You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί γυναικείου οργασμού...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Φυσικά και τις πιστεύω.Την ώρα που κάνω σεξ ας πούμε τον σφίγγω τον άλλο και τρελλαίνεται..εγώ ωστόσο καυλώνω ακόμα περισσότερο,δεν ξέρω πως να στο πω αλλιώς,πάντως δεν είναι σαν να χέζεις ,τα μπέρδεψες.Το αντίθετο..ρουφάω λέμε.
Τι λέω βραδιάτικα.Έλεος!Μαζέψτε με.
ελα που εχεις τον αμαζευτο
φιλεναδα ακου να σου πω 5 πραγματα για να μην νομιζεις οτι τρωμε χαλβαδες.Φυσικά και τις πιστεύω.Την ώρα που κάνω σεξ ας πούμε τον σφίγγω τον άλλο και τρελλαίνεται..εγώ ωστόσο καυλώνω ακόμα περισσότερο,δεν ξέρω πως να στο πω αλλιώς,πάντως δεν είναι σαν να χέζεις ,τα μπέρδεψες.Το αντίθετο..ρουφάω λέμε.
Τι λέω βραδιάτικα.Έλεος!Μαζέψτε με.
εχω καταλαβει οτι εισαι απο τις γυναικες που τους αρεσει παρα πολυ να γαμιουντε,αλλα δεν θελουν να γαμιουντε μονο για την σαρκικη τους ευχαριστηση,θελουν και την ψυχικη τους,θελουν το παθος και την καβλα να την βγαζει ενας αντρας απο μεσα τους.και καλα κανεις και εισαι ετσι και ετσι πρεπει να ειναι ολες οι γυναικες.αυτη η μεθοδος που λες,για μενα ειναι κατι σαν μουνοδαχτυλο χωρις χερια.
καλα θα κανεις να την ακουλουθεις οποτε εχεις καβλες και αν δεν σε βλεπει και κανεις βαλε και κανενα δακτυλο.αλλα οπως καταλαβαινεις οσες μεθοδοι και να βγουνε,και οσα αντικαταστατα τις πουτσας βγουνε,η πουτσα ειναι μοναδικο πραγμα στο ειδος τις.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε γαμιουνται ολοι στο κωλοσαιτ?φιλεναδα ακου να σου πω 5 πραγματα για να μην νομιζεις οτι τρωμε χαλβαδες.
εχω καταλαβει οτι εισαι απο τις γυναικες που τους αρεσει παρα πολυ να γαμιουντε,αλλα δεν θελουν να γαμιουντε μονο για την σαρκικη τους ευχαριστηση,θελουν και την ψυχικη τους,θελουν το παθος και την καβλα να την βγαζει ενας αντρας απο μεσα τους.και καλα κανεις και εισαι ετσι και ετσι πρεπει να ειναι ολες οι γυναικες.αυτη η μεθοδος που λες,για μενα ειναι κατι σαν μουνοδαχτυλο χωρις χερια.
καλα θα κανεις να την ακουλουθεις οποτε εχεις καβλες και αν δεν σε βλεπει και κανεις βαλε και κανενα δακτυλο.αλλα οπως καταλαβαινεις οσες μεθοδοι και να βγουνε,και οσα αντικαταστατα τις πουτσας βγουνε,η πουτσα ειναι μοναδικο πραγμα στο ειδος τις.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
φιλεναδα ακου να σου πω 5 πραγματα για να μην νομιζεις οτι τρωμε χαλβαδες.
αρκανούκο, κάπου τα μπέρδεψες...
αυτές οι ασκήσεις είναι για να έχει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και ο άντρας και η γυναίκα, δεν είναι το ίδιο με τη μαλακία...
τι επαθες ρε?Τυπε γαμιουνται ολοι στο κωλοσαιτ?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ποσταρω ενα θεμα και δεν μου το βγαζει,μου το εξαφανιζει και οταν το βρισκω μου λεει οτι δεν ειναι προσβασιμο απο εμενατι επαθες ρε?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αρκανούκο, κάπου τα μπέρδεψες...
αυτές οι ασκήσεις είναι για να έχει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και ο άντρας και η γυναίκα, δεν είναι το ίδιο με τη μαλακία...
εσυ μωρη που τα ξερεις αυτα? αφου εισαι νεκρη περιοχη εκει
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσυ μωρη που τα ξερεις αυτα? αφου εισαι νεκρη περιοχη εκει
τα ξέρω από τότε που ήμουν στις δόξες μου...
τώρα τα βράδια πίνω τζιν και αναπολώ τις παλιές καλές εποχές
Επισκέπτης
Αχ βρε Αρκανς δεν με καταλαβαίνεις..δεν λειτουργούν απο μόνες τους αυτές οι ασκήσεις,δεν έχουν σχέση με τον αυνανισμό.Το αποτέλεσμα τους φαίνεται πάνω στο σεξ.Περνάς απο την απλή καύλα στην ΗΔΟΝΗ.Ο άντρας νιώθει ένα "κεφαλοκλείδωμα" αφού τον ρουφάς σαν χούβερ ένα πράγμα, και η γυναίκα έχει τον έλεγχο των οργασμών της.Ξεφεύγουμε απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και εχουμε πάντα κολπικούς και με διάρκεια.φιλεναδα ακου να σου πω 5 πραγματα για να μην νομιζεις οτι τρωμε χαλβαδες.
εγω δεν τα μπερδεψα καθολου.αρκανούκο, κάπου τα μπέρδεψες...
οταν εχω καβλες και δεν μου κατεβαινει ο πουτσος απο το πρωι, παω γαμαω την γυναικα-γκομενα-φιλεναδα-πουτανα-βιζιτα και συνερχομε.το πολυ πολυ να τραβηξω καμια μαλακια για να κρατιεμε χαλαρος μεχρι να βρω το στοχο μου,αλλα ασκησεις τις πουτσας δεν κανω,διοτι δεν υπαρχουν.οπως και ασκησεις του μουνιου,δεν υπαρχουν,πες καλυτερα οτι εχω καβλες και το μουνι μου ειναι μουσκεμα ολη μερα και θελω να γαμηθω και ολα καλα.μην πιστευεις την καθε παπαρια των περιοδικων.πλυνε λεει τα πιατα και κανε ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα αν σε γαμουσε κανενας στα ορθια οταν επλενες τα πιατα?την ωρα που οδηγας κανε λεει ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα να οδηγαει αλλος και εσυ να περνεις πιπες?
αντε με την καθε κρυφοαδερφη των κολοπεριοδικων.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγω δεν τα μπερδεψα καθολου.
οταν εχω καβλες και δεν μου κατεβαινει ο πουτσος απο το πρωι, παω γαμαω την γυναικα-γκομενα-φιλεναδα-πουτανα-βιζιτα και συνερχομε.το πολυ πολυ να τραβηξω καμια μαλακια για να κρατιεμε χαλαρος μεχρι να βρω το στοχο μου,αλλα ασκησεις τις πουτσας δεν κανω,διοτι δεν υπαρχουν.οπως και ασκησεις του μουνιου,δεν υπαρχουν,πες καλυτερα οτι εχω καβλες και το μουνι μου ειναι μουσκεμα ολη μερα και θελω να γαμηθω και ολα καλα.μην πιστευεις την καθε παπαρια των περιοδικων.πλυνε λεει τα πιατα και κανε ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα αν σε γαμουσε κανενας στα ορθια οταν επλενες τα πιατα?την ωρα που οδηγας κανε λεει ασκησεις.μηπως θα ητανε καλυτερα να οδηγαει αλλος και εσυ να περνεις πιπες?
αντε με την καθε κρυφοαδερφη των κολοπεριοδικων.
βρε αρκανς, δεν έχεις οργασμό την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ τις ασκήσεις ΜΟΝΗ.
Απλώς οι ασκήσεις βοηθάνε για να έχεις καλύτερο όργασμό ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ λέμε. Και για να το ευχαριστιέται περισσότερο ο άντρας που βάζει τον πούτσο του στο μουνί σου.
φιλεναδα μονο που διαβασα αυτο εχυσα να ξερεις..Ξεφεύγουμε απο τον παιδικό κλειτοριδικό οργασμό και εχουμε πάντα κολπικούς και με διάρκεια.
ποτε θα ερθει και η δικη μου η ωρα και να βρεθω με γυναικα που θα εχει ξεφυγει απο το παιδικο προγραμμα και θα ειναι στο τμημα ενηλικων?(εννοω οργασμικα οχι ηλικιακα).
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
φιλεναδα μονο που διαβασα αυτο εχυσα να ξερεις.
ποτε θα ερθει και η δικη μου η ωρα και να βρεθω με γυναικα που θα εχει ξεφυγει απο το παιδικο προγραμμα και θα ειναι στο τμημα ενηλικων?(εννοω οργασμικα οχι ηλικιακα).
Όταν πας με κάποια που κάνει κέγκελ
και αν ειναι καποια σφιχτομουνα τι κανει τοτε? κοβει τον πουτσο στα δυο αν ειναι και εξασκημενη πολυ.βρε αρκανς, δεν έχεις οργασμό την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ τις ασκήσεις ΜΟΝΗ.
Απλώς οι ασκήσεις βοηθάνε για να έχεις καλύτερο όργασμό ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ λέμε. Και για να το ευχαριστιέται περισσότερο ο άντρας που βάζει τον πούτσο του στο μουνί σου.
να αρχισω να ρωταω απο αυριο τις γκομενες που γνωριζω.Όταν πας με κάποια που κάνει κέγκελ
<<κανεις και κεγκελ αγαπη μου η μονο γυμανστηριο πας?>>
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και αν ειναι καποια σφιχτομουνα τι κανει τοτε? κοβει τον πουτσο στα δυο αν ειναι και εξασκημενη πολυ.
εδώ έχω ακούσει ότι στην Ταϊλάνδη ανοίγουν μπύρα με το μουνί τους, τι λέμε τώραααα
στην ουκρανια κοβουν και ξυλα με το μουνι τους για το χειμωνα.
εδώ έχω ακούσει ότι στην Ταϊλάνδη ανοίγουν μπύρα με το μουνί τους, τι λέμε τώραααα
μην τα ψαχνεις τωρα αυτα.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 130K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K