μπορω να καταλαβω τη "γλυκα" ενος τσιγαρου στο αινιγμα καφε στα φηρα,
αλλα τι νοημα εχει μεσα σε αυτοκινητο η κλειστους χωρους?
διαφημισουλα?????
μπορω να καταλαβω τη "γλυκα" ενος τσιγαρου στο αινιγμα καφε στα φηρα,
αλλα τι νοημα εχει μεσα σε αυτοκινητο η κλειστους χωρους?
;)διαφημισουλα?????
μονο την Ταιλανδη διαφημιζω εγω ρε παιδια,διαφημισουλα?????
οι γυναίκες δεν κλάνουν ρε...eitherway
Αυτό το thread δεν πρέπει να χαλαρώνει ποτέ.
Επί τη ευκαιρία, ανάψτε και ένα τσιγαράκι.
Έτσι για το καλό.
Πρέπει να καπνίζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
δικαίωμα στο κάπνισμα = δικαίωμα στη δημοκρατία
http://[URL unfurl="true"]www.tarheelcigarettes.com/images/index.8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και δικαιωμα στην κλανια τυπε μου
απο 1 ιουλιου πεφτουν οι μασκες,μπαινουν οι κουκουλες ,και αρχιζουν οι κολομβιανες γραβατες :2funny:
και στους χωρους των μη καπνιστων τυπε?εγω θα καπνιζω παντος κανονικα παντου.οπως κανω και τωρα.
θα ρθω στα σερρας να σε καταδωσω!!!!!εγω θα καπνιζω παντος κανονικα παντου.οπως κανω και τωρα.
τυπε και τωρα καπνιζω κανονικα παντου εγω.προχθες πηγα στην τραπεζα και μπηκα με το τσιγαρο μεσα.με κοιταξαν λιγο μυστηρια στην αρχη,αλλα στα αρχιδια μου.ο διευθυντης τις τραπεζας καπνιζει σαν πουστης το εχω δει 100 φορες,αν ηθελε κανενας ας ελεγε τιποτα.και στους χωρους των μη καπνιστων τυπε?
και αν σε καρφωσει κανεις?
εσυ να ερθεις να γυρισουμε καμια ταινια.θα ρθω στα σερρας να σε καταδωσω!!!!!
εισαι παμμεγιστος και τιτανοτεραστιος τυπε!τυπε και τωρα καπνιζω κανονικα παντου εγω.προχθες πηγα στην τραπεζα και μπηκα με το τσιγαρο μεσα.με κοιταξαν λιγο μυστηρια στην αρχη,αλλα στα αρχιδια μου.ο διευθυντης τις τραπεζας καπνιζει σαν πουστης το εχω δει 100 φορες,αν ηθελε κανενας ας ελεγε τιποτα.
τυπε μπαινω σε ενα ταξι ο ταξιτζης καπνιζει κανονικα.του λεω να καπνισω και μου ναι ρε κανε οτι θες,αναβω τυπε τσιγαρο και μιλαμε,σταματαει περνει εναν τυπο,με το που ξεκιναει ο ταριφας,λεει ο τυπος ειναι παρανομο που καπνιζετε,και του λεει ο ταριφας μεγαλε αν σε πειραζει να πηγαινεις με την ολυμπιακη.τον εστειλε κανονικα ο ταριφας.εισαι παμμεγιστος και τιτανοτεραστιος τυπε!
και γαμω τα ατομα ρε ο κιτρινιαρηςτυπε μπαινω σε ενα ταξι ο ταξιτζης καπνιζει κανονικα.του λεω να καπνισω και μου ναι ρε κανε οτι θες,αναβω τυπε τσιγαρο και μιλαμε,σταματαει περνει εναν τυπο,με το που ξεκιναει ο ταριφας,λεει ο τυπος ειναι παρανομο που καπνιζετε,και του λεει ο ταριφας μεγαλε αν σε πειραζει να πηγαινεις με την ολυμπιακη.τον εστειλε κανονικα ο ταριφας.
τυπε μπλε ειναι τα ταξι στην θεσσαλονικη.και γαμω τα ατομα ρε ο κιτρινιαρης
και τον ντουμανιασατε?
τυπε μου η δυναμη της συνηθειας τι να κανωτυπε μπλε ειναι τα ταξι στην θεσσαλονικη.
τυπε τον ντουμανιασαμε κανονικα.
τυπε ενας φιλος μου ειναι οδηγος στο κτελ.καπνιζει σαν πουστης μεσα στο λεωφορειο.δεν περνει χαμπαρι τιποτα.τυπε μου η δυναμη της συνηθειας τι να κανω
καλα του κανατε,αφου δεν του περασατε και καμια γραβατουλα τυχερος ειναι
μεγαλεεεε
και δεν του λενε τιποτα ρε τυπε?τυπε ενας φιλος μου ειναι οδηγος στο κτελ.καπνιζει σαν πουστης μεσα στο λεωφορειο.δεν περνει χαμπαρι τιποτα.
τυπε να ρχεσαι απο μενα να ντουμανιαζουμε τον τοπο(εγω εν τω μεταξυ το κοψα)τυπε ενας φιλος μου ειναι οδηγος στο κτελ.καπνιζει σαν πουστης μεσα στο λεωφορειο.δεν περνει χαμπαρι τιποτα.