Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ή να τριγωνίσεις το τετράγωνο?οπς..μαλακία είπα. :idiot:

Πςςς..Αυτο ειναι ευκολο.. :2funny: :2funny:

Για να σε δω να κυκλοποιεις το τετραγωνο η' να τετραγωνοποιεις το τριγωνο..Εκει σε θελω μαστορα.. :rockon: :rockon:

Αυτα..

ΥΓ - Τωρα και λιγο  :d-spam:
Δυο φορες θυμαμαι ολες και ολες που οι γυνακες ειχαν οργασμο..Την πρωτη φορα μου το ειπε μονη της αργοτερα σε ασχετη φαση..Την δευτερη φορα εγινε εν γνωση μου, αφου προηγουμενως με ειχε παρκαρει στην σταση που ηθελε και καθε 2 λεπτα εδινε οδηγιες προς ναυτιλομενους.. :2funny: ( αφου δεν μου εφυγε κανενας σπονδυλος εκεινη την φορα, τυχερος ημουν.. :2funny:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σου  φαινεται αστειο το θρεντ ε; :think:
κοιτα με τι ασχολουνται οι μαλακες οι αντρες θα λες...αν χυνουμε...εδω δεν μας νοιαζει εμας αν χυνουμε θα λες....καμια γοβα,καμια τσαντα,κανα λιπγκλος,καμια μασκαρα απο τα χοντος...αυτα εινα ζητηματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σου  φαινεται αστειο το θρεντ ε; :think:
κοιτα με τι ασχολουνται οι μαλακες οι αντρες θα λες...αν χυνουμε...

Kαθόλου, απλώς εκτιμώ τον υπέροχο τρόπο του νοκια να περιγράφει καταστάσεις  :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πάντως η Τζούλια το δήλωσε: Δεν χύνω!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[youtube=425,350]yQk-m2GAMf0[/youtube]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Και μια αναφορά στο λεγόμενο squirt. Καθότι μου είχε κινήσει τη περιέργεια, ασχολήθηκα πολύ με το θέμα σε βαθμό που να το πετυχαίνω σε μεγάλο ποσοστό πλέον. Οι περισσότερες όμως μου είπαν ότι είναι διαφορετικό σε αίσθηση από τον οργασμό. Τουτ'έστιν, άλλο πράγμα το squirt άλλο η κορύφωση.

Πραγματικά στην αναζήτηση του "τέλειου" σεξ είναι όλα τόσο εξειδικευμένα που μόνο ψάχνοντας και καταλαβαίνοντας τί θέλει ο άλλος το προσεγγίζεις.
Πρόσφατη εμπειρία από squirt. Η κυρία το κατάφερνε από το αιδοίο βέβαια αλλά σε πρωκτική επαφή και σε στάση καβαλάρισας! Και ναι ήταν κάτι άλλο από την κορύφωση, είχε μεγαλύτερη διάρκεια και προηγείτο χρονικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πραγματικά στην αναζήτηση του "τέλειου" σεξ είναι όλα τόσο εξειδικευμένα που μόνο ψάχνοντας και καταλαβαίνοντας τί θέλει ο άλλος το προσεγγίζεις.
Πρόσφατη εμπειρία από squirt. Η κυρία το κατάφερνε από το αιδοίο βέβαια αλλά σε πρωκτική επαφή και σε στάση καβαλάρισας! Και ναι ήταν κάτι άλλο από την κορύφωση, είχε μεγαλύτερη διάρκεια και προηγείτο χρονικά.

λυπάμαι αλλά αυτό που λες δε γίνεται. Η σκανδάλη για το squirt βρίσκεται στο αιδοίο και όχι στον πρωκτό.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
πάντως η Τζούλια το δήλωσε: Δεν χύνω!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[youtube=425,350]yQk-m2GAMf0[/youtube]

απλά ξέρεις τι γίνεται ?
Πάει με τον μαλακοπίτουρα που πάει, με το που της τον βάζει, δεν αντέχει πάνω απο 1-2 λεπτά και το κορίτσι μένει με την όρεξη ! Γι αυτό λεει κι όλας ότι θέλει δουλειά,...Αμα ο αλλος τη πηδάει για 1-2 άντε 3 λεπτά το πολύ, πως να προλάβει η γυναίκα να τελειώσει ?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σε περίπτωση που διατηρώ αμφιβολίες για το  αν έχυσε ή όχι (ίσως το πρόβλημα λύνεται με εγκατάσταση αισθητήρα υγρασίας) και αν καταλάβω ότι με δουλεύει, τότε την επόμενη φορά της το ανταποδίδω, αν με τη σειρά της το καταλάβει (δύσκολο, γιατί προσποιούμαι με μεγάλη επιτυχία), τότε της ομολογώ πως είμαι ανοργασμικός.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρωτα με τι θες να ακουσεις ;) ;) ;) και θα σου απαντησω :-* :-*

θελω να πεις για squirt, για οργασμους, κ.ο.κ.

υ.γ. πες και για καμια καινουργια γλουταμινη που σου επεσε στα χερια  :P

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
θελω να πεις για squirt, για οργασμους, κ.ο.κ.

υ.γ. πες και για καμια καινουργια γλουταμινη που σου επεσε στα χερια  :P
αχαχαχχα
Για οργασμους τι να πω εγω ματια μου! Ενας εμπειρος αντρας μπορει να καταλαβει απολυτα ποτε η γυναικα χυνει η προσποιειτε! Και ενας παραγοντας για να φτασει να ειναι εμπειρος καποιος, ειναι και το ενδιαφερον του να ικανοποιησει την γυναικα (δεν μιλαω αν παει σε ιεροδοουλη) να δει τι γουσταρει η γκομενα, τι την καυλωνει, να την δει να χυνει και να τρεμει και τι την κανει να φτασει σε αυτο το σημειο γιατι ολες οι γυναικες δεν ειμαστε προβατα(να θελουμε ολες τα ιδια στο σεξ) και copy paste οπως νομιζουν μερικοι τυπαδες(και να περνει αντιδρασεις απτην καθεμια που πηγαινει).. και οχι απλα να χυσει αυτος και να μην τον νοιαζει. Ετσι ουτε εμπειρια θα  αποκτισει ποτε(και ας παει με απειρες) ουτε καμια γυναικα θα του κανει καλο γαμισι ποτε και θα του δωσει οσα θελει....μια ζωη προβατο θαναι και θα γαμαει "ξενερωτες" γιατι καμια γυναικα αν δεν παρει εστω και λιγη ικανοποιηση και βλεπει την απολυτη αδιαφορια δεν εχει να δωσει και τιποτα...
Τωρα για το σκουιρτ και για το πρωκτικο που συζητουσατε με εναν τυπο ενα εχω να πω εγω, αν μια γυναικα εχει φτασει στο σημιο να χυνει απο πρωκτικο ο οργασμος της ειναι πολυ πιο δυνατος και απολαυστικος απο καθε αλλο τροπο.Αλλα οι συγκεκριμενες ξερουν ακριβως τι ζηταν και ξερουν να περνουν αυτο που θελουν και τι να δωσουν ;) ;). Αλλα δυσκολα οι γυναικες φτανουν στο επιπεδο αυτο,μονο μετα απο αξασκιση  ;) ;)
Για γλουταμινες δεν σπαμαρω, εδω ασε που δεν πινω εγω και πρεπει να κοιταξω λιγο για τις νεες αν θες να σου πω! αυτη την στιγμη δεν μπορω να σε βοηθησω και μαλακιες πανω στο γυμναστηριο δεν γουσταρω να λεω και πραγματα που δεν ειμαι σιγουρη ;)..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μου αρέσει να έχω δίπλα μου έναν άντρα που να ξέρει να γαμεί καλά.
Ούτε για λεζάντα όπως λες ούτε για να πληρώνει κερνάει ,κάνει δώρα..χόρτασα απο τέτοια καλό μου.Τα λεφτά δεν μου λείπουν ευτυχώς, οπότε [size=15pt]καύλα και συναίσθημα[/size] αναζητώ απο έναν άντρα ,αυτό που αναζητούν όλοι οι άνθρωποι πιστεύω!

Όσο για το thread που κράξατε σαν λυσσασμένες ύαινες ,να σας πω οτι το άνοιξα για να σατυρίσω τους καυλαντερούς που κάνουν τις πουτάνες ..να χύνουν 2 και 3 φορές το 10λεπτο.Η αφορμή μου δόθηκε απο κάποιο μέλος που πόσταρε τα παραπάνω σε άλλο τόπικ την συγκεκριμένη μέρα που το είχα ανοίξει.Μάλιστα ισχυριζόταν οτι ήταν ο τελευταίος πελάτης της ημέρας.Συγνώμη αλλά έπλασα εικόνα με το μυαλό μου,την ιερόδουλη πτώμα να της έχει φύγει ο κώλος απο το πρωί να πηδιέται και να χύνει 2 φορές το δεκάλεπτο με ΚΑΘΕ πελάτη.Μου φάνηκε κουλό.

Επίσης δεν έχω προσποιηθεί ποτέ στην ζωή μου οργασμό,ούτε και σαύρα πατσαβούρα είμαι για να το κάνω αλλά αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο δηλαδή οτι πίσω απο το πληκτρογιο κρύβεται μια ανοργασμικιά και κακάσχημη  κωλόγρια,μην σας το χαλάσω!Οτι πείτε αγορίνες μου.

Όσο για τις περιβόητες ασκήσεις.. είναι γυμναστική μουνιού και την κάνω χρόνια.Όχι για την ακράτεια ρε βλαμένα( :2funny: :2funny: :2funny:κάποιος το είπε αυτό πιο πάνω και γέλασα πολύ).Τις ασκήσεις αυτές λοιπόν τις συστήνω ανεπιφύλακτα στα κορίτσια του φόρουμ γαι ατελείωτους κολπικούς οργασμούς..Κάντε τις Kegel κορίτσια,θα σπαρταράτε σαν ψάρια. :rockon:

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο σε πολλούς, ισχύει στον πραγματικό κόσμο :)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως την χοντρή την καταλαβαίνω. Όταν έρχετε σε οργασμό κλάνει "Χύνω" σε σηματα Μορς!!!Πραφ πραφ πραφ πρααααφ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
λυπάμαι αλλά αυτό που λες δε γίνεται. Η σκανδάλη για το squirt βρίσκεται στο αιδοίο και όχι στον πρωκτό.

Ο Παβλώφ (Ρώσος βιολόγος των αρχών του προγούμενου αιώνα) είχε εισάγει την τότε πρωτοπορειακή και τώρα ουσιώδη έννοια του "εξαρτημένου αντανακλαστικού".

Εκτός αυτού δεν μπορείς να μου λες πως δεν γίνεται κάτι που έχω βιώσει!! Πόσο μαλάκας λες να είμαι για πω ψέματα για κάτι τέτοιο και γιατί να το κάνω; Λεφτά θα βγάλω;!

Είναι επίσης γνωστό πως οι αδερφές χύνουν από μπροστά ενώ τους παίρνουν από πίσω. Στην αρχή παίζοντας το όργανό τους αλλά μετά από λίγο καιρό ΧΩΡΙΣ να το παίζουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι επίσης γνωστό πως οι αδερφές χύνουν από μπροστά ενώ τους παίρνουν από πίσω. Στην αρχή παίζοντας το όργανό τους αλλά μετά από λίγο καιρό ΧΩΡΙΣ να το παίζουν.

καλά τώρα με διέλυσες...
θα σου εξηγούσα ποιες οι διαφορές στην ανατομία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, αλλά προηγείται να μάθεις να πηγαίνεις μόνος για πιπί σου, να μάθεις να ντύνεσαι και να κουμπώνεσαι και μετά να μάθεις να τρως με πηρούνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom