ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Να μου δώσεις εννοείται..Τα χρυσαύγουλα μόνο πρωτείνη κουμπώνουν δεν ξέρουν να τρώνε κι εγώ είμαι καλοφαγάς ;) ;) ;) ;) ;)
Να μου δώσεις εννοείται..Τα χρυσαύγουλα μόνο πρωτείνη κουμπώνουν δεν ξέρουν να τρώνε κι εγώ είμαι καλοφαγάς ;) ;) ;) ;) ;)
ειναι χρονοβορα διαδικασια αλλα θα ανταμιφθεις .... τωρα τιν κανω, θα σου στειλω την συνταγη αργοτερα... σιγουρακι!! τωρα παω να ξεμητισω ;)
ειναι το ιδιο, δηλαδη το να τρεχεις και να προσκυνας κοκκαλα νεκρου ανθρωπου και να πιστευεις οτι εχουν θαυματουργες ιδιοτητες, με μια δυναμικη πορεια διαμαρτηριας και διεκδικησης δικαιωματων ή μιας εστω γκει παρελασης που υπερασπιζεται το δικαιωμα στη σεξουαλικη διαφορετικοτητα, και την ισοτητα....εσυ δηλαδη αυτα τα τρια τα βλεπεις ως ιδια...δηλαδη για σενα τα κινητρα δεν μετρουν καθολου?
δεν θελω να εκφρασω ή να κρινω ποιος κανει καλα ή οχι με τις συμπεριφορες του, αλλα οχι ρε μαλεα οχι οτι υπαρχει και συναφεια!!!! ειναι τρια διαφορετικα πραγματα, και επειδη εσυ δεν τα εγκρινεις ή εισαι διαφορετικης αντιληψης (και καλα κανεις) τα βλεπεις ως ιδια....(μικρονους??)
όλα είναι ιδεοληψίες ... παπάρια δικαιώματα...
οι πρώτοι "παλεύουν" να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικοί
οι δεύτεροι ότι υπάρχει παράδεισος και κόλαση (υπάρχει αλλά επί γής και όχι στην μετά θάνατον ζωή)..
οι τρίτοι "παλεύουν" για το δικαίωμα στο τίποτε...
Και αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας κύριοι!!!!
Μπορείς να έχεις τη συγκεκριμένη άποψη και να την εκφράζεις ελεύθερα.Και παράλληλα να μην την παίρνει κανείς υπόψη του διότι όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που πιστεύει το αντίθετο και γι' αυτό και συμμετέχουν στις παραπάνω συγκεντρώσεις...Ίσως όχι τόσοι πολλοί για την παρέλαση των γκέι αλλά και πάλι είναι αρκετά περισσότεροι από σένα και τους υπόλοιπους νεοφιλελεύθερους που έχουν αυτή τη γνώμη...
ναι βεβαίως... αλλά κάποιοι θέλουν να καταργήσουν την δημοκρατία αλλά μόνον για τους άλλους...
Κάποιοι εννοείς υποθέτω κάτι νεοφιλελεύθερους τύπους που θέλουν να την αντικαταστήσουμε με την εταιρειοκρατία;Γιατί από ότι ξέρω οι πολιτικοί πάνε στους παπάδες και ζητάνε στήριξη όχι οι παπάδες στους πολιτικούς...
διαβάζεις το παρόν νήμα ?? αν ναι κατάλαβες τι πρεσβεύουν ορισμένοι εδώ μέσα ??
εγώ σαν ακραιφνής νεοφιλελεύθερος δεν ζήτησα ποτέ να σταματήσει καμμία απολύτως εκδήλωση έκφρασης πεποιθήσεων εκτός αν αυτή στρέφεται εναντίον άλλων...
εσύ λες παπαριές ...
Πάσο σε μπέδεψα με άλλον!!!Νόμιζα πως είσουν υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας κράτους.
Πάσο σε μπέδεψα με άλλον!!!Νόμιζα πως είσουν υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας κράτους.
Το βασικο σε αυτη τη χωρα δεν ειναι ο διαχωρισμος εκκλησιας-κρατους αλλά ο διαχωρισμος κυβερνωντος κομματος-κρατους...
Εκει ομως δεν βλεπω να καιγεται ο κωλος κανενος...
Όλα μία καλοστημένη μπίζνα είναι. Όλοι αυτοί οι πιστοί, σε κάποιο παγκάρι ακούμπησαν τον οβολό τους !!!
είμαι... τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ...
από κει και πέρα αν θέλουν οι πιστοί να κάνουν λιτανεία να κάνουν... κανένα πρόβλημα.. σύμφωνα με τους νόμους και τις κείμενες διατάξεις...
το ίδιο ισχύει και για τις διαδηλώσεις, τa gay parade κλπ κλπ κλπ...
Εδώ να δεις που θα συμφωνήσουμε!!! Πότέ δεν κατάλαβα γιατί είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω κόμμα για να με κυβενήσει και όχι πρόσωπο ή ομάδα ή συμβούλιο υπουργών.
Ναι....Και;
Και ποιος κατά τη γνώμη σου θα βγεί ζημιωμένος από το διαχωρισμό;Η εκκλησία ή το κράτος δηλαδή όλοι εμείς οι φορολογούμενοι;
Αφου εισαι το εξυπνος τοτε απεδειξε μας οτι ΔΕΝ υπαρχει Θεος!!!ο θεος που πιστευετε οτι υπαρχει
(οχι οτι υπαρχει αλλα κανουμε υποθεση εργασιας)
βοηθαει τους αθεους λαους
και οχι τους ενθεους
οποτε τζαμπα προσευχες και λειτανιες
διαβάζεις το παρόν νήμα ?? αν ναι κατάλαβες τι πρεσβεύουν ορισμένοι εδώ μέσα ??
εγώ σαν ακραιφνής νεοφιλελεύθερος δεν ζήτησα ποτέ να σταματήσει καμμία απολύτως εκδήλωση έκφρασης πεποιθήσεων εκτός αν αυτή στρέφεται εναντίον άλλων...
εσύ λες παπαριές ...
Πολυ ευκολα προσβαλεσαι ρε τυπε...αναρωτιεμαι πως την παλευεις καθημερινα...Στο Ιραν η φαση με τους αποκεφαλισμους στρεφεται εναντιων αυτων που χανουν τα κεφαλια τους,στη Σαντα Μπαρμπαρα ειδες να πεφτει κανα κεφαλι?η εκδηλωση τετοιων θρησκευτικων πεποιθησεων στρεφετε εναντιον μου ως υπο-πολιτισμικο γεγονος που με προσβαλλει νοητικα και πολιτιστικα δε μπορω να το βλεπω και δεν θελω να υπαρχει κατι που προσβαλει τον πολιτισμο.Το να αποκεφαλιζονται ανθρωποι στο ιραν λογω μοιχειας πχ ειναι αναλογο παραδειγμα θρησκευτικων πεποιθησεων που εμας μας φαινεται αποτροπαιο και θα επρεπε να σταματησει, ωστοσο με τα λεγομενα στην παραθεση αφου δεν στρεφονται εναντιων αλλων και απλα ακολοθουν το νομο του θεου πρεπει να τους αφησουμε να συνεχισουν να το κανουν ?
εμείς φυσικά οι φορολογούμενοι... το έχω γράψει αρκετά πριν... θα χρειαστεί να αποζημιώσουμε πλήρως για όλη την περιουσία η οποία παραχωρήθηκε σε αντάλαγμα της μισθοδοσίας των ιερέων με νόμους του κράτους...
ακόμη και αν τα ελληνικά δικαστήρια αποφασίσουν το αντίθετο θα καταπέσει στο διεθνές δικαστήριο...
και είναι πολλά τα λεφτά...
απλά ο διαχωρισμός έχει ΗΔΗ γίνει στον βαθμό που είναι εφικτός... η εκκλησία δεν συμμετέχει ενεργά στην πολιτική ζωή... από κει και πέρα σαν φορέας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει γνώμη και άποψη και να επηρεάζει αυτούς που μπορεί... γιατί δηλαδή πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα τα κόμματα, οι οργανώσεις πάσης μορφής (αυτο οργανώσεις, συλλογικότητες κλπ κλπ ) και να μην τον έχει η εκκλησία.. ??
η εκδηλωση τετοιων θρησκευτικων πεποιθησεων στρεφετε εναντιον μου ως υπο-πολιτισμικο γεγονος που με προσβαλλει νοητικα και πολιτιστικα δε μπορω να το βλεπω και δεν θελω να υπαρχει κατι που προσβαλει τον πολιτισμο.Το να αποκεφαλιζονται ανθρωποι στο ιραν λογω μοιχειας πχ ειναι αναλογο παραδειγμα θρησκευτικων πεποιθησεων που εμας μας φαινεται αποτροπαιο και θα επρεπε να σταματησει, ωστοσο με τα λεγομενα στην παραθεση αφου δεν στρεφονται εναντιων αλλων και απλα ακολοθουν το νομο του θεου πρεπει να τους αφησουμε να συνεχισουν να το κανουν ?
Αφου εισαι το εξυπνος τοτε απεδειξε μας οτι ΔΕΝ υπαρχει Θεος!!!