Επειδη ειχα καιρο να βγω σε στουντιο (λόγω κρισης...), πηγα προσφατα στα νοτια προαστεια και η τσατσα μου ειπε για 40 ευρω αντι για 50 που εδινα για το απλο προγραμμα. Τελικα δεν περασα γιατι δεν μου πολυαρεσε η κοπελα αλλα ισχυει αυτό για την τιμη στα 40?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέσανε οι τιμές στα studio;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kroif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η επίσημη ταρίφα είναι 50 ευρώ για το απλό πρόγραμμα, αλλά με λίγο παζάρι άνετα ρίχνουν την τιμή στα 40 ευρώ
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Και φυσικά, υπάρχουν μερικά, που έχουν τσιμπημένες τιμές στα προγράμματά τους, εκτός του απλού, π.χ. Ισμήνης 2, Κατεχάκη 5.Και σε ένα πέρασμα για τσάρκα, με παρέα συναγωνιστών, απ'το Ηρ.Πολυτεχνείου, μας είπαν και το χρόνο που αναλογεί σε κάθε πρόγραμμα, π.χ. το απλό 15 λεπτά .
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ισχυει και παραισχυει και θα πεσουν κι αλλο και στα 30 και στα 25 και στα 20 μην σου πω αν συνεχιστει αυτη η καταστασηΕπειδη ειχα καιρο να βγω σε στουντιο (λόγω κρισης...), πηγα προσφατα στα νοτια προαστεια και η τσατσα μου ειπε για 40 ευρω αντι για 50 που εδινα για το απλο προγραμμα. Τελικα δεν περασα γιατι δεν μου πολυαρεσε η κοπελα αλλα ισχυει αυτό για την τιμη στα 40?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Παζαρι στα μπουρδελα ?η επίσημη ταρίφα είναι 50 ευρώ για το απλό πρόγραμμα, αλλά με λίγο παζάρι άνετα ρίχνουν την τιμή στα 40 ευρώ
Και δεν ξενερωνεις και μονο που μπαινεις στην διαδικασια αυτη ?
Αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει ποτε ..... Ουτε μου περασε ως σκεψη στο μυαλο να κανω παζαρι για να πηδηξω :S
Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ισχυει αυτό για την τιμη στα 40?
Όχι.
Ήταν κάλπικο το 40ρι που σου είπε.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Έχουν συζητηθεί αυτά πριν από μήνες. Εν τω μεταξύ το 50άρικο αρκετές φορές γίνεται 40, ενώ παλιά ποτέ. Σε 1-2 μαγαζιά το απλό είναι 20 ή 30.
Εϊχαμε γράψει προβλέψεις για το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο τρίμηνο του 2012 που επιβεβαιώνονται.
Η αίσθηση μου είναι ότι η αγορά μικραίνει (λιγότεροι πελάτες ανά βάρδια). Οι τιμές ίσως να πέσουν και άλλο, κανεις δεν ξέρει. Φυσικά θα αλλάξει και η προσφορά, ίσως είναι λιγότερα στουντιο, κάποια θα κρατήσουν τις τιμές στα 40-50 με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Κάποια άλλα θα τις κατεβάσουν στα 30 ή και παρακάτω αλλά μπορεί να επηρεαστεί και η ποιότητα. ΜΠορεί τελικά τα στουντιο να απευθύνονται σε μια μικροτερη ομάδα πελατών. Θα δούμε. Νομίζω θα δούμε αλλαγές στα επόμενα 2 τριμηνα του 2012.
Εϊχαμε γράψει προβλέψεις για το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο τρίμηνο του 2012 που επιβεβαιώνονται.
Η αίσθηση μου είναι ότι η αγορά μικραίνει (λιγότεροι πελάτες ανά βάρδια). Οι τιμές ίσως να πέσουν και άλλο, κανεις δεν ξέρει. Φυσικά θα αλλάξει και η προσφορά, ίσως είναι λιγότερα στουντιο, κάποια θα κρατήσουν τις τιμές στα 40-50 με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Κάποια άλλα θα τις κατεβάσουν στα 30 ή και παρακάτω αλλά μπορεί να επηρεαστεί και η ποιότητα. ΜΠορεί τελικά τα στουντιο να απευθύνονται σε μια μικροτερη ομάδα πελατών. Θα δούμε. Νομίζω θα δούμε αλλαγές στα επόμενα 2 τριμηνα του 2012.
Μαλλον θα ερθει για σεξ με τον τσιγγουνη η κοπελα,αν κανει καποιος παζαρια.
Το θεμα ειναι να ανακοινωσουν το 40αρι απο μονοι τους.
Εχει πετυχει vfm κανεις να μας ενημερωσει?
Γιατι αν ειναι αναλογης εμφανισης και χρονου,υπηρεσιων με φυλης και 30 ευρω να ζητανε πολλα ειναι!
(με εξαιρεση το χλιδατο δωματιο,αν και αυτο για προδιαθεση καλο ειναι στη συνεχεια μονο το νταραβερι με την κοπελα κοιτας)
Το θεμα ειναι να ανακοινωσουν το 40αρι απο μονοι τους.
Εχει πετυχει vfm κανεις να μας ενημερωσει?
Γιατι αν ειναι αναλογης εμφανισης και χρονου,υπηρεσιων με φυλης και 30 ευρω να ζητανε πολλα ειναι!
(με εξαιρεση το χλιδατο δωματιο,αν και αυτο για προδιαθεση καλο ειναι στη συνεχεια μονο το νταραβερι με την κοπελα κοιτας)
το 40ρι όλα σχεδόν τα στούντιο το δέχοντε πλην το φ 104 που λόγω χώρου κλπ νομίζω ότι αξίζει κάτι παραπάνω,,,,
πάντως μεταξουργείο που ρώτησα έχει πέσει στο 10ρικο καί μάλιστα μερικές μέ καλές υπηρεσίες...
πάντως μεταξουργείο που ρώτησα έχει πέσει στο 10ρικο καί μάλιστα μερικές μέ καλές υπηρεσίες...
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Το θέμα του vfm είναι κάπως πολύπλοκο. Δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σταθερό. Δεν μπορεί να μετρηθεί εύκολα ή αντικειμενικά. Εϊναι συνισταμένη πολλών παραγόντων και εξαρταται ακόμη και από τις στιγμιαίες συνθήκες.
Βέβαια όλοι μας έχουμε καλή γνώμη για το vfm μας και τα στανταράκια μας. Κατασταλλαγμένα πράγματα.
Από την άλλη, η τιμή είναι κάτι απόλυτα μετρήσιμο, αλλά από μόνη της δεν σημαίνει κατι, παρά μόνο εάν μπορώ να τα δώσω μιά ή περισσότερες φορές.
Βέβαια όλοι μας έχουμε καλή γνώμη για το vfm μας και τα στανταράκια μας. Κατασταλλαγμένα πράγματα.
Από την άλλη, η τιμή είναι κάτι απόλυτα μετρήσιμο, αλλά από μόνη της δεν σημαίνει κατι, παρά μόνο εάν μπορώ να τα δώσω μιά ή περισσότερες φορές.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Το χλιδάτο δωμάτιο δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά εάν θέλεις να είσαι στούντιο θα πρέπει να έχεις παροχές (ντουζιέρα, ζεστό νερό, A/C, καθαριότητα, αντισηπτικά, πετσέτες, παντόφλες, κτλ...). Αυτά δεν τα θεωρώ χλίδα. Εάν η κουρτίνα είναι γαλλική, τα πλακάκια ιταλικά και τα ηχεία δανέζικα,..... ΝΑΙ!
Επισκέπτης
Παζαρι στα μπουρδελα ?
Και δεν ξενερωνεις και μονο που μπαινεις στην διαδικασια αυτη ?
Αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει ποτε ..... Ουτε μου περασε ως σκεψη στο μυαλο να κανω παζαρι για να πηδηξω :S
Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πιστεύω ότι χάρη στο φαινόμενο του πιρφορέστη οι τιμές και διπλάσιες να ήταν πάλι θα λειτουργούσαν μια χαρά τα studio τα cg και ct
δεν το λέω υποτιμητικά απλά είναι ένα φαινόμενο κατα το οποίο για να επέλθει στύση και εκσπερμάτωση απαιτείται περισσότερος χρόνος καλύτερος χώρος και παρεχόμενες ψευδαισθήσεις έρωτα
απο τις εργαζόμενες στους πελάτες-πιρφορέστηδες οι οποίοι πρόθυμα καταβάλουν το οποιοδήποτε αντίτιμο
μπορεί πολλοί να διαφωνείτε μ'αυτά, αλλά κατ'εμέ το "υγιές" για ένα φιλήδονο-σεξοεθισμένο άρρεν άτομο, είναι μια φτηνή (max 20e), σχετικά γρήγορη απέκκριση του πλεονάζοντος σπέρματος
τόσο απλά , τα περίπλοκα είναι ακριβά και λανθασμένα ;)
δεν το λέω υποτιμητικά απλά είναι ένα φαινόμενο κατα το οποίο για να επέλθει στύση και εκσπερμάτωση απαιτείται περισσότερος χρόνος καλύτερος χώρος και παρεχόμενες ψευδαισθήσεις έρωτα
απο τις εργαζόμενες στους πελάτες-πιρφορέστηδες οι οποίοι πρόθυμα καταβάλουν το οποιοδήποτε αντίτιμο
μπορεί πολλοί να διαφωνείτε μ'αυτά, αλλά κατ'εμέ το "υγιές" για ένα φιλήδονο-σεξοεθισμένο άρρεν άτομο, είναι μια φτηνή (max 20e), σχετικά γρήγορη απέκκριση του πλεονάζοντος σπέρματος
τόσο απλά , τα περίπλοκα είναι ακριβά και λανθασμένα ;)
Επισκέπτης
Οτι και να μπει σαν θεμα μπουρδελο το κανετε
εσύ κράτα την ουσία το 40αρι το διεκδικούμε χαλαρά πλέον
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 3.715
Και φυσικά, υπάρχουν μερικά, που έχουν τσιμπημένες τιμές στα προγράμματά τους, εκτός του απλού, π.χ. Ισμήνης 2, Κατεχάκη 5.Και σε ένα πέρασμα για τσάρκα, με παρέα συναγωνιστών, απ'το Ηρ.Πολυτεχνείου, μας είπαν και το χρόνο που αναλογεί σε κάθε πρόγραμμα, π.χ. το απλό 15 λεπτά .
με μισθό 550 ευρώ, για 8ωρο x 5 μέρες x 4 εβδομάδες = 160 ώρες δουλειάς...δηλαδή 3.43 ευρώ η 1 ώρα εργασίας μου, επομένως τα 15' εργασίας μου τα πληρώνομαι 0.86 ευρώ...και με γαμάνε κιόλας.
ε...χμμμ,,, μήπως οι προϊστάμενοι να χαλαρώνατε λίγο το τιμολόγιον;;; Γιατί σε λίγο αφού σκοτώσατε τις μύγες και βαριέστε, θα ξεκινήσετε να κυνηγάτε μυρμήγκια με την αναδουλειά.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παιρνεις 150 ευρω περισσοτερα απο 22 χρονο φιλο μου που δουλευει 8ωρο και παιρνει 400με μισθό 550 ευρώ, για 8ωρο x 5 μέρες x 4 εβδομάδες = 160 ώρες δουλειάς...δηλαδή 3.43 ευρώ η 1 ώρα εργασίας μου, επομένως τα 15' εργασίας μου τα πληρώνομαι 0.86 ευρώ...και με γαμάνε κιόλας.
ε...χμμμ,,, μήπως οι προϊστάμενοι να χαλαρώνατε λίγο το τιμολόγιον;;; Γιατί σε λίγο αφού σκοτώσατε τις μύγες και βαριέστε, θα ξεκινήσετε να κυνηγάτε μυρμήγκια με την αναδουλειά.
150 ευρω συν, κατι ειναι και αυτο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
για να υπαρχει ακομα κινηση στην αγορα των κολ γκερλ σημαινει οτι της παιρνουν..Μα δε γινεται να παραμεινουν αλλος σ εαυτα τα επιπεδα..ειδικα οσο αναφορα τα call girl 150 για μια ωρα που δε ξερεις αμα θα σου βγει και καλο ειναι παρα πολλα λεφτα...
αρα λεφτα υπαρχουν, αρα τζαμπα κλαιγονται μερικοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις