Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

• Υπέρ!

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
και εγω σου λεω...να απαγορευτει το καπνισμα...
αλλα πρεπει παντου να υπαρχουν ειδικοι χωροι για τους καπνιστες..αλλιως ειναι ρατσιστικο...πουθενα δεν θα φτιαξουν χωρους για τους καπνιστες τα μουνοπανα...οποτε δεν φταιω...θα καπνιζω οπου μου γουσταρει..

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Προχθές φίλος ετών 39,καπνιστής πολλά χρόνια της τάξης 2 πακέτα την ημέρα,μου είπε ότι πάσχει από καρκίνο.Παντρεμένος με ένα μικρό παιδάκι,κι έτοιμος να βγει σε πρόωρη σύνταξη.Αυτός βέβαια πληρεί τις προϋποθέσεις,αλλιώς...κλάφτα.

Ο νόμος τελικά είναι μάπα.Θα έπρεπε να απαγορεύεται πλήρως και παντού το κάπνισμα.Και χωρίς εξαιρέσεις.Και ας καπνίζετε στα σπίτια σας μόνο.Αλλά στην Ελλάδα θα το κάνουν αυτό;Βγαίνει η κ.Κανέλη με το τσιγάρο στο χέρι και τον καπνό να φαίνεται στην τηλεόραση να μας πει για το ΚΚΕ..Έλεος...

Εδώ και τώρα απόλυτη απαγόρευση του καπνίσματος.Και οι καπνιστές που θα μπαίνουν στα νοσοκομεία για ασθένειες που έχουν σχέση με το κάπνισμα,να πληρώνουν εξ΄ολοκλήρου τα νοσήλεια.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τι ρατσιστικά και μαλακίες διαβάζω.Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή του να αυτοκτονεί στο σπίτι του και να αποποιείται παντός δικαιώματος.Ούτε το ΕΚΑΒ να μην πηγαίνει να τον μαζέψει.Με τη θέληση σου πεθαίνεις πια από νόσους που οφείλονται στο κάπνισμα.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Το τσιγαρο σας πειραξε..το οτι δεν μπορω να κανω μπανιο επειδη σε ολη της ακτογραμμη της Αθηνας εχει Βιλλες, οτι ριχνουν τους βοθρους στη θαλλασα, οτι τρωμε μεταλλαγμενα, οτι το ωραριο δεν τηρειται με αποτελεσμα στην υγεια, το καυσαεριο που αναπνεουμε και τοσα αλλα..δεν σας πειραξε. και επισης, εμενα το τσιγαρο μου κανει καλο γιατι με χαλαρωνει..δικαιωμα μου δεν ειναι? ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ. ναι ..ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ..θελω ειδικους χωρους παντου...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Bλέπω αρκετά ακραίες απόψεις.Δεν εκπλήσομαι.Οι ακρότητες είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των Ελλήνων,όπως και η στενοκεφαλιά!Αυτά τα δύο πάνε μαζί.Να ξεκαθαρίσω την θέση μου.Είμαι αντικαπνιστής.Με ενοχλεί αφόρητα ο καπνός.Συμφωνώ με την απαγόρευση.Το θέμα είναι οτι όπως πάντα κανείς απο τους ρυθμίζοντες δεν έχει κάνει τον κόπο να προβλέψει ένα πλάνο για τους καπνιστές καθως και για την χιονοστιβάδα εξελίξεων που θα φέρει αυτή η απαγόρευση.Όλοι το κοιτάνε απο την δική τους πλευρά και δεν κάνουν τον κόπο να μπουν για λίγο και στην άλλη πλευρά.Και μας έχουν ποτίσει με πείσμα και φανατισμό,κάνοντάς μας να διαλέξουμε στρατόπεδα λες κι έχουμε πόλεμο.Ετσι όπως πάμε θα έχουμε έναν μίνι-πόλεμο.Δεν μπορεί ξαφνικά μετά απο τοσα χρόνια να απαγορεύεις το πάθος ενός ανθρώπου πάνω στον καφέ του την μπίρα του και την χαρά του.Αυτό που με θλίβει είναι οτι οι περισσότεροι καπνιστές κάνουν μεγάλες δηλώσεις με περίσσια επιθετικότητα και μαγκειά και κάποιοι αντικαπνιστές βγάζουν απωθημένα χρόνων με άκομψο τρόπο.Χαλαρώστε.Και οι μεν και οι δε.Δε νομίζω οτι χρειάζεται να κάνω κύρηγμα για να επισημάνω τα αρνητικά του καπνίσματος.Οι περισσότεροι τα γνωρίζουν και όσοι δεν τα γνωρίζουν θα ενημερωθούν κάποια στιγμή.Απλά νομίζω οτι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή γιατί το θέμα είναι πολύπλευρο και σοβαρό.Μιλαμε για την υγεία όλων μας και περαιτέρω για θέματα ελευθερίας,αξιοπρέπειας και σεβασμού στον συνάνθρωπό μας.Και δυστυχώς σε αυτές τις έννοιες είμαστε πάρα πολύ πίσω.Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτη η ιστορία αλλά πιστεύω θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και είμαι πολύ απαισιόδοξος για το μέλλον γενικά της κοινωνικής συνοχής.Επηρεάζονται ιδιοκτήτες,πελάτες,αστυνομία και τεστάρονται ανθρώπινες σχέσεις σε γραφεία,υπηρεσίες και άλλους χώρους πέρα απο τους χώρους διασκέδασης.Μακάρι να είμαι εγώ ο απαισιόδοξος και να βγω λάθος!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν από τα τσιγάρα δεν κέρδιζε το κράτος μεγάλα ποσά από τους φόρους,θα είχε νομοθετήσει αυστηρά και σκληρά.Όπως σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που δεν εξαρτώνται από τα λεφτά των καπνιστών...

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και εγω σου λεω...να απαγορευτει το καπνισμα...
αλλα πρεπει παντου να υπαρχουν ειδικοι χωροι για τους καπνιστες..αλλιως ειναι ρατσιστικο...πουθενα δεν θα φτιαξουν χωρους για τους καπνιστες τα μουνοπανα...οποτε δεν φταιω...θα καπνιζω οπου μου γουσταρει..

Και φυσικά  αν ισχύσει το ημίμετρο των καπνιστηρίων (παράθυρο για την εξασθένιση και κατάργηση στην πράξη του κολοβού μέτρου του κ. Αβραμόπουλου) απαιτούμε να διατίθεται αντίστοιχος  χώρος (εντευκτήριο) και χρόνος (όσος αυτού  που θα  χορηγείται για τα τσιγάρα των μη καπνιστών) για τη  χαλάρωση (διαλειμματάκι, κουβεντούλα, τυροπιτούλα, γαλατάκι, καφεδάκι) των μη καπνιστών. Δε θα καθόμαστε  εμείς μπροστά στις οθόνες για να καπνίζουν οι  εξαρτημένοι μελλοθάνατοι...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τι ρατσιστικά και μαλακίες διαβάζω.Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή του να αυτοκτονεί στο σπίτι του και να αποποιείται παντός δικαιώματος.Ούτε το ΕΚΑΒ να μην πηγαίνει να τον μαζέψει.Με τη θέληση σου πεθαίνεις πια από νόσους που οφείλονται στο κάπνισμα.

:thumbsup: :thumbsup:

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Bλέπω αρκετά ακραίες απόψεις.Δεν εκπλήσομαι.Οι ακρότητες είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των Ελλήνων,όπως και η στενοκεφαλιά!Αυτά τα δύο πάνε μαζί.Να ξεκαθαρίσω την θέση μου.Είμαι αντικαπνιστής.Με ενοχλεί αφόρητα ο καπνός.Συμφωνώ με την απαγόρευση.Το θέμα είναι οτι όπως πάντα κανείς απο τους ρυθμίζοντες δεν έχει κάνει τον κόπο να προβλέψει ένα πλάνο για τους καπνιστές καθως και για την χιονοστιβάδα εξελίξεων που θα φέρει αυτή η απαγόρευση.Όλοι το κοιτάνε απο την δική τους πλευρά και δεν κάνουν τον κόπο να μπουν για λίγο και στην άλλη πλευρά.Και μας έχουν ποτίσει με πείσμα και φανατισμό,κάνοντάς μας να διαλέξουμε στρατόπεδα λες κι έχουμε πόλεμο.Ετσι όπως πάμε θα έχουμε έναν μίνι-πόλεμο.Δεν μπορεί ξαφνικά μετά απο τοσα χρόνια να απαγορεύεις το πάθος ενός ανθρώπου πάνω στον καφέ του την μπίρα του και την χαρά του.Αυτό που με θλίβει είναι οτι οι περισσότεροι καπνιστές κάνουν μεγάλες δηλώσεις με περίσσια επιθετικότητα και μαγκειά και κάποιοι αντικαπνιστές βγάζουν απωθημένα χρόνων με άκομψο τρόπο.Χαλαρώστε.Και οι μεν και οι δε.Δε νομίζω οτι χρειάζεται να κάνω κύρηγμα για να επισημάνω τα αρνητικά του καπνίσματος.Οι περισσότεροι τα γνωρίζουν και όσοι δεν τα γνωρίζουν θα ενημερωθούν κάποια στιγμή.Απλά νομίζω οτι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή γιατί το θέμα είναι πολύπλευρο και σοβαρό.Μιλαμε για την υγεία όλων μας και περαιτέρω για θέματα ελευθερίας,αξιοπρέπειας και σεβασμού στον συνάνθρωπό μας.Και δυστυχώς σε αυτές τις έννοιες είμαστε πάρα πολύ πίσω.Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτη η ιστορία αλλά πιστεύω θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και είμαι πολύ απαισιόδοξος για το μέλλον γενικά της κοινωνικής συνοχής.Επηρεάζονται ιδιοκτήτες,πελάτες,αστυνομία και τεστάρονται ανθρώπινες σχέσεις σε γραφεία,υπηρεσίες και άλλους χώρους πέρα απο τους χώρους διασκέδασης.Μακάρι να είμαι εγώ ο απαισιόδοξος και να βγω λάθος!!!

Συμφωνώ σε όσα  λες, με μια διαφορά: δεν μιλάμε για το κάπνισμα, όσο και αν αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα (20000 θάνατοι στην Ελλάδα), αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. Που δεν  πλήττει μόνο όσυς  δεν  καπνίζουν , αλλά  και καπνίζουν (π.χ. γνωρίζω  πολλούς καπνιστές του μισού ή ενός πακέτου τη μέρα που ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ λόγω εργασίας ή διασκέδασης  να εισπνέουν καπνό 3 πακέτων τη μέρα).Νομίζω ότι 700, σλυμφωνα με τις συντηρητικότερες εκτιμήσεις  ,  θάνατοι το χρόνο στην Ελλάδα από παθητικό κάπνισμα, δεν είναι λίγοι,ε; Και επειδή δε ζούμε σε καθεστώς  θεοκρατίας, να ισχύει η απόλυτη  αλήθεια που εκστομίζει ο  καθένας, παρακαλώ τον οποιονδήποτε έχει μια επιστημονική μελέτη που αντικρούει τις αντικαπνιστικές  μελέτες χιλάδων επιστημόνων, να την παρουσιάσει. Αλλά τι περιμένετε σε μια χώρα που έχει καταργηθεί ο Διαφωτισμός και ο ορθός λόγος, που νικητής είναι  όποιος κραυγάζει δυνατότερα,  (φαντάζομαι θαυμάζετε ήθος και ύφος πολλών στο παρόν  θρεντ)  και που η συντριπτική πλειοψηφεία του γυναικείου  πληθυσμού πιστεύει στα ΖΩΔΙΑ, ενώ σεβαστή μειοψηφεία αντρικού  πληθυσμού,  πιστεύει και διαβάζει, Λιακόπουλο, Άδωνι-σπύρο Γεωργιάδη και Τάκη  Τσουκαλά.

pismir

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
0
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...
...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!
Διοργανωτής:ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ...!!!ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...!!!
Είδος: Σκοπός - Διαμαρτυρία
Δίκτυο: Παγκόσμιες
Ημερομηνία:Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009
Ώρα: 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Πόλη: Athens, Greece

Περιγραφή
...Σεβόμαστε αυτούς που δεν καπνίζουν και είναι δικαίωμα τους....Αλλά σεβασμός και στους καπνιστές..!!!!Όταν μας παίρνουν 3 ευρώ για τα τσιγάρα (ενώ η αξία τους είναι 50 λεπτά .!!)θα μας σέβονται...!!!'Αν η πολιτεία ''κόπτετε''για την υγεία μας ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.....!!!Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει @@.....!!

...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....!!!!ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......!!!!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ''ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.....!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.....!!!!!!!!!

...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ:ΩΡΑ 20:00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ......

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ...

ΠΑΤΡΑ-ΛΙΜΑΝΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...!!!)

...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!

...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!

...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!

...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!

ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...
...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!
Διοργανωτής:ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ...!!!ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...!!!
Είδος: Σκοπός - Διαμαρτυρία
Δίκτυο: Παγκόσμιες
Ημερομηνία:Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009
Ώρα: 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Πόλη: Athens, Greece

Περιγραφή
...Σεβόμαστε αυτούς που δεν καπνίζουν και είναι δικαίωμα τους....Αλλά σεβασμός και στους καπνιστές..!!!!Όταν μας παίρνουν 3 ευρώ για τα τσιγάρα (ενώ η αξία τους είναι 50 λεπτά .!!)θα μας σέβονται...!!!'Αν η πολιτεία ''κόπτετε''για την υγεία μας ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.....!!!Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει @@.....!!

...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....!!!!ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......!!!!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ''ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.....!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.....!!!!!!!!!

...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ:ΩΡΑ 20:00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ......

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ...

ΠΑΤΡΑ-ΛΙΜΑΝΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...!!!)

...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!

...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!

...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!

...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!

ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!
Το  "κόπτετε" θέλει "αι". Όσο για τους συλλογισμούς  είναι εκπληκτικοί. Να κλείσουν  οι καπνοβιομηχανίες και όχι να περιοριστεί το κάπνισμα εκεί που δε βλάπτει το συνάνθρωπο. Καπνοβιομηχανίες, Λιάνα , Παπαργυρόπουλος οι σύγχρονοι επαναστάτες, μαζί με τα παιδάκια του Δεκέμβρη, όλοι μαζί στο Σύνταγμα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καπνιζουμε κανονικα παντου και παντα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καπνιζουμε κανονικα παντου και παντα.
bowing-036.gif

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έρχεται η μέρα του τελευταίου τσιγάρου.

Είναι πλέον πολύ κοντά και χαίρομαι.

Καπνιστής και εγώ...αλλά ευκαιρία είναι να το κόψουμε.

Άντε με το καλό, και μην εξάπτεστε....ξιδάκι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έρχεται η μέρα του τελευταίου τσιγάρου.

Είναι πλέον πολύ κοντά και χαίρομαι.

Καπνιστής και εγώ...αλλά ευκαιρία είναι να το κόψουμε.

Άντε με το καλό, και μην εξάπτεστε....ξιδάκι!
οσο υπαρχει ο ηγετης κινεζοκυπριος τιποτα απο αυτα δεν θα γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom