Νέα

Περί καταναγκαστικής πορνείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Χαίρομαι τουλάχιστον που κάποιοι από εδώ το αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και τέτοιο πρόβλημα

εχε χαρη που η μαλακια ειναι αφορολογητη

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες........ ........... ........... ........... ...........

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο να το πουμε στην κοπελα του βιντεο...

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την ανάγνωση της ελληνικής γλώσσας;

Τι σχέση έχει το βίντεο που παραθέτεις με αυτό που είπε εγώ; Σου θυμίζει διάθεση του σώματος σε συνθήκες νομιμότητας το βίντεο.

Ή απλώς θέλεις να κάνεις τον έξυπνο.

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Το ότι αναγκάζονται σήμερα πολλές κοπέλες στα νόμιμα μάλιστα μαγαζιά να δουλεύουν διπλοβάρδιες δεν το έχετε προσέξει;
8-5 σ'ένα μαγαζί και 5-12 σε άλλο. Νομίζετε ότι το κάνουν με τη θελησή τους; Ή υπάρχει κανείς να τις προστατεύσει; Μήπως θα τους προτείναμε να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν;
Και πολλές απ'αυτές δε βλέπουν φράγκο από όλο αυτό το γαμήσι.

Προσωπικά θεωρώ ότι η πορνεία θα υπάρχει πάντα (όπως υπήρχε πάντα) και καλά θα κάνει (και τις σχετικές υπηρεσίες τις έχω αγοράσει πολλές φορές). Κι ακόμη πιστεύω ότι η "πουτανιά" είναι λίγο πολύ, καλώς ή κακώς, θέλουμε δε θέλουμε, χαρακτηριστικό της γυναικείας φύσης.
Όμως ο εξαναγκασμός και η βία είναι άλλο πράγμα. Είναι βαρβαρότητα. Και σε ένα πολιτισμένο κράτος ο κάθε άνθρωπος (όχι μόνο ο γεννημένος πολίτης του) πρέπει να προστατεύεται.
Στην Ελλάδα θες η απαρχαιωμένη νομοθεσία, θες η διαφθορά και τα κυκλώματα, θες η συνενοχή όλων μας, δεν προστατεύονται αυτές οι κοπέλες.
Η γνώμη μου πάντως είναι η νομοθεσία θα έπαιζε το σημαντικότερο ρόλο. Όπως είναι σήμερα τα πράγματα είναι από ημιπαράνομη έως εντελώς παράνομη. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πληρώνουμε περισσότερα λεφτά και αυτά τα λεφτά να μη φτάνουν στις πουτάνες αλλά να πηγαίνουν στα κυκλώματα και να θρέφουν κακοποιούς.

Όπως λέει και ο piderof, να μη κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Έχεις κάποιο πρόβλημα με την ανάγνωση της ελληνικής γλώσσας;

Τι σχέση έχει το βίντεο που παραθέτεις με αυτό που είπε εγώ; Σου θυμίζει διάθεση του σώματος σε συνθήκες νομιμότητας το βίντεο.

Ή απλώς θέλεις να κάνεις τον έξυπνο.

Σου επιστρεφω την ερωτηση. Εχεις καποιο προβλημα με την αναγνωση της ελληνικης;
Ξεστραβωσου και διαβασε τον τιτλο του topic "Περι ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ πορνειας"... Στο ονομα της ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ του Δια θελω να μου πεις που κολλαει η νομιμοτητα στην καταναγκαστικη πορνεια.Και δεν κανω τον εξυπνο (ποτε αλλωστε δεν εχω προσπαθησει να τον κανω οσο ειμαι μελος του forum).Απλα οταν μου δειχνουν το φεγγαρι, δεν κοιταω το δαχτυλο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παιδιά ήμαρτον... είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει ΜΗ εξαναγκασμένη πορνεία? Είστε σοβαροί? Δηλαδή ποια θα ήθελε να παίρνει τον κάθε μπίχλα?

ΟΛΕΣ οι πουτάνες εξαναγκάζονται να το κάνουν. Είτε από την ζωή τους, είτε από τρίτους που τις εκμεταλλεύονται, τάζοντάς τους μια καλύτερη ζωή. Κι αν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, αυτές είναι απειροελάχιστες, στα δάχτυλα του χεριού, οι οποίες επιβεβαιώνουν και τον κανόνα.

Απλά, άλλες προσαρμόζονται πιο εύκολα στην πραγματικότητα κι άλλες πιο δύσκολα (ή καθόλου).

Ως εξαναγκασμό αντιλαμβάνομαι την ανυπαρξία εναλλακτικής λύσης...
Αν λοιπόν κάποιοι φέρουν τη Σβετλάνα εδώ για καθαρίστρια, της πάρουν το διαβατήριο, τη σπάσουν στο ξύλο και την εκδίδουν με την απειλή ότι θα της κάψουν το σπίτι των γονιών της στο Βλαδιβοστόκ ναι, υπάρχει εξαναγκασμός..
Αν όμως η Σβετλάνα που δούλευε ως καθαρίστρια στο Βλαδιβοστόκ και έβγαζε λίγα αποφάσισε να πάει στην Ελλάδα να κάνει αρπαχτή γιατί δεν της έφταναν τα λεφτά, όχι, δεν υπάρχει εξαναγκασμός..
Και τη φράση:ΟΛΕΣ οι πουτάνες εξαναγκάζονται να το κάνουν. Είτε από την ζωή τους,..." δεν την πολυκαταλαβαίνω...Και εγώ θα ήθελα να γίνω αστροναύτης αλλά στην Ελλάδα που γεννήθηκα αν και έχουμε πολλά UFO δεν έχουμε διαστημικό πρόγραμμα΄και έγινα κάτι άλλο (με εξωγηίνους ασχολούμαι και εδώ)..Είναι αυτό εξαναγκασμός;

Απλά κάποιες κοπέλες μεταξύ των λιγοστών διαθέσιμων επιλογών διάλεξαν την κατ' αυτές λιγότερο επώδυνη..Όπως κάποια δεν μπορεί να πηδιέται με τον καθένα, έτσι και κάποια δεν μπορεί να καθαρίζει σκάλες ή να μένει σε ημιυπόγειο δυάρι...Είναι θέμα (ύπαρξης) επιλογής....

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΕΝΟΙΟΤΕ ΣΟΥΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Δεν μπορώ να δεχτό με τίποτα τον εξαναγκασμό . Τραγικό λάθος με παραμέτρους που διαστρεβλώνουν την ορθή αλήθεια και μονό αυτό , Οπού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Δηλ. δεν μπορώ να δεχτό με τίποτα ότι και καλά εξαναγκαστήκαν για κάτι που και καλά ήταν άσχετες .Είναι ηλίθιο και  μη λογικό να πιστεύουμε ότι μετεφερθήκαν δια ροπάλου τόσες χιλιάδες γυναίκες χωρίς να το θέλουν ,πρακτικά είναι αδύνατον ξερώ από διεθνής μεταφορές παρά πολύ καλά .Όλες μα Όλες άντε και για να σας κάνω την χάρη  τουλάχιστον το 95% από αυτές ήξεραν τι ηθελαν  που πηγεναν και τι θα εκαναν .Τωρα αν κοροηδευτικαν και δεν της πηγαν στο μπουρδελο  Παρισιου η του Λονδινου  και της πηγαν στην Τουρκια η στην αλβανια ,αυτό είναι άλλο θεμα , ποσοι ελληνες πηγαν στο εξωτερικο για άλλη δουλεια που τους προσφεραν και βρικαν άλλη χηροτερη τελικα.Αυτους ποιος τους υποστηρηξε .ΚΑΝΕΙΣ.
Και αφηνουμε τα δικα μας για να ασχολιθουμε με της αξιολογες μεν αλλα αρχιαπατεονησες
Βαλκανοροσιδες που το ποιον τους είναι γνωστο (εκμεταλευση ηλικιομενων -φονοι-ληστιες ?ναρκοτικα ?οπλα )
Παραμυθιαζουν τον οποιοδηποτε για να της μεταφερη στην οποιαδηποτε χωρα στο τσαμπα γιατι η κάθε βλαχα βουλγαρα ρουμανα ρωσιδα νομιζη ότι είναι ποιο εξυπνη και με την γυναικια της πουτανια θα εχει το αποτελεσμα που θελει . εδώ χανουν το παιχνιδι και μετα αρχιζουν την κλαψα!!!!! μαμα!! μπαμπα!! ουα ουα Κουραφεξαλα και πρασινα αλογα
Αδύνατον οι σπουδασμενες (όπως υσχηρηζονται)ρωσσιδες να πιαστουν κοτσος από βλαχους η χαμιλοβαθμους αξιοματικους σοματεμπορους .δεν στεκει Όλες μα Όλες;; και μετα οι ασπουδαστες ξεκινισαν να πανε που;;Ποιος μαλακας πιστευη ότι καπου σε αυτόν τον κοσμο εχει σταματηση η (δουλεια) και ολοι περιμενουν εσενα Svetlana για να σου δωσουν τους παχιλους μισθους με τι προσοντα ;;δηλ. σε αυτή τη χωρα που θα πας ,για μαλακες μας εχεις ;
Ποια είναι τα προσοντα που εχει η κάθε μια από αυτές ΚΑΝΕΝΑ και το ξερουν και οι ιδιες αυτό επομενος που στηριζονται ;;Στον κάθε μαλακα που θα πιστεψει το ποιημα.
Μια αληθεια και όχι ποιημα είναι ότι η γιαγια μου μεγαλωσε 6 ορφανα (πεθανε ο παππούς νωρίς)χωρίς να κάνει βίζιτες ούτε πίπες ,μάζευε χόρτα και τα ταιζε τα παιδια της και ουτε ειχε παραλογες απαιτησης από την ζωη ,(ακριβα παπουτσια η μοσχαρισιες μπριζολες κάθε μερα ) χορτα οσπρια και γαλα με αυτά μεγαλωσε 6 παιδια τα σπουδασε και τα παντρεψε ,ΓΙΑΤΙ;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΑ ? ΗΘΟΣ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ παρολο που ήταν αγράμματη από ένα χωριο που ουτε θυμάμαι πως το λενε ,λεξεις θεσμοι που είναι αγνωστες μονο στα αρπακτικα εξ βορα. Αυτή δεν μπορουσε να πασσάρι τα παιδιά της καπου όπως οι περισσοτερες βορειες και να κανει την ζωη της η να υσχηρηζετε ότι (παλευη) για τα ορφανα της ,ανετα μπορουσε εκεινα τα δισκολα χρονια (μεταπολεμικά χρόνια χειρότερα από ανατολικό μπλοκ)αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ . Εναι θεμα επιλογης καθαρα .δεν γινετε να απαιτης από την ζωη την χλιδα με μοναδικο προνομια το ακατοικιτο κεφαλι σου ήμαρτον ξυπνήστε ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΟΝ ΚΙΧΟΤΕΣ  του 2007 όπου κλάμα και ποίημα αμάν ποιά

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σου επιστρεφω την ερωτηση. Εχεις καποιο προβλημα με την αναγνωση της ελληνικης;
Ξεστραβωσου και διαβασε τον τιτλο του topic "Περι ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ πορνειας"... Στο ονομα της ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ του Δια θελω να μου πεις που κολλαει η νομιμοτητα στην καταναγκαστικη πορνεια.Και δεν κανω τον εξυπνο (ποτε αλλωστε δεν εχω προσπαθησει να τον κανω οσο ειμαι μελος του forum).Απλα οταν μου δειχνουν το φεγγαρι, δεν κοιταω το δαχτυλο...

Έγραψα ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα ως συμπέρασμα μιας σκέψης. Και εσύ μου παραθέτεις κάτι άσχετο.

Για να στο δώσω να καταλάβεις λοιπόν. Είπα: Γι' αυτό ελευθερία ο καθένας να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει σε πλήρη νομιμότητα. Δηλαδή αυτό είναι το δέον, έτσι πρέπει να είναι. Και η νομιμότητα πάει στο γεγονός ότι καταναγκασμός υπάρχει κυρίως σε περιβάλλον παρανομίας. Γιατί μια κοπέλλα που επιλέγει νόμιμα να δουλέψει ως πόρνη δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Και εσύ μου παραθέτεις βίντεο μιας τρομοκρατημένης κοπέλλας που τρώει ξύλο και λες: Αυτο να το πουμε στην κοπελα του βιντεο....

Ε ναι λοιπόν αυτό πρέπει να το πούμε στην κάθε κοπέλλα. Γιατί κάθε κοπέλλα πρέπει να έχει το δικαίωμα να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει. Αν θέλει να γίνει πουτάνα να μπορεί νόμιμα να γίνει πουτάνα. Αν δεν θέλει να μην εξαναγκάζεται από κανέναν να γίνει.

Είμαι κατανοητός τώρα;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μια αληθεια και όχι ποιημα είναι ότι η γιαγια μου μεγαλωσε 6 ορφανα (πεθανε ο παππούς νωρίς)χωρίς να κάνει βίζιτες ούτε πίπες ,μάζευε χόρτα και τα ταιζε τα παιδια της και ουτε ειχε παραλογες απαιτησης από την ζωη ,(ακριβα παπουτσια η μοσχαρισιες μπριζολες κάθε μερα ) χορτα οσπρια και γαλα με αυτά μεγαλωσε 6 παιδια τα σπουδασε και τα παντρεψε ,ΓΙΑΤΙ;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΑ ? ΗΘΟΣ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ παρολο που ήταν αγράμματη από ένα χωριο που ουτε θυμάμαι πως το λενε ,λεξεις θεσμοι που είναι αγνωστες μονο στα αρπακτικα εξ βορα.

ʼκη, η γιαγιά έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αυτό που πρέπει για να συνεχιστεί η ΖΩΗ, και το οποίο είναι άγνωστο όχι μόνο στα βόρεια αρπακτικά, αλλά τείνει να γίνει και στα ... εγχώρια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παιδιά, ας μην το κουράζουμε...
Υπάρχει κάποιος από εμάς που εγκρίνει το τράφικινγκ, τη σωματεμπορία, το εμπόριο λευκής σαρκός, τους εξαναγκασμούς, τις απαγωγές, τους εκβιασμούς;
Εκτιμώ πώς όχι...
Θέλουμε αυτή που μας παρέχει την όποια υπηρεσία (είτε χορός σε στριπτιτζάδικο είτε μπουκιτσί σε στούντιο) να το κάνει χωρίς καμία μα καμία εξωτερική πίεση...Αφενός διότι σεβόμαστε την αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου αφετέρου διότι έτσι το κάνει καλύτερα..

Ας μην συγχέουμε τους εσωτερικούς λόγους που οδήγησαν την κάθε κοπέλα στην πορνεία με τον εξαναγκασμό από τρίτον...Το γιατί την κάνει αυτή τη δουλειά δεν με νοιάζει όπως δεν νοιάζει αυτόν που εξυπηρετώ στη δικιά μου δουλειά γιατί την κάνω...ʼρκεί να είχε και άλλες εναλλαλτικές επιλογές όταν αποφάσισε να ξεκινήσει.
Και ενώ ακούμε διάφορες στατιστικές για χ, ψ, ζ θύματα δουλεμπορίου ποτέ δεν έχω ακούσει από καμία οργάνωση φεμινιστικής παράνοιας και πολιτικής ορθότητας το εξής πολύ απλό: Από τις χ γυναίκες που εκδίδονται σε μια δεδομένη χώρα πόσες το κάνουν με τη θέλησή τους;
Διότι όταν στο Μουντιάλ της Γερμανίας συνέρρεαν κατά χιλιάδες γυναίκες ΜΟΝΕΣ τους για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση (και προσοχή, όχι στο Ελλαδιστάν, στη Γερμανία όπου κάποιοι νόμοι τηρούνται και ο νομοθέτης έχει επιτρέψει τη λειτουργία μεγάλων οικων ανοχής που εξασφαλίζουν και την κοπέλα και τον πελάτη- στο δε Λονδίνο και παρίσι πιο εύκολά βρίσκεις συνοδό παρά υδραυλικό- αλλά προφανώς και οι αγγλογάλλοι μπάτσοι είναι ξεπουλημένοι στους νταβάδες) ενθυμούμαι κάποιες φεμινίστριες σε εκπομπες να έχουν καταπιει τη γλώσσα τους και να αρχίσουν την ηθικολογία για το πόσο κακή είναι η πορνεία ως φαινόμενο...
Το πόσες από αυτές βέβαια ανελίχθηκαν χάρη στο μουνί τους (και στον κώλο τους κάποιοι πουστράκοι) δεν θα το μάθουμε ποτέ...

Και ας σταματήσει η παράθεση των γνωστών βίντεο- εκτός αν φτιάχνουν αυτούς που τα παραθέτουν με τόση θέρμη...

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Προς str81977 Πες τα και εσύ μιστερ στους δον κιλότες γιατί βλέπουν μόνο το περιτύλιγμα και όχι την καραμέλα .Όλοι η οι περισσότεροι θέλουν με το ζόρι να το παίξουν ηρωες σε μάχες που δεν υπάρχουν και ως γνωστό από τέτοια σκηνικά ανύπαρκτα μονό αστυνομικοί , πολιτικοί , κανάλια , εφημερίδες κερδίζουν. Μάλλον ξέχασαν πολλοί ότι μεγαλώσαμε με ένα ζευγάρι παπούτσια και κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα πηγαίναμε στον τσαγκάρη για μπαλώματα και σόλες αλλά οι μανάδες μας δεν βρήκαν έναν άγνωστο να φύγουν κάπου άγνωστα για να μας πάρουν παπούτσια .Τρίχες είναι η μονή λέξη που αντιπροσωπεύει τις άθλιες ιστορίες για αγρίους που πουλάει η κάθε πουτανιτσα για να δικαιολογήσει το άθλιο πνευματικό και ιδεολογικό της παραλήρημα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
1ον)Δεν καταφερθηκα ΠΟΤΕ εναντιον της οικειοθελους πορνειας.Αντιθετως τη θεωρω λειτουργημα και αναγκαια σε μια κοινωνια.Εγω αλλωστε ειμαι ο πρωτος που πηγαινω σε μπουρδελα γιατι δεν εχω γκομενα.Και τα εχωσα στον aporia οταν καταφερθηκε εναντιον οσων πηγαινουν σε πορνες. ( )

2ον)Αυτο που καταδικαζω ειναι η ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ πορνεια.Γιατι πανω απο αντρας ειμαι ανθρωπος.Και ειναι αδιανοητο να υπαρχουν εν ετει 2007 αγοραπωλησιες γυναικων και παιδιων με σκοπο την εκπορνευση τους.

3ον)Γραφω στα αρχιδια μου ολους τους αριστερους, τους διανοουμενους, τους αμπελοφιλοσοφους, τους δημοσιογραφους και τις φεμινιστριες που κανουν σημαια τους τον αγωνα κατα του trafficking.Ολοι αυτοι το κανουν γιατι εχουν πολιτικο η οικονομικο οφελος χωρις πραγματικα να ενδιαφερονται για τις γυναικες.Εγω τι συμφερον εχω;

4ον)Αυτο που ειπα ειναι απλο και οποιος εχει ενα δραμι μυαλο ας το καταλαβει.Επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν οι πορνες που παμε (περαν των περιπτωσεων που εξωφθαλμα το κανουν με τη θεληση τους) ειναι θυματα η οχι καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι που παμε και γαμαμε.Δηλαδη οποιος παει να γαμησει κανενα φοβισμενο 18χρονο που εμφανως πανω στην πραξη δυσκολευεται και δυσανασχετει ε, τοτε ο ανθρωπος ειναι ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

5ον)Τα στοιχεια για το trafficking δεν τα λεω εγω, τα δινει ο ΟΗΕ και το Υπουργειο Δημοσιας Ταξης.Και μιλαμε για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ για να ειναι η εξαιρεση.

6)Str8 αν αυτο που εγραψες για την παραθεση του βιντεο αναφερεται σε εμενα και οτι μπορει να φτιαχνομαι απο το περιεχομενο του, εισαι αρρωστος και πραγματικα λυπαμαι...

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η καταναγκαστική πορνεία, σίγουρα έχει διαβαθμίσεις στον εξαναγκασμό της. ʼλλο να εκπορνεύεσαι για να φας, άλλο για να κυνηγήσεις το life style. Ισχύουν και τα δύο και οι ενδιάμεσες κλίμακες. Εμείς απλώς δεν το ψάχνουμε, γιατί αν το κάνουμε πρέπει να απόσχουμε από κάθε πράξη μαζύ τους. Ποιός σκέφτεται πως είναι το ανθρώπινο σώμα κάτω από την επιδερμίδα όταν πηδά, νεύρα, φλέβες, σάρκες, αίμα.....αηδία. έτσι είναι κι΄εδώ. Όσον αφορά δε αυτές πού εκπορνεύονται από ανάγκη (όχι τις ανήλικες του δουλεμπορίου), ισχύει αυτό της κατοχής. Όλες πεινούσαν, δεν γίναν όμως όλες πουτάνες των Ιταλογερμανών. Τέλος πάντων, όλοι νομίζω ότι καταδικάζουμε τη βία, αλλά και όλοι θέλουμε να πηδάμε πουτάνες που μας προσφέρει το σύστημα, άλλως τι κάνουμε εδώ. Ας είμαστε ειλικρινείς.

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μελικά αυτός ο aporia όλο παρεξηγείται και φεύγει κατηγορηματικά και ολο εδώ γύρω τριγυρνάει και συμμετέχει μάλιστα στα δρώμενα του site , μπράβο μετάλλαξη  :sperm: :headbang: :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η καταναγκαστική πορνεία, σίγουρα έχει διαβαθμίσεις στον εξαναγκασμό της. ʼλλο να εκπορνεύεσαι για να φας, άλλο για να κυνηγήσεις το life style. Ισχύουν και τα δύο και οι ενδιάμεσες κλίμακες. Εμείς απλώς δεν το ψάχνουμε, γιατί αν το κάνουμε πρέπει να απόσχουμε από κάθε πράξη μαζύ τους. Ποιός σκέφτεται πως είναι το ανθρώπινο σώμα κάτω από την επιδερμίδα όταν πηδά, νεύρα, φλέβες, σάρκες, αίμα.....αηδία. έτσι είναι κι΄εδώ. Όσον αφορά δε αυτές πού εκπορνεύονται από ανάγκη (όχι τις ανήλικες του δουλεμπορίου), ισχύει αυτό της κατοχής. Όλες πεινούσαν, δεν γίναν όμως όλες πουτάνες των Ιταλογερμανών. Τέλος πάντων, όλοι νομίζω ότι καταδικάζουμε τη βία, αλλά και όλοι θέλουμε να πηδάμε πουτάνες που μας προσφέρει το σύστημα, άλλως τι κάνουμε εδώ. Ας είμαστε ειλικρινείς.

ωραια αποψη και σωστη εκθεση ιδεων....+1

Επισκέπτης
Όλες πεινούσαν, δεν γίναν όμως όλες πουτάνες των Ιταλογερμανών.

Αυτές που δολοφονήθηκαν από ΟΠΛΑ/ΕΑΜ/ΚΚΕ/ΕΛΑΣ/ΕΠΟΝ και δεν συμμαζεύεται σαν τέτοιες μόνο τέτοιες δεν ήσαν. Απλά όποια είχε απορρίψει προτάσεις του τελευταίου βρωμιάρη του χωριού/γειτονιάς επειδή ο τύπος ήταν ξεφτυλισμένος , βρωμιάρης , αλκοολικός , σκατόψυχος , κοντός , άσχημος , μικροψώλης από  κωλοφάρα  και ο τύπος μετά βρέθηκε σε κάποια από τις οργανώσεις που προαναφέρθηκαν για να πάρει εκδίκηση καθάριζε τη γκόμενα που τον είχε κλάσει μαζί με όλη της την οικογένεια και για να δικαιολογήσει τη βρωμιά του, έλεγε ότι ήταν "πόρνη των κατακτητών" (ενώ το μόνο που τη βάραινε ήταν το ... καλό γούστο).

Τα ίδια είχαν γίνει και σε άλλες χώρες, όπως Ιταλία , Γαλλία (χώρα με παράδοση στα κουμμούνια και τους άνανδρους).

Το θέμα ξεφεύγει, αλλά με αφορμή την ατάκα που έρριξες για "πόρνες κατακτητών¨το ανέφερα ...

Επισκέπτης
Ρε εσείς. Εδώ μέσα υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που είχαν νταραβέρια με χιλιάδες στριπτιτζούδες, μασατζούδες , CG. Σε τι ποσοστό όλες  αυτές σας φάνηκαν να κάνουν ό,τι κάνουν με το ζόρι;

Προσωπικά από καμιά 1000άδα CG
από όλες τις στριπτζητζούδες των Αθηνων που είχα νταραβεριστεί την περίοδο 1997-2001 και από αρκετές σε μασατζήδικα ....

καμία δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε κάτι με το ζόρι. Όλες φαίνονταν γκόμενες με έντονο καταναλωτισμό από φτωχές χώρες, που είχαν το ατού μιας καλής εμφάνισης και το αξιοποιούσαν προκειμένου να καταναλώνουν όσο μπορούν περισσότερα και με λιγότερο κόπο. Γιατί αν σφουγγάριζαν σκάλες και καμπινέδες θα ζορίζονταν περισσότερο και θα είχαν λιγότερα φράγκα.

Τώρα το τι λέει το κάθε παπαρο-αναρχοκουμμούνι λίγη σημασία έχει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαι ποια δουλειά δεν είναι καταναγκαστική?
Το trafficing κατά κανόνα δεν αφορά την Ελλάδα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μακραν το πιο cult και ψυχεδελικο topic που εχει ανοιχτει ποτε ετσι οπως εξελισσεται... Αλλα λεει ο τιτλος, αλλα λεει ο ενας, αλλα απανταει ο αλλος, αλλος εχει της ψωλης του το χαβα... Ο chrysargos εκτος απο διαδοχικα ανοιγματα νεων θεματων, κανει και βουντου για να γινουμε κωλος.
Τελος παντων επι του θεματος εχω παγιωμενη και εκπεφρασμενη αποψη που δεν αλλαζει (βλ.παραπανω).Τα υπολοιπα τα θεωρω ειτε λογια αγνοιας, ειτε δικαιολογιες στρουνθοκαμηλισμου (τι γραφω ο κερατας).

Υ.Γ: Lakis33 πιο δεξια απο μενα ειναι ο τοιχος αλλα σε βρισκω κομματι υπερβολικο. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom