Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
καλο ταξιδι γιγαντα Αλεξανδρε Νικολαιδη.
Σωστά...το Υπ.Αθλητισμου πρέπει να μεριμνήσει ώστε να μην μεινει στην ψάθα η οικογένεια του.Οφειλει η κοινωνια μεσω του συλλογου που ανηκε και η Πολιτεια να τον τιμησει μετα θανατον για το ηθος, την ψυχικη του δυναμη και την υπερηφανια που μας χαρισε με τις επιτυχιες του.
Επιπλεον η γυναικα του και τα παιδια του πρεπει να στηριχθουν αφου εχασαν πια το στηριγμα τους.
Ελπιζω να υπαρχει μηχανισμος για τετοιες περιπτωσεις (τοσοι διοριζονται λογω βυσματος, ας γινει μια φορα και το πρεπον).
Εντωμεταξύ κανείς δεν ανέφερε τίποτα πολιτικό ή διχαστικό μέχρι την στιγμή που πόσταρες. Αντιθέτως ο ίδιος ο μακαρίτης θεώρησε πρέπον στο κείμενο που άφησε παρακαταθήκη για τα παιδιά του να πλέξει το εγκώμιο του Τσίπρα. Δεν θα το σχολιάσω σεβόμενος το μέγεθος ενός γεγονότος σαν τον θάνατο αλλά θα το αφήσω στην κρίση σας. Διότι πράγματι θα συμφωνήσω μαζί σου πως αν αντιληφθούμε όλοι ότι είμαστε απλοί θνητοί και η κοινή μοίρα του θανάτου μας ενώνει θα βρούμε εν τέλει περισσότερα κοινά ο ένας με τον άλλον παρά διαφορές.Ρε μάγκες, ξέρω ότι αυτό που θα γράψω θα περάσει γα σας έτσι λόγω των πολιτικών παρωπίδων που έχετε, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή; Ότι μπροστά στο θάνατο που ΟΛΟΥΣ μας περιμένει δεν είμαστε τίποτα. Κάθεστε και τσακώνεστε για μαλακιες, καταλάβετε το πια. Είμαι 24 και ήδη έχω σιχαθεί την κατάσταση εδώ, σε αυτή την ζωή. Καθίστε και αφιερώστε κάποια λεπτά κοιτώντας αυτή την είδηση και αναλογιστείτε κάποια πράγματα
Αντε με τα μουνόπανα....Ελεος γαμω τα μυαλα που κουβαλατε ορισμενοι.Οχι ρε ΔΕΝ θα τον ξεχασουμε γιατι ηταν υποδειγμα αθλητη και ανθρωπου.Και γι αυτους που θα προλαβουν να πουν την μαλακια τους,ασχολουμουν με το ταε κβο ντο και ειχα την μεγαλη τυχη να τον γνωρισω μια φορα.Οποτε οι μισανθρωποι καντε μας την χαρη και αδειαστε μας την γωνια...
τι να σχολιασεις δηλαδη????Εντωμεταξύ κανείς δεν ανέφερε τίποτα πολιτικό ή διχαστικό μέχρι την στιγμή που πόσταρες. Αντιθέτως ο ίδιος ο μακαρίτης θεώρησε πρέπον στο κείμενο που άφησε παρακαταθήκη για τα παιδιά του να πλέξει το εγκώμιο του Τσίπρα. Δεν θα το σχολιάσω σεβόμενος το μέγεθος ενός γεγονότος σαν τον θάνατο αλλά θα το αφήσω στην κρίση σας. Διότι πράγματι θα συμφωνήσω μαζί σου πως αν αντιληφθούμε όλοι ότι είμαστε απλοί θνητοί και η κοινή μοίρα του θανάτου μας ενώνει θα βρούμε εν τέλει περισσότερα κοινά ο ένας με τον άλλον παρά διαφορές.
Μολις τώρα είπα πως δεν θα σχολιάσω όσο και αν με προβοκάρεις να το κάνω. Κομματόσκυλο είμαι εγώ ή εσύ που θεωρείς λογικό στο κρεβάτι του θανάτου να ευχαριστούμε πολιτικούς? Έλα άσε τους χαρακτηρισμούς και τις δικαιολογίες.τι να σχολιασεις δηλαδη????
ο ανθρωπος αναφερθηκε σε καποια προσωπα που θεωρουσε σημαντικα στην ζωη του, μεταξυ των οποιων ηταν και ο τσιπρας...και η τοποθετηση του ηταν καθαρα προσωπικη...δεν εκανε πολιτικη δηλωση οτι εσκισε τα μνημονια ο τσιπρας και τετοιες πιπες...
αλλα αμα εισαι κομματοσκυλο, με το που βλεπεις λεξεις οπως τσιπρας ή μητσοτακης, αμεσως χτυπανε λαμπακια...
Οταν έκανα εγώ το σχόλιο υπήρχαν δύο τρεις που λέγανε τις συνηθισμένες κομματικές διαφωνίες τους, τώρα τα διέγραψαν ή τους τα διέγραψε κάποιος άλλος δεν ξέρω.Εντωμεταξύ κανείς δεν ανέφερε τίποτα πολιτικό ή διχαστικό μέχρι την στιγμή που πόσταρες. Αντιθέτως ο ίδιος ο μακαρίτης θεώρησε πρέπον στο κείμενο που άφησε παρακαταθήκη για τα παιδιά του να πλέξει το εγκώμιο του Τσίπρα. Δεν θα το σχολιάσω σεβόμενος το μέγεθος ενός γεγονότος σαν τον θάνατο αλλά θα το αφήσω στην κρίση σας. Διότι πράγματι θα συμφωνήσω μαζί σου πως αν αντιληφθούμε όλοι ότι είμαστε απλοί θνητοί και η κοινή μοίρα του θανάτου μας ενώνει θα βρούμε εν τέλει περισσότερα κοινά ο ένας με τον άλλον παρά διαφορές.
Ακριβως όπως το λές " να φεύγουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να μένουν σκουπίδια "Ειναι κριμα σε αυτην την ζωη να φευγουν <<ανθρωποι>> και να μενουν σκουπιδια..
μαντεξε τυπε : οι πολιτικοι δεν ειναι κατι αερινα οντα που τα συνανταμε μονο στις τηλεορασεις...υπαρχουν ατομα που συνεργαζονται με πολιτικους, που ειναι γειτονες με πολιτκους, που ειναι ξαδερφια με πολιτικους, που ειναι φιλοι με πολιτικους, που μπορει να τους εχουν βοηθησει πολιτκοι κτλ....Μολις τώρα είπα πως δεν θα σχολιάσω όσο και αν με προβοκάρεις να το κάνω. Κομματόσκυλο είμαι εγώ ή εσύ που θεωρείς λογικό στο κρεβάτι του θανάτου να ευχαριστούμε πολιτικούς? Έλα άσε τους χαρακτηρισμούς και τις δικαιολογίες.