Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η κοινότητα που με τις δράσεις της θα καταστήσει την εκκλησία απολίθωμα.Από μας ήδη πέρνει την σκυτάλη η πεφωτισμένη κοινωνία.

Αλήθεια δε μου είπες έρωτά μου αγιάτρευτε αν η εκκλησία δεχτεί να μας παντρέψει θα αλλάξεις γνώμη για αυτήν;Γιατί προκειμένου να συμφιλιωθούμε και να μη μου στεναχωριέσαι κανονίζω παπα τώρα κιόλας!!!

Επισκέπτης
Αγάπη εγώ δεν έχω εμπειρίες είπαμε οπότε θα ξεκινήσω σαν ενεργητικός...Σιγά σιγά θα μου τα μάθεις εσύ όλα για να ξεπεράσω την ομοφοβία μου και να γνωρίσω τηγ γλύκα της κωλοτρυπιδας σου!!!

Δεν με χαλάει αρκεί να φέρεις κ κανά λείψανο της Σάντας Μπάρμπαρα για δονητή.Να τιμάς την αγία μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν με χαλάει αρκεί να φέρεις κ κανά λείψανο της Σάντας Μπάρμπαρα για δονητή.Να τιμάς την αγία μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Με αυτά που λές όμως με ξενερώνεις και μου πέφτει και θα σε πεθάνω στην πίπα μωρό!!!Πάνε τα σαγόνια σου :- :- :-

Επισκέπτης
Αλήθεια δε μου είπες έρωτά μου αγιάτρευτε αν η εκκλησία δεχτεί να μας παντρέψει θα αλλάξεις γνώμη για αυτήν;Γιατί προκειμένου να συμφιλιωθούμε και να μη μου στεναχωριέσαι κανονίζω παπα τώρα κιόλας!!!

Αν ζητήσει δημόσια συγνώμη επιπρόσθετα για τις απόψεις της για την σκλαβιά κ την θέση της γυναίκας ενώ δίνει κάθε χρόνο το 80% των εσόδων τις σε ακτιβιστικές ΜΚΟ τότε μπορεί να άλλαζα γνώμη.Α κ υπο την προυπόθεση οτι θα ροχάλιαζα (μέσα στο στόμα) δημοσίως τον Άνθιμο.Deal?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν ζητήσει δημόσια συγνώμη επιπρόσθετα για τις απόψεις της για την σκλαβιά,την θέση της γυναίκας κ δίνει κάθε χρόνο το 80% των εσόδων τις σε ακτιβιστικές ΜΚΟ τότε μπορεί να άλλαζα γνώμη.Α κ υπο την προυπόθεση οτι θα ροχάλιαζα (μέσα στο στόμα) δημοσίως τον Άνθιμο.Deal?

ΜΚΟ έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη γιατί δε μου έρχεται τώρα;Για τις γυναίκες τι μας νοιάζει και τα σκαλίζεις τώρα;Μακρυά από μας!!!Για τα σκλαβάκια μην είσαι κουτή βρε μπορείς να κάνεις το προσωπικό σου χαρέμι με πακιστανούς.Όσο για τον Άνθιμο χέσε τον κιολας αμα σε ευχαριστεί εγώ όχι δε θα πω!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και κάπως έτσι ξεφτυλίζεις ένα βλαμμένο...Στη συγκεκριμένη περίπτωση και πούστη...Διότι άλλο πούστης και άλλο ομοφυλόφιλος...

Επισκέπτης
ΜΚΟ έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη γιατί δε μου έρχεται τώρα;Για τις γυναίκες τι μας νοιάζει και τα σκαλίζεις τώρα;Μακρυά από μας!!!Για τα σκλαβάκια μην είσαι κουτή βρε μπορείς να κάνεις το προσωπικό σου χαρέμι με πακιστανούς.Όσο για τον Άνθιμο χέσε τον κιολας αμα σε ευχαριστεί εγώ όχι δε θα πω!!!

Θα επαναλαμβάνεις όμως πάνω στη φάση την εξής πρόταση ''Είμαι ένα μπάσταρδο σλαβοτουρκαλμπάνι που καπηλεύομαι την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας γιατί έτσι μου έμαθαν στο κατηχητικό όταν μου έλεγαν οτι η εκκλησία κρατάει το νεοελλαδιστάν μια συντεταγμένη κοινωνία''.

Να χύσω κ γω μωρή τραβοτρόμπα,κρίμα είναι.
warnmute.gif

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Θα επαναλαμβάνεις όμως πάνω στη φάση την εξής πρόταση ''Είμαι ένα μπάσταρδο σλαβοτουρκαλμπάνι που καπηλεύομαι την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας γιατί έτσι μου έμαθαν στο κατηχητικό όταν μου έλεγαν οτι η εκκλησία κρατάει το νεοελλαδιστάν μια συντεταγμένη κοινωνία''.

warnmute.gif

Θες να το επεκτείνουμε και λίγο;Θα φορέσω και σαρίκι στο κεφάλι θα βάλω και φούμο στο πρόσωπο  να φαίνομαι σκούρος και θα σε παιρνουμε διπλή διείσδυση με τον Πάκη...!!! Αλλά πρώτα θα σε χύσουμε εμεις στο στοματάκι σου και μετά θα την παίξεις για να χύσεις μη μας αφήσεις με πρησμένα αρχίδια θα σου το μαυρίσω το κωλαράκι μετά!!!Άμα στραβογαμήσω γίνομαι βίαιος πολύ μωρό μου να ξέρεις!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

warnmute.gif

τυπε εισαι κ γκεη και ουτε εναν πιτσιρλωτο μπραδερινι  :effemine:  δεν μπορεις να βρεις  :effemine: :effemine: :gay: :gay:  :S

πως καταντησες ετσι  :S :S :S

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ενώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που στο 2015 πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες είναι λογικό... Σε 100 το πολύ χρόνια ο άνθρωπος θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τεχνητή νοημοσύνη και νανοτεχνολογία με εφαρμογή στην ιατρική ή θα μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά ανθρώπινα μέλη πράγμα που θα καταστήσει τον άνθρωπο αθάνατο ων... αλλά οι μπουρτζοβλαχόθρησκοι ονειρεύονται παράδεισους, θεούς και θρησκείες και προσπαθούν να αποδείξουν κιόλας ότι κάποιος έφτιαξε το σύμπαν. Το ότι ο άνθρωπος ως είδος για την επιβίωση του τόσα χρόνια έχει βασιστεί σε 3-4 βασικούς πυλώνες. Όπως παρατήρηση, εξέταση, πείραμα, λογική δεν τους λέει κάτι είναι προτιμότερο να πιστεύεις ότι υπάρχει ένας αόρατος παπάρας στον ουρανό, που σε αγαπάει αλλά θέλει να σε βλέπει να βασανίζεσαι όσο ζεις γιατί σε τεστάρει.. Όπως θεωρούν εξίσου λογικό παραμύθια όπως κόλαση, παράδεισος, δαίμονες και αγίοι... Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσα ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, δικαίωμα του είναι, πλέον δυσανασχετώ, νιώθω λες και ο άνθρωπος δεν πάει παρακάτω δεν αντιλαμβάνεται τον κόσμο του, δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να μελετήσει την θρησκεία του και τις άλλες θρησκείες για να καταλάβει ότι πρόκειται για το ίδιο παραμύθι που ανα τους αιώνες προσαρμόζεται στην εκάστοτε κοινωνία και εποχή. 12 θεοί στην αρχαία Αίγυπτο, 12 θεοί στην αρχαία Ελλάδα, 12 απόστολοι στον Χριστιανισμό. Θεός ΡΑ στην αρχαία Αίγυπτο ο θεός του ήλιου επειδή ο άνθρωπος φοβόταν το σκοτάδι και Άνουβης αν θυμάμαι καλά του σκότους. Κάτι ανάλογο με Θεό και διάβολο με λίγα λόγια... Δηλαδή ΑΥΤΑ τα πίστευαν οι άνθρωποι πρίν 4 χιλιάδες χρόνια είναι δυνατόν να πιστεύουν οι άνθρωποι στις μέρες μας σε τέτοια παραμύθια; Ας πάμε παρακάτω σαν είδος κάποια στιγμή και ας κλείσουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτή την μαύρη σελίδα που λέγεται θρησκεία...

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ενώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που στο 2015 πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες είναι λογικό... Σε 100 το πολύ χρόνια ο άνθρωπος θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τεχνητή νοημοσύνη και νανοτεχνολογία με εφαρμογή στην ιατρική ή θα μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά ανθρώπινα μέλη πράγμα που θα καταστήσει τον άνθρωπο αθάνατο ων... αλλά οι μπουρτζοβλαχόθρησκοι ονειρεύονται παράδεισους, θεούς και θρησκείες και προσπαθούν να αποδείξουν κιόλας ότι κάποιος έφτιαξε το σύμπαν. Το ότι ο άνθρωπος ως είδος για την επιβίωση του τόσα χρόνια έχει βασιστεί σε 3-4 βασικούς πυλώνες. Όπως παρατήρηση, εξέταση, πείραμα, λογική δεν τους λέει κάτι είναι προτιμότερο να πιστεύεις ότι υπάρχει ένας αόρατος παπάρας στον ουρανό, που σε αγαπάει αλλά θέλει να σε βλέπει να βασανίζεσαι όσο ζεις γιατί σε τεστάρει.. Όπως θεωρούν εξίσου λογικό παραμύθια όπως κόλαση, παράδεισος, δαίμονες και αγίοι... Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσα ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, δικαίωμα του είναι, πλέον δυσανασχετώ, νιώθω λες και ο άνθρωπος δεν πάει παρακάτω δεν αντιλαμβάνεται τον κόσμο του, δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να μελετήσει την θρησκεία του και τις άλλες θρησκείες για να καταλάβει ότι πρόκειται για το ίδιο παραμύθι που ανα τους αιώνες προσαρμόζεται στην εκάστοτε κοινωνία και εποχή. 12 θεοί στην αρχαία Αίγυπτο, 12 θεοί στην αρχαία Ελλάδα, 12 απόστολοι στον Χριστιανισμό. Θεός ΡΑ στην αρχαία Αίγυπτο ο θεός του ήλιου επειδή ο άνθρωπος φοβόταν το σκοτάδι και Άνουβης αν θυμάμαι καλά του σκότους. Κάτι ανάλογο με Θεό και διάβολο με λίγα λόγια... Δηλαδή ΑΥΤΑ τα πίστευαν οι άνθρωποι πρίν 4 χιλιάδες χρόνια είναι δυνατόν να πιστεύουν οι άνθρωποι στις μέρες μας σε τέτοια παραμύθια; Ας πάμε παρακάτω σαν είδος κάποια στιγμή και ας κλείσουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτή την μαύρη σελίδα που λέγεται θρησκεία...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου τύπε. Εγώ όμως δεν απορρίπτω τίποτα. Όπως είναι πιθανό να μας δημιούργησε μια ανώτατη οντότητα (Θεός) άλλο τόσο είναι πιθανό να μας δημιόυργησαν ανώτερες οντότητες (εξωγήινοι). Κάνεις δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, αν έχει συμβεί... :think:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Το θεμα Θεος,θρησκειες κλπ το εχει κλεισει επιτυχημενα ο Επικουρος.
Απο εκει κ περα,παντου υπαρχουν καθυστερημενοι,βλαμμενοι κ διανοητικα αναπηροι να πιστευουν οτι θελουν.
Παντως οπως ο Νιτσε,ετσι και εγω,εχω διαπιστωσει πως η μεγαλυτερη ΚΑΤΑΡΑ της ανθρωποτητας ειναι οι Χριστιανοι.
Ποσο μαλλον οι ελληνες χριστιανοταλιμπαν θα προσθετα...

Πριν μια εβδομαδα ηταν ο Ντωκινς στην Ελλαδα.Η ομιλια ειναι στο youtube.Δειτε την.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Το θεμα Θεος,θρησκειες κλπ το εχει κλεισει επιτυχημενα ο Επικουρος.
Απο εκει κ περα,παντου υπαρχουν καθυστερημενοι,βλαμμενοι κ διανοητικα αναπηροι να πιστευουν οτι θελουν.
Παντως οπως ο Νιτσε,ετσι και εγω,εχω διαπιστωσει πως η μεγαλυτερη ΚΑΤΑΡΑ της ανθρωποτητας ειναι οι Χριστιανοι.
Ποσο μαλλον οι ελληνες χριστιανοταλιμπαν θα προσθετα...

Πριν μια εβδομαδα ηταν ο Ντωκινς στην Ελλαδα.Η ομιλια ειναι στο youtube.Δειτε την.

Γιατί οι μουσουλμάνοι και οι τζιχαντιστές τι είναι;;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Γιατί οι μουσουλμάνοι και οι τζιχαντιστές τι είναι;;

διαβασε τον αντιχριστο του Νιτσε κ θα καταλαβεις...
αυτοι δεν ειναι "καθως πρεπει" δολοφονοι.
ειναι δολοφονοι χωρις μασκα.
οι χριστιανοι ειναι οι μασκοφορεμενοι λυκοι που παριστανουν τα προβατα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Νομιζω οτι ο προτεσταντισμος εχει εκκοσμικευθει και εχει μετατραπει περισσοτερο σε ηθικολογικο συστημα παρα σε θρησκεια. Επισης εχει πολλα παρακλαδια που διαφοροποιουνται μεταξυ τους (ευαγγελιστες, πεντηκοστιανοι, αντβεντιστες κ.α )
εχεις απολυτο δικιο
το μονο παρακλαδι του χριστιανισμου που εξελιχτηκε καπως
(εξ αρχης το 1500 ηταν ριζοσπαστες) αλλα και συνεχομενα
ειναι οι προτεσταντες
ορθοδοξοι και καθολικοι εμειναν κολλημενοι
λες και η κοινωνια η και (κυριως) η τεχνολογια δεν εξελιχθηκε καθολου 2000 χρονια τωρα

ισλαμισμος = καφριλικη + απολυτη ανελευθερια
και το λεω εγω που ειμαι απ τους μεγαλυτερους αντιρατσιστες αλλα η αληθεια να λεγετε
ο ινδουισμος λογω καστων ακυρος
ιουδαισμος και αυτος εμεινε κολλημενος οχι 2 αλλα 3000 χρονια
βουδισμος νοτιανατολικης ασιας (θεραβαντα)
λατρεψε το βουδα σα θεο
ενω ο ιδιος δεν ισχυριστηκε ποτε κατι τετοιο
και φτανουμε στη ιαπωνια
μιξη βουδισμου με την αρχαια θρησκεια σιντο

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εχεις απολυτο δικιο
ειναι οι προτεσταντες
λες και η κοινωνια η και (κυριως) η τεχνολογια δεν εξελιχθηκε καθολου 2000 χρονια τωρα

και το λεω εγω που ειμαι απ τους μεγαλυτερους αντιρατσιστες αλλα η αληθεια να λεγετε
λατρεψε το βουδα σα θεο
και φτανουμε στη ιαπωνια

εχεις απολυτο δικιο
ειναι οι προτεσταντες

λατρεψε το βουδα σα θεο
και φτανουμε στη ιαπωνια
κωδικας ηθικης περισσοτερο παρα θρησκεια
και στη κινα μιξη βουδισμου
ταοισμου (λαο τσε) και φιλοσοφιας κομφουκιου
αυτο κι αν ειναι κωσικας ηθικης-φιλοσοφια παρα θρησκεια
βλεπουμε λοιπον
πως οσες "θρησκειες"
εξελιχθηκαν
και δεν εμειναν κολλημενενες
σε αναχρονιστικες αντιληψεις
και οι κοινωνιες τους εξελιχθηκαν
πολιτισμικα και κοινωνικα και οικονομικα
προτεσταντες (αμερικη, αγγλια, γερμανια, σκανδιναυια)
ιαπωνια
και εσχατως κινα
που σε μερικες δεκαετιες θα εχει και το αντιστοιχο βιοτικο επιπεδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom