Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλά τώρα με διέλυσες...
θα σου εξηγούσα ποιες οι διαφορές στην ανατομία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, αλλά προηγείται να μάθεις να πηγαίνεις μόνος για πιπί σου, να μάθεις να ντύνεσαι και να κουμπώνεσαι και μετά να μάθεις να τρως με πηρούνι.

Δεν γνωρίζει από ανατομία ένας... γιατρός όπως ο γιανεβάν;;; :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Δηλαδή οι αδερφές όταν κάνουν cif χύνει ο ένας το πρόσωπο του άλλου; :think:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''Επίσης δεν έχω προσποιηθεί ποτέ στην ζωή μου οργασμό,ούτε και σαύρα πατσαβούρα είμαι για να το κάνω αλλά αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο δηλαδή οτι πίσω απο το πληκτρογιο κρύβεται μια ανοργασμικιά και κακάσχημη  κωλόγρια,μην σας το χαλάσω!Οτι πείτε αγορίνες μου.''
Δεν έφραψα κάτι τέτοιο αν δεις το ποστ μου. Απορώ απλώς με την λογική που (δεν) έχεις/τε σχετικά με τον αν είναι αληθινός ο οργασμος σας ή οχι.
Με τέτοιες αηδίες ασχολείστε και χάνεται η ουσία...
Διστυχώς εμείς οι άνδρες (οι περισσότεροι) είμαστε μαλάκες (ναι ήμουν και εγώ ένας από αυτούς) με περικεφαλαία και μόλις βρούμε μια γυναίκα την χρυσώνουμε για να μην την χάσουμε και αυτή λόγω του χαμηλού δείκτη νοημοσύνης της καβαλάει το καλάμι και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αυτά.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σε περίπτωση που διατηρώ αμφιβολίες για το  αν έχυσε ή όχι (ίσως το πρόβλημα λύνεται με εγκατάσταση αισθητήρα υγρασίας) και αν καταλάβω ότι με δουλεύει, τότε την επόμενη φορά της το ανταποδίδω, αν με τη σειρά της το καταλάβει (δύσκολο, γιατί προσποιούμαι με μεγάλη επιτυχία), τότε της ομολογώ πως είμαι ανοργασμικός.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε συ έχεις έμπνευση τελευταία λέμε  :-*

Δηλαδή οι αδερφές όταν κάνουν cif χύνει ο ένας το πρόσωπο του άλλου; :think:

χμμμ...  :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τον καφέ και την μπύρα να μην χύνει όταν τα φέρνει στο τραπέζι

τα υπόλοιπα να τα βρει μόνη της

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδια δεν καταλαβαίνω γιατί καθόμαστε κι ασχολούμαστε με ασκήσεις και πράσσειν άλογα! Δηλαδή στα παλιά τα χρόνια που οι γυναίκες δεν ξέρανε τις ασκήσεις kegel δεν το ευχαριστιότανε? Τι να πώ? στην εποχή μας όλο και κάτι νέο ανακαλύπτουμε για το sex προκειμένου να το απολαύσουμε περισσότερο, αλλά το απολαμβάνουμε όλο και λιγότερο! Κι αυτό γιατί έχουμε πάψει να ζούμε σαν άνθρωποι και ζούμε μια ζωή πλαστική (πλαστικό φαί, πλαστικές γκόμενες,)η οποία είναι στην ουσία περισσότερο επιβίωση ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ρε παιδια δεν καταλαβαίνω γιατί καθόμαστε κι ασχολούμαστε με ασκήσεις και πράσσειν άλογα! Δηλαδή στα παλιά τα χρόνια που οι γυναίκες δεν ξέρανε τις ασκήσεις kegel δεν το ευχαριστιότανε? Τι να πώ? στην εποχή μας όλο και κάτι νέο ανακαλύπτουμε για το sex προκειμένου να το απολαύσουμε περισσότερο, αλλά το απολαμβάνουμε όλο και λιγότερο! Κι αυτό γιατί έχουμε πάψει να ζούμε σαν άνθρωποι και ζούμε μια ζωή πλαστική (πλαστικό φαί, πλαστικές γκόμενες,)η οποία είναι στην ουσία περισσότερο επιβίωση ;)

ωραίος ρε φίλε αποκαλύπτεις μια πλευρά της ζωής που λίγοι έχουν καταλάβει ;)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ωραίος ρε φίλε αποκαλύπτεις μια πλευρά της ζωής που λίγοι έχουν καταλάβει ;)

Δεν τους κατηγορώ αλλά ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε και κάτι στη ζωή μας. Όλα αυτά με τις ασκήσεις και π.χ σημείο G κ.α,έλεος δλδ!! Ας κοιτάξουμε καλύτερα να βρούμε άτομα που επικοινωνούμε μαζί τους. :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν τους κατηγορώ αλλά ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε και κάτι στη ζωή μας. Όλα αυτά με τις ασκήσεις και π.χ σημείο G κ.α,έλεος δλδ!! Ας κοιτάξουμε καλύτερα να βρούμε άτομα που επικοινωνούμε μαζί τους. :headbang:

Δυστηχώς,όμως πολλοί/πολλές αναλώνονται σε αυτού του είδους τις ασκήσεις και άλλα τέτοια με αποτέλεσμα να χάνουν το πραγματικό νόημα της ζωής και κυρίως της συντροφικότητας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα σας το χαλάσω παίδες.

Ανοίγει θέμα μία χαραμάδα για το αν καταλαβαίνουν οι άντρες πότε "χύνει" και εσείς απαντάτε με θεωρίες περί συντροφικότητας?

Νιώθω εξωγήινος.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τους έχουν πάρει τα μυαλά και αυτά τα Cosmopolitan/Lipstick και δε συμμαζεύεται... Δε λέω για παράδειγμα κι εγώ μέχρι και πριν 1 χρόνο διάβαζα γνωστό περιοδικό με βελτιώσεις αυτοκινήτων, αλλά δεν καθόμουν να χώνω τα ευρώ μου σε τουρμπίνες και εγκέφαλους. Λάθος κατευθύνσεις τους δίνουν αυτά τα περιοδικά (ή όπου αλλού τα διαβάζουν).

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Θα σας το χαλάσω παίδες.

Ανοίγει θέμα μία χαραμάδα για το αν καταλαβαίνουν οι άντρες πότε "χύνει" και εσείς απαντάτε με θεωρίες περί συντροφικότητας?

Νιώθω εξωγήινος.

Εγώ πάντως φίλε μου δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο! Εκτός κι αν είμαι τόσο γκαγκά...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παίδες όλα παίζουν το ρόλο τους για να χύσει μια γκόμενα.Δεν είναι μια μηχανή της οποίας πατά ένα κουμπί και αυτή χύνει στο δευτερόλεπτο και σου δίνει την απόλυτη ευχαρίστηση ότι είσαι ο τέλειος εραστής και ο μόνος που την έκανε να φθάσει σε οργασμό.Όλα πρέπει να γίνονται με συναίσθημα ώστε και οι 2 να είναι ικανοποιημένοι αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ο καθένας να ξέρει να ικανοποιεί τις ανάγκες του/της συντρόφου του.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παίδες όλα παίζουν το ρόλο τους για να χύσει μια γκόμενα.Δεν είναι μια μηχανή της οποίας πατά ένα κουμπί και αυτή χύνει στο δευτερόλεπτο και σου δίνει την απόλυτη ευχαρίστηση ότι είσαι ο τέλειος εραστής και ο μόνος που την έκανε να φθάσει σε οργασμό.Όλα πρέπει να γίνονται με συναίσθημα ώστε και οι 2 να είναι ικανοποιημένοι αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ο καθένας να ξέρει να ικανοποιεί τις ανάγκες του/της συντρόφου του.

+10000 ;)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

Το αν ξέρεις πότε χύνει μια γυναίκα ή όχι είναι θέμα παρατηρητικότητας (διότι τι να το κάνεις να γαμάς σαν ζώο αν δεν νοιάζεσαι για το σύντροφο σου) αλλά και εμπειρίας...Μια γυναίκα ΝΑΙ...Χύνει...όσο περίεργο και αν σας φαίνεται...Και πίστεψε με ξέρω πολύ καλά όταν πετάγονται τα υγρά της κοπέλας πάνω μου κάνοντας squirt κάτι το οποίο της το έμαθα εγώ! Γιατί είναι κάτι που είναι φυσιολογικό και μαθαίνετε! Σου φαίνεται περίεργο ε; Ποιός σου είπε όμως ότι εδώ μεσα είναι παιδάκια και άνθρωποι που τους αρέσει μόνο το ξενέρωτο σεξ; Και που ξέρεις αν κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια του "φυσιολογικού" όπως το χαρακτηρίζουν μερικοί σεξ και έχουν ζήσει αυτό που κάποιοι δεν θα το ζήσουν στα πιο τρελά τους όνειρα (δηλαδή αχαλίνωτο σεξ)...Δονητές, γλύψιμο, δάκτυλα, αξεσουάρ, καλή στύση, διάθεση και φαντασία (αλήθεια πόσοι από εσάς το έχετε κάνει άραγε σε πολυκατάστημα μέσα; Μέσα σε ασανσέρ μπροστά στους καθρέπτες; Το ξέρετε ότι η σεξουαλική φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα είναι τρελό αφροδισιακό; Τι λέω ε;) και προπάντων ειλικρινής επικοινωνία (όχι μόνο με τα λόγια αλλά και body language γιατί και εκεί φαίνεται η άλλου είδους επικοινωνία) και μετά έλα να μου πεις ΠΟΙΟΣ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΥΝΕΙ!
Δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν σεξ 2 λεπτά με το καυλί τους και τίποτα άλλο. Πρέπει να μάθουν ότι στο καλό σεξ δουλεύουμε και αξιοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας. Όταν όμως δεν νοιάζεσαι για την σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου, τότε δεν ξέρεις την τύφλα σου..και 100000000 φορές να γαμήσεις, δεν ξέρεις, πραγματικά τι σου γίνεται...Απλά γαμάς, σαν ζώο!Και δεν θα μάθεις ποτέ αν όντως χύνει μια γυναικά μαζί σου ή όχι!

Υ.Γ. Και ναι Αλιντισσα υπάρχουν και άντρες που ξέρουν...Είτε σου αρέσει είτε όχι...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αν ενθυμούμαι καλά, χωρισμένη χαραμάδα........!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom