Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
θενξ δικε μου αλλα την περιποιηση την ειχα απο μικρος στο μυαλο μου..στην πραξη να με δεις τωρα.. ;)
Στην πραξη για να σε δω θα πρεπη να φερης καποια δικια σου και να την παρουμε μαζι  :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στην πραξη για να σε δω θα πρεπη να φερης καποια δικια σου και να την παρουμε μαζι  :grin: :grin: :grin:

μου βγαζεις εισητηρια για Σαλονικη και σου αποδεικνυω οτι ο,τι λεω το κανω κιολας...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Σωστος.Αλλα τι κερδίζουν με τόση πληροφόρηση?Ελέγχουν το πουλί τους και την καύλα τους?Όχι.
Οπότε ..
Κάτσε να σου απαντήσω πριν πας για τσάι.
Όπως υπάρχουν οι ασκήσεις γκεγκελ που μας έχεις ψιλοπρήξει, έτσι υπάρχουν κι ασκήσεις χυσοκρατήματος για τους άντρες.
Ω ναι, μην κάνεις έτσι--> :o , αλήθεια υπάρχουν.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ σωστό αυτό. Οπως και στις γυναίκες τελικά, το σημείο G δεν είναι ένα σημείο
αλλά είναι ο τρόπος που την χαιδεύεις και την ακουμπάς στο κρεβάτι.. και τα
σημεία που την φιλάς κλπ..
Αν και οντως υπαρχει το σημειο G, ακομα πιο σημαντικο για τις γυναικες ειναι το ποσο πολυ τις θελει ο ερωτικος τους συντροφος. Νομιζω ολα ξεκινουν απο εκει. Το ποσο πολυ θελει ο ενας τον αλλο. Αναλογα με αυτο  ρυθμιζεται και η συμπεριφορα του. Ειναι καταπληκτικο το πως μια ματια ή ενα αγγιγμα μπορει να μεταφερει τοσα πολλα συναισθηματα καποιες φορες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Όπως υπάρχουν οι ασκήσεις γκεγκελ που μας έχεις ψιλοπρήξει, έτσι υπάρχουν κι ασκήσεις χυσοκρατήματος για τους άντρες.
Ω, ναι, μην κάνεις έτσι--> :o , αλήθεια υπάρχουν.
Κι ομωs   ναι..... :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Ω ναι, μην κάνεις έτσι--> :o , αλήθεια υπάρχουν.
Αααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???
Κάνεις kegel και δεν το ξέρεις νομίζω...γκούγκλαρε λίγο και θα δεις οτι δεν σου λέω ψέμματα.Και οι άντρες κάνουν kegel.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Αααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???
Κάνεις kegel και δεν το ξέρεις νομίζω...γκούγκλαρε λίγο και θα δεις οτι δεν σου λέω ψέμματα.Και οι άντρες κάνουν kegel.
αλιντισσα μουναρα μου μπορω να κανω και γω γκεγκελ? :o

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλεναδα τι εγινε?

βλεπω ακομα την συνεχιζεις την ασκηση. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
E το ίδιο λέμε.
Άρα υπάρχει τρόπος να ελέγξεις την εκσπερμάτιση, οπότε μην λες πίπες.
ΥΣ. Όσες φορές λέει ο Μίνος την λέξη ΠΑΟΚ σε μια πρόταση, λες εσύ τo kegel :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom