Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
θελω να πεις για squirt, για οργασμους, κ.ο.κ.

υ.γ. πες και για καμια καινουργια γλουταμινη που σου επεσε στα χερια  :P

Σε κάποιο ιατρικό άρθρο που διάβασα σχετικά με το σημείο G αναφέρει ότι ο ερεθισμός του μπορεί να προκαλέσει εκσφενδόνιση υγρών με κάποια περιεκτικότητα ούρων. το θεμα ειναι οτι το σημείο G είναι σχεδόν αποδεδειγμένο πως δεν είναι πάντα υπαρκτό και ούτε έχει την ίδια ισχύ και επίδραση σε κάθε γυναίκα. Οπότε το squirting σαν φαινόμενο δεν συμβαίνει απαραίτητα σε όλες τις γυναίκες και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

ο μεγάλος Αϊνσταϊν είπε:

2 πράγματα δεν έχουν τέλος, το Σύμπαν και η Ηλιθιότητα, και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος...

Αυτά...

KENTAURUS

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το αν ξέρεις πότε χύνει μια γυναίκα ή όχι είναι θέμα παρατηρητικότητας (διότι τι να το κάνεις να γαμάς σαν ζώο αν δεν νοιάζεσαι για το σύντροφο σου) αλλά και εμπειρίας...Μια γυναίκα ΝΑΙ...Χύνει...όσο περίεργο και αν σας φαίνεται...Και πίστεψε με ξέρω πολύ καλά όταν πετάγονται τα υγρά της κοπέλας πάνω μου κάνοντας squirt κάτι το οποίο της το έμαθα εγώ! Γιατί είναι κάτι που είναι φυσιολογικό και μαθαίνετε! Σου φαίνεται περίεργο ε; Ποιός σου είπε όμως ότι εδώ μεσα είναι παιδάκια και άνθρωποι που τους αρέσει μόνο το ξενέρωτο σεξ; Και που ξέρεις αν κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια του "φυσιολογικού" όπως το χαρακτηρίζουν μερικοί σεξ και έχουν ζήσει αυτό που κάποιοι δεν θα το ζήσουν στα πιο τρελά τους όνειρα (δηλαδή αχαλίνωτο σεξ)...Δονητές, γλύψιμο, δάκτυλα, αξεσουάρ, καλή στύση, διάθεση και φαντασία (αλήθεια πόσοι από εσάς το έχετε κάνει άραγε σε πολυκατάστημα μέσα; Μέσα σε ασανσέρ μπροστά στους καθρέπτες; Το ξέρετε ότι η σεξουαλική φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα είναι τρελό αφροδισιακό; Τι λέω ε;) και προπάντων ειλικρινής επικοινωνία (όχι μόνο με τα λόγια αλλά και body language γιατί και εκεί φαίνεται η άλλου είδους επικοινωνία) και μετά έλα να μου πεις ΠΟΙΟΣ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΥΝΕΙ!
Δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν σεξ 2 λεπτά με το καυλί τους και τίποτα άλλο. Πρέπει να μάθουν ότι στο καλό σεξ δουλεύουμε και αξιοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας. Όταν όμως δεν νοιάζεσαι για την σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου, τότε δεν ξέρεις την τύφλα σου..και 100000000 φορές να γαμήσεις, δεν ξέρεις, πραγματικά τι σου γίνεται...Απλά γαμάς, σαν ζώο!Και δεν θα μάθεις ποτέ αν όντως χύνει μια γυναικά μαζί σου ή όχι!

Υ.Γ. Και ναι Αλιντισσα υπάρχουν και άντρες που ξέρουν...Είτε σου αρέσει είτε όχι...

Εγκρίνω και επαυξάνω.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι οι άνδρες ηρθαν στη γη για να ικανοποιούν τις γυναίκες.
Τότε μόνο θα ευχαριστηθούν και αυτοί και θα καταλάβουν τι ειναι sex.
Με ολη τη σημασία της λέξεως. (και της πράξεως)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Πάντως εμένα ρε παιδιά σκουίρτινκ δεν μου έχει τύχει ποτέ μόνο παχύρευστο άσπρο υγρό να βγαίνει απο τον κόλπο μου έχει τύχει αρκετές φορές

στον οργασμό η γυναίκα κλασικά βαρια-ανασαίνει, τρέμει όλο το κορμί της κ.λ.π.

πάντως εγώ πιστεύω ότι το αν μια γυναίκα θα μάθει να φτάνει σε οργασμό έχει να κάνει με τα βιώματά της απο την παιδική ηλικία τι της έχει μεταφέρει η μάνα της και το κυριότερο όσο έχει συνδέσει το σεξ με την ανηθικότητα τόσο πιο δύσκολο είναι για αυτήν....

εδω να σας πω για να γελάσετε έχω γνωστό που του έτυχε κοπέλα όχι παρθένα (είχε δεσμό 2 χρόνων του είπε)που ντρεπόταν να της κοιτάζει ο φίλος μου το αιδίο της αχαχαχαχαχαχ πόσο μάλλον για αμφότερο στοματικο έρωτα κ.λ.π.  :2funny:
είναι ποτέ δυνατόν αυτή η κοπέλλα να φτάνει σε οργασμό εύκολα?

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ντρεπόταν να της κοιτάζει ο φίλος μου το αιδίο της αχαχαχαχαχαχ πόσο μάλλον για αμφότερο στοματικο έρωτα κ.λ.π.  :2funny:
είναι ποτέ δυνατόν αυτή η κοπέλλα να φτάνει σε οργασμό εύκολα?
ντρεποταν?ακου εδω :uglystupid:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εδω που τα λεμε τελικα οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν γαμανε-με .
κορμια προς  πωληση διατιθονται πολλα.αυτα τα γαμας δεν τα γαμας.
της διαδρομης ο λοφος ειναι ομως η ικανοποιηση του αλλου που θα φερει την ουσιαστικη ικανοποιηση στο εγω μας.
Ειμαστε στοχοι μαρκαρισμενοι με ενα τεραστιο Χ στην πλατη .
στοχοι των πορνων και των τσατσαδων .
οργασμος υπαρχει με το ζητουμενο απο τον στοχο χρημα .
σκουιρτινγκ στο χρημα.
θελετε να καταλαβετε τι ? ποτε προσποιειται και ποτε οχι ?
μικροβιολογικο εργαστηριο στην πουτσα μας δηλαδη ???????????????????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εδω που τα λεμε τελικα οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν γαμανε-με .
κορμια προς  πωληση διατιθονται πολλα.αυτα τα γαμας δεν τα γαμας.
της διαδρομης ο λοφος ειναι ομως η ικανοποιηση του αλλου που θα φερει την ουσιαστικη ικανοποιηση στο εγω μας.
Ειμαστε στοχοι μαρκαρισμενοι με ενα τεραστιο Χ στην πλατη .
στοχοι των πορνων και των τσατσαδων .
οργασμος υπαρχει με το ζητουμενο απο τον στοχο χρημα .
σκουιρτινγκ στο χρημα.
[size=20pt]θελετε να καταλαβετε τι ? ποτε προσποιειται και ποτε οχι ?
μικροβιολογικο εργαστηριο στην πουτσα μας δηλαδη ???????????????????[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Που'σαι ρε ποιητή γαμώ την καταδίκη μου... :boobies:

Επισκέπτης
Δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν σεξ 2 λεπτά με το καυλί τους και τίποτα άλλο. Πρέπει να μάθουν ότι στο καλό σεξ δουλεύουμε και αξιοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας. Όταν όμως δεν νοιάζεσαι για την σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου, τότε δεν ξέρεις την τύφλα σου..και 100000000 φορές να γαμήσεις, δεν ξέρεις, πραγματικά τι σου γίνεται...Απλά γαμάς, σαν ζώο!Και δεν θα μάθεις ποτέ αν όντως χύνει μια γυναικά μαζί σου ή όχι!

Υ.Γ. Και ναι Αλιντισσα υπάρχουν και άντρες που ξέρουν...Είτε σου αρέσει είτε όχι...
Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι σε αυτό το thread και επειδή έχει ένα ενδιαφέρον ..είπα να το ανεβάσω.

Τα λες πολύ σωστά και μακάρι να σκέφτονταν όλοι οι άνδρες σαν κι εσένα και να μην γαμούσαν σαν τα κοκκόρια όπως έχω πολλές φορές τονίσει οτι κάνουν τα πιτσιρίκια.

Το θέμα μας εδώ όμως είναι το εξής:
Πιστεύω πως όταν η γυναίκα ξεφύγει απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και πετυχαίνει πάντα βαθύ κολπικό οργασμό με ατελείωτη καύλα και τρελά υγρά ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε ο άνδρας απολαμβάνει δις..Αυτό ήθελα να τονίσω εξ αρχής.
Τι να το κάνω να με γαμήσει ο άλλος και απλά να μου προσφέρει ένα πούτσο και ένα μέσα έξω κι άντε γεια?Είναι κοκκόρι και πρέπει να επιστραφεί στην μανούλα του.
Επίσης τι να την κάνει ένας άντρας μια γκόμενα που απλά ανοίγει τα πόδια και δεν δίνει τίποτα περισσότερο?
Αυτός είναι και ο σκοπός των ασκήσεων kegel.Γυμνάζουμε το μουνί μας για να απολαμβάνουμε το γαμήσι και οι 2 αμφότεροι.Mαθαίνουμε να συγκρατούμε τα χύσια μας και να απολαμβάνουμε τον τελικό οργασμό με ατελειωτες συσπάσεις και άφθονα υγρά.

Kegel και ..καλά γαμήσια αγαπητοί!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τα λες πολύ σωστά και μακάρι να σκέφτονταν όλοι οι άνδρες σαν κι εσένα και να μην γαμούσαν σαν τα κοκκόρια όπως έχω πολλές φορές τονίσει οτι κάνουν τα πιτσιρίκια.
Επειδή έχεις καταντήσει γραφική και καρφώνεσαι να σου πω τα εξής.
Τον καιρό που πήγαινες εσύ με πιτσιρίκια όπως λες(καμια 15χρονιά χρόνια), τα περισσότερα νόμιζαν (κι είναι λογικό) ότι η κλειτορίδα είναι θεότητα της αρχαιότητας.
Πλέον, κάτι το ίντερνετ, οι τσόντες με το κιλό, η χυδαιότητα της τηλεόρασης καιτουλουπου, έχουν αλλάξει τα πράματα.
Οι περισσότεροι νέοι, από θεωρεία τουλάχιστον, ξέρουν περισσότερα από τότε.
Θα μου πεις τώρα βέβαια και θα 'χεις και δίκιο ότι δε φτάνει η θεωρεία.
Αλλά χωρίς θεωρεία διαγώνισμα ΔΕ γράφεις.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι σε αυτό το thread και επειδή έχει ένα ενδιαφέρον ..είπα να το ανεβάσω.

Πιστεύω πως όταν η γυναίκα ξεφύγει απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και πετυχαίνει πάντα βαθύ κολπικό οργασμό με ατελείωτη καύλα και τρελά υγρά ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε ο άνδρας απολαμβάνει δις..Αυτό ήθελα να τονίσω εξ αρχής.
Τι να το κάνω να με γαμήσει ο άλλος και απλά να μου προσφέρει ένα πούτσο και ένα μέσα έξω κι άντε γεια?Είναι κοκκόρι και πρέπει να επιστραφεί στην μανούλα του.
Επίσης τι να την κάνει ένας άντρας μια γκόμενα που απλά ανοίγει τα πόδια και δεν δίνει τίποτα περισσότερο?
Αυτός είναι και ο σκοπός των ασκήσεων kegel.Γυμνάζουμε το μουνί μας για να απολαμβάνουμε το γαμήσι και οι 2 αμφότεροι.Mαθαίνουμε να συγκρατούμε τα χύσια μας και να απολαμβάνουμε τον τελικό οργασμό με ατελειωτες συσπάσεις και άφθονα υγρά.

Νομιζω πως το πιο απολαυστικο πραγμα στο σεξ ειναι να βλεπεις την συντροφο σου να χανει καθε ελεγχο. Για παραδειγμα οταν μια γυναικα κανει squirting, εκτος απο τα υγρα που ψεκαζει, εχει εναν τοσο εντονο οργασμο που νομιζεις πως οτι και να της κανεις εκεινη την στιγμη δεν προκειται να καταλαβει απολυτως τιποτα. Ειναι απολαυστικο να βλεπεις την εκφραση στο προσωπο της και να ακους τις φωνες της. Βοηθωντας μια κοπελα να κανει squirting για πρωτη φορα(μαζι μου) ηταν σοκαριστικο το ποσο εντονα συσπαται ο κολπος της, το ποσο ζεστος ειναι, και το τι πεταει εξω. Την ωρα που συμβαινει ολο αυτο βγαζεις τα δαχτυλα σου, και καρφωνεσαι μεσα της ενω αυτη συνεχιζει να βγαζει υγρα....μιλαμε για χασιμο. Το καλυτερο ειναι το αμεσως μετα...."τωρα κανε μου ΟΤΙ θες..." ! Τι να το κανει καποιος αν το κανει 6 φορες σε 3 ωρες? Σημασια εχει ποσο καλα περασε η συντροφος του. Γιατι στην τελικη οσο καλυτερα περασει η κοπελα, τοσο καλυτερα θα περασεις και εσυ ο ιδιος. Το να μπαινοβγαινεις απλα μεχρι να τελειωσεις δεν ειναι σεξ, ειναι μαλακια με παρεα. Το να τρελαινει ο ενας τον αλλον στο κρεβατι...αυτο ειναι σεξ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Νομιζω πως το πιο απολαυστικο πραγμα στο σεξ ειναι να βλεπεις την συντροφο σου να χανει καθε ελεγχο. Για παραδειγμα οταν μια γυναικα κανει squirting, εκτος απο τα υγρα που ψεκαζει, εχει εναν τοσο εντονο οργασμο που νομιζεις πως οτι και να της κανεις εκεινη την στιγμη δεν προκειται να καταλαβει απολυτως τιποτα. Ειναι απολαυστικο να βλεπεις την εκφραση στο προσωπο της και να ακους τις φωνες της. Βοηθωντας μια κοπελα να κανει squirting για πρωτη φορα(μαζι μου) ηταν σοκαριστικο το ποσο εντονα συσπαται ο κολπος της, το ποσο ζεστος ειναι, και το τι πεταει εξω. Την ωρα που συμβαινει ολο αυτο βγαζεις τα δαχτυλα σου, και καρφωνεσαι μεσα της ενω αυτη συνεχιζει να βγαζει υγρα....μιλαμε για χασιμο. Το καλυτερο ειναι το αμεσως μετα...."τωρα κανε μου ΟΤΙ θες..." ! Τι να το κανει καποιος αν το κανει 6 φορες σε 3 ωρες? Σημασια εχει ποσο καλα περασε η συντροφος του. Γιατι στην τελικη οσο καλυτερα περασει η κοπελα, τοσο καλυτερα θα περασεις και εσυ ο ιδιος. Το να μπαινοβγαινεις απλα μεχρι να τελειωσεις δεν ειναι σεξ, ειναι μαλακια με παρεα. Το να τρελαινει ο ενας τον αλλον στο κρεβατι...αυτο ειναι σεξ.
[/quotε]
να κι ένας άνθρωπος που σίγουρα απολαμβάνει το σεξ και σίγουρα το απολαμβάνουν κι οι ερωτικοί του σύντροφοι

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Επειδή έχεις καταντήσει γραφική και καρφώνεσαι να σου πω τα εξής.
Τον καιρό που πήγαινες εσύ με πιτσιρίκια όπως λες(καμια 15χρονιά χρόνια), τα περισσότερα νόμιζαν (κι είναι λογικό) ότι η κλειτορίδα είναι θεότητα της αρχαιότητας.
Πλέον, κάτι το ίντερνετ, οι τσόντες με το κιλό, η χυδαιότητα της τηλεόρασης καιτουλουπου, έχουν αλλάξει τα πράματα.
Οι περισσότεροι νέοι, από θεωρεία τουλάχιστον, ξέρουν περισσότερα από τότε.
Θα μου πεις τώρα βέβαια και θα 'χεις και δίκιο ότι δε φτάνει η θεωρεία.
Αλλά χωρίς θεωρεία διαγώνισμα ΔΕ γράφεις.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έχουν αλλάξει οι καιροί, αυτό ομως δεν συμαίνει οτι όλοι έχουν την απαραίτητη γνώση να πράξουν τα σωστά, θέλει και την εμπειρία του το θέμα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστη, αλλα σαμπως εχουν ολες οι γυναικες (νεαρης ηλικιας) την γνωση για να πραξουν σωστα...? συγκοινωνούντα δοχεια ειναι  :)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Αυτός είναι και ο σκοπός των ασκήσεων kegel.[glow=red,2,300]Γυμνάζουμε το μουνί μας για να απολαμβάνουμε το γαμήσι και οι 2 αμφότεροι.Mαθαίνουμε να συγκρατούμε τα χύσια μας και να απολαμβάνουμε τον τελικό οργασμό με ατελειωτες συσπάσεις και άφθονα υγρά.

[/glow]
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γυμναζουμε τη μουναρα μας επρεπε να λεγες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικα μεγαλη σημασια εχει η χημεια μεταξυ 2 ανθρωπων. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν ανθρωποι καλοι ή κακοι στο σεξ. Ειναι θεμα φαντασιας και χημειας, οποτε οταν δεν παει κατι καλα δεν νομιζω οτι φταιει οπωσδηποτε ενας απο τους 2. Δεν χρειαζεται να κανεις σεξ με 100 ατομα για να μαθεις. Αντικατοπτριζει τον εσωτερικο μας κοσμο οπως καμια αλλη ανθρωπινη δραστηριοτητα, και προσωπικα ειμαι επιλεκτικος στο ποια θα με δει ετσι. Καλυτερα single και αγαμητος για λιγο παρα να δινω πραγματα σε ανθρωπους που δεν με ικανοποιουν.
Ο γυναικειος οργασμος εχει τοσο μεγαλη διακυμανση εντασης, ηχητικων εφε, ...υγρασιας και εκφρασεων, ετσι καμια φορα μπορει να τυχει να περασει λιγο απαρατηρητος. Υπαρχει ομως και ο επομενος γυρος παντα! Ευκαιρια για εναν ακομα καλυτερο οργασμο!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
σωστη, αλλα σαμπως εχουν ολες οι γυναικες (νεαρης ηλικιας) την γνωση για να πραξουν σωστα...? συγκοινωνούντα δοχεια ειναι  :)

γι' αυτο και οι πιτσιρίκες πάνε με τους μεγαλύτερους όπως και οι πιτσιρικαδες με τις μεγαλύτερες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Οταν πεφτεις στο κρεβατι πρεπει να αφησεις εξω απο την πορτα ντροπες, ηθικες αναστολες, πουριτανισμο, τα "μην" και τα "δεν κανει". Δυστυχως οταν μια κοπελα δεν αφηνει τον εαυτο της ελευθερο μην τυχον και την βγαλουν "πουτανα", τι σεξ περιμενεις να κανεις μαζι της?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οταν πεφτεις στο κρεβατι πρεπει να αφησεις εξω απο την πορτα ντροπες, ηθικες αναστολες, πουριτανισμο, τα "μην" και τα "δεν κανει". Δυστυχως οταν μια κοπελα δεν αφηνει τον εαυτο της ελευθερο μην τυχον και την βγαλουν "πουτανα", τι σεξ περιμενεις να κανεις μαζι της?

ναι απλα αλλο η ντροπη, και αλλο η ελλειψη γνωσης-εμπειριων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom