Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σιγά τα ωά βρε..χιλιάδες τέτοια γύρω σουΜας αρέσει η γυμναστική εδώ στην Αθήνα καμάρι μου. ;)Κανονικό πιτσίλισμα δηλαδή..
Μονο πιτσιλισμα?????????  Το ονομα....Νιαγαραs  ...τι σου λεει???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
τι εκπαίδευση αγάπη μου???
μέχρι και περιοδικό κοντεψα να ανοίξω σε έναν άσχετο, και ρώταγε το ζώον έχεις πάει με καλύτερο???
κι εγω το βλεμμα της αγελάδας  
:jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εκπαίδευση αγάπη μου???
μέχρι και περιοδικό κοντεψα να ανοίξω σε έναν άσχετο, και ρώταγε το ζώον έχεις πάει με καλύτερο???
κι εγω το βλεμμα της αγελάδας  
τι πειοδικο ηταν;κουζινα και ποιοτητα ζωης; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τοσο ηξερε τοσο εκανε,
για να πεσης σε μαστορα να χασης να μπερδεψης την ανασα σου

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πολλους οργασμους διαβαζουμε εδω μεσα, αλλα δεν βλεπουμε και δεν ακουμε τιποτα! Αφηστε την θεωρια και ξεκινηστε την πραξη!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοσμοπόλιταν
"πως να του πείτε οτι είναι άσχετος"
:2funny: :2funny: :2funny:
και παλι εσεις φταιτε....δεν αγαπατε αρκετα το σωμα σας και δεν κατευθυνετε σωστα τον παρτενερ ομως....ακους εκει διαβαζες περιοδικο....κανε και συ κατι....παιξε λιγο....βοηθα την κατασταση...παρε εστω ενα βοηθημα να κανετε και πλακα....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το ζητουμενο ειναι να κανεις την αλλη να ουρλιαζει! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο αυτο! Υπαρχουν και αντρες και γυναικες που για καποιο λογο δεν το εχουν παντως....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι την κρισιμη στιγμη ρε σεξουλα πες του μαναριιιιιιιιιιιιιι για στακα... να φερω κανα δονητη να δουμε προκοπη λεμε και μετα πες του οτι ητο ο καλυτερος και οτι δεν εχεις γαμηθει αλλη φορα ετσι τοσο δημιουργικα χαχαχαχαχαχαχαχ
παραλληλα να εισαι ευγενικη και καλη και να του καθεσαι οποταν θελει μιας και σε κανει να διαβαζεις... :boobies: :boobies:  :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το ζητουμενο ειναι να κανεις την αλλη να ουρλιαζει! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο αυτο! Υπαρχουν και αντρες και γυναικες που για καποιο λογο δεν το εχουν παντως....
Για να την κανεις να ουρλιαζη πρεπη να εχεις καλη τεχνικη και να δουλευη το μυαλο εκεινη την στιγμη οχι να χανεσε, και να μην χυνης στα 5-10 λεπτα οπως οι περισσοτεροι

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
παραλληλα να εισαι ευγενικη και καλη και να του καθεσαι οποταν θελει μιας και σε κανει να διαβαζεις... :boobies: :boobies:  :rockon:

ναι σεξούλα .. να του κάθεσαι συχνά.. που ξέρεις μπορεί να βγάλεις το πανεπιστήμιο με άριστα έτσι...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι την κρισιμη στιγμη ρε σεξουλα πες του μαναριιιιιιιιιιιιιι για στακα... να φερω κανα δονητη να δουμε προκοπη λεμε και μετα πες του οτι ητο ο καλυτερος και οτι δεν εχεις γαμηθει αλλη φορα ετσι τοσο δημιουργικα χαχαχαχαχαχαχαχ
Αυτο ελειπε να μην εισαι ευγενικη...Τσ τσ
Γυναικεs!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπραβο ερι...με πιανεις....περα απο την πλακα το παν ειναι τα προκαταρκτικα....θελει πολυ διαρκεια....αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα .... ;)

Επισκέπτης
Σεξούλα μην ασχολείσαι με άπειρους άλλη φορά αγάπη μου.Χάσιμο χρόνου είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom