Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Οπότε αν μας χέσει καμιά γκόμενα πάνω στο σεξ,
θα ναι από λανθασμένη εκτέλεση kegel....  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φυσικά και τις πιστεύω.Την ώρα που κάνω σεξ ας πούμε τον σφίγγω τον άλλο και τρελλαίνεται..εγώ ωστόσο καυλώνω ακόμα περισσότερο,δεν ξέρω πως να στο πω αλλιώς,πάντως δεν είναι σαν να χέζεις ,τα μπέρδεψες.Το αντίθετο..ρουφάω λέμε.

Τι λέω βραδιάτικα.Έλεος!Μαζέψτε με.

ελα που εχεις τον αμαζευτο

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Φυσικά και τις πιστεύω.Την ώρα που κάνω σεξ ας πούμε τον σφίγγω τον άλλο και τρελλαίνεται..εγώ ωστόσο καυλώνω ακόμα περισσότερο,δεν ξέρω πως να στο πω αλλιώς,πάντως δεν είναι σαν να χέζεις ,τα μπέρδεψες.Το αντίθετο..ρουφάω λέμε.

Τι λέω βραδιάτικα.Έλεος!Μαζέψτε με.
φιλεναδα ακου να σου πω 5 πραγματα για να μην νομιζεις οτι τρωμε χαλβαδες.

εχω καταλαβει οτι εισαι απο τις γυναικες που τους αρεσει παρα πολυ να γαμιουντε,αλλα δεν θελουν να γαμιουντε μονο για την σαρκικη τους ευχαριστηση,θελουν και την ψυχικη τους,θελουν το παθος και την καβλα να την βγαζει ενας αντρας απο μεσα τους.και καλα κανεις και εισαι ετσι και ετσι πρεπει να ειναι ολες οι γυναικες.αυτη η μεθοδος που λες,για μενα ειναι κατι σαν μουνοδαχτυλο χωρις χερια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

καλα θα κανεις να την ακουλουθεις οποτε εχεις καβλες και αν δεν σε βλεπει και κανεις βαλε και κανενα δακτυλο.αλλα οπως καταλαβαινεις οσες μεθοδοι και να βγουνε,και οσα αντικαταστατα τις πουτσας βγουνε,η πουτσα ειναι μοναδικο πραγμα στο ειδος τις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

εχω καταλαβει οτι εισαι απο τις γυναικες που τους αρεσει παρα πολυ να γαμιουντε,αλλα δεν θελουν να γαμιουντε μονο για την σαρκικη τους ευχαριστηση,θελουν και την ψυχικη τους,θελουν το παθος και την καβλα να την βγαζει ενας αντρας απο μεσα τους.και καλα κανεις και εισαι ετσι και ετσι πρεπει να ειναι ολες οι γυναικες.αυτη η μεθοδος που λες,για μενα ειναι κατι σαν μουνοδαχτυλο χωρις χερια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

καλα θα κανεις να την ακουλουθεις οποτε εχεις καβλες και αν δεν σε βλεπει και κανεις βαλε και κανενα δακτυλο.αλλα οπως καταλαβαινεις οσες μεθοδοι και να βγουνε,και οσα αντικαταστατα τις πουτσας βγουνε,η πουτσα ειναι μοναδικο πραγμα στο ειδος τις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τυπε γαμιουνται ολοι στο κωλοσαιτ?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εκτος απο τις ασκησεις ειναι και κατι σαν ταλεντο ομως...........

Αλλες το εχουν αλλες οχι......

Εγω θα γουσταρα να εχω γυναικα τυπου cytherea.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αρκανούκο, κάπου τα μπέρδεψες...
αυτές οι ασκήσεις είναι για να έχει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και ο άντρας και η γυναίκα, δεν είναι το ίδιο με τη μαλακία...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτές οι ασκήσεις είναι για να έχει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και ο άντρας και η γυναίκα, δεν είναι το ίδιο με τη μαλακία...

εσυ μωρη που τα ξερεις αυτα? αφου εισαι νεκρη περιοχη εκει  :s&m_1:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσυ μωρη που τα ξερεις αυτα? αφου εισαι νεκρη περιοχη εκει  :s&m_1:

τα ξέρω από τότε που ήμουν στις δόξες μου...
τώρα τα βράδια πίνω τζιν και αναπολώ τις παλιές καλές εποχές  :boobies:

Επισκέπτης

Αχ βρε Αρκανς δεν με καταλαβαίνεις..δεν λειτουργούν απο μόνες τους αυτές οι ασκήσεις,δεν έχουν σχέση με τον αυνανισμό.Το αποτέλεσμα τους φαίνεται πάνω στο σεξ.Περνάς απο την απλή καύλα στην ΗΔΟΝΗ.Ο άντρας νιώθει ένα "κεφαλοκλείδωμα" αφού τον ρουφάς σαν χούβερ ένα πράγμα, και η γυναίκα έχει τον έλεγχο των οργασμών της.Ξεφεύγουμε απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και εχουμε πάντα κολπικούς και με διάρκεια.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εγω δεν τα μπερδεψα καθολου.
οταν εχω καβλες και δεν μου κατεβαινει ο πουτσος απο το πρωι, παω γαμαω την γυναικα-γκομενα-φιλεναδα-πουτανα-βιζιτα και συνερχομε.το πολυ πολυ να τραβηξω καμια μαλακια για να κρατιεμε χαλαρος μεχρι να βρω το στοχο μου,αλλα ασκησεις τις πουτσας δεν κανω,διοτι δεν υπαρχουν.οπως και ασκησεις του μουνιου,δεν υπαρχουν,πες καλυτερα οτι εχω καβλες και το μουνι μου ειναι μουσκεμα ολη μερα και θελω να γαμηθω και ολα καλα.μην πιστευεις την καθε παπαρια των περιοδικων.πλυνε λεει τα πιατα και κανε ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα αν σε γαμουσε κανενας στα ορθια οταν επλενες τα πιατα?την ωρα που οδηγας κανε λεει ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα να οδηγαει αλλος και εσυ να περνεις πιπες?
αντε με την καθε κρυφοαδερφη των κολοπεριοδικων.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω δεν τα μπερδεψα καθολου.
οταν εχω καβλες και δεν μου κατεβαινει ο πουτσος απο το πρωι, παω γαμαω την γυναικα-γκομενα-φιλεναδα-πουτανα-βιζιτα και συνερχομε.το πολυ πολυ να τραβηξω καμια μαλακια για να κρατιεμε χαλαρος μεχρι να βρω το στοχο μου,αλλα ασκησεις τις πουτσας δεν κανω,διοτι δεν υπαρχουν.οπως και ασκησεις του μουνιου,δεν υπαρχουν,πες καλυτερα οτι εχω καβλες και το μουνι μου ειναι μουσκεμα ολη μερα και θελω να γαμηθω και ολα καλα.μην πιστευεις την καθε παπαρια των περιοδικων.πλυνε λεει τα πιατα και κανε ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα αν σε γαμουσε κανενας στα ορθια οταν επλενες τα πιατα?την ωρα που οδηγας κανε λεει ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα να οδηγαει αλλος και εσυ να περνεις πιπες?
αντε με την καθε κρυφοαδερφη των κολοπεριοδικων.

βρε αρκανς, δεν έχεις οργασμό την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ τις ασκήσεις ΜΟΝΗ.
Απλώς οι ασκήσεις βοηθάνε για να έχεις καλύτερο όργασμό ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ λέμε. Και για να το ευχαριστιέται περισσότερο ο άντρας που βάζει τον πούτσο του στο μουνί σου.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
.Ξεφεύγουμε απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και εχουμε πάντα κολπικούς και με διάρκεια.
φιλεναδα μονο που διαβασα αυτο εχυσα να ξερεις. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ποτε θα ερθει και η δικη μου η ωρα και να βρεθω με γυναικα που θα εχει ξεφυγει απο το παιδικο προγραμμα και θα ειναι στο τμημα ενηλικων?(εννοω οργασμικα οχι ηλικιακα).

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φιλεναδα μονο που διαβασα αυτο εχυσα να ξερεις. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ποτε θα ερθει και η δικη μου η ωρα και να βρεθω με γυναικα που θα εχει ξεφυγει απο το παιδικο προγραμμα και θα ειναι στο τμημα ενηλικων?(εννοω οργασμικα οχι ηλικιακα).

Όταν πας με κάποια που κάνει κέγκελ  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
βρε αρκανς, δεν έχεις οργασμό την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ τις ασκήσεις ΜΟΝΗ.
Απλώς οι ασκήσεις βοηθάνε για να έχεις καλύτερο όργασμό ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ λέμε. Και για να το ευχαριστιέται περισσότερο ο άντρας που βάζει τον πούτσο του στο μουνί σου.
και αν ειναι καποια σφιχτομουνα τι κανει τοτε? κοβει τον πουτσο στα δυο αν ειναι και εξασκημενη πολυ. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν ειναι καποια σφιχτομουνα τι κανει τοτε? κοβει τον πουτσο στα δυο αν ειναι και εξασκημενη πολυ. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εδώ έχω ακούσει ότι στην Ταϊλάνδη ανοίγουν μπύρα με το μουνί τους, τι λέμε τώραααα  :rockon: :rockon: :rockon:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
υπαρχει και καμια ασκηση για την κολοτρυπιδα παραλληλα με αυτη? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom