Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το ιδιο πραγμα συμβενη με μια cg που παιρνω μπορη να μην ειναι μανεκεν αλλα με το καλο γλυψιμο που την κανω και με τα δαχτυλα μου συντριβανη γινονται τα υγρα που βγαζη πλυμηρα,και οσπου να τελειωσο εγω μια φορα αυτη χυνη 5-6 φορες χανεις το μετρημα στο τελος,πως να μην σε ευχαριστηση μετα απο τοση ευχαριστηση που εισπραξε,γι'αυτο το λεω πολλες φορες οτι για να εισπραξης περιποιηση πρεπη πρωτα να δωσεις

ΣΩΣΤΟΣ!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η γυναικα βγαζει υγρα και μαλιστα ποταμι οταν εχει οργασμο στο σημειο g αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να το πετυχει καποιος. Αυτο το φαινομενο λεγεται squirting ή female ejaculation. Aν εχει καποιος εστω και μια τετοια εμπειρια ας το πει.
το εχω δει σε μια ταυλανδεζα μπαροβια πιτσιρικα..μην φανταστει κανεις πολλα πραγματα αλλα αφου εχυσα εγω και ηταν ακομα καυλωμενη την τελειωσα με το χερι και μου εβγαλε ενα ψιλο στο σεντονι..γαματο να το βλεπεις εκεινη τη στιγμη ξανακαυλωσα τοτε (και τωρα που το θυμηθικα)..και μια αλλη φορα με ελληνιδα στο γλυψιμο μου τελειωσε καπως ετσι,φωνουλα ,σπασμος και..το γαμησαμε το σεντονι αλλη φορα στα 41 μου ποτε και απο ψευτικα ..παρα πολλα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γενικά πιστεύω το σεξ είναι πιο πολύ μια εγκεφαλική δραστηριότητα και το σώμα απλά εκτελεί
Δικαιο εχεις ετσι ειναι αλλα το κατω κεφαλι δινη πολλες φορες την εντολη και μετα ενεργη ο εγγεφαλος

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δικαιο εχεις ετσι ειναι αλλα το κατω κεφαλι δινη πρωτα την εντολη και μετα ενεργη ο εγγεφαλος

κοίταξε τα ερεθίσματα προέρχονται απο τον εγκέφαλο, ο οποίος δίνει τις εντολές, τώρα αν στην προκειμένη περίπτωση γίνονται αντί8ετα ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γενικά πιστεύω το σεξ είναι πιο πολύ μια εγκεφαλική δραστηριότητα και το σώμα απλά εκτελεί

To ιδιο λεμε..............Αλλα φαινεται ο εγκεφαλοs δινει αποτομα μεγαλη ενεργεια στο ....μπουζι(πουλι) και καιγεται γρηγορα

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
To ιδιο λεμε..............Αλλα φαινεται ο εγκεφαλοs δινει αποτομα μεγαλη ενεργεια στο ....μπουζι(πουλι) και καιγεται γρηγορα

άλλαξε το με μπουζί ιριδίου, θα έχεις καλυτερη απόκριση  :grin:
:2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κοίταξε τα ερεθίσματα προέρχονται απο τον εγκέφαλο, ο οποίος δίνει τις εντολές, τώρα αν στην προκειμένη περίπτωση γίνονται αντί8ετα ....
Δεν λεω οτι συμβενη παντα αλλα μερικες φορες

Επισκέπτης
Έτσι...Και τα 20χρονα δεν έχουν την κατάλληλη ωριμότητα και εμπειρία να χειριστούν το μπουζί τους..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Ρε μανία με τα 20χρονα.
Μετά εγώ φταίω που γίνομαι καχύποπτος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έτσι...Και τα 20χρονα δεν έχουν την κατάλληλη ωριμότητα και εμπειρία να χειριστούν το μπουζί τους..
Και ερωτω.....μηπωs ομωs χρειαζεται και η καλη θεληση απο πλευραs κοπελαs, ωστε να φτασουμε στον ποθητον αποτελεσμα,  η τον αφηνουμε ερμο και μονο να παιδευεται με την...μιζα του??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom