enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μα είχε ξεκόψει εδώ και δεκαετίες απ'το ΚΚΕ
Πραγματικά από την εποχή του Ζαχαριαδη ηταν ξεκάθαρο ότι είτε ακολουθούσες πίστα και απόλυτα την γραμμή του κόμματος είτε χαρακτηριζόσουν προδότης και στην καλύτερη εξοριζόσουν σε κάποιο γκουλαγκ ( όπως ο ίδιος ο Ζαχαριαδης).Έτσι είναι οταν παρεκκλίνει κανεις απο τις οδηγίες του κόμματος και δεν υπακούς στις εντολές του σε τρωει η μαρμάγκα.
μένω σταθερός στο προηγούμενο σχόλιό μουσε γράφω στα αρχιδια μου απλυτε. Τράβα καντου παρέα ως Σταλινοφασιστας που είσαι. Κανένα σεβασμό σε προδότες. Μάθετε ιστορία. Αυτή η μούμια από την δεκαετία του 50 σχεδίαζε ως πράκτορας της KGB την αποκοπή και ανεξαρτησία της Μακεδονίας μας. Ας σαπίσει τώρα και να γίνει τροφή για σκουλίκια. Ευτυχώς που δεν επικράτησαν οι ιδέες του γιατί την δεκαετία του 90 η μάνα σου θα δούλευε σε κάποιο μπουρδέλο της Ευρώπης. Άντε για φουκαριαρη απλυτε.
και γιατι δεν εδινε την ανθοδεσμη ο κεκες και να πει τα καλοσωρισματα ο νορμαλ;Οταν ήρθε στο Αγρίνιο ήμουν 9- 10 και θα τον προυπαντούσαμε στη Συκιά έξω από την πολη. Απο μέρες μας είχε προετοιμάσει ο πατέρας μας.Εγω θα του εδινα ανθοδέσμη και ο αδερφός μου θα του έλεγε Γειά σου ήρωα της Ακρόπολης. Ο αδερφός μου κεκέδιζε αλλά οι πολλές δοκιμές υποσχόταν ότι θα τα κατάφερνε.
και γιατι δεν εδινε την ανθοδεσμη ο κεκες και να πει τα καλοσωρισματα ο νορμαλ;
Του αναρχικού Νώντα Σκυφτούλη.
Ρε εχεις καταλαβει γιατι μας σβησανε τα μηνυματα που στελναμε χτες;Βρε λοβοτομημένε μαλάκα , μαζί με τα άλλα σε έχει τυφλώσει το πολύ πακιστανικό σπέρμα που τρως στην μούρη.Δεν είπα εσένα τσιράκι του Σώρος.Διάβασε καλά τι γράφω. Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ε; Όσο για το ραβδάκι της νεραΐδας, αυτό έσπασε μέσα στον κώλο σου από το πολύ γαμήσι που σου έκανε!
δηλαδή οι ισπανοι, οι χιλιανοι, οι αργεντινοι, οι κουβανοι όταν ειχαν δεξιες χουντες ηταν μας λες σε χειροτερη μοιρα από ότι οι σοβιετικοι, οι κινεζοι, οι ρουμανοι, οι πολωνοι, οι αλβανοι, οι κουβανοι όταν ειχαν αριστερα καθεστωτα.
για να γελασουμε το λες ή για να κλαψουμε?
στις δεξιες κακες χουντες εν ειρηνη σκοτωθηκαν από το καθεστώς λιγοι (δεκαδες, εκατοντάδες,χιλιαδες στην χειροτερη) και φτωχυναν λιγοτεροι από από ότι στα αριστερα καθεστώτα που καπηλευονταν το ονομα του λαου.
στα αριστερα καθεστώτα εν ειρηνη σκοτωθηκαν από το καθεστώς ΠΟΛΛΟΙ(εκατομυρια σε σοβιετικη ενωση, κινα και ερυθρους χμερ) και φτωχυναν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και το κυριοτερο ΟΛΟΙ.