You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 359
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
να χαρω εγω τα εκκολαπτόμενα επιστημονικα και προοδευτικα μυαλα...κι αν δε γραψουν καλα θα φταιει η ανωτερη δυναμη που δεν τους φωτισεΕυλογημένα στυλό για τους μαθητές των Πανελλαδικών
Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
ξερω καποιους που ακριβως οπως εσεις δεν πιστευαν μεχρι που υπήρξαν τυχεροι να ζησουν καποια θαυματα και εκαναν στροφη 180 μοιρων,δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα γιατι ειναι τεραστιο και δεν μπορει να αναλωθει εδω και τοσο γρηγορα μπορει να μιλαμε ωρες και ουτε θα κατσω να αναφερθω στο τι προσεφερε ο χριστιανιμος στην ανθρωποτητα αυτα ειναι πραγματα πασιγνωστα μιας ομως που με κριτικαρεις για το τι κανω εγω εδω μεσα ως γνησιος χριστιανος,και ποιος σου πε οτι ειμαι κανενας αγιος στην τελικη, κανω την αυτοκριτικη μου ,θα σου προτεινα λοιπον απο το να κατακρινεις τους υπολοιπους τριγυρω σου μιας και αυτο ειναι το σπορ της εποχης ,να ξεκινησεις απο τον εαυτο σου πρωτα.
Λυπάμαι για την αργοπορημένη απάντηση...
Τα δώρα του χριστανισμού στην ανθρωπότητα ήταν πολλαπλά: Αίμα, εξαναγκασμός στην πίστη και προσπάθεια κατατρόπωσης της λογικής σκέψης, φόνοι και καταστροφές, μεσαιωνικές αντιλήψεις και ένα απέραντο συναίσθημα ηττοπάθειας και αυτοοικτηρισμού, φόβου και τρόμου προς την επερχόμενη κρίση για να μην μιλήσουμε για την καταστροφή και αλλοίωση της ιστορίας, την ασύλυπτη επιβράδυνση της κατάκτησης γνώσης αλλά και την αυτή καθαυτή χαρά της ζωής (της μίας και μοναδικής που έχουμε και πέραν της οποίας δεν υπάρχει τίποτα άλλο).
Όσον αφορά τα θαύματα υπάρχει σωρία θαυματοποιών ανά τους αιώνες με τους εκπροσώπους των θρησκειών να διεκδικούν πάντα τα πρωτεία.Κι εδώ είναι που θα ήθελα λίγο να σε ζορίσω... έχεις κάποιον ορισμό για το τι είναι θαύμα;
Αναφορικά με εσένα προσωπικά δεν ισχυρίστηκα τίποτα περισσότερο από όσα σου προσδίδουν οι απόψεις σου.
Συγχαρητήρια για την αυτοκριτική σου αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορη. Πρόβαλες δημόσια τις απόψεις σου και κατά συνέπεια μου παρέχεις το δικαίωμα να σε κριτικάρω.
Όσον αφορά την συμβουλή σου για την αυτοκριτική μου, ευχαριστώ!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Θες εξυπναδίτσες? Θα τις έχεις!
Ναι, μπορεί να έχω μερικά πράματα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Για να τα έχω όμως μπερδεμένα, σημαίνει πως έχω μυαλό. Ενώ σε σένα, δεν παρατηρείται κάτι ανάλογο.
Μπορείς να με βάλεις μέσα ως φοροαποφεύγοντα? Δοκίμασε! Μάλλον δεν θα επαληθευθείς. Απόδειξη δε αυτού που σου λέω είναι το πόσοι φοροαποφεύγουν σε αυτή την «ωραία» χώρα (που αποφασίζει η πλειοψηφία).
Δεδομένο είναι αυτό που ο καθένας θεωρεί δεδομένο. Για μένα π.χ. δεδομένο είναι ότι τα παιδιά ΟΛΟΥ του κόσμου πρέπει να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Αν στις ΗΠΑ ο Ρήγκαν δεν το θεωρούσε και ο Ομπάμα το προσπάθησε, δεν με αφορά. Αφορά αυτούς εκεί.
Για σένα δεδομένο είναι ότι πρέπει εγώ να πληρώνω για να σου έρχεται το «άγιο» σου φως από την Παλαιστίνη. Ε, για μένα δεν είναι.
Μαθήματα περί δημοκρατίας αλλού, όχι εδώ. «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» είναι μια έννοια σαφώς προσδιορισμένη, και ετυμολογικά και ιστορικά. Στην ετυμολογία καλά τα πας, είναι όπως το λες. Ιστορικά, δημοκρατία είναι το σύστημα που ίσχυε στην αρχαία Αθήνα, και μόνο αυτό. Δεν έχουμε λοιπόν αυτό το σύστημα σήμερα εδώ. Θες να το πούμε «Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία»? Θες να το πούμε «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία»? Δεκτά και τα δύο. «Δημοκρατία» πάντως (σκέτη), ΔΕΝ έχουμε.
«Κρατούσα θρησκεία» είναι για σένα και τους ομοίους σου. Για μένα δεν είναι. Σας έχω χεσμένους, και σένα, και τους ομοίους σου, και τους παπάδες σας, και όλα όσα όλοι εσείς πρεσβεύετε και πιστεύετε.
Πρόσεξε:
Δεν πρόκειται ποτέ να σου πω «Μην πιστεύεις». Ελεύθερος άνθρωπος είσαι, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Το ίδιο κι εγώ όμως. Αφού λοιπόν δεν πιστεύω (δε μου κολλάει βρε παιδί μου, πως να το κάνουμε τώρα), αρχίδια κρατούσα είναι η τάδε, κι ας το λέει και το σύνταγμα, και η ομόνοια, και η κολιάτσου. Δεν πιστεύω, δεν ΣΕ πιστεύω, πάει τελείωσε. Κρατούσα μπορεί να είναι για σένα, που την πιστεύεις, για μένα δεν είναι. Χώνεψε το.
Για να μην το παρατραβάω, ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν με παίρνεις στα σοβαρά ή όχι. Η διαφορά μας είναι ότι εμένα μεν στ’ αρχίδια μου, ενώ εσύ δεν μπορείς να με γράψεις.
Μια άλλη διαφορά μας είναι ότι όταν εγώ ακούω αυτά που λες απλώς σε οικτίρω, ενώ εσύ όταν ακούς αυτά που λέω εγώ εκνευρίζεσαι.
Και γι’ αυτό βρίσκεις διάφορα επιχειρήματα τύπου Πολ Ποτ, Βιετνάμ, και μαύρες γκαστρωμένες σε χωράφια.
Να είσαι καλά με το φτωχό μυαλό σου.
Και τους πλούσιους παπάδες σου.
Και τώρα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σε γράψω στ' αρχίδια μου και να συνεχίσω την , κατά τα άλλα, πολύ ευχάριστη ζωή μου!!!!
Διότι για να κάνεις μια συζήτηση με κάποιον και να βγει κάποιο συμπέρασμα πρέπει να συντρέχουν 2 προυποθέσεις:
1.Να καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου τι του λες.Κι εσύ δεν καταλαβαίνεις διότι είσαι ημιμαθής και δε σου κόβει.Τι να κάνουμε τώρα;Να σε κατηγορήσουμε επειδή δε σου κόβει;Δεν κάνει.Δεν είμαι φυλετιστής ούτε πιστεύω στην ευγονική.
2.Ο συνομιλητής σου να είναι διατεθειμένος να πειστεί για το σωστό της άποψής σου αν του παρουσιάσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα, .Και αντίστοιχα να παρουσιάσει τα δικά του επιχειρήματα ώστε να σε πείσει για το σωστό της δικής του άποψης.Εσύ απλά λες αλλανταλλων διότι είσαι κολλημένος.
Δε θα σου απαντήσω από δω και πέρα γιατί παει χαμένη η φαιά μου ουσία όταν μιλάω μαζί σου και τη λυπάμαι.2 παρατηρήσεις θα κάνω σε όσα είπες όμως για να σε μπριζώσω λίγο επειδή γουστάρω:
1.Λόγια μεγάλων αντρών (κατ' εμέ τουλάχιστον): Η κακή δημοκρατία δε θεραπεύεται με καλό φασισμό.Σεραφείμ Σίλας.
Και να συμπληρώσω εγώ είτε μαύρο είτε κόκκινο φασισμό.
2.Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.Τα θέλω σου δεν απασχολούν κανέναν παρά μόνο τη μάνα σου και ίσως, χωρίς βεβαιότητα, τη γυναίκα σου.Για να υπερασπίσεις τα θέλω σου και τον ατομικισμό σου αποδομείς τη δημοκρατία επειδή δεν είναι αρκετά δημοκρατία για τα γούστα σου, αποδομείς τη γλώσσα αλλάζοντας τις έννοιες των λέξεων δεδομένο και κρατούσα, αποδομείς το Σύνταγμα και τους νόμους επειδή έρχονται σε σύγκρουση με τα γούστα σου και σου επιβάλλουν περιορισμούς.ΟΚ κανένα πρόβλημα.Θα σου πω εγώ όχι;"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", Λουίτζι Πιραντέλλο.Αποδόμησε και τον ΚΟΚ και οδήγησε από αριστερά.Αποδόμησε και τη βαρύτητα και πήδα από τον 5ο.Δεν με απασχολείς!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Και τώρα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σε γράψω στ' αρχίδια μου και να συνεχίσω την , κατά τα άλλα, πολύ ευχάριστη ζωή μου!!!!
Διότι για να κάνεις μια συζήτηση με κάποιον και να βγει κάποιο συμπέρασμα πρέπει να συντρέχουν 2 προυποθέσεις:
1.Να καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου τι του λες.Κι εσύ δεν καταλαβαίνεις διότι είσαι ημιμαθής και δε σου κόβει.Τι να κάνουμε τώρα;Να σε κατηγορήσουμε επειδή δε σου κόβει;Δεν κάνει.Δεν είμαι φυλετιστής ούτε πιστεύω στην ευγονική.
2.Ο συνομιλητής σου να είναι διατεθειμένος να πειστεί για το σωστό της άποψής σου αν του παρουσιάσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα, .Και αντίστοιχα να παρουσιάσει τα δικά του επιχειρήματα ώστε να σε πείσει για το σωστό της δικής του άποψης.Εσύ απλά λες αλλανταλλων διότι είσαι κολλημένος.
Δε θα σου απαντήσω από δω και πέρα γιατί παει χαμένη η φαιά μου ουσία όταν μιλάω μαζί σου και τη λυπάμαι.2 παρατηρήσεις θα κάνω σε όσα είπες όμως για να σε μπριζώσω λίγο επειδή γουστάρω:
1.Λόγια μεγάλων αντρών (κατ' εμέ τουλάχιστον): Η κακή δημοκρατία δε θεραπεύεται με καλό φασισμό.Σεραφείμ Σίλας.
Και να συμπληρώσω εγώ είτε μαύρο είτε κόκκινο φασισμό.
2.Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.Τα θέλω σου δεν απασχολούν κανέναν παρά μόνο τη μάνα σου και ίσως, χωρίς βεβαιότητα, τη γυναίκα σου.Για να υπερασπίσεις τα θέλω σου και τον ατομικισμό σου αποδομείς τη δημοκρατία επειδή δεν είναι αρκετά δημοκρατία για τα γούστα σου, αποδομείς τη γλώσσα αλλάζοντας τις έννοιες των λέξεων δεδομένο και κρατούσα, αποδομείς το Σύνταγμα και τους νόμους επειδή έρχονται σε σύγκρουση με τα γούστα σου και σου επιβάλλουν περιορισμούς.ΟΚ κανένα πρόβλημα.Θα σου πω εγώ όχι;"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", Λουίτζι Πιραντέλλο.Αποδόμησε και τον ΚΟΚ και οδήγησε από αριστερά.Αποδόμησε και τη βαρύτητα και πήδα από τον 5ο.Δεν με απασχολείς!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Στο καλό και αν πας να προσκυνήσεις κανά λείψανο,δώσε χαιρετίσματα και απο μάς !!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Το λοιπωωων! περνεις μια μεγαααλη κατσαρολα, πας στον χασαπη, του ζητας μοσχαρισια κοκκαλα σπασμενα, περνας και απο τον μαναβη τσιμπας κρεμιδια καροτα και σελερι!
Πας σπητι!
αραδιαζεις τα κοκκαλα σε ενα ταψι, κοβεις τα λαχανικα μεγαλα κομματια, τα αραδιαζεις και αυτα σε ενα αλλο και τα πασπαλιζεις με ελαιολαδο και κανα 2 κουταλιες πελτε!
χωνεις κοκκαλα στο φουρνο να ψυθουν 180 κανα 1 μιση ωρα, κανα μισαωρο πριν βγαλεις τα κοκκαλα βαζεις και τα λαχανικα να γινουν(αν καψαλισκουνε δεν τρεχει καστανο )
Μεταφερεις κοκκ και λαχαν στην ρολατατσα και σκεπαζεις με ΚΡΥΟ νερο, την βαζεις στην φωτια, μετρια φωτια μεχρι να παρει βραση με μετα στην χαμιλοτερη δυνατη φωτια για να σηγοβρασει.... πας για υπνο , το πρωι ψαρευεις τα κοκκ και τα λαχανικα απο την κατσαρολα και τσιτωνεις την φωτια στο φουλ και φερνεις το ζουμι να φτασει λιγο πιο κατω απο το μισο της κατσαρολας, σουρωνεις το ζουμι... ετοιμος ξερο
"Σας μερσώ μαντάμ, ορεν ντουβάρ" που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος στο "Της κακομοίρας"!!!
Ευχαριστώ φίλε!!!! ;) ;) ;) ;)
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Στο καλό και αν πας να προσκυνήσεις κανά λείψανο,δώσε χαιρετίσματα και απο μάς !!
Μου μυρίζει κλώνος ή κανω λάθος;;;
Γιατί απαντάς σε κάτι που δεν αναφέρεται σε σένα....
Μην ανυσηχείς δε θα παραλείψω τα χαιρετίσματά σου αν αποφασίσω να πάω ποτέ να προσκυνησω λείψανα.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Μου μυρίζει κλώνος ή κανω λάθος;;;
Γιατί απαντάς σε κάτι που δεν αναφέρεται σε σένα....
Μην ανυσηχείς δε θα παραλείψω τα χαιρετίσματά σου αν αποφασίσω να πάω ποτέ να προσκυνησω λείψανα.
Αφού τα υπερασπίζεσαι να πας και να τα προσκυνήσεις !!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Αφού τα υπερασπίζεσαι να πας και να τα προσκυνήσεις !!
Δε μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις τι λέω...Αναμενόμενο αν αναλογιστώ τα προηγούμενα ποστ σου :S :S :S :S
Τελικά κλώνος είσαι ναι ή όχι;
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Δε μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις τι λέω...Αναμενόμενο αν αναλογιστώ τα προηγούμενα ποστ σου :S :S :S :S
Τελικά κλώνος είσαι ναι ή όχι;
Όχι δεν είμαι και είμαι σαφέστατος,αλλά δεν απαντάς...για πες μου,τι ψηφίζεις ρε μάγκα ??
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Όχι δεν είμαι και είμαι σαφέστατος,αλλά δεν απαντάς...για πες μου,τι ψηφίζεις ρε μάγκα ??
Ολυμπιακό...Άμα σου λέω ότι είσαι στόκος
Και τι είναι η ψήφος ρε για να τη ρίχνω σε ένα κόμμα μόνο;Η ποδοσφαιρική ομάδα της γειτονιάς μου;
Έχω ψηφίσει σχεδόν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου προ κρίσης και πολλά κόμματα που δε μπήκαν στη βουλή.Ανάλογα με τη χρονική περίοδο, το είδος των εκλογών πχ δημοτικές, ευροεκλογές κτλ και τα πρόσωπα που ήταν στα κόμματα ψήφιζα διάφορα.
Εσύ πες μας τι ψηφίζεις γιατί μου μπήκαν ιδέες....
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ολυμπιακό...Άμα σου λέω ότι είσαι στόκος
Και τι είναι η ψήφος ρε για να τη ρίχνω σε ένα κόμμα μόνο;Η ποδοσφαιρική ομάδα της γειτονιάς μου;
Έχω ψηφίσει σχεδόν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου προ κρίσης και πολλά κόμματα που δε μπήκαν στη βουλή.Ανάλογα με τη χρονική περίοδο, το είδος των εκλογών πχ δημοτικές, ευροεκλογές κτλ και τα πρόσωπα που ήταν στα κόμματα ψήφιζα διάφορα.
Εσύ πες μας τι ψηφίζεις γιατί μου μπήκαν ιδέες....
Άσε τις μαλακίες σ'εμένα,ρε εξυπνάκια ! Στις τελευταίες μας πες τι ψήφισες !! Όταν λες τα έχεις ψηφίσει όλα,και ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή ??
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Άσε τις μαλακίες σ'εμένα,ρε εξυπνάκια ! Στις τελευταίες μας πες τι ψήφισες !! Όταν λες τα έχεις ψηφίσει όλα,και ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή ??
Και ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Οικολόγους και πολλά άλλα.Πες εσύ τώρα τι ψήφισες στις τελευταίες και σε όλες τις προηγούμενες εκλογές και θα σου πω κι εγώ τι ψήφισα στις τελευταίες.Αλλά μόνο στις τελευταίες γιατί εγώ δεν είμαι οπαδός σαν κι εσένα.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Και ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Οικολόγους και πολλά άλλα.Πες εσύ τώρα τι ψήφισες στις τελευταίες και σε όλες τις προηγούμενες εκλογές και θα σου πω κι εγώ τι ψήφισα στις τελευταίες.Αλλά μόνο στις τελευταίες γιατί εγώ δεν είμαι οπαδός σαν κι εσένα.
Είσαι λοιπόν ένας ξεροκέφαλος Ελληναράς σκοταδιστής που πάει απ'το ένα άκρο στο άλλο και δεν διστάζει να ψηφίζει ακόμα και ναζιστές,αλλα΄είναι και με τη θρησκεία !! Άντε καλό βράδυ και ευχαριστώ που αποκαλύφθηκες !
ΥΣ.Για να σου λύσω την απορία ποτάμι ψήφισα,αλλά δύσκολα θα το ξαναψηφίσω γιατί είναι Ρωσόφιλο...
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Είσαι λοιπόν ένας ξεροκέφαλος Ελληναράς σκοταδιστής που πάει απ'το ένα άκρο στο άλλο και δεν διστάζει να ψηφίζει ακόμα και ναζιστές,αλλα΄είναι και με τη θρησκεία !! Άντε καλό βράδυ και ευχαριστώ που αποκαλύφθηκες !
ΥΣ.Για να σου λύσω την απορία ποτάμι ψήφισα,αλλά δύσκολα θα το ξαναψηφίσω γιατί είναι Ρωσόφιλο...
Την πιθανότητα να πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν διαφορετικά πράγματα σε κάθε χρονική περίοδο για τη χώρα και να ψηφίζω κάθε φορά αυτόν που μπορεί να κάνει αυτό το διαφορετικό τη σκέφτηκες ή απλά ζεις στον κόσμο σου;
Και εδώ δεν κουβεντιάζουμε αν εγώ είμαι θρήσκος, μουτζαχεντίν ή άθεος.Εδώ κουβεντιάζουμε αν η ύπαρξη του Χριστιανισμού σήμερα έτσι όπως είναι οφελεί την κοινωνία.Κι εγώ λέω ότι την οφελεί.Εσύ πάλι λες ότι μπορείς, δηλαδή όχι και πολλά!!!
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Την πιθανότητα να πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν διαφορετικά πράγματα σε κάθε χρονική περίοδο για τη χώρα και να ψηφίζω κάθε φορά αυτόν που μπορεί να κάνει αυτό το διαφορετικό τη σκέφτηκες ή απλά ζεις στον κόσμο σου;
Και εδώ δεν κουβεντιάζουμε αν εγώ είμαι θρήσκος, μουτζαχεντίν ή άθεος.Εδώ κουβεντιάζουμε αν η ύπαρξη του Χριστιανισμού σήμερα έτσι όπως είναι οφελεί την κοινωνία.Κι εγώ λέω ότι την οφελεί.Εσύ πάλι λες ότι μπορείς, δηλαδή όχι και πολλά!!!
Σωστά μπορεί κάλλιστα να έχουμε ανάγκη ως χώρα και τους Χιτλερικούς και τους Μπρεζνιεφικούς ανα περίοδο!!
Η ορθοδοξία όχι μόνο δεν έχει οφελήσει την Ελλάδα,αλλά την κρατάει στο σκοτάδι και στην καθυστέρηση.Αν εσύ το γουστάρεις αυτό,δικαίωμά σου,αλλα δικαίωμά μου κι'εμένα να μη το γουστάρω !
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Σωστά μπορεί κάλλιστα να έχουμε ανάγκη ως χώρα και τους Χιτλερικούς και τους Μπρεζνιεφικούς ανα περίοδο!!
Η ορθοδοξία όχι μόνο δεν έχει οφελήσει την Ελλάδα,αλλά την κρατάει στο σκοτάδι και στην καθυστέρηση.Αν εσύ το γουστάρεις αυτό,δικαίωμά σου,αλλα δικαίωμά μου κι'εμένα να μη το γουστάρω !
Αντε πάλι από την αρχή... :S :S :S :S Καλά να σου πω σε βαρέθηκα κι από την πρώτη φορά όχι τώρα, περσινα ξινά σταφύλια....
Όσο για τους Χιτλερικούς τους Μπρεζνιεφικούς, τους Θατσεριστές και τους Ρηγκανικούς τι να σου πω και τι να καταλάβεις...Δράση και αντίδραση ξέρεις τι είναι;;Οπότε άστο καλύτερα καληνύχτα...!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να μην γουστάρει κάτι... δεν έχει όμως δικαίωμα να προσπαθεί να απαγορεύσει κάτι που γουστάρει κάποιος άλλος ...
και όσο για τις ανάγκες και τους αναγκαίους ... τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους...
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Αντε πάλι από την αρχή... :S :S :S :S Καλά να σου πω σε βαρέθηκα κι από την πρώτη φορά όχι τώρα, περσινα ξινά σταφύλια....
Όσο για τους Χιτλερικούς τους Μπρεζνιεφικούς, τους Θατσεριστές και τους Ρηγκανικούς τι να σου πω και τι να καταλάβεις...Δράση και αντίδραση ξέρεις τι είναι;;Οπότε άστο καλύτερα καληνύχτα...!!!
Το συμπέρασμα είναι ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά,καλά τι μαλακίες ψηφίζεις και μας κάνεις και μαθήματα εδώ μέσα ως σπουδαίος !!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Το συμπέρασμα είναι ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά,καλά τι μαλακίες ψηφίζεις και μας κάνεις και μαθήματα εδώ μέσα ως σπουδαίος !!
Δεν έχει σήμα εδώ που είμαι σε χάνω..!!!!!