Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ήξερα οτι δεν θα απαντήσει... Με τέτοιους κοπλεξισμούς ασχολούνται οι περισσότερες και στο τέλος καταλήγουν να τις τρώει η αγαμία
και εμείς πλέον δεν ασχολούμαστε μαζί τους στα σοβαρά και πάμε στις ιερόδουλες οι οποίες είναι κατα λίγο η και πολύ ακόμα ποιό
αξιόλογες από το συγκεκριμένο είδος γυναίκας και εκτιμάνε κάποια πράγματα και επιπλέον δεν μας τα ΖΑΛΙΖΟΥΝ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κοπελιά δεν μου απάντησες....  :(
Τι σας αρέσει τελικά? Να ικανοποιήστε με έναν άνδρα?
Να έχετε κάποιον δίπλα σας για λεζάντα?
Να έχετε έναν μαλάκα να σας πληρώνει?
Τι?

Να σου πω εγώ μια άποψη με τη μικρή πείρα που μου δείνουν τα τριάντα κάτι χρόνια στο άθλημα.
Σαφώς δεν μιλάμε για τη γκόμενά σου, την αρραβωνιαστικιά σου, τη (νιόπαντρη!) γυναίκα σου αλλά για μια επαφή μιας δυό φορών.
Λοιπόν η πείρα μου λέει πως είναι απείρως ευκολότερο να χύσει η πουτάνα, με την προϋπόθεση να της φερθείς καλά, με τη σωστή δόση και το σωστό timing, τρυφερότητας και αγριάδας, παρά η γκόμενα που έβγαλες με χίλια παρακάλια για καφέ, φαγητό, ποτό, μπουζούκια και μετά γαμήσι στις πέντε το πρωί (για παλιές εμπειρίες μιλάω, τώρα κοιμάμαι συνήθως στη μία!).
Η πουτάνα για να διαλέξει αυτή τη δουλειά και για να μην την "φτύσει" η πιάτσα πρέπει να της αρέσει το γαμήσι. Της άλλης, συνήθως, της αρέσει περισσότερο η φιγούρα αρκεί όπως είπες να έχουν ένα μαλάκα να πληρώνει! Λες και δεν τις βλέπουμε έξω με τουπέ, μάρκες και τάπα στο μουνί!

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός  :rockon: αλλά δεν αξίζει να γράψουμε κι άλλα πολύ ασχοληθήκαμε.. ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το ήξερα οτι δεν θα απαντήσει... Με τέτοιους κοπλεξισμούς ασχολούνται οι περισσότερες και στο τέλος καταλήγουν να τις τρώει η αγαμία
και εμείς πλέον δεν ασχολούμαστε μαζί τους στα σοβαρά και πάμε στις ιερόδουλες οι οποίες είναι κατα λίγο η και πολύ ακόμα ποιό
αξιόλογες από το συγκεκριμένο είδος γυναίκας και εκτιμάνε κάποια πράγματα και επιπλέον δεν μας τα ΖΑΛΙΖΟΥΝ

σε λίγο καιρό θα γεννιούνται παιδιά μόνο απο ατύχημα...

Επισκέπτης
Κοπελιά δεν μου απάντησες....  :(
Τι σας αρέσει τελικά? Να ικανοποιήστε με έναν άνδρα?
Να έχετε κάποιον δίπλα σας για λεζάντα?
Να έχετε έναν μαλάκα να σας πληρώνει?
Τι?
Μου αρέσει να έχω δίπλα μου έναν άντρα που να ξέρει να γαμεί καλά.
Ούτε για λεζάντα όπως λες ούτε για να πληρώνει κερνάει ,κάνει δώρα..χόρτασα απο τέτοια καλό μου.Τα λεφτά δεν μου λείπουν ευτυχώς, οπότε καύλα και συναίσθημα αναζητώ απο έναν άντρα ,αυτό που αναζητούν όλοι οι άνθρωποι πιστεύω!

Όσο για το thread που κράξατε σαν λυσσασμένες ύαινες ,να σας πω οτι το άνοιξα για να σατυρίσω τους καυλαντερούς που κάνουν τις πουτάνες ..να χύνουν 2 και 3 φορές το 10λεπτο.Η αφορμή μου δόθηκε απο κάποιο μέλος που πόσταρε τα παραπάνω σε άλλο τόπικ την συγκεκριμένη μέρα που το είχα ανοίξει.Μάλιστα ισχυριζόταν οτι ήταν ο τελευταίος πελάτης της ημέρας.Συγνώμη αλλά έπλασα εικόνα με το μυαλό μου,την ιερόδουλη πτώμα να της έχει φύγει ο κώλος απο το πρωί να πηδιέται και να χύνει 2 φορές το δεκάλεπτο με ΚΑΘΕ πελάτη.Μου φάνηκε κουλό.

Επίσης δεν έχω προσποιηθεί ποτέ στην ζωή μου οργασμό,ούτε και σαύρα πατσαβούρα είμαι για να το κάνω αλλά αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο δηλαδή οτι πίσω απο το πληκτρογιο κρύβεται μια ανοργασμικιά και κακάσχημη  κωλόγρια,μην σας το χαλάσω!Οτι πείτε αγορίνες μου.

Όσο για τις περιβόητες ασκήσεις.. είναι γυμναστική μουνιού και την κάνω χρόνια.Όχι για την ακράτεια ρε βλαμένα( :2funny: :2funny: :2funny:κάποιος το είπε αυτό πιο πάνω και γέλασα πολύ).Τις ασκήσεις αυτές λοιπόν τις συστήνω ανεπιφύλακτα στα κορίτσια του φόρουμ γαι ατελείωτους κολπικούς οργασμούς..Κάντε τις Kegel κορίτσια,θα σπαρταράτε σαν ψάρια. :rockon:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καντε τις ασκησεις αλλα και μια πουτσα που και που κανει καλο κοριτσακια ;)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τελικα τι ειναι αυτο kegel ρε παιδια θα μου το εξηγησεις κανενας και σε εμενα? :think: :think: :think: :think: :think:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Έλα βρε arcans...γυναικείες ασκήσεις είναι!Ρουφας ,χαλαρώνεις,ρουφάς χαλαρώνεις(όχι εσύ ..η γκόμενα)κ.ο.κ.
τι ρουφας ρε φιλεναδα αερα? αφου ειπες οτι ειναι ασκησεις του μουνιου.
κανεις το μουνι ηλεκτρικη σκουπα δηλαδη? :think: :think: :think: :think: :think:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, οπουδήποτε, αφού κανείς δεν πρόκειται να σας καταλάβει! (Tην ώρα που οδηγείτε, πλένετε τα πιάτα ή διαβάζετε εφημερίδα. Mπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης).

δηλαδη αμα δω καμια γκομενα σε κανενα φαναρι να κανεις σαν να χεζει μεσα στο αυτοκινητο,παει να πει οτι κανει την ασκηση? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φιλεναδα σε εχω για τσακαλι και καθεσε και πιστευει τις τετοιες παπαριες? :think: :think:

Επισκέπτης
Εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, οπουδήποτε, αφού κανείς δεν πρόκειται να σας καταλάβει! (Tην ώρα που οδηγείτε, πλένετε τα πιάτα ή διαβάζετε εφημερίδα. Mπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης).

δηλαδη αμα δω καμια γκομενα σε κανενα φαναρι να κανεις σαν να χεζει μεσα στο αυτοκινητο,παει να πει οτι κανει την ασκηση? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φιλεναδα σε εχω για τσακαλι και καθεσε και πιστευει τις τετοιες παπαριες? :think: :think:
Φυσικά και τις πιστεύω.Την ώρα που κάνω σεξ ας πούμε τον σφίγγω τον άλλο και τρελλαίνεται..εγώ ωστόσο καυλώνω ακόμα περισσότερο,δεν ξέρω πως να στο πω αλλιώς,πάντως δεν είναι σαν να χέζεις ,τα μπέρδεψες.Το αντίθετο..ρουφάω λέμε.

Τι λέω βραδιάτικα.Έλεος!Μαζέψτε με.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom