Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και η νταρια τοτε τι ηταν ?  :birdman:

πως γινετε να συγχεεις παντα ασχετα πραγματα μεταξυ τους, και εκτος θεματος...
επι του θεματος κρατω το σχετικο μ αυτο, οτι δηλαδη δεν εισαι βαρια θρησκοληπτος...οι αλλες σου οι προτιμησεις δεν μας αφορουν  :birdman:

πόθεν προκύπτει ότι είναι άσχετα μεταξύ τους ??

η συνάφεια και των τριών είναι δεδομένη και δεν υπάρχει ειδοποιός διαφορά στις συμπεριφορές αυτές...

και κάτι ακόμη .. .δεν είμαι καν θρήσκος πολύ δε περισσότερο θρησκόληπτος... όπως επίσης δεν είμαι και φασίστας σαν κάποιους εδώ μέσα ...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τίποτε παραπάνω ότι εκτός από Ρομά είναι και βΡομά...
%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1.jpg

Επισκέπτης
Πάντως νομίζω πως αν  βρω καμια κουφάλα (χωρίς σφράγισμα) της Σαντας Μπάρμπαρα πιστεύω θα χεστώ στο τάληρο στην Ελλάδα.Μια περιφορά μόνο από τα νοσοκομεία Αθήνας-Σαλόνικα κ την έβγαλα τη βίλα μου στη Γλυφάδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως νομίζω πως αν  βρω καμια κουφάλα (χωρίς σφράγισμα) της Σαντας Μπάρμπαρα πιστεύω θα χεστώ στο τάληρο στην Ελλάδα.Μια περιφορά μόνο από τα νοσοκομεία Αθήνας-Σαλόνικα κ την έβγαλα τη βίλα μου στη Γλυφάδα.

Τύπε γουστάρεις σαντα μπαρμπαρα περιφορα κ ετσι?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
το μπου θα περιφερει τον τραμπουτανα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το λείψανο του Τραμουντάνα θα έχει θαυματουργικές ιδιότητες !  :2funny:

Θα κάνει το Σέφιλντ...να φαίνεται καλό μέρος για διαμονή !  :2funny:

Sheffield, UK
Saturday 12:00 PM
Partly Cloudy  

12 βαθμοί Κελσίου

Στην Αθήνα κάνει χαρά θεού και στο Σεφιλντ...12 βαθμούς και συννεφιά !  :2funny: :2funny:

Μόνο το λείψανο του Τραμουλη θα κάνει να φαίνεται καλό το Σεφιλντ !  :2funny: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
πόθεν προκύπτει ότι είναι άσχετα μεταξύ τους ??

η συνάφεια και των τριών είναι δεδομένη και δεν υπάρχει ειδοποιός διαφορά στις συμπεριφορές αυτές...
ειναι το ιδιο, δηλαδη το να τρεχεις και να προσκυνας κοκκαλα νεκρου ανθρωπου και να πιστευεις οτι εχουν θαυματουργες ιδιοτητες, με μια δυναμικη πορεια διαμαρτηριας και διεκδικησης δικαιωματων ή μιας εστω γκει παρελασης που υπερασπιζεται το δικαιωμα στη σεξουαλικη διαφορετικοτητα, και την ισοτητα....εσυ δηλαδη αυτα τα τρια τα βλεπεις ως ιδια...δηλαδη για σενα τα κινητρα δεν μετρουν καθολου?
δεν θελω να εκφρασω ή να κρινω ποιος κανει καλα ή οχι με τις συμπεριφορες του, αλλα οχι ρε μαλεα οχι οτι υπαρχει και συναφεια!!!! ειναι τρια διαφορετικα πραγματα, και επειδη εσυ δεν τα εγκρινεις ή εισαι διαφορετικης αντιληψης (και καλα κανεις) τα βλεπεις ως ιδια....(μικρονους??)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
ειναι το ιδιο, δηλαδη το να τρεχεις και να προσκυνας κοκκαλα νεκρου ανθρωπου και να πιστευεις οτι εχουν θαυματουργες ιδιοτητες, με μια δυναμικη πορεια διαμαρτηριας και διεκδικησης δικαιωματων ή μιας εστω γκει παρελασης που υπερασπιζεται το δικαιωμα στη σεξουαλικη διαφορετικοτητα, και την ισοτητα....εσυ δηλαδη αυτα τα τρια τα βλεπεις ως ιδια...δηλαδη για σενα τα κινητρα δεν μετρουν καθολου?
δεν θελω να εκφρασω ή να κρινω ποιος κανει καλα ή οχι με τις συμπεριφορες του, αλλα οχι ρε μαλεα οχι οτι υπαρχει και συναφεια!!!! ειναι τρια διαφορετικα πραγματα, και επειδη εσυ δεν τα εγκρινεις ή εισαι διαφορετικης αντιληψης (και καλα κανεις) τα βλεπεις ως ιδια....(μικρονοος??)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το σωστό είναι: Μικρόνους .

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πάμε προς Αφρική όπου πραγματικά ανήκουμε
Αντε και στα πιο hardcore έθιμα

Συνημμένα

• hand-amputation.jpg
    hand-amputation.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 41

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σε λαικο προσκυνημα τα αρχιδια του Σπανουλη πρεπει να βγαλουν 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
χαχα

χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

Με την ίδρυση του νεοελλαδιστάν το 1830 ένα τσούρμο από Αλμπάνια,τουρκαλμπάνια,αρβανίτια,βλάχους,μακεδονοσλάβους κ μερικούς  άλλους ξέμπραρκους ιδρυσαν το νεολλαντα υπό τις οδηγίες κ συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων.Το όπιο των λαών η θρησκεία άλλη μια φορά λειτούργησε ως ο ντε φάκτο προπαγανδιστικός μηχανισμός για να δημιουργήσει ένα έθνος που κ καλά είχε κάποια σχέση με τον Περικλή κ τον Μεγαλέκο.Λολ.

Πως ήταν η Μακεδονία το 1991 (the Republic of) ?E,έτσι ήταν το νεολλαδιστάν στην ίδρυση του.Ένα προπαγανδισμένο τσούρμο με φαντασίες ευγενούς εθνοτικής καταγωγής από τις ράτσες των αρχαίων Ελλήνων οι οποίοι εξαφανίστηκαν προ πολλου από τα Βαλκάνια.Η ιστορία της μοντέρνας επίπλαστης εθνογέννεσης στα Βαλκάνια είναι all too common.Επαναλαμβάνεται σταθερά με απαραίτητο κλου οι θρησκόληπτες συντηρήσεις.Άντε καλό προσκύνημα των λειψάνων ρε.Ρίξε ένα φωνήεν να πιάσω κ γω το τζόκερ στην  Σαντα Μπαρμπαρα,μεγάλη η χαρη της.

Τσούρμο τσούρμο αλλά με κάτι πούτσες νααα... μετα συγχωρήσεως!!!Γι αυτό μας λατρεύεις ακόμα κι αν μας κράζεις γλύκα!!!! :-* :-* :-* :-*

Και μη λες για τα Σκόπια γιατί αποκαλύπτεις την ηλικία σου και δεν κάνει!!!! Εσύ αγάπη είσαι όσο φαίνεσαι!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

εκμετάλα του κερατά λέγεται .Ποντάροντας πάνω στην ελπίδα κ φόβο αγράμματων ή λαικών τα δόγματα φροντίζουν να κρατούν συλλογικά τον πολιτισμό στον συντηρητικό μεσαίωνα προβάλλοντας μια πλαστή κ αυθαίρετη ηθική βασισμένη σε κουλά αξιακά συστήματα τα οποία έχουν αξία μια χλέπας στην σημερινή κοινωνία.Θα τους ξεχάσει με τον χρόνο η ανθρώπινη ιστορία.Σε μερικές γενιές από τώρα στη Δύση τουλάχιστον τα δόγματα θα παλεύουν για την ύπαρξη τους.

Ξέρω εγώ μας απαξιώνεις τώρα για να έρθουν οι Πάκιστανοί εδώ επειδή είναι πιο βιτσιόζοι.... :- :- :- :- :- :-
Εντάξει ρε μωρό εμείς θα σε αγαπάμε όπως και να έχει  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Μη λες για κουφάλες κάνω συνειρμούς...!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και στο κάτω κάτω τι τα θες εσύ βρε κούκλα τα λείψανα; Εσύ μια βόλτα να κάνεις στη Συγγρού με την κορμάρα σου και την ομορφιά σου όλοι στα πόδια σου θα πέσουν και θα σου τα ακουμπάνε!!!! Οι παπάδες θα σε γαμήσουν τσάμπα!!! Μην είσαι κορόιδο!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
να σου δωσω συνταγη για ντεμι γκλας( βαση για σαλτσες...απο κοκκαλα) να ξεροχυνεις?!! :grin:  ....αρκει να μην εισαι χρυσαυγουλο :grin:

Να μου δώσεις εννοείται..Τα χρυσαύγουλα μόνο πρωτείνη κουμπώνουν δεν ξέρουν να τρώνε κι εγώ είμαι καλοφαγάς  ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom