sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
με μεγαλύτερους είπα, όχι με τα ΚΑΠΗ
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
με μεγαλύτερους είπα, όχι με τα ΚΑΠΗ
να κι ένας άνθρωπος που σίγουρα απολαμβάνει το σεξ και σίγουρα το απολαμβάνουν κι οι ερωτικοί του σύντροφοιΚαι για να μιλησουμε για οργασμους γενικα, τις καλυτερες εμπειριες θα τις βρειτε στο σεξ με τρελλα συναισθηματα.
Ολα τα αλλα ειναι προχειροτητες, τουλαχιστον στην μικρη εμπειρια μου.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΔεν το κατεχω το θεμα και δεν με ενδιαφερει.....ειναι θεμα πολυπλοκο για μενα.
:- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-
αφού μωρή ξέρεις ότισε πειράζω γλυκό μου τερατάκι :-*
Βγαλε την Α.Ε.Κ... γιατι θα σε καταραστω να σου πεσουν κι αλλο.Μετα τιμης.σε πειράζω γλυκό μου τερατάκι :-*
αλιντισσα ποσα σετ κανεις?Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι σε αυτό το thread και επειδή έχει ένα ενδιαφέρον ..είπα να το ανεβάσω.
[...]
Επίσης τι να την κάνει ένας άντρας μια γκόμενα που απλά ανοίγει τα πόδια και δεν δίνει τίποτα περισσότερο?
Αυτός είναι και ο σκοπός[glow=red,2,300] των ασκήσεων kegel.Γυμνάζουμε το μουνί μας γ[/glow]ια να απολαμβάνουμε το γαμήσι και οι 2 αμφότεροι.Mαθαίνουμε να συγκρατούμε τα χύσια μας και να απολαμβάνουμε τον τελικό οργασμό με ατελειωτες συσπάσεις και άφθονα υγρά.
Kegel και ..καλά γαμήσια αγαπητοί!
Το ιδιο πραγμα συμβενη με μια cg που παιρνω μπορη να μην ειναι μανεκεν αλλα με το καλο γλυψιμο που την κανω και με τα δαχτυλα μου συντριβανη γινονται τα υγρα που βγαζη πλυμηρα,και οσπου να τελειωσο εγω μια φορα αυτη χυνη 5-6 φορες χανεις το μετρημα στο τελος,πως να μην σε ευχαριστηση μετα απο τοση ευχαριστηση που εισπραξε,γι'αυτο το λεω πολλες φορες οτι για να εισπραξης περιποιηση πρεπη πρωτα να δωσειςΝομιζω πως το πιο απολαυστικο πραγμα στο σεξ ειναι να βλεπεις την συντροφο σου να χανει καθε ελεγχο. Για παραδειγμα οταν μια γυναικα κανει squirting, εκτος απο τα υγρα που ψεκαζει, εχει εναν τοσο εντονο οργασμο που νομιζεις πως οτι και να της κανεις εκεινη την στιγμη δεν προκειται να καταλαβει απολυτως τιποτα. Ειναι απολαυστικο να βλεπεις την εκφραση στο προσωπο της και να ακους τις φωνες της. Βοηθωντας μια κοπελα να κανει squirting για πρωτη φορα(μαζι μου) ηταν σοκαριστικο το ποσο εντονα συσπαται ο κολπος της, το ποσο ζεστος ειναι, και το τι πεταει εξω. Την ωρα που συμβαινει ολο αυτο βγαζεις τα δαχτυλα σου, και καρφωνεσαι μεσα της ενω αυτη συνεχιζει να βγαζει υγρα....μιλαμε για χασιμο. Το καλυτερο ειναι το αμεσως μετα...."τωρα κανε μου ΟΤΙ θες..." ! Τι να το κανει καποιος αν το κανει 6 φορες σε 3 ωρες? Σημασια εχει ποσο καλα περασε η συντροφος του. Γιατι στην τελικη οσο καλυτερα περασει η κοπελα, τοσο καλυτερα θα περασεις και εσυ ο ιδιος. Το να μπαινοβγαινεις απλα μεχρι να τελειωσεις δεν ειναι σεξ, ειναι μαλακια με παρεα. Το να τρελαινει ο ενας τον αλλον στο κρεβατι...αυτο ειναι σεξ.
Δεν τα μετράω αγαπητέ.αλιντισσα ποσα σετ κανεις?
Σωστος.Αλλα τι κερδίζουν με τόση πληροφόρηση?Ελέγχουν το πουλί τους και την καύλα τους?Όχι.Επειδή έχεις καταντήσει γραφική και καρφώνεσαι να σου πω τα εξής.
Τον καιρό που πήγαινες εσύ με πιτσιρίκια όπως λες(καμια 15χρονιά χρόνια), τα περισσότερα νόμιζαν (κι είναι λογικό) ότι η κλειτορίδα είναι θεότητα της αρχαιότητας.
Πλέον, κάτι το ίντερνετ, οι τσόντες με το κιλό, η χυδαιότητα της τηλεόρασης καιτουλουπου, έχουν αλλάξει τα πράματα.
Οι περισσότεροι νέοι, από θεωρεία τουλάχιστον, ξέρουν περισσότερα από τότε.
Θα μου πεις τώρα βέβαια και θα 'χεις και δίκιο ότι δε φτάνει η θεωρεία.
Αλλά χωρίς θεωρεία διαγώνισμα ΔΕ γράφεις.
:-* :-* :-* :-*Κανα-δυο πιστευω..
αλιντισσα μαθε μας να γαμαμεΣωστος.Αλλα τι κερδίζουν με τόση πληροφόρηση?Ελέγχουν το πουλί τους και την καύλα τους?Όχι.
Οπότε .. :-* :-* :-* :-*
Κοψε τα γυρω γυρω κ τις μαλαγανιες.. Πες το ανοιχτα..αλιντισσα εισαι πολυ αληντισα με τις φωτο που ανεβαζεις κ θαρρω (φανταζομαι) οτι εισαι μουναρα !αλιντισσα ωραια ποδια εχεις