Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος το γράφω γιατί το Σ/Κ που πέρασε βρέθηκα μαζί με ένα φίλο μου σε φάση περίεργη. Σας περιγράφω όσο μπορώ για να προσέχουμε όλοι. Ραντεβού κλεισμένο εδώ και μέρες με CT στην Αθήνα σε γνωστό Ξενοδοχείο που αρχίζει από Τ...Για πρώτη φορά και στο συγκεκριμένο (3-4 συνολικά επισκέψεις) πάω (ευτυχώς) με φίλο που έγινε και μάρτυρας του επεισοδίου. Ζητάμε να πάμε (χώρια εγώ θα περιμένα στο μπαρ) για ένα ωριαίο ραντεβού σε συγκεκριμένο δωμάτιο. Ο ρεσεψιονίστ είπε στο φίλο μου (εγώ έμεινα λίγο πιο πίσω μιλόντας στο κινητό τυχαία εκείνη τη στιγμή) να περιμένει ένα λεπτό. Και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος με πολιτικά εκτός διεύθυνσης ξενοδοχείου και ρωτά το φίλο μου κοιτώντας ταυτόχρονα και μένα το εξής: "έχετε κάποιο γνωστό ή γνωστή στο συγκεκριμένο δωμάτιο και σας περιμένει?"....Ο δικός μου παρά το σοκ όπως μου ομολόγησε μετά σε κλάσμα δεπτερολέπτου είπε ότι μια γνωστή του φίλη από το εξωτερικό τον πήρε το πρωί ότι είναι Αθήνα και ότι θέλει να τον δει να τα πουνε...Ο Περίεργος τύπος ξαναρώτησε "δηλαδή γνωρίζεστε από καιρό?" Και ο δικός μου απάντησε ναι αλλά γιατί ρωτάτε συμβαίνει κάτι να καταλάβω και ποιος είστε κτλ...Τότε ο Περίεργος τύπος είπε όχι εντάξει απλά πληροφοριακά για την ασφάλεια του ξενοδοχείου ρώτησα...
Ο δικός μου (ομολογώ αρκετά εύστροφος) είπε στο ρεσεψιονιστ "καλά άστο την παίρνω στο κινητό να κατέβει έτσι και αλλιώς για φαγητό θα βγαίναμε...
Πράγματι κάναμε λίγο πίσω, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο εξηγώντας τη φάση και πολύ καλή αντίδραση η υπεύθυνη για να μη μας εκθέσει "κατέβασε" την κοπέλα ντυμένη για έξοδο φύγαμε δήθεν γνωστοί και καλά και πήγαμε κάπου στο Πασαλιμάνι για φαγητό...να σας πω βέβαια άσχτο ότι το 2ώρο έγινε 4ώρο χωρίς χρέωση αλλά και χωρίς να γίνει κάτι από θέμα σεξ...Η κοπέλα είχε ήδη δύο ακυρωμένα ραντεβού πριν και δεν ήξερε τι να κάνει. Την άλλη μέρα έφυγε όπως μας ενημέρωσε το γραφείο που μας ευχαρίστησε για τη στάση και υποσχέθηκε άλλη συννενόηση στο μέλλον. Για να μη με ρωτάτε για γραφείο κτλ σε ΡΜ επειδή η όλη φάση μας έκοψε για πρώτη φορά τα πόδια δεν είναι από τα δημοφιλή που έρχονται στην Ελλάδα (νμίζω από φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε τα τουρ στη χώρα μας) και έχω την εντύπωση ότι μου μυρίζει καρφωτή από άλλο γραφείο που έπαιζε και παίζει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην αστυνομία ή τέλος πάντων σε κάποιον που μπορεί να το έπαιξε έτσι για ψάρωμα των "πελατών". Η ώρα που έγινε η φάση αυτή το Σάββατο βράδυ ήταν 8 με 8:45...
Ο δικός μου (ομολογώ αρκετά εύστροφος) είπε στο ρεσεψιονιστ "καλά άστο την παίρνω στο κινητό να κατέβει έτσι και αλλιώς για φαγητό θα βγαίναμε...
Πράγματι κάναμε λίγο πίσω, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο εξηγώντας τη φάση και πολύ καλή αντίδραση η υπεύθυνη για να μη μας εκθέσει "κατέβασε" την κοπέλα ντυμένη για έξοδο φύγαμε δήθεν γνωστοί και καλά και πήγαμε κάπου στο Πασαλιμάνι για φαγητό...να σας πω βέβαια άσχτο ότι το 2ώρο έγινε 4ώρο χωρίς χρέωση αλλά και χωρίς να γίνει κάτι από θέμα σεξ...Η κοπέλα είχε ήδη δύο ακυρωμένα ραντεβού πριν και δεν ήξερε τι να κάνει. Την άλλη μέρα έφυγε όπως μας ενημέρωσε το γραφείο που μας ευχαρίστησε για τη στάση και υποσχέθηκε άλλη συννενόηση στο μέλλον. Για να μη με ρωτάτε για γραφείο κτλ σε ΡΜ επειδή η όλη φάση μας έκοψε για πρώτη φορά τα πόδια δεν είναι από τα δημοφιλή που έρχονται στην Ελλάδα (νμίζω από φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε τα τουρ στη χώρα μας) και έχω την εντύπωση ότι μου μυρίζει καρφωτή από άλλο γραφείο που έπαιζε και παίζει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην αστυνομία ή τέλος πάντων σε κάποιον που μπορεί να το έπαιξε έτσι για ψάρωμα των "πελατών". Η ώρα που έγινε η φάση αυτή το Σάββατο βράδυ ήταν 8 με 8:45...