Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Δεν έχει σήμα εδώ που είμαι σε χάνω..!!!!!
Kι'εγώ !!
Δεν έχει σήμα εδώ που είμαι σε χάνω..!!!!!
Kι'εγώ !!
Η μπακατέλα το κινητό σου φταίει σου είπα να πάρεις άλλο φτωχομπινέ!!!!
Μάλλον έτσουξε...
Πόσων χρονών είσαι,16 ?
alths_epi_kyrias,
Ούτε την παράθεση δεν αξίζει να βάλω. Επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα νωρίτερα πάντως. Φτωχό μυαλό.
Και τώρα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σε γράψω στ' αρχίδια μου και να συνεχίσω την , κατά τα άλλα, πολύ ευχάριστη ζωή μου!!!!
Διότι για να κάνεις μια συζήτηση με κάποιον και να βγει κάποιο συμπέρασμα πρέπει να συντρέχουν 2 προυποθέσεις:
1.Να καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου τι του λες.Κι εσύ δεν καταλαβαίνεις διότι είσαι ημιμαθής και δε σου κόβει.Τι να κάνουμε τώρα;Να σε κατηγορήσουμε επειδή δε σου κόβει;Δεν κάνει.Δεν είμαι φυλετιστής ούτε πιστεύω στην ευγονική.
2.Ο συνομιλητής σου να είναι διατεθειμένος να πειστεί για το σωστό της άποψής σου αν του παρουσιάσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα, .Και αντίστοιχα να παρουσιάσει τα δικά του επιχειρήματα ώστε να σε πείσει για το σωστό της δικής του άποψης.Εσύ απλά λες αλλανταλλων διότι είσαι κολλημένος.
Δε θα σου απαντήσω από δω και πέρα γιατί παει χαμένη η φαιά μου ουσία όταν μιλάω μαζί σου και τη λυπάμαι.2 παρατηρήσεις θα κάνω σε όσα είπες όμως για να σε μπριζώσω λίγο επειδή γουστάρω:
1.Λόγια μεγάλων αντρών (κατ' εμέ τουλάχιστον): Η κακή δημοκρατία δε θεραπεύεται με καλό φασισμό.Σεραφείμ Σίλας.
Και να συμπληρώσω εγώ είτε μαύρο είτε κόκκινο φασισμό.
2.Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.Τα θέλω σου δεν απασχολούν κανέναν παρά μόνο τη μάνα σου και ίσως, χωρίς βεβαιότητα, τη γυναίκα σου.Για να υπερασπίσεις τα θέλω σου και τον ατομικισμό σου αποδομείς τη δημοκρατία επειδή δεν είναι αρκετά δημοκρατία για τα γούστα σου, αποδομείς τη γλώσσα αλλάζοντας τις έννοιες των λέξεων δεδομένο και κρατούσα, αποδομείς το Σύνταγμα και τους νόμους επειδή έρχονται σε σύγκρουση με τα γούστα σου και σου επιβάλλουν περιορισμούς.ΟΚ κανένα πρόβλημα.Θα σου πω εγώ όχι;"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", Λουίτζι Πιραντέλλο.Αποδόμησε και τον ΚΟΚ και οδήγησε από αριστερά.Αποδόμησε και τη βαρύτητα και πήδα από τον 5ο.Δεν με απασχολείς!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
alths_epi_kyrias,
Ούτε την παράθεση δεν αξίζει να βάλω. Επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα νωρίτερα πάντως. Φτωχό μυαλό.
Για τις κουβέντες που έγιναν από άλλους:
Δεν τίθεται θέμα αν "η ορθοδοξία έχει οφελήσει την Ελλάδα" ή όχι. Η ορθοδοξία είναι μια υπαρκτή κατάσταση, ένα σύστημα διοίκησης, σύστημα συμφερόντων, και στις καρδιές (πολλών) ανθρώπων ένα σύστημα αξιών. Είναι μια πραγματικότητα.
Αν δεν υπήρχε η ορθοδοξία τα χρόνια που υπάρχει, (λέω εγώ) θα υπήρχε κάτι άλλο στη θέση της.
Επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο θα υπήρχε, δεν ξέρουμε και αν τα πράματα θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα με αυτό.
Επομένως δεν μπορούμε να κρίνουμε αν η ορθοδοξία έχει κάνει καλό ή κακό. Δεν έχουμε συγκριτικά στοιχεία. Και επομένως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να λέμε "η ορθοδοξία είναι κακό πράμα, να καταργηθεί". Εκτός από αυτά τα λογικά επιχειρήματα, υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο τόσου πολύ κόσμου (όλων αυτών που τρέχανε να αγιάσουν από τα κόκκαλα της Βαρβάρας και πολλών άλλων που δεν πήγανε) με την ιστορία αυτή, που καμία "άνωθεν" επιβολή περιοριστικών μέτρων δεν θα είχε πιθανότητα επιτυχίας. Και μάλλον θα έκανε κακό (διχασμός κλπ).
Αυτό που πρέπει να γίνεται σαφές, είναι ότι ναι, ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να έχει την απαίτηση και την αξίωση οι υπόλοιποι (που δεν πιστεύουν σ' αυτό, ή δεν πιστεύουν σε τίποτα) να είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν οικονομικά, τελετουργικά, εθιμικά, εκπαιδευτικά κλπ, τις συνήθειες και τις παραδόσεις αυτών που πιστεύουν.
H ορθοδοξία εμπόδισε τα κινήματα του διαφωτισμού και της αναγέννησης να έρθουν στις χώρες που επικράτησε με αποτέλεσμα το σκοταδισμό και τον ανορθολογισμό. Φτιάχνει λαούς ανώριμους,χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό τους,ανορθολογικούς και χωρίς δημοκρατική κουλτούρα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ορθόδοξη χώρα που να έχει προοδεύσει και να έχει πάει μπροστά και αυτό δεν είναι τυχαίο.Μια ζωή χούντες,κρίσεις και εθνικιστικές ταραχές είχαν.
Μετά τα 4 τσίπουρα να σταματάς γιατί σε χαλάει!!!
Τελικά πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανος για το πόσο βλάκας και κάφρος είσαι,ε ?
Δε μου κάνει εντύπωση απο κάποιον που ψηφίζει ευχαρίστως από χρυσή αυγή μέχρι ΚΚΕ ! Κλασσική περίπτωση παρακμιακού Ελλέεινα...
Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάω με τύπους σαν κι εσένα νιώθω πολύ ανώτερος!!! Διαπράττω ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα σύμφωνα με την Καθολική Εκκλησία, αυτό της αλαζονείας.Τελικά πρώτο στασίδι στην κόλαση θα πάω με όσα έχω κανει!!!!
Όσο για τα κόμματα εσύ παίξε για τη φανέλα και κάτσε να πεινάς!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Aκριβώς...κάθε ανόητος άνθρωπος συνήθως έχει και αλαζονεία ! Είδες που ψυχογραφείς καλά τον εαυτό σου ?
Λάθος!!Κάθε ικανός άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει και να πέσει στην παγίδα της αλαζονείας.Ο βλάκας πως και από ποιόν να νιώσει ανώτερος;Αφού δεν είναι
O βλάκας δεν έχει αυτογνωσία και συνεπώς πολύ εύκολα μπορεί να γίνει αλαζόνας πιστεύοντας ότι είναι σπουδαίος !!
προφανώς εσύ ως υπεροπτης,αλαζόνας αλλα και ανόητος εχεις εντρυφήσει στο θέμα,όποτε δεν έχω λόγο να διαφωνώ μαζί σου!Σου ξαναείπα πάρε κανένα λεξικό να διαβάσεις τι σημαίνει η κάθε λέξη μην τις πετάς έτσι!!!Από που προκύπτει ότι ο βλάκας δεν έχει αυτογνωσία;Ο υπερόπτης δεν έχει αυτογνωσία και νομίζει ότι είναι ανώτερος ενώ δεν είναι.Ο αλαζόνας είναι πραγματικά ανώτερος και φέρεται αλαζονικά, δηλαδή υποτιμάει και αρνείται να βοηθήσει τους κατώτερούς του.Αυτό είναι το αμάρτημά του.
Θα σε μάθω μπαλίτσα στο τέλος!!!! ;) ;) ;) ;)
προφανώς εσύ ως υπεροπτης,αλαζόνας αλλα και ανόητος εχεις εντρυφήσει στο θέμα,όποτε δεν έχω λόγο να διαφωνώ μαζί σου!