Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.
Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.
Το αν ξέρεις πότε χύνει μια γυναίκα ή όχι είναι θέμα παρατηρητικότητας (διότι τι να το κάνεις να γαμάς σαν ζώο αν δεν νοιάζεσαι για το σύντροφο σου) αλλά και εμπειρίας...Μια γυναίκα ΝΑΙ...Χύνει...όσο περίεργο και αν σας φαίνεται...Και πίστεψε με ξέρω πολύ καλά όταν πετάγονται τα υγρά της κοπέλας πάνω μου κάνοντας squirt κάτι το οποίο της το έμαθα εγώ! Γιατί είναι κάτι που είναι φυσιολογικό και μαθαίνετε! Σου φαίνεται περίεργο ε; Ποιός σου είπε όμως ότι εδώ μεσα είναι παιδάκια και άνθρωποι που τους αρέσει μόνο το ξενέρωτο σεξ; Και που ξέρεις αν κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια του "φυσιολογικού" όπως το χαρακτηρίζουν μερικοί σεξ και έχουν ζήσει αυτό που κάποιοι δεν θα το ζήσουν στα πιο τρελά τους όνειρα (δηλαδή αχαλίνωτο σεξ)...Δονητές, γλύψιμο, δάκτυλα, αξεσουάρ, καλή στύση, διάθεση και φαντασία (αλήθεια πόσοι από εσάς το έχετε κάνει άραγε σε πολυκατάστημα μέσα; Μέσα σε ασανσέρ μπροστά στους καθρέπτες; Το ξέρετε ότι η σεξουαλική φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα είναι τρελό αφροδισιακό; Τι λέω ε;) και προπάντων ειλικρινής επικοινωνία (όχι μόνο με τα λόγια αλλά και body language γιατί και εκεί φαίνεται η άλλου είδους επικοινωνία) και μετά έλα να μου πεις ΠΟΙΟΣ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΥΝΕΙ!
Δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν σεξ 2 λεπτά με το καυλί τους και τίποτα άλλο. Πρέπει να μάθουν ότι στο καλό σεξ δουλεύουμε και αξιοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας. Όταν όμως δεν νοιάζεσαι για την σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου, τότε δεν ξέρεις την τύφλα σου..και 100000000 φορές να γαμήσεις, δεν ξέρεις, πραγματικά τι σου γίνεται...Απλά γαμάς, σαν ζώο!Και δεν θα μάθεις ποτέ αν όντως χύνει μια γυναικά μαζί σου ή όχι!
Υ.Γ. Και ναι Αλιντισσα υπάρχουν και άντρες που ξέρουν...Είτε σου αρέσει είτε όχι...