαβε τι σημαίνει πουστοΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκριση του παλαιού αριστερού με τον νέο τύπο αριστερού που ταλαιπωρεί την Ελλάδα είναι χαώδης.Ο σημερινός αριστερός έχει καταντήσει να δουλεύει για τους Ισλαμοφασίστες της Τουρκίας (βλέπε λαθρομετανάστες , σχέδιο Ανάν , αδέλφια μας Τούρκοι, δώστε στα καημένα παιδιά κανένα νησί μη τα θέλετε όλα δικά σας, εκλογή μέλους των Γκρίζων Λύκων στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη στην θέση της Σαμπιχά κ.α.) ,Σκοπιανό (αναγνώρισαν το ψευτομακεδονικό κράτος), ξενές μυστικές υπηρεσίες που απεργάζονται το τέλος της Ελλάδας μας , διεθνείς τραπεζικούς τοκογλύφους καταστροφείς οικονομιών, λαών και χωρών όπως ο Σώρος όπου παίρνουν και επίσημα χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί βάφτισαν τους τοκογλύφους Γερμανούς και άλλους με τα μνημόνια κατστροφής της χώρας , θεσμούς, τρομάρα τους!Αυτός λοιπόν ο νέος αριστερός όταν θα σκάσει ο πόλεμος με την Τουρκία όχι μόνο δεν θα πολεμήσει χρησιμοποιώντας διάφορες διεθνικιστικές αμπελοφιλοσοφίες , αλλά μπορεί και να σαμποτάρει την χώρα.θα είναι και καλός συνεργάτης των κατακτητών (αδέλφια μας Τούρκοι)!Τι να λέμε και δεν έπιασα καν το θέμα των ΜΚΟ που ο νέος αριστερός δεσπόζει φυσικά με το αζημίωτο-επαγγελματίας ανθρωπιστής! Κάποιοι έχουν το θράσος να γράφουν και εδώ κριτικάροντας ή και βρίζοντας συναγωνιστές αλλά και τους Έλληνες γενικότερα που εναντιώνονται στον εποικισμό της χώρας από ισλαμολαθρομετανάστες ή και ακόμη και τους Χιώτες ,Λέσβιους (που προσπαθήσαν να σώσουν τα νησιά τους από την ολοκληρωτική κατστροφή)και άλλους που αντιστάθηκαν στα σχέδια της Τουρκίας που τους στέλνει εδώ για να αλλοιώσει την χώρα και να την καταπιεί μετά εύκολα .Η κονόμα ας είναι καλά! >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom