Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προσυπογράφω ακόμα και τις τελείες. Και υπενθυμίζω, ας με βοηθήσουν στη διατύπωση οι νομικοί, το νέο πλαίσιο για τη σεξουαλική παρενόχληση. Εκεί ο κατηγορούμενος καλείται να αποδείξει ότι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά το φερόμενο ως θύμα. Πιο απλά, δεν ισχύει το αντίθετο, δηλαδή το φερόμενο ως θύμα δεν καλείται να αποδείξει ότι παρενοχλήθηκε, απλώς καταγγέλλει...Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια ακούω ...Στο Γκουαντανάμο θα σε στείλουν οι ιεροκήρυκες του φεμινισμού.
Ρε παιδιά ήμαρτον... είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει ΜΗ εξαναγκασμένη πορνεία? Είστε σοβαροί? Δηλαδή ποια θα ήθελε να παίρνει τον κάθε μπίχλα?
Lioma έχεις λάθος. Φυσικά και υπάρχει μη εξαναγκασμένη πορνεία. Ας πάρουμε, ως παράδειγμα, την προσφιλή μας Κατερίνα. Είναι αναγκασμένη να κάνει αυτή τη δουλειά; Οχι πια. Είναι αρκετά ευκατάστατη. Την κάνει από επιλογή της. Εξ όσων νομίζω, η πορνεία δεν είναι η μοναδική διέξοδος στην ανέχεια. Είναι μία συνειδητή επιλογή.
Mα είπα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις... μία που είπες εσύ κι άλλες 5 που είπε ο Yorgos... συνολικά 6! Έχεστε στα λόγια μου δηλαδή!
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ρε...τι βαράς?
Δεν ένιωσες την ανάγκη ρε συ Zero όμως όταν είδες μια τέτοια κατάσταση να το καταγγείλεις κάπου ; δεν θα έπρεπε ;
Γι' αυτό ελευθερία ο καθένας να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει σε πλήρη νομιμότητα.
Πιστεύω πως δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο σε οτιδήποτε
Ετσι και στην περίπτωση της πορνείας.
Μου έχει τύχει αρκετές φορές σε διαμερίσματα παράνομου έρωτα (απο αυτά που είναι μόνο στο μιλητό), αλλά και σε studio/masaz να δω την κοπέλα και παρόλο που ειναι στα γούστα μου να φύγω γιατι αμέσως μου δόθηκε η εντύπωση οτι είναι αναγκαζμένη να το κάνει με την βία απο κάποιος άλλους.
Μου έχει τύχει όμως και να γνωρίσω (να πάω και για καφέ, φαγητό, διασκέδαση) με κοπέλες που ειναι απόλυτα συνειδητοποιημένες για αυτό που κάνουν , τους αρέσει και ειναι ευχαριστημένες που κερδίζουν πολλά χρήματα. Και ειμαι σίγουρος πως κανείς δεν την ώθησε ή τις εξανάγκασε στην πορνεία.....