Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

g-lykos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αλλα οχι ξερολιασης.. και εγωκεντρισμου γωνια φανταζομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α και μια αλλη απορια για να μην φτιαχνω αχρηστα θρεντ.. πως γινεται καποιος εμπειρος ; αν εχει γαμησει πολλα μουνια ;
ΟΧΙ !!
μονο εαν του αρεσουν πολυ τα μουνια γινεται  ;)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Το ζητουμενο ειναι να κανεις την αλλη να ουρλιαζει! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο αυτο! Υπαρχουν και αντρες και γυναικες που για καποιο λογο δεν το εχουν παντως....
αχαχχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

και πάλι αυτό δεν είναι το μοναδικό...εξαρτάται από την ψυχοσύνθεση του καθε ενός και πώς βλεπει το σεξ, δηλαδή αν το βλέπει μόνο για την δική του ευχαρίστηση ή όχι.. για παράδειγαμ αυτοι που θα απαντήσουν " Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω..." ότι και να κάνουν εμπειροι δεν θα γίνουν ποτέ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:grin:       οι αποψεις διιστανται...

ας βαλουμε και μια αλλη συνισταμενη . Δηλαδη καποιος που εχει γαμησει πολλες ιεροδουλες ειναι εμπειρος χυστης; :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
νομίζω οτι πληρώ όλες τις προυποθέσεις  που τέθηκα αρα μπορώ να ................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :humpleg: λίγο... :dancing:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
α και μια αλλη απορια για να μην φτιαχνω αχρηστα θρεντ.. πως γινεται καποιος εμπειρος ; αν εχει γαμησει πολλα μουνια ;
Δεν παιζη μονο να εχει γαμηση πολλα μουνια,
το μυαλο να δουλευη εκεινη την στιγμη για να ξερη τι και πως να πράξη

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
:grin:       οι αποψεις διιστανται...

ας βαλουμε και μια αλλη συνισταμενη . Δηλαδη καποιος που εχει γαμησει πολλες ιεροδουλες ειναι εμπειρος χυστης; :sunglasses:

χύστης ναι, γαμιάς όχι

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
για εμπειρο γαμια μιλαμε λαθος λεξη χρησιμοποιησα.. ;)

και πάλι εξαρτάται .. αν βλέπει την ιεροδουλο σαν ένα κομάτι κρέας δεν θα γίνει ποτέ εμπειρος γαμιάς.. αν την βλέπει σαν γυναίκα (εστω και επί πληρωμή) ναι...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ναι την κρισιμη στιγμη ρε σεξουλα πες του μαναριιιιιιιιιιιιιι για στακα... να φερω κανα δονητη να δουμε προκοπη λεμε και μετα πες του οτι ητο ο καλυτερος και οτι δεν εχεις γαμηθει αλλη φορα ετσι τοσο δημιουργικα χαχαχαχαχαχαχαχ

Στάκα;;;

Τέτοια:
CIMG3450.JPG
;;;;

Last Tango in Arkalochori????

Επισκέπτης
ΟΧΙ!!!!

το μπες βγες δεν σε κάνει έμπειρο και σωστό
Εννοείται αυτό.Το βράδυ θα σας κάνω εξονυχιστική περιγραφή και ανάλυση του θέματος.Μπαίνει κόσμος τώρα στο μαγαζί και δεν προλαβαίνω.Φιλιά σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom