Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
κανενας ανθρωπος στον πλανητη δεν ειναι ολοτελα ανθρωπιστης παρα μονο εκει που δε θιγονται τα δικαιωματα του! λυπομαστε τα αφρικανακια που πεθαινουν απο πεινα αλλα οχι τους λαθραιους πακιδες που ευχομαστε να βουλιαζε η βαρκα τους μεσοπελαγα ! κανω λαθος ?

Κάνεις!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τι έγινε μωρή ομοφοβική καριόλα?Σε έπιασε τραμπάκουλο κ τσούξιμο για αυτό μας τα πρήζεις με τα ομοφοβικά στερεότυπα τσεμπερόγριας κ με τα απανωτά εμοτικον?Άντι να χαιρεσαι για την μπασταρδοσυνη του έθνους σου,μας πουλάς παραμύθια για ελλάδες 4500 ετών λολ.

Έλεος φλόμπα τη ''συντεταγμένη'' κολοκοινωνία σου θα στη γαμήσουμε συλλογικά από τα πρέκια,είναι θέμα χρόνου εξάλλου.Οι θρησκόληπτες εθνόκαυλες είναι καταδικασμένες στην ιστορική λήθη.

Ε τώρα γιατί με τραμπουκίζεις και πληγώνομαι που είμαι και ευαισθητούλης;Εκτός αν γουστάρεις βρώμικο σεξ οπότε να σου κάνω άλλου είδους κόλπα κοπελάρα μου!!! :boobies: :boobies: :boobies:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
οκ....  θα διαβασω λιγο Κουντερα και μετα θα πεσω για υπνο,συνεχιζεται....

Το ότι δε θες να έρθουν εδώ δε σημαίνει ότι θες να τους κάνεις τροφή για ψάρια...Απλό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι έγινε μωρή ομοφοβική καριόλα?Σε έπιασε τραμπάκουλο κ τσούξιμο για αυτό μας τα πρήζεις με τα ομοφοβικά στερεότυπα τσεμπερόγριας κ με τα απανωτά εμοτικον?Άντι να χαιρεσαι για την μπασταρδοσυνη του έθνους σου,μας πουλάς παραμύθια για ελλάδες 4500 ετών λολ.

Έλεος φλόμπα τη ''συντεταγμένη'' κολοκοινωνία σου θα στη γαμήσουμε συλλογικά από τα πρέκια,είναι θέμα χρόνου εξάλλου.Οι θρησκόληπτες εθνόκαυλες είναι καταδικασμένες στην ιστορική λήθη.

ρε μαλάκα μας έχεις ζαλίσει τ'αρχίδια με τις παπαριές σου περί κοινωνικής αποδοχής... ότι σκατά νομος και να βγεί με όποιους θέλω θα κάνω παρέα...

αει σιχτίρι τώρα νυχτιάτικα...

σαν μωρό παιδάκι που  φωνάζει "δεν με παίζουν οι άλλοι"...

και να γουστάρω θα σε προσλάβω εσένα και το συνάφι σου στην δουλειά μου, αν γουστάρω θα κάτσω σε παρέα μαζί σου.. αν δεν γουστάρω (που δεν γουστάρω) κάτσε στην γωνία και κλαίγε παρέα με τον πακιστανό σου και το κουσούρι σου...

Επισκέπτης
ρε μαλάκα μας έχεις ζαλίσει τ'αρχίδια με τις παπαριές σου περί κοινωνικής αποδοχής... ότι σκατά νομος και να βγεί με όποιους θέλω θα κάνω παρέα...

αει σιχτίρι τώρα νυχτιάτικα...

σαν μωρό παιδάκι που  φωνάζει "δεν με παίζουν οι άλλοι"...

και να γουστάρω θα σε προσλάβω εσένα και το συνάφι σου στην δουλειά μου, αν γουστάρω θα κάτσω σε παρέα μαζί σου.. αν δεν γουστάρω (που δεν γουστάρω) κάτσε στην γωνία και κλαίγε παρέα με τον πακιστανό σου και το κουσούρι σου...

ποιός σε γαμεί κ σένα ρε τράμου με τα κουλά ποστ σου τύπου οτι του φανει του λωλοστεφανη.Μια βαρετή οφτοπικια είσαι.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
btw εγώ τον έχω τον Πακιστανό μου.Μην βγει όμως παραέξω κ ταραχτούν οι αστοί,ξες  οι της ''συντεταγμένης κοινωνίας''

Το ξέρω γλυκιά μου γι' αυτό σου κολάω επειδή ζηλεύω που με απαξιώνεις!!!Μην κοιτάς που δεν το παραδέχομαι είμαι ομοφοβική καριόλα γι' αυτό!! :-* :-* :-* :-*

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιός σε γαμεί κ σένα ρε τράμου με τα κουλά ποστ σου τύπου οτι του φανει του λωλοστεφανη.Μια βαρετή οφτοπικια είσαι.

βασικά εσένα γαμάνε... εμένα δεν τολμούν γιατί έχω βαρύ χέρι...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
2015 και τρεχουνε να προσκυνησουν ενα σεντουκι με κοκκαλα... 
αμα πιστευουν οτι θα τους κανει καλα ο θεος τι θελουν και πανε στα νοσοκομεια ?
κλασσικη περιπτωση ελληνα, αμα γινει καλα ο ασθενης τον εσωσε ο θεος ! αμα πεθανει φταιει ο γιατρος.
βλεπουμε τους Ισουϊτες στον πειραια να χτυπιωντε με λεπιδες στην πλατη και λεμε οτι ειναι πληγμα
στον τουρισμο να αφηνουμε να γινοντε τετοια πραγματα και μας φαινονται περιεργα ..ειναι τρελοι λεμε
θρησκοληπτοι και κολλημενα μυαλα με το θεο τους. Το να τρεχουμε να φιλησουμε κοκκαλα πεθαμενου ειναι
τελειως νορμαλ για το μυαλο μας...

τυπε εμεις τα μελη του σαιτ απο μικροι πηγαιναμε κατηχιτικο,ειμαστε βαθια θρησκευομενοι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
κ το χαίρομαι.Άσε με να στον φορμάρω μια να δεις κ συ τη γλύκα.Κάνω ψυχικά κ για κολόγριες,το χω ξαναδηλώσει.

Αλήθεια; Μη μας αφήνεις έρωτά μου σε αγωνία πες το μας αυτό!!!Που είσαι να πετάξω τώρα αμέσως στην αγκαλιά σου!!!!! :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
κάνε μου κ ένα βαθύ λαρύγγι τώρα μπας κ συμφιλιωθείς καλύτερα με την LGBT κοινότητα.

Αγάπη εγώ δεν έχω εμπειρίες είπαμε οπότε θα ξεκινήσω σαν ενεργητικός...Σιγά σιγά θα μου τα μάθεις εσύ όλα για να ξεπεράσω την ομοφοβία μου και να γνωρίσω τηγ γλύκα της κωλοτρυπιδας σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom