Νέα

Pentium Dual Core ή I 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα επεμενα ομως για αυτο γιατι το κατοσταρικακι εξτρα το αξιζει λογω της αισθητα ανωτερης καρτας γραφικων

www.multirama.gr/products/product?pid=0532833&catid=010200]http://www.multirama.gr/products/product?pid=0532833&catid=010200[/url]
Γιατι ειναι ανωτερη αυτη η καρτα γραφικων?
Τι συστημα ψυξης διαθετει? Μπορουμε να το ξερουμε αυτο?
Εγω απλος πελατης ειμαι με αποριες κυριε  :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θα επεμενα ομως για αυτο γιατι το κατοσταρικακι εξτρα το αξιζει λογω της αισθητα ανωτερης καρτας γραφικων

www.multirama.gr/products/product?pid=0532833&catid=010200]http://www.multirama.gr/products/product?pid=0532833&catid=010200[/url]

Συμφωνώ αν δε σου λείπει το κατοστάρικο.
Και μόνο που οι browsers αποκτούν σιγά-σιγά επιτάχυνση μέσω της κάρτας γραφικών, αξίζει να έχεις μια καλή κάρτα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι συστημα ψυξης διαθετει? Μπορουμε να το ξερουμε αυτο?
Εγω απλος πελατης ειμαι με αποριες κυριε  :grin:
Ρωτα αλλου  :birdman: ειμαστε επιλεκτικοι με τους πελατες μας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

ΥΓ Τωρα ειδα το εντιτ...
οκ κατέληξα σας ευχαριστώ όλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρωτα αλλου  :birdman: ειμαστε επιλεκτικοι με τους πελατες μας...

α ρωτα αλλου ε?
ειδες οτι εισαι ασχετος?
και στο λεω ιδιαιτερα φιλικα
και εγω ασχετος ειμαι σε αυτο το τομεα.
Αν η καρτα γραφικων δεν διαθετει
καλο συστημα ψυξης και του υπερθεμανθει
θα προκληθει βλαβη γιατι οι καρτες γραφικων
παραγουν μεγαλη θερμοτητα. Αυτο σημαινει 1 μηνα στο σερβις
γιατι ολες αυτες τα πηγαινουν στην αντιπροσωπεια τους τα μηχανηματα

Ποιο συστημα ψυξης ειναι καλυτερο?
το ανεμιστηρακι η η υδροψυξη? και γιατι.
Για αυτο σου λεω ολοι ασχετοι ειμαστε  ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κομπιουτεράδες του φόρουμ πείτε καμιά γνώμη για το παρακάτω,αξίζει τα 550?
Για το σπίτι το θέλω,internet,εφαρμογες γραφείου,κανά video κλπ.

Πες ότι το θές να σερφάρεις όλη μέρα στο Bourdela, κι άσε τις σάλτσες.  :jerking:
Γι αυτη τη δουλειά μια χαρα είναι
κι ένα πιο φτηνό να πάρεις σου κάνει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σας ,σκεφτομαι να αγορασω ενα λαπτοπ και θα ηθελα να μου πει καποιος σχετικος εαν ο προηγουμενος επεξεργαστης τησ INTEL Ο Pentium Dual Core εχει μεγαλη διαφορα με τους νεους τους Ι3 κτλπ.Γιατι οι καινουργιου ξεφευγουνε πολυ στην τιμη.
AMD φιλε μου. Εγω ειχα παντα ιντελ και πριν 2 μηνες αλλαξα σε AMD και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τελος για παντα ΑΜΔ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ουφ! στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν χρειαζεται να μπεις στο συστημα ψυξης (υδροψυξη σε λαπτοπ εμποριου?  :2funny:) γιατι η πρωτη ειναι η στανταρ intel με shared μνημη απο το συστημα και η αλλη ειναι η ati hd με 512mb.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν και δεν τρέχω βαρειές εφαρμογές- η πιο βαρειά αυτή την περιόδο είναι το Starcaft 2- κυρίως εφαρμογές του office και σπανίως πάνω από 5 παράθυρα ανοιχτά- είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το dv6 - core i5 HP που έχω...
Για να λέμε και του άσχετου με τους υπολογιστές το δίκιο, είναι ελάχιστες οι εφαρμογές που θα γονατίσουν οποιοδήποτε υπολογιστή αξίας € 600 και άνω ενώ αν η κάρτα γραφικών είναι από 512 MB  και πάνω σηκώνει ακόμη και γερά παιχνίδια...
Από κει και πέρα, τα hp είναι καλά μηχανήματα με αξιοπρεπή αισθητική και σοβαρή αντιπροσωπεία αλλά τα toshiba έχουν απίστευτο after sales και πολύ καλές εγγυήσεις και ασφάλειες...
Τα DELL είναι καλά μηχανήματα αλλά αυτά που εχω υπόψη μου λίγο γκουμούτσες ενώ τα sony είναι πανέμορφα και καλά μηχανήματα, πλέον δεν είναι τόσο ακριβά αλλά να προσεύχεστε να μην σας πάθουν βλάβη- το σέρβις ήταν εκτός ελλάδας μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν και δεν τρέχω βαρειές εφαρμογές- η πιο βαρειά αυτή την περιόδο είναι το Starcaft 2- κυρίως εφαρμογές του office και σπανίως πάνω από 5 παράθυρα ανοιχτά- είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το dv6 - core i5 HP που έχω...
Για να λέμε και του άσχετου με τους υπολογιστές το δίκιο, είναι ελάχιστες οι εφαρμογές που θα γονατίσουν οποιοδήποτε υπολογιστή αξίας € 600 και άνω ενώ αν η κάρτα γραφικών είναι από 512 MB  και πάνω σηκώνει ακόμη και γερά παιχνίδια...
Από κει και πέρα, τα hp είναι καλά μηχανήματα με αξιοπρεπή αισθητική και σοβαρή αντιπροσωπεία αλλά τα toshiba έχουν απίστευτο after sales και πολύ καλές εγγυήσεις και ασφάλειες...
Τα DELL είναι καλά μηχανήματα αλλά αυτά που εχω υπόψη μου λίγο γκουμούτσες ενώ τα sony είναι πανέμορφα και καλά μηχανήματα, πλέον δεν είναι τόσο ακριβά αλλά να προσεύχεστε να μην σας πάθουν βλάβη- το σέρβις ήταν εκτός ελλάδας μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον.
IMO τα hp στα 600e ειναι ζημιαρικα η αντιπροσωπεια παλι δεν μου εχει κανει καλη εντυπωση... Τα toshiba το ιδιο, τα καλα κομματια ειναι πανω απο 900ε. Τα vaio ειναι ομορφα, αλλα τιποτα αλλο, ασε που 1 μηνα το πολυ μετα την εγγυηση πεθαινουν. Σερβις δεν υπαρχει στην Ελλαδα μεχρι πριν 6 μηνες τουλαχιστον. Vaio δεν θα αγοραζα με τιποτα...dell πηρα τον πρωτο inspiron το 2000 και απο τοτε δεν υπαρχει αλλο brand για μενα  :rockon:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Από πότε απέκτησε η hp σοβαρή αντιπροσωπεία????
Αυτοί μέχρι πρότινος δεν είχαν καν σερβις κι ότι χάλαγε στο αντικαθιστούσαν με καινούργιο....
Toshiba για μένα αν θέλετε πραγματικο after sales...
Αν δεν σας καιγεται καρφί κι ότι χαλάει το πετάτε, πάρτε acer.
Η καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής μέχρι να το πετάξετε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom