Κοπελιά δεν μου απάντησες....
Τι σας αρέσει τελικά? Να ικανοποιήστε με έναν άνδρα?
Να έχετε κάποιον δίπλα σας για λεζάντα?
Να έχετε έναν μαλάκα να σας πληρώνει?
Τι?
Μου αρέσει να έχω δίπλα μου έναν άντρα που να ξέρει να γαμεί καλά.
Ούτε για λεζάντα όπως λες ούτε για να πληρώνει κερνάει ,κάνει δώρα..χόρτασα απο τέτοια καλό μου.Τα λεφτά δεν μου λείπουν ευτυχώς, οπότε καύλα και συναίσθημα αναζητώ απο έναν άντρα ,αυτό που αναζητούν όλοι οι άνθρωποι πιστεύω!
Όσο για το thread που κράξατε σαν λυσσασμένες ύαινες ,να σας πω οτι το άνοιξα για να σατυρίσω τους καυλαντερούς που κάνουν τις πουτάνες ..να χύνουν 2 και 3 φορές το 10λεπτο.Η αφορμή μου δόθηκε απο κάποιο μέλος που πόσταρε τα παραπάνω σε άλλο τόπικ την συγκεκριμένη μέρα που το είχα ανοίξει.Μάλιστα ισχυριζόταν οτι ήταν ο τελευταίος πελάτης της ημέρας.Συγνώμη αλλά έπλασα εικόνα με το μυαλό μου,την ιερόδουλη πτώμα να της έχει φύγει ο κώλος απο το πρωί να πηδιέται και να χύνει 2 φορές το δεκάλεπτο με ΚΑΘΕ πελάτη.Μου φάνηκε κουλό.
Επίσης δεν έχω προσποιηθεί ποτέ στην ζωή μου οργασμό,ούτε και σαύρα πατσαβούρα είμαι για να το κάνω αλλά αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο δηλαδή οτι πίσω απο το πληκτρογιο κρύβεται μια ανοργασμικιά και κακάσχημη κωλόγρια,μην σας το χαλάσω!Οτι πείτε αγορίνες μου.
Όσο για τις περιβόητες ασκήσεις.. είναι γυμναστική μουνιού και την κάνω χρόνια.Όχι για την ακράτεια ρε βλαμένα(
κάποιος το είπε αυτό πιο πάνω και γέλασα πολύ).Τις ασκήσεις αυτές λοιπόν τις συστήνω ανεπιφύλακτα στα κορίτσια του φόρουμ γαι ατελείωτους κολπικούς οργασμούς..Κάντε τις Kegel κορίτσια,θα σπαρταράτε σαν ψάρια.