LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Ωραία, στο μεταξύ θα με αφήσεις να πηγαίνω με καμιά Καλυψώ;δε γαμιέται, θα γίνω πηνελόπη
Ωραία, στο μεταξύ θα με αφήσεις να πηγαίνω με καμιά Καλυψώ;δε γαμιέται, θα γίνω πηνελόπη
Δεν εχουμε και μαλλι για γνεσιμο να περναει η ωρα ρε γμτ μου
Στην πραξη για να σε δω θα πρεπη να φερης καποια δικια σου και να την παρουμε μαζιθενξ δικε μου αλλα την περιποιηση την ειχα απο μικρος στο μυαλο μου..στην πραξη να με δεις τωρα.. ;)
Ωραία, στο μεταξύ θα με αφήσεις να πηγαίνω με καμιά Καλυψώ;
θα αρχίσει το κέντημα
Αντε Μπουμπ ευρεθη τροποs
Τωρα χρειαζομαστε...χλαμυδα και καμμια 10αρια αραβωνιαστικουs
Στην πραξη για να σε δω θα πρεπη να φερης καποια δικια σου και να την παρουμε μαζι
εύκολα, εδώ μέσα είστε παραπάνω απο 10
Κάτσε να σου απαντήσω πριν πας για τσάι.Σωστος.Αλλα τι κερδίζουν με τόση πληροφόρηση?Ελέγχουν το πουλί τους και την καύλα τους?Όχι.
Οπότε ..
Αν και οντως υπαρχει το σημειο G, ακομα πιο σημαντικο για τις γυναικες ειναι το ποσο πολυ τις θελει ο ερωτικος τους συντροφος. Νομιζω ολα ξεκινουν απο εκει. Το ποσο πολυ θελει ο ενας τον αλλο. Αναλογα με αυτο ρυθμιζεται και η συμπεριφορα του. Ειναι καταπληκτικο το πως μια ματια ή ενα αγγιγμα μπορει να μεταφερει τοσα πολλα συναισθηματα καποιες φορες.Πολύ σωστό αυτό. Οπως και στις γυναίκες τελικά, το σημείο G δεν είναι ένα σημείο
αλλά είναι ο τρόπος που την χαιδεύεις και την ακουμπάς στο κρεβάτι.. και τα
σημεία που την φιλάς κλπ..
Κι ομωs ναι.....Κάτσε να σου απαντήσω πριν πας για τσάι.
Όπως υπάρχουν οι ασκήσεις γκεγκελ που μας έχεις ψιλοπρήξει, έτσι υπάρχουν κι ασκήσεις χυσοκρατήματος για τους άντρες.
Ω, ναι, μην κάνεις έτσι--> :o , αλήθεια υπάρχουν.
Θα το κανονισουμε καποια στιγμημου βγαζεις εισητηρια για Σαλονικη και σου αποδεικνυω οτι ο,τι λεω το κανω κιολας...
Με φανταζεσαι εμενα με χλαμυδα και τοξο????
Εχω πεσει απ την καρεκλα λεμεεεεε
αυτό θέλω να το δώ
ευκαιρεία σε 20 μέρες έχουμε απόκριες
Αντε βρηκα την ευκαιρια να με δειs και...Ζηνα
Θα το κανονισουμε καποια στιγμη
Αααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???Κάτσε να σου απαντήσω πριν πας για τσάι.
Όπως υπάρχουν οι ασκήσεις γκεγκελ που μας έχεις ψιλοπρήξει, έτσι υπάρχουν κι ασκήσεις χυσοκρατήματος για τους άντρες.
Ω ναι, μην κάνεις έτσι--> :o , αλήθεια υπάρχουν.
αλιντισσα μουναρα μου μπορω να κανω και γω γκεγκελ? :oΑααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???
Κάνεις kegel και δεν το ξέρεις νομίζω...γκούγκλαρε λίγο και θα δεις οτι δεν σου λέω ψέμματα.Και οι άντρες κάνουν kegel.
φιλεναδα τι εγινε?Αααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???
Κάνεις kegel και δεν το ξέρεις νομίζω...γκούγκλαρε λίγο και θα δεις οτι δεν σου λέω ψέμματα.Και οι άντρες κάνουν kegel.
E το ίδιο λέμε.Αααααχ μικρούλη μου...Ποιός είπε οτι οι ασκήσεις kegel είναι μόνο για τις γυναίκες???