You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλο παραδεισο
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Δυνατός!
"εφόσον ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, καλύτερα σε μένα παρά στη γυναίκα μου ή τα παιδιά μου"
Σεμνός και ταπεινός σε όλη του τη ζωή ...
Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του!
Καλό πέρασμα, καλή αντάμωση γίγαντα!
"εφόσον ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, καλύτερα σε μένα παρά στη γυναίκα μου ή τα παιδιά μου"
Σεμνός και ταπεινός σε όλη του τη ζωή ...
Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του!
Καλό πέρασμα, καλή αντάμωση γίγαντα!
sadio_mane
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2021
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες, ξέρω ότι αυτό που θα γράψω θα περάσει γα σας έτσι λόγω των πολιτικών παρωπίδων που έχετε, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή; Ότι μπροστά στο θάνατο που ΟΛΟΥΣ μας περιμένει δεν είμαστε τίποτα. Κάθεστε και τσακώνεστε για μαλακιες, καταλάβετε το πια. Είμαι 24 και ήδη έχω σιχαθεί την κατάσταση εδώ, σε αυτή την ζωή. Καθίστε και αφιερώστε κάποια λεπτά κοιτώντας αυτή την είδηση και αναλογιστείτε κάποια πράγματα
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
μπραβο σου λεβεντια ! πολυ σωστη τοποθετηση !Ρε μάγκες, ξέρω ότι αυτό που θα γράψω θα περάσει γα σας έτσι λόγω των πολιτικών παρωπίδων που έχετε, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή; Ότι μπροστά στο θάνατο που ΟΛΟΥΣ μας περιμένει δεν είμαστε τίποτα. Κάθεστε και τσακώνεστε για μαλακιες, καταλάβετε το πια. Είμαι 24 και ήδη έχω σιχαθεί την κατάσταση εδώ, σε αυτή την ζωή. Καθίστε και αφιερώστε κάποια λεπτά κοιτώντας αυτή την είδηση και αναλογιστείτε κάποια πράγματα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.324
- Πόντοι
- 12.056
τζαμπα χανεις τα λογια σουΡε μάγκες, ξέρω ότι αυτό που θα γράψω θα περάσει γα σας έτσι λόγω των πολιτικών παρωπίδων που έχετε, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή; Ότι μπροστά στο θάνατο που ΟΛΟΥΣ μας περιμένει δεν είμαστε τίποτα. Κάθεστε και τσακώνεστε για μαλακιες, καταλάβετε το πια. Είμαι 24 και ήδη έχω σιχαθεί την κατάσταση εδώ, σε αυτή την ζωή. Καθίστε και αφιερώστε κάποια λεπτά κοιτώντας αυτή την είδηση και αναλογιστείτε κάποια πράγματα
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
kanelk
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
'Ανδρας-πρότυπο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Με τα τελευταία του λόγια κατάλαβα γιατί ήταν ολυμπιονίκης. Έβαζε το εγώ του σε δεύτερη μοίρα.
Μερικοί εδώ μέσα, αν δεν τρολάρετε, είστε πραγματικά για λύπηση. Η ενσυναίσθηση και η κοινωνική νοημοσύνη δεν είναι για όλους.
Μερικοί εδώ μέσα, αν δεν τρολάρετε, είστε πραγματικά για λύπηση. Η ενσυναίσθηση και η κοινωνική νοημοσύνη δεν είναι για όλους.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Για ποιους λες?Μερικοί εδώ μέσα, αν δεν τρολάρετε, είστε πραγματικά για λύπηση.
Δεν έγραψε κανένας κάτι περίεργο.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
* Πόσο θλιβερό να χάνονται νέοι άνθρωποι από την κωλοαρρώστια...
Καλό παράδεισο στο παλληκάρι...
Καλό παράδεισο στο παλληκάρι...
Τι είναι το καρκίνωμα NUT με το οποίο πάλεψε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Το ποσοστό επιβίωσης 2 ετών είναι 30%
www.e-radio.gr
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η κοινή συνέντευξη με τη σύζυγό του λίγους μήνες πριν τον θάνατό του – «Την κυνήγησα και τα κατάφερα»
Ο δις «αργυρός» Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας όλη την Ελλάδα σε πένθος. Ήταν ένας σπουδαίος αθλητής με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες που κατάφερε και κέρδισε δύο αργυρά μετάλλια. O Αλέξανδρος Νικολαΐδης εκτός από κορυφαίος αθλητής ήταν και...
www.newsbeast.gr
kanelk
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Σβήστηκαν τα μηνύματα. Δεν έχει σημασία.Για ποιους λες?
Δεν έγραψε κανένας κάτι περίεργο.
nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
"Φίλοι μου, σε αυτή τη ζωή που είμαστε όλοι περαστικοί, μεγαλύτερη σημασία έχει τι αποτύπωμα θα έχουμε αφήσει, και όχι πώς ή πότε θα φύγουμε".
Τα ειπε ολα το παλικαρι , δεν υπάρχει κατι αλλο να πουμε εμεις.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Τα ειπε ολα το παλικαρι , δεν υπάρχει κατι αλλο να πουμε εμεις.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Μυνήματα από πιθηκοειδείς υπανθρώπους εννοείς?Σβήστηκαν τα μηνύματα. Δεν έχει σημασία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 391
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις