Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

  • Υπέρ!

    Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

    Ψήφοι: 1 25,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Μπα...Μάλλον καποιος θέλει να κάνει εκτεταμένη τράκα και βρήκε το κόλπο της συγκέντωσης...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
απο ιδεολογος τρακαδορος? :o
ο κινεζοκυπριος απτην καλαματα? :2funny: :2funny: :2funny:
εδω εχει κατακλυσει το νετ με μηνυματα για την πορεια :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
26
Πόντοι
66
ειναι ιδεολογικος ο αγωνας του ρε τυπε :2funny:
smoking-030.gif

smoking-cigar-037.gif

Είσαι σωστός, ο τύπος απλά δείχνει το δρόμο. :rockon:

Φέρτε πακέτα από πριν γιατί τα περίπτερα δεν αρκούν.
Καφέδες θα πάρουμε από τα Everest που κάνουν ωραία freddos.
Στις 30 του μήνα θα είμαστε όλοι εκεί. :rockon:


2 τσιγαρα??????????

κ μιλαει κ κανει αγωνες???

να το αυξησει παραυτα
ντροπη!!!

Πρόσεχε τα λόγια σου.
Ποτέ δε ξέρεις πως θα μπορούσε να επιδράσει μία ενδεχόμενη αύξηση τσιγάρων στον πρωτεργάτη του κινήματος.
Δηλαδή τώρα μιλάμε για 2 τσιγάρα και διαμαρτυρία έξω από το Σύνταγμα.
Μπορεί άμα γίνουν 5 να καταλάβει την Ακρόπολη.
Μπορεί άμα γίνουν 10 να σκορπάει άνθρακα στο μετρό.
Άμα φτάσει στο πακέτο, δε, δε θέλω να το σκέφτομαι καν.
Thou shall not dare the chinesecypriot my friend...


Μπα...Μάλλον καποιος θέλει να κάνει εκτεταμένη τράκα και βρήκε το κόλπο της συγκέντωσης...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ούτε στα πανεπιστήμια δεν τα κάνουν αυτά. :2funny: :2funny: :2funny:
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66
εχεις δικιο.
σορυ.
ηταν λαθος μου.
ηταν μια απερισκεψια.
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα, στις 30/6 θα καπνισω του σκασμου, αλλα γενικα σπανια καπνιζω
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
δεν τα οργανωνω αυτα τα πραγματα εγςπαντως απλα γοθσταρω τι φαση και τον αγωνα των παιδιων αυτων:


 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.741
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν τα οργανωνω αυτα τα πραγματα εγςπαντως απλα γοθσταρω τι φαση και τον αγωνα των παιδιων αυτων:
Καλα κανεις! ειναι πιο <<υγειες>> να αντιδραμε εστω κι ετσι παρα να μενουμε παθητικοι.
Τωρα το ποσο υγειες ειναι να διαμαρτυρεσε υπερ του καπνισματος ακουγετε λιγακι οξυμωρο... αλλα εγω μιλαω γενικα για τετοιου ειδους κινητοποιησεις!
Επισης μεσα απ αυτα βλεπεις και την δυναμη του νετ
 

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Μηνύματα
220
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αντε παλι αοριστες γενικολογιες, και παλι αλλαγη στασης απεναντι σε θεματα που ειχες απαντησει διαφορετικα πιο πριν....

1ο. Οταν μου λες οτι θα με ξεβρακωσεις και απανταω προσεχε μη φας καμια κλανια στη μουρη, καποιος με κοινη λογικη(οπως σου αρεσει να λες) θα καταλαβαινε οτι προκειται για χιουμορ και οχι για βρισια (εισαι ζωο, ηλιθος κλπ) που εξαπολυεις εσυ

2ο. Τωρα λες οτι, οτι ειναι κατα της δημοσιας υγειας να τιμωρειται, πριν ελεγες οτι τα αυτοκινητα επειδη ειναι "πρακτικα" δεν σε πειραζει και τοσο που δηλητηριαζουν την ατμοσφαιρα

3ο. Τα επιχειρηματα που παραθετεις εχουν να κανουν μονο με τα "θελω" σου και δεν εχεις δωσει ουτε ενα παραδειγμα νομιμοτητας τους. Εγω σε αντιθεση προσπαθω να σου δωσω να κααταλαβεις με βαση το συνταγμα οτι αυτα που λες ειναι μπαρουφες! Αλλα αποτι φαινεται για σενα το συνταγμα ειναι μια πλατεια στο κεντρο της Αθηνας.

4ο. Για σενα δεν ειναι πρακτικο να υπαρχουν ξεχωριστοι χωροι γιατι εσυ θες να εχεις το δικαιωμα να πηγαινεις οπου θες,απο μενα ομως δε σε πειραζει αμα στερηθει αυτο το δικαιωμα!Παλι δηλαδη την παρτη σου κοιτας!

5ο. Βεβαιως δεν εχεις να απαντησεις τιποτα για τον ποιοτικο προσδιορισμο των δικαιωματων, γιατι απλα ξερεις οτι λες μαλακιες οτι αυτο που μετραει ειναι μονο εσυ και η δικια σου υγεια! Η δικια μου ψυχικη υγεια και ηρεμια δεν σε αφορα καθολου φαινεται!Γενικα ο ορος δικαιωματα του αλλου, ειναι αγνωστη λεξη για σενα! Για σενα υπαρχουν μονο τα δικα σου δικαιωματα!

6ο. Αυτα που λεω τα οποια θεωρεις οτι τα κανουν μονο οι μη καπνιστες.....ειδες πουθενα να το λεω αυτο? Εγω θιγω το θεμα οτι για ολες τις πραξεις που στρεφονται κατα της δημοσιας υγειας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιος τις κανει, εσυ και οι ομοιοι σου σφυριζετε αδιαφορα! Ο μονος τομεας που σπαταλατε ολη σας την ενεργεια και ολη σας την αγανακτηση ειναι για τους καπνιζοντες συνανθρωπους σας!

Κοψε λοιπον τις παπαριες κοιτα να διαβασεις το Συνταγμα της χωρας και αν θες μια φιλικη συμβουλη, μη διανοηθεις να καρφωσεις κανεναν! Εχε υποψιν σου οτι οι καταγγελιες πρεπει να γινονται επωνυμα και σε αυτη την περιπτωση η κουκουλα δεν θα σε σωσει! Α και απο 1 ιουλιου να κανεις τακτικα μπιντε! Το επιασες το υπονουμενο ε? χαχαχα

To 4o τα λεει ολα... :dancing: :dancing: :dancing:

Παραυτα...εχω να πω τα εξης:
1. Η γενικη λογικη του τσιγαρομετρου ειναι οτι η Δυτικη κοινωνια αποδοκιμαζει το καπνισμα γιατι ως γνωστο προκαλει κακο
στην υγεια των καπνιστων αλλα και των παθητικων (λιγοτερο).Με το τροπο αυτο λογικα θα υπαρχει μειωση του καπνισματος, αρα καλο για την υγεια ολων μας.Αλλωστε νομιζω οτι σχεδον ολοι θελουμε να το κοψουμε, απλως ειναι δυσκολο κ θελουμε να το κανουμε οποτε αποφασισουμε εμεις.(Που βεβαια δεν το απαγορευει ο νομος).
2. Ειναι σαφως λαθος επιχειρημα (μαλλον ηλιθιο για μενα) το οτι λεγεται με τα νοσηλεια των καπνιστων οτι δηλ. και καλα γιατι ο μη καπνιστης πληρωνει μερος των νοσηλειων των καπνιστων.Απλουστατα: Α) Ο καπνιστης τα εχει πληρωσει τα νοσηλεια του με το παραπανω μεσω του εμμεσου φορου στο τσιγαρο κ Β)Υπαρχουν πολλα παρομοια παραδ. που δε νομιζω οτι δεν τα ξερετε αρα δε τα γραφω...
3. Το μετρο οπως κ πολλα αλλα ειναι εν μερει φασιστικο..Αλλα ετσι ειναι οι νομοι.Δε γινεται να συμφωνουν ολοι, ουτε μονο αυτοι που τους συμφερει.1 π.χ. Το αλκοολ, η ολογιστη χρηση κινητου κλπ.. καποια στιγμη θα πρεπει να περιοριστουν.
ΔΕΝ ειναι εγκληματικο να πωλειται αλκοολ σε μικρες ηλικιες??Δεν γινονται τοσα εγκληματικα για το περιβαλλον?Δεν πεθαινουν μιλιουνια απο ελλειψη νερου-φαγητου σε 3κοσμικες χωρες?Τι κανουμε γι αυτα..τεσπα..
4. Γι αυτο μη συγχεει ο καθενας αλλα παραδειγματα γιατι ετσι δε βγαινει ακρη.Π.χ. τη ρυπανση αυτοκινητων κ.α.
5. Αφου ομως η απαιτηση των μισων Ελληνων ειναι οι 2 χωροι στα μαγαζια γιατι να μη μπορει να ισχυσει??
Δεν ειναι ενηλικες που ψηφιζουν αρα κ εκλεγουν τα μετρα??
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!

η διαμαρτυρία αυτή θα είναι περισσότερο συμβολική για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας προς την εξουσία... Που αντί να ασχολούνται με την μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων στην Αθήνα, τον έλεγχο και την ποιότητα αυτών που τρώμε, την μείωση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων (που αντί να αυξάνουν τα τέλη τα μειώνουν!), αντί να ενδιαφερθούν για την αύξηση πρασίνου στην πόλη (κάθονται και κόβουν δέντρα και φτιάχνουν πάρκιν), αντί να εφαρμόσουν εναλλακτικές πρακτικές για την απαλλαγή από τα απορρίματα (αντ'αυτού κάθονται και τα καίνε απλά αγνοώντας τις συνέπειες), αντί να βελτιώσουν το σύστημα υγείας (που οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή άργησε το ασθενοφόρο) κλπ κλπ... κάθονται και εισαγάγουν αντικαπνιστικά μέτρα..!
Δεν είμαστε κατά των μέτρων και μάλιστα δεν πολυγουστάρουμε τους ''ελληνάρες'' που καπνίζουν όπου κάτσει για να σπάσουν τα νεύρα των γύρω... Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, έστω και στοιχειώδης...
ΑΛΛΑ, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, το κύριο μέλημα της όποιας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η επιβολή αυτών των μέτρων..! Και όχι μόνο αυτό..! Αυξάνουν και τις τιμές των πακέτων! Π.χ. Από 3 το πήγαν 3,20, μιλάμε για αύξηση 6,7% !! Και αυτό το κάνουν κάθε τρεις και λίγο..! Θα πείτε καλά κάνουν γιατί έτσι μας αποτρέπουν απ' το να παίρνουμε πολλά τσιγάρα..! Έτσι όμως κάνουν με τα περισσότερα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν..! Και αυξήσεις στους μισθούς φέτος γιοκ! Λόγω της 'οικονομικής κρίσης' (μήπως τους συμφέρει λίγο και χρησιμοποιούν την φράση όπου λάχει;
Αυτό που λέμε είναι πως να μεν αυτά τα θέματα είναι σημαντικά (όπως π.χ. και ότι αποσύρουν τα παλιά κλιματιστικά και δίνουν έκπτωση στην αγορά καινούριων), ΟΜΩΣ μου φαίνεται τόσο γελοίο να ασχολούνται με αυτά τα θέματα και ΟΧΙ με τα σημαντικότερα όλων (όσον αφορά το περιβάλλον και την δικιά μας υγεία).. Γιατί δεν κλείνουν τις βιομηχανίες που είναι ρυπογόνες για το περιβαλλον;; (και για την υγεία μας) ; Γιατί δεν τολμάνε..! Γιατί παίρνουν τόσα λεφτά ,μίζες, όπως θες πες το, απο αυτές που δεν τους συμφέρουν να τις κλείσουν..! Και αντί να επιβάλλουν μέτρα σε αυτές τις βιομηχανίες ώστε να λειτουργούν χωρίς να ρυπαίνουν, τους επιβάλλουν πρόστιμα, οπότε και οι βιομηχανίες συνεχίζουν μια χαρά να ρυπαίνουν και οι υπουργοί τα τσεπώνουν..! Αντ' αυτού επιβάλλουν μέτρα σε εμάς..!
Και πιστέψτε με αυτά που βγάζουν οι βιομηχανίες, αυτά που παράγουν (και τα τρώμε) είναι πολύ περισσότερο βλαβερά για την υγεία μας από τους καπνούς των τσιγάρων!!
Γι' αυτό λοιπόν κάνουμε αυτήν την διαμαρτυρία, γιατί είμαστε κατά της επιβολής αυτών των μέτρων (κατά της επιβολής, όχι κατά των μέτρων) γιατί πιστεύουμε πως άλλα πράγματα πρέπει να βρίσκονται σε προτεραιότητα..! Όταν φτιαχτούν όλα τα υπόλοιπα τότε συζητάμε και για αντικαπνιστικά μέτρα!
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας;;;;;  Δεν πήραν αύξηση 20% μόνον το 2009;;;;

Που γίνεται καύση απορριμάτων στην Ελλάδα;;

Ρε πάτε μαζέψτε καμιά γόπα από τις παραλίες και αφήστε κατά μέρους τις διαμαρτυρίες.
 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
369
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν το κλεινουμε το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα να παμε ολοι στις παραλιες λεω εγω..?
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
Μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας;;;;;  Δεν πήραν αύξηση 20% μόνον το 2009;;;;

Που γίνεται καύση απορριμάτων στην Ελλάδα;;

Ρε πάτε μαζέψτε καμιά γόπα από τις παραλίες και αφήστε κατά μέρους τις διαμαρτυρίες.
οχι ρε πατε................παμε! την ουριτσα μας δεν την βγαζουμε απ εξω!
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας;;;;;  Δεν πήραν αύξηση 20% μόνον το 2009;;;;

Που γίνεται καύση απορριμάτων στην Ελλάδα;;

Ρε πάτε μαζέψτε καμιά γόπα από τις παραλίες και αφήστε κατά μέρους τις διαμαρτυρίες.

To abatar σου γιατί είναι σαύρα?? Μηπως είσαι ο (Σ)αβραμόπουλος???
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
...Σεβόμασται αυτούς που δεν καπνίζουν και είναι δικαίωμα τους....Αλλά σεβασμός και στους καπνιστές..!!!!Όταν μας παίρνουν 3 ευρώ για τα τσιγάρα (ενώ η αξία τους είναι 50 λεπτά .!!)θα μας σέβονται...!!!'Αν η πολιτεία ''κόπτεται''για την υγεία μας ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.....!!!Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει @@.....!!

...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....!!!!ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......!!!!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ''ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.....!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.....!!!!!!!!!


...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ:ΩΡΑ 20:00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ......

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ...

ΠΑΤΡΑ-ΛΙΜΑΝΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...!!!)

...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!

...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!

...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!

...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!

ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Καπνιστές του κόσμου ενωθείτε!!

Ελάτε στις 30 Ιουνίου 20:00 στο Σύνταγμα, να διαμαρτυρηθούμε για τα νέα μέτρα!!

Είτε είστε καπνιστές είτε όχι, αυτή η διαμαρτυρία σεν απευθύνεται στους πολίτες αλλά στην εξουσία που μας επιβάλλει αυτά τα φασιστικά μέτρα..

Ακόμα και να είναι κάποιος υπέρ αυτών των μέτρων, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει πως ακόμα και οι καπνιστές, άνθρωποι είναι, και χρειάζονται και αυτοί τον δικό τους χώρο για να καπνίζουν. Δεν μπορούν να απαγορεύουν το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους και μη, και να μην υπάρχει έστω και ένας χώρος για καπνίζοντες!!

Εμείς οι καπνιστές καταλαβαίνει τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν όσοι δεν θέλουν να μυρίζουν τον καπνό του τσιγάρου και είναι παθητικοί καπνιστές. Όμως έχουμε το δικαίωμα να πραγματοποιούμε τις ανάγκες μας και στον χώρο εργασίας μας και όταν βγαίνουμε! Και με αυτό εννοούμε ότι χρειαζόμαστε ξεχωριστούς χώρουν για το κάπνισμα. Θα σεβαστούμε τους μη καπνιστές αν μας σεβαστούν και μας!!

Όλοι λοιπόν στο Σύνταγμα στις 30 Ιουνίου 2009 στις 20:00 να αντιδράσουμε. Γιατί προπαντώς αυτή η κίνηση θα είναι ένα δείγμα αντίστασης προς την εξουσία!!

Έχουμε και group στο facebook : Ενωθείτε και προωθήστε!!!
 
OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Μηνύματα
106
Like
0
Πόντοι
1
Μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας;;;;;  Δεν πήραν αύξηση 20% μόνον το 2009;;;;

Που γίνεται καύση απορριμάτων στην Ελλάδα;;

Ρε πάτε μαζέψτε καμιά γόπα από τις παραλίες και αφήστε κατά μέρους τις διαμαρτυρίες.

δεν θα είναι πορεία, θα είναι διαμαρτυρία... Και όποιος θέλει έρχεται όποιος δεν θέλει όχι.. Έχει χαρακτήρα καθαρά συμβολικό..! Δεν είμαι κατά των μέτρων και μάλιστα δεν πολυπάω τους ''ελληνάρες'' που καπνίζουν όπου κάτσει για να σπάσουν τα νεύρα των γύρω... Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, έστω και στοιχειώδης...
ΑΛΛΑ, δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, το κύριο μέλημα της όποιας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η επιβολή αυτών των μέτρων..! Και όχι μόνο αυτό..! Αυξάνουν και τις τιμές των πακέτων! Π.χ. Από 3 το πήγαν 3,20, μιλάμε για αύξηση 6,7% !! Και αυτό το κάνουν κάθε τρεις και λίγο..! Θα μου πείτε καλά κάνουν γιατί έτσι μας αποτρέπουν απ' το να παίρνουμε πολλά τσιγάρα..! Έτσι όμως κάνουν με τα περισσότερα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν..! Και αυξήσεις στους μισθούς φέτος γιοκ! Λόγω της 'οικονομικής κρίσης' (μήπως τους συμφέρει λίγο και χρησιμοποιούν την φράση όπου λάχει;Κλείσιμο ματιού
Αυτό που λέω είναι πως να μεν αυτά τα θέματα είναι σημαντικά (όπως π.χ. και ότι αποσύρουν τα παλιά κλιματιστικά και δίνουν έκπτωση στην αγορά καινούριων), ΟΜΩΣ μου φαίνεται τόσο γελοίο να ασχολούνται με αυτά τα θέματα και ΟΧΙ με τα σημαντικότερα όλων (όσον αφορά το περιβάλλον και την δικιά μας υγεία).. Γιατί δεν κλείνουν τις βιομηχανίες που είναι ρυπογόνες για το περιβαλλον;; (και για την υγεία μας) ; Γιατί δεν τολμάνε..! Γιατί παίρνουν τόσα λεφτά ,μίζες, όπως θες πες το, απο αυτές που δεν τους συμφέρουν να τις κλείσουν..! Και αντί να επιβάλλουν μέτρα σε αυτές τις βιομηχανίες ώστε να λειτουργούν χωρίς να ρυπαίνουν, τους επιβάλλουν πρόστιμα, οπότε και οι βιομηχανίες συνεχίζουν μια χαρά να ρυπαίνουν και οι υπουργοί τα τσεπώνουν..! Αντ' αυτού επιβάλλουν μέτρα σε εμάς..!
Και πιστέψτε με (όπως είπα και πρίν) αυτά που βγάζουν οι βιομηχανίες, αυτά που παράγουν (και τα τρώμε) είναι πολύ περισσότερο βλαβερά για την υγεία μας από τους καπνούς των τσιγάρων!!
Γι' αυτό λοιπόν κάνουμε αυτήν την διαμαρτυρία, γιατί είμαστε κατά της επιβολής αυτών των μέτρων (κατά της επιβολής, όχι κατά των μέτρων) γιατί πιστεύουμε πως άλλα πράγματα πρέπει να βρίσκονται σε προτεραιότητα..! Όταν φτιαχτούν όλα τα υπόλοιπα τότε συζητάμε και για αντικαπνιστικά μέτρα!
Επίσης, δεν ορκίζομαι ότι όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία (αν τελικά αυτή γίνει) έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις (μάλλον θα το κάνουν έτσι για την πλάκα), αλλά όπως ξαναείπα η διαμαρτυρία θα έχει πιο πολύ συμβολικό χαρακτήρα
 

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.554
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
30 Ιουνίου να πας μόνος σου στο Σύνταγμα να καπνίζεις λες και έχεις να μας δείξεις τίποτα σοβαρό,δεν σου κόβουν και το ψωμί αλλά να ασχολήσαι με τις μαλακίες σου στο προσωπικό σου χώρο.
Και 10 ευρώ θα φτάσουν τα τσιγάρα γιατί και τα ναρκωτικά ακριβά είναι,αλλά το τσιγάρο είναι το ναρκωτικό των φτωχών.
Άσε που είναι και λίγο ντεμοντέ και η μόδα ξεφτίζει ότι όταν καπνίζεις είσαι και πολύ μάγκας αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαι και πολύ μαλάκας επιρεπής σε αβιταμίνωση,καταχρήσεις και καρκίνους.
Ασχοληθείτε με τίποτα πιό σημαντικό από το να καπνίζεται και να καταστρέφεται τον οργανισμό σας κάθε μέρα και να αυτοκτονείτε κάθε μέρα γιά το συμφέρον κάποιων που σας περνάνε για ηλήθιους για να βγάζουν λεφτά.
 

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
96
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά για ηρεμήστε οι καπνιστές!Είναι τόσο τρελό το να απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα σε μαγαζιά,εστιατόρια,ταβέρνες,καφετέριες,nightclub και bar?Μπορείτε να καπνίζετε στους δρόμους,στις πλατείες,στα σπίτια σας.Αν εργάζεστε μπορείτε στο διάλλειμα σας να πάτε έξω και να κάνετε το τσιγάρο σας.Τι σας φταίνε οι άνθρωποι που δεν καπνίζουν;Σκεφτήκατε μικρά παιδιά που τα γεμίζετε καρκίνο;Ανθρώπους με καρδιά και άλλα προβλήματα υγείας;Δεν είανι δυνατόν για μια κωλοσυνήθειά σας να αποτρέπονται άνθρωποι απο το να απολαμβάνουν διαφορα πράγματα για να αποφύγουν τον καπνό.

Ελάτε έξω Αγγλία και να δείτε όλοι που δεν καπνίζει κανείς σε κειστούς χώρους και απαγορεύεται και στα λεωφορεία και παντού.

+ 1000  :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom