μαντεξε τυπε : οι πολιτικοι δεν ειναι κατι αερινα οντα που τα συνανταμε μονο στις τηλεορασεις...υπαρχουν ατομα που συνεργαζονται με πολιτικους, που ειναι γειτονες με πολιτκους, που ειναι ξαδερφια με πολιτικους, που ειναι φιλοι με πολιτικους, που μπορει να τους εχουν βοηθησει πολιτκοι κτλ....
δηλαδη αν πεθανω εγω και ειμαι κολλητος με τον τσοβολα, δεν μπορω να τον ευχαριστησω τον τσοβολα που με βοηθησε σε μια δυσκολη στιγμη ή θα με βγαλεις κατευθειαν κομματοσκυλο????
η αντιληπτικη σου ικανοτητα ειναι πολυ μικρη, γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις την φραση "γνωρισα τον τσιπρα που ειναι ανθρωπος με Α κεφαλαιο", που ειναι μια καθαρα προσωπικη κριση χωρις ιχνος πολιτικης χροιας, σε αντιθεση με την φραση "γνωρισα τον τσιπρα που ειναι ο πολιτικος ηγετης που εσκισε τα μνημονια" , η οποια ειναι μια καθαρα πολιτικη κριση, η οποια βεβαια δεν εχει σχεση με το τι ειπε ο θανων στην συγκεκριμενη περιπτωση...
και για του λογου το αληθες, αυτα ειπε ο πεθαμενος :
"Και τέλος θέλω να σταθώ στον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, τον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε πολύ πρόσφατα στη ζωή μου και μου χάρισε την
φιλία του, την
σκέψη του, το
αδελφικό του νοιάξιμο, σαν να με ήξερε από πάντα. Μου απέδειξε ότι η όλα όσα πρεσβεύει ο ίδιος και η αριστερά είναι
πραγματική στάση ζωής. Με
στήριξε ηθικά και
πρακτικά και έκανε και αυτός τα αδύνατα δυνατά
για να έχω την καλύτερη φροντίδα."
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!!