Νέα

Πέσανε οι τιμές στα studio;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kroif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kroif

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη ειχα καιρο να βγω σε στουντιο (λόγω κρισης...), πηγα προσφατα στα νοτια προαστεια και η τσατσα μου ειπε για 40 ευρω αντι για 50 που εδινα για το απλο προγραμμα. Τελικα δεν περασα γιατι δεν μου πολυαρεσε η κοπελα αλλα ισχυει αυτό για την τιμη στα 40?

Επισκέπτης

η επίσημη ταρίφα είναι 50 ευρώ για το απλό πρόγραμμα, αλλά με λίγο παζάρι άνετα ρίχνουν την τιμή στα 40 ευρώ :sunglasses:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Και φυσικά, υπάρχουν μερικά, που έχουν τσιμπημένες τιμές στα προγράμματά τους, εκτός του απλού, π.χ. Ισμήνης 2, Κατεχάκη 5.Και σε ένα πέρασμα για τσάρκα, με παρέα συναγωνιστών, απ'το Ηρ.Πολυτεχνείου, μας είπαν και το χρόνο που αναλογεί σε κάθε πρόγραμμα, π.χ. το απλό 15 λεπτά  :think: :think: :think: :think: :think:.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επειδη ειχα καιρο να βγω σε στουντιο (λόγω κρισης...), πηγα προσφατα στα νοτια προαστεια και η τσατσα μου ειπε για 40 ευρω αντι για 50 που εδινα για το απλο προγραμμα. Τελικα δεν περασα γιατι δεν μου πολυαρεσε η κοπελα αλλα ισχυει αυτό για την τιμη στα 40?
Ισχυει και παραισχυει και θα πεσουν κι αλλο και στα 30 και στα 25 και στα 20 μην σου πω αν συνεχιστει αυτη η κατασταση

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παπαρια..

εχουμε πολους αστους τελικα  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η επίσημη ταρίφα είναι 50 ευρώ για το απλό πρόγραμμα, αλλά με λίγο παζάρι άνετα ρίχνουν την τιμή στα 40 ευρώ :sunglasses:
Παζαρι στα μπουρδελα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δεν ξενερωνεις και μονο που μπαινεις στην διαδικασια αυτη ?

Αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει ποτε ..... Ουτε μου περασε ως σκεψη στο μυαλο να κανω παζαρι για να πηδηξω  :S

Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Καποια ετσι και αλλιως εχουν 40 δεν σημαινει οτι το εριξαν...Πάντως αν δεν γινει κατι το τρομερο π.χ να κανει αποχη ολη η αθηνα απο στουντιο για κανα 15μερο δεν πεφτουν οι τιμες...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Έχουν συζητηθεί αυτά πριν από μήνες. Εν τω μεταξύ το 50άρικο αρκετές φορές γίνεται 40, ενώ παλιά ποτέ. Σε 1-2 μαγαζιά το απλό είναι 20 ή 30.

Εϊχαμε γράψει προβλέψεις για το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο τρίμηνο του 2012 που επιβεβαιώνονται.

Η αίσθηση μου είναι ότι η αγορά μικραίνει (λιγότεροι πελάτες ανά βάρδια). Οι τιμές ίσως να πέσουν και άλλο, κανεις δεν ξέρει. Φυσικά θα αλλάξει και η προσφορά, ίσως είναι λιγότερα στουντιο, κάποια θα κρατήσουν τις τιμές στα 40-50 με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Κάποια άλλα θα τις κατεβάσουν στα 30 ή και παρακάτω αλλά μπορεί να επηρεαστεί και η ποιότητα. ΜΠορεί τελικά τα στουντιο να απευθύνονται σε μια μικροτερη ομάδα πελατών. Θα δούμε. Νομίζω θα δούμε αλλαγές στα επόμενα 2 τριμηνα του 2012.

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον θα ερθει για σεξ με τον τσιγγουνη η κοπελα,αν κανει καποιος παζαρια.
Το θεμα ειναι να ανακοινωσουν το 40αρι απο μονοι τους.
Εχει πετυχει vfm κανεις να μας ενημερωσει?
Γιατι αν ειναι αναλογης εμφανισης και χρονου,υπηρεσιων με φυλης και 30 ευρω να ζητανε πολλα ειναι!
(με εξαιρεση το χλιδατο δωματιο,αν και αυτο για προδιαθεση καλο ειναι στη συνεχεια μονο το νταραβερι με την κοπελα κοιτας)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το 40ρι όλα σχεδόν τα στούντιο το δέχοντε πλην το φ 104 που λόγω χώρου κλπ νομίζω ότι αξίζει κάτι παραπάνω,,,,
πάντως μεταξουργείο που ρώτησα έχει πέσει στο 10ρικο καί μάλιστα μερικές μέ καλές υπηρεσίες...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Το θέμα του vfm είναι κάπως πολύπλοκο. Δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σταθερό. Δεν μπορεί να μετρηθεί εύκολα ή αντικειμενικά. Εϊναι συνισταμένη πολλών παραγόντων και εξαρταται ακόμη και από τις στιγμιαίες συνθήκες.

Βέβαια όλοι μας έχουμε καλή γνώμη για το vfm μας και τα στανταράκια μας. Κατασταλλαγμένα πράγματα.

Από την άλλη, η τιμή είναι κάτι απόλυτα μετρήσιμο, αλλά από μόνη της δεν σημαίνει κατι, παρά μόνο εάν μπορώ να τα δώσω μιά ή περισσότερες φορές.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Το χλιδάτο δωμάτιο δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά εάν θέλεις να είσαι στούντιο θα πρέπει να έχεις παροχές (ντουζιέρα, ζεστό νερό, A/C, καθαριότητα, αντισηπτικά, πετσέτες, παντόφλες, κτλ...). Αυτά δεν τα θεωρώ χλίδα. Εάν η κουρτίνα είναι γαλλική, τα πλακάκια ιταλικά και τα ηχεία δανέζικα,..... ΝΑΙ!

Επισκέπτης
Παζαρι στα μπουρδελα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δεν ξενερωνεις και μονο που μπαινεις στην διαδικασια αυτη ?

Αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει ποτε ..... Ουτε μου περασε ως σκεψη στο μυαλο να κανω παζαρι για να πηδηξω  :S

Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πιστεύω ότι χάρη στο φαινόμενο του πιρφορέστη οι τιμές και διπλάσιες να ήταν πάλι θα λειτουργούσαν μια χαρά τα studio τα cg και ct
δεν το λέω υποτιμητικά απλά είναι ένα φαινόμενο κατα το οποίο για να επέλθει στύση και εκσπερμάτωση απαιτείται περισσότερος χρόνος καλύτερος χώρος και παρεχόμενες ψευδαισθήσεις έρωτα
απο τις εργαζόμενες στους πελάτες-πιρφορέστηδες οι οποίοι πρόθυμα καταβάλουν το οποιοδήποτε αντίτιμο

μπορεί πολλοί να διαφωνείτε μ'αυτά, αλλά κατ'εμέ το "υγιές" για ένα φιλήδονο-σεξοεθισμένο άρρεν άτομο, είναι μια φτηνή (max 20e), σχετικά γρήγορη απέκκριση του πλεονάζοντος σπέρματος

τόσο απλά , τα περίπλοκα είναι ακριβά και λανθασμένα ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.713
Πόντοι
3.715
Και φυσικά, υπάρχουν μερικά, που έχουν τσιμπημένες τιμές στα προγράμματά τους, εκτός του απλού, π.χ. Ισμήνης 2, Κατεχάκη 5.Και σε ένα πέρασμα για τσάρκα, με παρέα συναγωνιστών, απ'το Ηρ.Πολυτεχνείου, μας είπαν και το χρόνο που αναλογεί σε κάθε πρόγραμμα, π.χ. το απλό 15 λεπτά  :think: :think: :think: :think: :think:.

με μισθό 550 ευρώ, για 8ωρο x 5 μέρες x 4 εβδομάδες = 160 ώρες δουλειάς...δηλαδή 3.43 ευρώ η 1 ώρα εργασίας μου, επομένως τα 15' εργασίας μου τα πληρώνομαι 0.86 ευρώ...και με γαμάνε κιόλας.

ε...χμμμ,,, μήπως οι προϊστάμενοι να χαλαρώνατε λίγο το τιμολόγιον;;; Γιατί σε λίγο αφού σκοτώσατε τις μύγες και βαριέστε, θα ξεκινήσετε να κυνηγάτε μυρμήγκια με την αναδουλειά.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με μισθό 550 ευρώ, για 8ωρο x 5 μέρες x 4 εβδομάδες = 160 ώρες δουλειάς...δηλαδή 3.43 ευρώ η 1 ώρα εργασίας μου, επομένως τα 15' εργασίας μου τα πληρώνομαι 0.86 ευρώ...και με γαμάνε κιόλας.

ε...χμμμ,,, μήπως οι προϊστάμενοι να χαλαρώνατε λίγο το τιμολόγιον;;; Γιατί σε λίγο αφού σκοτώσατε τις μύγες και βαριέστε, θα ξεκινήσετε να κυνηγάτε μυρμήγκια με την αναδουλειά.
παιρνεις 150 ευρω περισσοτερα απο 22 χρονο φιλο μου που δουλευει 8ωρο και παιρνει 400

150 ευρω συν, κατι ειναι και αυτο  :2funny: :2funny:  :grin:

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Μα δε γινεται να παραμεινουν αλλος σ εαυτα τα επιπεδα..ειδικα οσο αναφορα τα call girl 150 για μια ωρα που δε ξερεις αμα θα σου βγει και καλο ειναι παρα πολλα λεφτα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μα δε γινεται να παραμεινουν αλλος σ εαυτα τα επιπεδα..ειδικα οσο αναφορα τα call girl 150 για μια ωρα που δε ξερεις αμα θα σου βγει και καλο ειναι παρα πολλα λεφτα...
για να υπαρχει ακομα κινηση στην αγορα των κολ γκερλ σημαινει οτι της παιρνουν..

αρα λεφτα υπαρχουν, αρα τζαμπα κλαιγονται μερικοι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom