Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Επισκέπτης
Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

Ναι ενω εσεις ξερετε στα σιγουρα οτι εμεις δεν καταλαβαινουμε ποτε προσποιειστε και ποτε οχι.
Λοιπον κοριτσακι διαβεσε λιγακι πως εχουν τα πραγματακαι μετα μπορεις να συνεχισεις το cosmopolitan η τη σουπερ κατερινα που αφησες στη μεση.
Ενας αντρας καταλαβαινει πολυ καλα ποτε χυνει η γκομενα του (αλλο πραγμα η πουτανα) απο καποια σημαδια που ξεχωριζουν οι αντρες με την παροδο του χρονου και των ερωτικων τους συνευρεσεων(κοινως γαμησια).
Αυτα τα σημαδια δεν προκειται να σου τα εξηγησει ποτε κανενας αντρας (εσυ αλλωστε δε θα μπορεσεις ποτε να τα κατανοησεις ακομα και στην περιπτωση που καποιος το προσπαθησει.Τα μονα σημαδια που θα μπορεσεις ν'ακουσεις στη ζωη σου ειναι κατι παπαριες απο κατι αμουστακα αγορακια που δεν εχουν ζυμωθει ακομη στο σπορ με τα οποια ακομα κι εσυ θα γελας.
Να εισαι σιγουρη παντως οτι την επομενη φορα που θα προσποιηθεις ο αλλος θα το καταλαβει αλλα δε θα σου κανει και κουβεντα απλα θα σε αφησει να νομιζεις οτι τον δουλεψες ενω στην πραγματικοτητα δουλευεις μονο την παρτη σου.
Αυτα τα ολιγα απο μενα παροτι δεν εχω καμια ορεξη να συμμετεχω σε τετοια παπαρο-threads δε μπορω ομως τις αγαμητες παντογνωστριες. Το sex ειναι πιο ωραιο να το κανεις παρα να διβαζεις γι'αυτο πιστευοντας οτι ετσι αποκτας γνωσεις επι του θεματος.
Δοκιμασε το καποια στιγμη και θα με θυμηθεις.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Ναι ενω εσεις ξερετε στα σιγουρα οτι εμεις δεν καταλαβαινουμε ποτε προσποιειστε και ποτε οχι.
Λοιπον κοριτσακι διαβεσε λιγακι πως εχουν τα πραγματακαι μετα μπορεις να συνεχισεις το cosmopolitan η τη σουπερ κατερινα που αφησες στη μεση.
Ενας αντρας καταλαβαινει πολυ καλα ποτε χυνει η γκομενα του (αλλο πραγμα η πουτανα) απο καποια σημαδια που ξεχωριζουν οι αντρες με την παροδο του χρονου και των ερωτικων τους συνευρεσεων(κοινως γαμησια).
Αυτα τα σημαδια δεν προκειται να σου τα εξηγησει ποτε κανενας αντρας (εσυ αλλωστε δε θα μπορεσεις ποτε να τα κατανοησεις ακομα και στην περιπτωση που καποιος το προσπαθησει.Τα μονα σημαδια που θα μπορεσεις ν'ακουσεις στη ζωη σου ειναι κατι παπαριες απο κατι αμουστακα αγορακια που δεν εχουν ζυμωθει ακομη στο σπορ με τα οποια ακομα κι εσυ θα γελας.
Να εισαι σιγουρη παντως οτι την επομενη φορα που θα προσποιηθεις ο αλλος θα το καταλαβει αλλα δε θα σου κανει και κουβεντα απλα θα σε αφησει να νομιζεις οτι τον δουλεψες ενω στην πραγματικοτητα δουλευεις μονο την παρτη σου.
Αυτα τα ολιγα απο μενα παροτι δεν εχω καμια ορεξη να συμμετεχω σε τετοια παπαρο-threads δε μπορω ομως τις αγαμητες παντογνωστριες. Το sex ειναι πιο ωραιο να το κανεις παρα να διβαζεις γι'αυτο πιστευοντας οτι ετσι αποκτας γνωσεις επι του θεματος.
Δοκιμασε το καποια στιγμη και θα με θυμηθεις.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thwmas26

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΓΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΙΟΣ;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ρε τι νικ ειναι αυτο που πηγες κ διαλεξες;;; :headbang:

Επισκέπτης
180px-Yellow_card.svg.png
+1

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός''
Αγαπητή χωρίς να θέλω να είμαι εμπαθής απεναντί σου, επειδή την σήμερον ημέρα όλα είναι για το χρήμα δεν με ενδιαφέρει αν θα τελειώσει η άλλη ή όχι (αδιαφορώ), και
προσωπικά δεν ξεχωρίζω ''πουτάνες από πουτάνες'' καμία η διαφορά όλες το χρήμα θέλετε σωστά? Λίγα είνα τα κορίτσια άξια προσοχής... Το ότι μπορούμε να το καταλάβουμε
ισχυεί αλλά όχι πάντα..όπως είπε και ένας φίλος είναι τα 'σημ'αδια'' με την πάροδο του χρόνου.. Και κάτι άλλο γιατί σας αρέσει να προσποιήστε δεν θέλετε να ικανοποιηθήτε?? Μόνες σας την βρίσκετε καλύτερα?? Αν ναι παω πάσο...

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

Γιατι καλη μου δεν μας λες εσυ μερικα "κουμπια" και ενδειξεις να ξεστραβωθουμε;

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι καλη μου δεν μας λες εσυ μερικα "κουμπια" και ενδειξεις να ξεστραβωθουμε;

Ποια κουμπιά να σου πει λες και ξέρει..ανοίξαμε τώρα ένα θρεντ να κόψουμε κίνηση :jerking: Και μενα στην τελική στα παπάρια μου αν χύνει ή όχι η γκόμενα! Πιστεύω ότι για να χύσει κάποια πρέπει να σε γουστάρει και να νιώθει αυτό το κάτι για σένα. Αλλά όταν οι σημερινές κοπέλες κοιτάζουν να είναι με κάποιον μόνο και μόνο για να μην τις πουν αγάμητες οι φίλες τους(υπάρχουν κι εξαιρέσεις)ή γιατί έχει φράγκα, λογικό είναι με αυτόν τον 'κάποιον' να μη χύνουν γιατί είναι απλά η λύση ανάγκης και/ή ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη/τρίτη/τέταρτη μοίρα! Α...και κάτι άλλο να πω στις κοπέλες: το οτι εσείς βλέπετε οτι χύσαμε δε σημαίνει οτι το απολαύσαμε περισσότερο απο μια κοινή μαλακία! Όνειρα γλυκά κορίτσια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
H αλίντισσα κάνει ασκήσεις Kegel λόγω ακράτειας η κωλόγρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε μαλλον...

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοπελιά δεν μου απάντησες....  :(
Τι σας αρέσει τελικά? Να ικανοποιήστε με έναν άνδρα?
Να έχετε κάποιον δίπλα σας για λεζάντα?
Να έχετε έναν μαλάκα να σας πληρώνει?
Τι?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όλα αυτά που λες αλλά με διαφορετικούς άντρες το καθένα :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Κοπελιά δεν μου απάντησες....  :(
Τι σας αρέσει τελικά? Να ικανοποιήστε με έναν άνδρα?
Να έχετε κάποιον δίπλα σας για λεζάντα?
Να έχετε έναν μαλάκα να σας πληρώνει?
Τι?

Το οτι μέχρι τωρα δεν έχει ξαναγράψει στο θρεντ είναι ενδεικτικό φίλε μου. Έχω ξαναπεί και παλιότερα...μην περιμένεις γυναίκα να σου δώσει απάντηση στα ίσα για το τι ψάχνει και τι της αρέσει  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Να ανοιχτει αμεσα θεμα για αυτες τις ασκησεις. Να μαθενουμε κι εμεις οι βλαχοι.

Ε, ωρέ.....! Δεν κάνετε εφτούνες τις ασκήσεις εσείς εκεί απάνου???

Μόνο εσείς οι βλάχοι όπως λάχει??? :grin: :grin: :grin:

Να ανοιχθεί πάραυτα thread για τις ασκήσεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom