Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Επισκέπτης
...και εμείς στο Ελλάντα χύνουμε αβέρτα :rockon: :rockon:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ποιο καθαρισμα νομιζεις οτι ειναι το καλυτερο,ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση να πεσεις σε μερεντα?
Αρκανς μου η γκόμενα πρέπει να το κάνει αυτό μόνη της στο μπάνιο.Σιγά μην ασχοληθείς εσύ με αυτό.Όχι βέβαια..

Λοιπόν σας καληνυχτίζω και σας φιλώ.Κλείσαν τα μάτια μου απ΄την νύστα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ έχω ακούσει ότι στην Ταϊλάνδη ανοίγουν μπύρα με το μουνί τους, τι λέμε τώραααα  :rockon: :rockon: :rockon:

Ενίοτε βάζουν και στυλό μέσα και γράφουν με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα ότι λέξη τους ζητήσεις.... Το έχω δεί!!! :new_shocked:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ έχω ακούσει ότι στην Ταϊλάνδη ανοίγουν μπύρα με το μουνί τους, τι λέμε τώραααα  :rockon: :rockon: :rockon:
  πολυ καλα εχεις ακουσει!  σε αρκετα α γκο γκο μπαρ (στριπ)  στη περιοχη πατπογκ της μπανγκοκ, (οι δεκαδες ταυλανδοπληκτοι του σαιτ ας με επιβαιβεωσουν) υπαρχει το λεγομενο "πουσι σοου"    τη μοναδικη φορα που πηγα το προγραμμα περιελαμβανε!  ανοιγμα με βαθυ καθισμα, στο πομα απο μπουκαλι γυαλινης μπυρας!!!  συνεχες βγαλσιμο απο το αιδιο τους ενος σπαγκου (καμποσα μετρα)! με σημαιακια απο πολλες χωρες του κοσμου!  και εκτοξευση  με σωληνακι (μαλλον με ελατηριο) στο αιδιο τους! απο μπαλακια του τεννις (εβαζαν το μπαλακι στο αιδιο και το πεταγανε 3-4 μετρα μακρια!!!! ολα αυτα τα κανανε δυο αρκετα χοντρες (θεοχοντρες για ταυλανδη) οι υπολοιπες μονο να κουνιουνται!!    θελει εξασκηση το αιδιο απο μικρη ηλικια!!  (μαλλον και ξεσκισμα)  :2funny: :2funny: :2funny:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αρκετες φορές κι εγώ όταν χύνω προσποιούμαι οτι χύνω. Κάνω ασκήσεις Putsel.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
   πολυ καλα εχεις ακουσει!   σε αρκετα α γκο γκο μπαρ (στριπ)  στη περιοχη πατπογκ της μπανγκοκ, (οι δεκαδες ταυλανδοπληκτοι του σαιτ ας με επιβαιβεωσουν) υπαρχει το λεγομενο "πουσι σοου"    τη μοναδικη φορα που πηγα το προγραμμα περιελαμβανε!  ανοιγμα με βαθυ καθισμα, στο πομα απο μπουκαλι γυαλινης μπυρας!!!   συνεχες βγαλσιμο απο το αιδιο τους ενος σπαγκου (καμποσα μετρα)! με σημαιακια απο πολλες χωρες του κοσμου!   και εκτοξευση  με σωληνακι (μαλλον με ελατηριο) στο αιδιο τους! απο μπαλακια του τεννις (εβαζαν το μπαλακι στο αιδιο και το πεταγανε 3-4 μετρα μακρια!!!! ολα αυτα τα κανανε δυο αρκετα χοντρες (θεοχοντρες για ταυλανδη) οι υπολοιπες μονο να κουνιουνται!!     θελει εξασκηση το αιδιο απο μικρη ηλικια!!   (μαλλον και ξεσκισμα)   :2funny: :2funny: :2funny:
πολύ σωστά τα λες!

και επίσης κάνουν και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!!! :uglystupid:

αν έχει φαντασία το ανθρώπινο μουνί μυαλό!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι ύστερα σου λέει το μουνί σέρνει καράβια!!!! και το λέμε μεταφορικά!

μωρέ στην κυριολεξία είναι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
  συνεχες βγαλσιμο απο το αιδιο τους ενος σπαγκου (καμποσα μετρα)! με σημαιακια απο πολλες χωρες του κοσμου!   και εκτοξευση  με σωληνακι (μαλλον με ελατηριο) στο αιδιο τους!

αυτο γινοταν και στο Baby O
μη μας πιανει η ξενομανια.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εμενα γιατι μου λεει οσο κρατιεμαι πιο πολυ το ευχαριστιεμε πιο πολυ(το χυσιμο ντε) :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτο γινοταν και στο Baby O
μη μας πιανει η ξενομανια.
ναι αλλά στην Ται βλέπεις άλλα κόλπα!!! :o

εσύ δεν μας είπες. :rolleyes:

προσποιείσαι ή είσαι πιο υγειής από κάποιες άλλες? ;)

εμενα γιατι μου λεει οσο κρατιεμαι πιο πολυ το ευχαριστιεμε πιο πολυ(το χυσιμο ντε) :rockon:
ποιο εννοείς? το δικό σου ή της γυναίκας? :think:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Άνετα καταλαβαίνεις αν η γυναίκα ήρθε σε οργασμό ή παίζει θέατρο.
Μόλις "τελειώσει" και για τα επόμενα 1-2 λεπτά είναι πολύ ευαίσθητη. Αν λοιπόν κάνεις την κίνηση να της ακουμπίσεις την κλειτορίδα ή να προσπαθήσεις να της τον καρφώσεις ξανά, τότε αυτή θα πονάει και δεν θα μπορεί.
Απλά πράγματα

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΝΟΥΝ ---  ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΝΟΥΝ

ΜΗΝ προσπαθείτε να κάνετε μια γυναίκα να χύσει..το θέμα είναι να χύνεις όποτε σου έρχεται και να μην κρατιέσαι για να ικανοποιήσεις και την γυναίκα.
το μουνί είναι αχόρταγο..ο κουβάς χαλάει μάγκεςςςςςςς, όχι το πηγάδι...ξυπνάτε. αυτά είναι λόγια γέρων και ψημένων ανθρώπων.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
αν φτάσω στο σημείο να μην το καταλαβαίνω..ξόφλησα ως αντρας. Δεν θα έχει νόημα η πράξη μετα. Όσοι δεν το κατάλαβαίνουν...χάνουν..απλά πράγματα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άνετα καταλαβαίνεις αν η γυναίκα ήρθε σε οργασμό ή παίζει θέατρο.
Μόλις "τελειώσει" και για τα επόμενα 1-2 λεπτά είναι πολύ ευαίσθητη. Αν λοιπόν κάνεις την κίνηση να της ακουμπίσεις την κλειτορίδα ή να προσπαθήσεις να της τον καρφώσεις ξανά, τότε αυτή θα πονάει και δεν θα μπορεί.
Απλά πράγματα

αυτό ισχύει για τη κλειτορίδα, αλλά όχι για τον κολπικό.

Προσωπικά πάντως μου'χουν τύχει όλα τα γούστα, έπαψα προ πολλού να ψάχνω για κανόνες, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Απο το να συζητάω τι της αρέσει προτιμάω την "πλοήγηση σε αχαρτογράφητη ξέρα".
Για όποιον αρέσκεται στο άθλημα, καλό είναι να κοιτάει στα μάτια τη γκόμενα και να "διαβάζει" τις αντιδράσεις και τις αναπνοές με άμεση υπακοή στη διαμόρφωση του ρυθμού. Στην κορύφωση πάντα κοκκινίζουν τα μήλα και γυαλίζουν τα μάτια, σε άλλες περισσότερο (βουρκώνει, έντονο κόκκινο) σε άλλες λιγότερο.

Και μια αναφορά στο λεγόμενο squirt. Καθότι μου είχε κινήσει τη περιέργεια, ασχολήθηκα πολύ με το θέμα σε βαθμό που να το πετυχαίνω σε μεγάλο ποσοστό πλέον. Οι περισσότερες όμως μου είπαν ότι είναι διαφορετικό σε αίσθηση από τον οργασμό. Τουτ'έστιν, άλλο πράγμα το squirt άλλο η κορύφωση.

:tired:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom