Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
παντως εμενα πιο πολυ μ'αρεσει να περιποιηθω την κοπελα μου, παρα να γαμαω μονο...ασε που ισχυει οτι αν προσεξεις την κοπελα μετα θα σε προσεξει κι εκεινη.. ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παντως εμενα πιο πολυ μ'αρεσει να περιποιηθω την κοπελα μου, παρα να γαμαω μονο...ασε που ισχυει οτι αν προσεξεις την κοπελα μετα θα σε προσεξει κι εκεινη.. ;)

Ιπποτη μου!!!!!!!!!!  Αξιοs!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Προσεχω.....εχω βαλει απ αυτα που δεν καιγονται αμεσωs με το που θα γυρισει η μιζα :2funny: :2funny: :2funny:
Εμεις φοραμε τα βραδυκαυστα τωρα αργα και σταθερα για περισσοτερο χρονο  :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ευγε νεε μου βλεπω μαθενης

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
O
Έτσι...Και τα 20χρονα δεν έχουν την κατάλληλη ωριμότητα και εμπειρία να χειριστούν το μπουζί τους..
Οσο μεγαλωνεις αλλαζεις ψυχολογικα και συναισθηματικα. Επομενως μαθαινεις να απολαμβανεις καλυτερα καποια πραγματα και να τα εκτιμας ακομα περισσοτερο. Γι'αυτο και το σεξ γινεται ακομα καλυτερο.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
OΟσο μεγαλωνεις αλλαζεις ψυχολογικα και συναισθηματικα. Επομενως μαθαινεις να απολαμβανεις καλυτερα καποια πραγματα και να τα εκτιμας ακομα περισσοτερο. Γι'αυτο και το σεξ γινεται ακομα καλυτερο.

:thumbsup: :thumbsup:

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
OΟσο μεγαλωνεις αλλαζεις ψυχολογικα και συναισθηματικα. Επομενως μαθαινεις να απολαμβανεις καλυτερα καποια πραγματα και να τα εκτιμας ακομα περισσοτερο. Γι'αυτο και το σεξ γινεται ακομα καλυτερο.

Πολύ σωστό αυτό. Οπως και στις γυναίκες τελικά, το σημείο G δεν είναι ένα σημείο
αλλά είναι ο τρόπος που την χαιδεύεις και την ακουμπάς στο κρεβάτι.. και τα
σημεία που την φιλάς κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom