Νέα

Περί καταναγκαστικής πορνείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
"-Ξέρεις τι είναι να γαμάς σε ξένη γλώσσα; Να πρέπει πάνω στο πήδημα να μεταφράζεις στα αγγλικά;"

:2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια ακούω από δήθεν έγκυρους μελετητές και δημοσιογράφους (κατά κανόνα ψυχοπαθείς φεμινίστριες και gay ή πρώην αριστερούς- νυν πολέμιους της παγκοσμιοποίησης) να επιτίθενται όχι κατά του  traffiking το οποίο κάθε εχέφρων άνθρωπος το καταδικάζει αλλά κατά της ετεροφυλοφιλικής (όλως τυχαίως) πορνείας ως επιλογή τόσο του πελάτη όσο και της κοπέλας..
Θλιβερά μίζερα τυπάκια και τύπισσες έχουν αναγάγει σε μείζον ζήτημα την πορνεία ως επάγγελμα και την αναζήτηση του αγοραίου έρωτα ως διάσταση της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου και με αφορμή το - υπαρκτό, ας μη γελιόμαστε- ζήτημα του τράφικινγκ να βαφτίζουν αυθαίρετα την κάθε εκδιδόμενη (ή στριπτιτζού) θύμα και και τον κάθε πελάτη ανώμαλο εκμεταλλευτή της ανθρώπινης δυστυχίας...
Την ίδια στιγμή κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για την παιδοφιλία ( η οποία όλως τυχαίως έχει ως θύτη και θύμα άτομα του ιδίου φύλου και κατά ποσοτό 90% είναι αρσενικού), το σεξουαλικό τουρισμό στην ʼπω Ανατολή με στόχο ΑΓΟΡΑΚΙΑ κατά κανόνα ή εξομοιώνουν τις ανωτέρω σιχαμένες πρακτικές- αξιόποινες πράξεις με τον τύπο που πάιρνει ένα  ct  των 500?/ δίωρο...
Το τράφικινγκ είναι ποινικό αδίκημα....Και όπως έχω πει, κανείς πουτανιάρης που σέβεται τον εαυτό του δε θέλει να γαμάει άμαχο πληθυσμό...Είναι θέμα της αστυνομίας να συλλάβει τους σωματεμπόρους και να θωρακίσει τα σύνορα..Προσωπική εκτίμηση είναι ότι αν αρχές τις 10ετίας του 90 πράγματι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σήμερα οι περισσότερες εκδιδόμενες ξέρουν καλά τί δουλειά κάνουν...Το αν ο νταβατζής τους τους τρώει λεφτά αυτό ΔΕΝ είναι τράφικινγκ...
Από εκεί και πέρα, είναι αναχρονιστικό και ανόητο να προσπαθείς να βάλεις ηθικολογικούς φραγμούς στο συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων, με αντάλλαγμα ή χωρίς.
Στην εποχή βέβαια της πολιτικής ορθότητας και του φασισμού των μειονοτήτων οι προσωπικές επιλογές δεν έχουν θέση..Ειδικά αν είσαι άνδρας, ετεροφυλόφιλος και δεν είσαι μετανάστης...Διότι κατά αμάχητο τεκμήριο είσαι ΘΥΤΗΣ.....
Και για να δώσω τροφή γοα σκέψη, το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία τον πήρατε χαμπάρι...Με αφορμή κάποια μικροτσούτσουνα καθίκια που βαράνε τις γυναίκες τους, όλοι οι άνδρες έχουμε γίνει εν δυνάμει δυνάστες και καταπιεστές, αφού ως ενδοοικογενειακή βία λογίζεται και η ψυχολογική...ʼντε να της ξαναπείς με έντονο ύφος "Μωρή που είναι το τηλεκοντρόλ"...Στο Γκουαντανάμο θα σε στείλουν οι ιεροκήρυκες του φεμινισμού.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά ήμαρτον... είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει ΜΗ εξαναγκασμένη πορνεία? Είστε σοβαροί? Δηλαδή ποια θα ήθελε να παίρνει τον κάθε μπίχλα?

ΟΛΕΣ οι πουτάνες εξαναγκάζονται να το κάνουν. Είτε από την ζωή τους, είτε από τρίτους που τις εκμεταλλεύονται, τάζοντάς τους μια καλύτερη ζωή. Κι αν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, αυτές είναι απειροελάχιστες, στα δάχτυλα του χεριού, οι οποίες επιβεβαιώνουν και τον κανόνα.

Απλά, άλλες προσαρμόζονται πιο εύκολα στην πραγματικότητα κι άλλες πιο δύσκολα (ή καθόλου).

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια ακούω ...Στο Γκουαντανάμο θα σε στείλουν οι ιεροκήρυκες του φεμινισμού.
Προσυπογράφω ακόμα και τις τελείες. Και υπενθυμίζω, ας με βοηθήσουν στη διατύπωση οι νομικοί, το νέο πλαίσιο για τη σεξουαλική παρενόχληση. Εκεί ο κατηγορούμενος καλείται να αποδείξει ότι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά το φερόμενο ως θύμα. Πιο απλά, δεν ισχύει το αντίθετο, δηλαδή το φερόμενο ως θύμα δεν καλείται να αποδείξει ότι παρενοχλήθηκε, απλώς καταγγέλλει...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε παιδιά ήμαρτον... είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει ΜΗ εξαναγκασμένη πορνεία? Είστε σοβαροί? Δηλαδή ποια θα ήθελε να παίρνει τον κάθε μπίχλα?

Lioma έχεις λάθος. Φυσικά και υπάρχει μη εξαναγκασμένη πορνεία. Ας πάρουμε, ως παράδειγμα, την προσφιλή μας Κατερίνα. Είναι αναγκασμένη να κάνει αυτή τη δουλειά; Οχι πια. Είναι αρκετά ευκατάστατη. Την κάνει από επιλογή της. Εξ όσων νομίζω, η πορνεία δεν είναι η μοναδική διέξοδος στην ανέχεια. Είναι μία συνειδητή επιλογή.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
O Liomas μάλλον έχει δίκιο. Έμεσα ή άμεσα υπάρχει ένας «εξαναγκασμός».

Υπάρχουν όμως και οι τρανές εξαιρέσεις.

CT που θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, είναι γόνος οικογένειας διπλωματών.
CT γνωστό για τις γάμπες του, κυκλοφορεί με Porsche Boxster στην Βουδαπέστη.
CT γνωστό για τις βυζάρες της, είναι συνιδιοκτήτρια εστιατορίου.
CT γνωστό για τις fake φωτό της, κοροϊδεύει τις συμπατριώτισσές τις που δουλεύουν στην Ελλάδα ως καθαρίστριες για μηνιαίες αμοιβές που αυτή επιτυγχάνει στο 2ωρο.
CT επίσης γνωστό για τις βυζάρες της, μένει σε μονοκατοικία με πισίνα.

Για τόσο εξαναγκασμό μιλάμε.

Αυτές είναι πουτάνες pro, που δεν τις λυπάμαι καθόλου.

Μάλιστα, κατά κανόνα ανήκουν και στις καλύτερες επιλογές. Οπότε μάλλον τις συγχαίρω σε αυτό που κάνουν και δεν μοιρολατρώ για την τύχη τους.

(Και τέτοιες περιπτώσεις στα CΤ είναι πολλές)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αυτο που ξερω ειναι πως ολες οι ανεξαρτητες που εχω συζητησει μου εχουν πει οτι προτιμουν αντι να κανουν δουλεια σερβιτορας/ταμειας/πωλητριας, να βγαζουν χρηματα ενω γαμιουνται. Τοσο απλα. Επισης εχω γνωρισει δεκαδες ανατολικες σε συνεργεια καθαρισμου, καποιες με σπουδες, που και εμφανισημες ειναι, και απο την χωρα τους εφυγαν για μια καλυτερη τυχη και καμια σχεση με την πορνεια δεν θελησαν να εχουν ποτε.

Επισκέπτης
Lioma έχεις λάθος. Φυσικά και υπάρχει μη εξαναγκασμένη πορνεία. Ας πάρουμε, ως παράδειγμα, την προσφιλή μας Κατερίνα. Είναι αναγκασμένη να κάνει αυτή τη δουλειά; Οχι πια. Είναι αρκετά ευκατάστατη. Την κάνει από επιλογή της. Εξ όσων νομίζω, η πορνεία δεν είναι η μοναδική διέξοδος στην ανέχεια. Είναι μία συνειδητή επιλογή.

Mα είπα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις... μία που είπες εσύ κι άλλες 5 που είπε ο Yorgos... συνολικά 6! Έχεστε στα λόγια μου δηλαδή!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ολοι νομιζω συμφωνουμε οτι η πορνεια υπαρχει και με τις 2 μορφες της, δηλαδη και οικειοθελης και καταναγκαστικη.Το θεμα ειναι σε ποια εκταση υπαρχει με τις 2 μορφες της.Ποιος δηλαδη ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.Κατα τη γνωμη μου και βασει επισημων στοιχειων ο κανονας ειναι η καταναγκαστικη πορνεια.Οταν το human trafficking αποτελει την 3η πιο κερδοφορα παραβατικη συμπεριφορα παγκοσμιως μετα το εμποριο οπλων και ναρκωτικων (με βαση τον ΟΗΕ και οχι τους μαλακες ψευτοδιανοουμενους) ειναι γελοιο νομιζω να υποστηριζουμε οτι ειναι η εξαιρεση.Η σεξουαλικη εκμεταλευση γυναικων και παιδιων απο το Ανατολικο μπλοκ, τις χωρες της Ν.Α Ασιας, τη Λατινικη Αμερικη και την Αφρικη (δηλαδη απο τις φτωχοτερες περιοχες του πλανητη) ειναι φαινομενο που βρισκεται σε εξαρση την τελευταια δεκαετια και αποδεικνυει οτι υπαρχει πολυ μεγαλη ζητηση απο τους αγοραστες δηλ. τις ΗΠΑ και την Ευρωπη.Αν δεχτουμε οτι ο κανονας ειναι η οικειοθελης πορνεια τοτε οι δεκαδες χιλιαδες γυναικες που πωλουνται καθε χρονο και τα δισεκατομμυρια δολαρια που ξοδευονται σε αυτο το ανθρωπινο εμποριο που πανε;Σε αλλον πλανητη;Το 2005 μονο στην Ελλαδα η Αστυνομια κατεγραψε 137 περιπτωσεις human trafficking ( ).Και οι αριθμοι καθε χρονο ανεβαινουν.Και προσεξτε κατι... 137 γυναικες εντοπιστηκαν ΜΟΝΟ το 2005.Αλλες τοσες μια χρονια πριν, αλλες τοσες δυο χρονιες πριν κ.ο.κ. Και προσεξτε και κατι αλλο... Τοσες ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ.Εγω αμφιβαλλω αν προκειται για τις μισες απο οσες πραγματικα κυκλοφορουν.Και μιλαμε για μια χωρα 10 εκατομμυριων που εχει μονο μια σοβαρη αγορα, την Αθηνα.Σκεφτειτε τι γινεται σε ΗΠΑ, Μ.Βρετανια, Γερμανια, Ιταλια κλπ. που μιλαμε για τεραστιες αγορες.
Διαβασα καπου στο forum: "Καλα οι πρωτες 10 επεσαν θυματα, οι υπολοιπες;".Αν φιλε μου ειχες γεννηθει κι εσυ σε ενα οροπεδιο του Καζακσταν η σε ενα ψαροχωρι της Ταυλανδης η στη ζουγκλα του Κονγκο και ειχες 10 μικροτερα αδερφια και ετρωγες κανονικο φαι 3 φορες το χρονο με το δελτιο και την επεφτε στον πατερα σου το "γραφειο ευρεσεως εργασιας" και εκανε ψηστηρι οτι οντως ψαχνει babysitter, οικιακη βοηθο η καθαριστρια θα εκανες την αναγκη φιλοτιμια και θα πηγαινες να βγαλεις ψωμι για σενα και την οικογενεια σου.Αλλα μετα τις πρωτες σβουριχτες σφαλιαρες θα καταλαβαινες οτι η babysitter στη Δυση ειναι ενα επαγγελμα που γαμιεσαι με ολους και καταπινεις ψωλοχυματα.Κι αν πεις και μα και μου αφου φας το μπερντακι κλειδωνεσαι και στην υπογα για κανα μηνα μεχρι να στρωσεις...
Θα μου πεις η μια και η αλλη που γαμαω εγω στη Φυλης ειναι τετοιες περιπτωσεις;Δεν ξερω.Πρεπει να μαθω που ηταν και τι εκαναν οταν πρωτοηρθαν εδω.Και κατω απο ποιες συνθηκες ξεκινησαν.Σημερα μετα απο ενα εκατομμυριο γαμησια ειναι φυσικο να εχουν πωρωθει και να μην πολυνοιαζονται.
Εγω παντως αποφευγω πουτανες που ειναι κατω των 25 χρονων, που απο το προσωπο τους και τη συμπεριφορα τους φαινεται καθαρα οτι δε θελουν αυτο που κανουν οπως και Ταυλανδες, Αφρικανες κλπ.Γιατι γι'αυτες ειμαι ψιλοσιγουρος οτι εδω ηρθαν για babysitting.Αυτα...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το δελεαρ του ευκολου και αφθονου χρηματος , φθανει να υπερνικησει καθε τους αντισταση. Και να εξαναγκασθηκαν οι περισσοτερες στην αρχη να εκδοθουν, εχουν γλυκαθει τοσο πολυ με τα λεφτα που βγαζουν , που δυσκολα θα επιστρεψουν στην προτερη τους ζωη.
Κυριοι, ας μην κοροιδευομαστε...Οι περισσοτερες εξ αυτων το κανουν γιατι το γουσταρουν , ειδικωτερα δε το χρημα που βγαζουν , πολλοι απο εμας τους εργαζομενους δεν θα το δουμε ουτε σε 14 ζωες!!!!Οσα και αν τους παιρνει ο νταβατζης , εξακολουθουνε να βγαζουνε τρελλα λεφτα.Ξερω cg  που δουλεψαν για 2 χρονια στην Ελλαδα και μεταπηγανε στις πατριδες τους και κανανε αγορες διαμερισματων αξιας 40-55000?. Ποσοι απο εμας εχουμε την δυνατοτητα να το κανουμε αυτο;;;;
ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!!!
>:( >:( >:(

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.036
Πόντοι
10.413
έχω να πάω με "πουτάνα σπιτιού" πολύ καιρό (με πουτανάκι που δεν το πληρώνεις πήγα προχθές...και αρκετά συχνά)...
και ο βασικός λόγος είναι πως χαλάστηκα την τελευταία φορά κατά την οποία είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως επρόκειτο για καταναγκαστική πορνεία...
είδα την κοπέλα "κάπως", είπαμε 2 κουβέντες, κατάλαβα πολλά....
της έδωσα απλώς τα λεφτά και έφυγα (παρόλο που είχε χειλάρες, βυζιά και την κωλάρα που ήθελα)....
έτσι μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και από τότε απέχω...
χτυπάω όμως (όπως και όταν μου κάτσει) τις υπόλοιπες συνειδητές πουτάνες...
έχω επίσης γαμήσει και τύπισσα που έπαιρνε "δωράκι" (γειτόνισα που γούσταρε αλλά είχε και ανάγκη)....
δεν ξέρω πότε θα κλείσω cg για να ξαναδοκιμάσω το "απόλυτα πληρωμένο σεξ"...
φαντάζομαι πως γίνομαι κατανοητός....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
+1 piderof! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειλικρινά έχω βαρεθεί αυτή τη συζήτηση. Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα από τους αυτόκλητους προστάτες του πολιτικώς ορθού. Όπως πολύ σωστά είπε ο στρέιτ, πίσω από τους κλαυθμούς και τις οιμογές όλων αυτών των υπερασπιστών των καημένων των γυναικών κρύβεται η βασική ιδεολογική θέση ότι η πορνεία είναι ηθικά απαράδεκτη. Πάνω σε αυτό χτίζεται όλο το οικοδόμημα.

Το έχω πει και σε άλλη συζήτηση. Η καλύτερη ταινία για το θέμα είναι η Λίλια για πάντα. Αυτό που οι περισσότεροι ξεχνάνε είναι ότι στην ταινία η κοπέλλα, πριν πέσει θύμα τράφικινγκ, ήδη εκπορνευόταν στην χώρα της από ανάγκη. Να μην συγχέεται η επιλογή που κάνει μια κοπέλλα από ανάγκη ή και γιατί δενέχει τα προσόντα ή βαριέται να κάνει μια δυσκολότερη δουλειά, με την εκμετάλλευση που υπάρχει όπως και σε κάθε δουλειά. Κι όσο παράνομη είναι μια δουλειά τόσο μεγαλύτερη και η εκμετάλλευση.

Γι' αυτό ελευθερία ο καθένας να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει σε πλήρη νομιμότητα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Πιστεύω πως δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο σε οτιδήποτε
Ετσι και στην περίπτωση της πορνείας.
Συμφωνω σχεδόν σε όλα οσα είπαν προηγουμένος οι φίλτατοι Yorgos kai str81977.
Στα 12 χρόνια που ασχο΄λόυμε με το άθλημα σε Ελλάδα και εξωτερικό (οπως και πολλοί χρήστες του site) εχώ δει πολλά....
Μου έχει τύχει αρκετές φορές σε διαμερίσματα παράνομου έρωτα (απο αυτά που είναι μόνο στο μιλητό), αλλά και σε studio/masaz να δω την κοπέλα και παρόλο που ειναι στα γούστα μου να φύγω γιατι αμέσως μου δόθηκε η εντύπωση οτι είναι αναγκαζμένη να το κάνει με την βία απο κάποιος άλλους.
Μου έχει τύχει όμως και να γνωρίσω (να πάω και για καφέ, φαγητό, διασκέδαση) με κοπέλες που ειναι απόλυτα συνειδητοποιημένες για αυτό που κάνουν , τους αρέσει και ειναι ευχαριστημένες που κερδίζουν πολλά χρήματα. Και ειμαι σίγουρος πως κανείς δεν την ώθησε ή τις εξανάγκασε στην πορνεία.....

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ένιωσες την ανάγκη ρε συ Zero όμως όταν είδες μια τέτοια κατάσταση να το καταγγείλεις κάπου ; δεν θα έπρεπε ;

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Δεν ένιωσες την ανάγκη ρε συ Zero όμως όταν είδες μια τέτοια κατάσταση να το καταγγείλεις κάπου ; δεν θα έπρεπε ;

εχε χαρη που η μαλακια ειναι αφορολογητη

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες........ ........... ........... ........... ...........

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Γι' αυτό ελευθερία ο καθένας να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει σε πλήρη νομιμότητα.

Αυτο να το πουμε στην κοπελα του βιντεο...

Πιστεύω πως δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο σε οτιδήποτε
Ετσι και στην περίπτωση της πορνείας.
Μου έχει τύχει αρκετές φορές σε διαμερίσματα παράνομου έρωτα (απο αυτά που είναι μόνο στο μιλητό), αλλά και σε studio/masaz να δω την κοπέλα και παρόλο που ειναι στα γούστα μου να φύγω γιατι αμέσως μου δόθηκε η εντύπωση οτι είναι αναγκαζμένη να το κάνει με την βία απο κάποιος άλλους.
Μου έχει τύχει όμως και να γνωρίσω (να πάω και για καφέ, φαγητό, διασκέδαση) με κοπέλες που ειναι απόλυτα συνειδητοποιημένες για αυτό που κάνουν , τους αρέσει και ειναι ευχαριστημένες που κερδίζουν πολλά χρήματα. Και ειμαι σίγουρος πως κανείς δεν την ώθησε ή τις εξανάγκασε στην πορνεία.....

Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.Οσοι πηδανε πουτανα το τελευταιο πραγμα που σκεφτονται οταν τη χυνουν ειναι αν αυτη το κανει με τη θεληση της η οχι.Δε βλαπτει παντως να παραδεχομαστε το προβλημα.Η τακτικη της στρουνθοκαμηλου δε βοηθαει και πολυ.

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρομαι τουλάχιστον που κάποιοι από εδώ το αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και τέτοιο πρόβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom