KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εχω συναδελφους που καπνιζουν σε κλειστο χωρο 6 τετραγωνικων,καπνιζουμε κανονικα παντου και παντα.
πως να τους πω οτι ειναι καφροι?
εχω συναδελφους που καπνιζουν σε κλειστο χωρο 6 τετραγωνικων,καπνιζουμε κανονικα παντου και παντα.
6 τετραγωνικα?εχω συναδελφους που καπνιζουν σε κλειστο χωρο 6 τετραγωνικων,
εχω συναδελφους που καπνιζουν σε κλειστο χωρο 6 τετραγωνικων,
δεν ειναι καφροι φιλε.απλα κανουν την δουλεια τους.εχω συναδελφους που καπνιζουν σε κλειστο χωρο 6 τετραγωνικων,
Μην τους πεις τίποτα...να πηγαίνεις εκεί για να κλάνεις!
δεν ειναι καφροι φιλε.απλα κανουν την δουλεια τους.
θα με λενε γυφτο και βρωμιαρη...Μην τους πεις τίποτα...να πηγαίνεις εκεί για να κλάνεις!
οι ΒΡΩΜΟΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ δεν εχουν καταλαβει ποσο βρωμανε τσιγαριλα, δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν ρυτιδες απο το τσιγαρο και γερασμενο δερμα, αδειαζουν συχνα τον χοντο αλλα μαλλια ρουχα
και ανασα βρωμανε.
ελλεεινιδες βρωματε, ειναι γεγονος πλεον.
θα με λενε γυφτο και βρωμιαρη...
θα ελεγα αν μπορει να ρευεται κιολαςΗ κλανιά εκτός από υγεία...είναι και φυσική ανάγκη!
Δεν θα σου πούνε τίποτα.
Εάν την κάνεις και δυνατά, θα βάλουν και τα γέλια μάλιστα.
εγω λεω να του βαζουν τις καφτρες στο κολο οταν θα κλανει.Η κλανιά εκτός από υγεία...είναι και φυσική ανάγκη!
Δεν θα σου πούνε τίποτα.
Εάν την κάνεις και δυνατά, θα βάλουν και τα γέλια μάλιστα.
ροβυθια κοκα κολα φασολαδα και σοδαΔεν είναι το ίδιο...το ρέψιμο μπορείς να το κάνεις και χωρίς θόρυβο.
Εάν δεν έχεις φάει και τίποτα περίεργο...κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι.
Την κλανιά όμως...και λοκατζίδικη να την κάνεις, κάποια μυρωδιά θα την αφήσει, δεν μπορεί!
Και δεν είναι καλό να τις πνίγεις.
Οπότε...έξω από το γραφείο των τύπων που καπνίζουν...ταμπελίτσα κλανιστήριο..και να πηγαίνουν όλοι εκεί να τις αφήνουν.
axaxa!!!!!! ευτυχως που το κοψα!!!!θα με λενε γυφτο και βρωμιαρη...
μια συναδελφος μου οταν ερχεται για δουλεια καθαριζει με αζαξ πληκτρολογια κλπ, δυσανασχετει που μερικοι στυλοι δεν ειναι τοποθετημενοι σωστα... την πειραζει η ακαταστασια αλλα ερχεται για δουλεια με τρια πακετα τσιγαρα, δεν την ενοχλουν οι καπνοι και οι σταχτες και δεν αδειαζει ποτε τα τασακια, τετοια καφριλα μιλαμε.
οι ΒΡΩΜΟΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ δεν εχουν καταλαβει ποσο βρωμανε τσιγαριλα, δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν ρυτιδες απο το τσιγαρο και γερασμενο δερμα, αδειαζουν συχνα τον χοντο αλλα μαλλια ρουχα
και ανασα βρωμανε.
ελλεεινιδες βρωματε, ειναι γεγονος πλεον.
το κλασιμο η το τσιγαρο?axaxa!!!!!! ευτυχως που το κοψα!!!!
και τα 2!!!το κλασιμο η το τσιγαρο?
το κλασιμο η το τσιγαρο?
αρκανς οπως λεει και ο τυπος απτα σερραςκαι τα 2!!!
ε ναι ειμαι!!!!!!!!!!!αρκανς οπως λεει και ο τυπος απτα σερρας
και μην ξεχνας και οι γκομενες κλανουν
σιλβα εισαι η εξαιρεση